![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
czy lista sklepow z pozytywnymi opiniami ktore zostaly podane juz spory czas temu na poczatku watku jest aktualna ? czy moze przy niektorych sklepach pojawily sie jakies watpliwosci ? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() jakby byly watpliwosci ,to takie perfumerie nie będa na liscie ![]()
![]() |
#4413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przesylka przyszla kurierem w przecigu 3 dni, bardzo dobrze zapakowana. ![]() Moge spokojne polecic jesli ktos chcialby sobie cos u nich kupic. ![]()
![]() |
#4414 |
Rozeznanie
|
witam to znowu ja i te nieszczęsne e-glamour.
Wczoraj przyszło Pure Poison Elixir butelka trochę odrapana z tej białej farby ,ale dalam spokój bo to pewnie od tego ciężkiego atomizera który jest dołączony do pudełka (wypadl z przegrody) i ją porysował. Ale dziś chcialam dokładnie się przyjrzeć flakonowi bo wczoraj nie miałam czasu a tu patrze w środku w płynie pływają białe płatki takie jaby od tej farby ale z kąd one się tam wzieły skoro flakon jest malowany z zewnątrz .I teraz co robić reklamować czy zostawić bo chyba Dior nie pozwoliłby sobie na takie niedociągnięcia .Dodam ,że zapach długo się utrzymuje (nie mogę go poruwnać z innymi bo nie mam takiej możliwości),flakon ładnie wykonany jest kod 7c04 ale nie ma go na pudełku |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Szef ds. Wymianek
|
fryto, sprobuj reklamowac, moze cos sie w czasie transportu stalo z flakonem.
i taka moja rada: moze juz nie kupuj wiecej w e-glamour, bo ciagle masz watpliwosci co do oryginalnosci, co powoduje, ze ani Ty sie z tym dobrze nie czujesz (lepiej kupic w innym miejscu, gdzie ma sie zaufanie), ani dobrze to nie wyglada dla e-glamour, jak ktos ze zewnatrz wchodzi na ten watek (bo jednak niejako kwestionujesz oryginalnosc)^^.
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() Tu nie chodzi o oryginalność perfum tylko o takie niedociągnięcia które mnie niepokoją (czy się tak zdaża ,czy to możliwe, czy ktoś tak miał) W tym mięsiącu zakupiłam u nich towar za ok 700zl i chcę mieć pewność na 100 % że wszystko Ok i dlatego jak coś jest nie tak pisze do was -znawczyń .Ja nie mam możliwości sprawdzenia ani flakonu ani zapachu zostaje mi tylko net .A na e-glamour lubię kupować bo uważam ,że są ok i bardzo miła pani a i cenny mają atrakcyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
rude jest piękne:)
|
no niestety ale takie niedociagniecia we flakonach się zdarzaja i to wcale nie sporadycznie.
Nie lepiej zamiast pytac tutaj ,zadzwonic/napisac do perfumerii? prosciej i szybciej ,a co mozna stwierdzic na watku ,nawet nie mamy zdjęc. Ja ostatnio reklamowalam flakon Sisley Soir de Luna kupiony w perfumerii xyntia...rozpadł sie psikacz ,zrobilam zdjecia ,wyslalam do perfumerii ,zadzwoniłam kazano mi wypelnic formularz reklamacji ,wyslalam i dostalam nowa butelke ....zdecydowanie prosciej ![]()
#4419 |
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny. mam pytanie , parę dni temu zamówiłam perfumę z Iperfumy.pl (lalique la perfume). Oczytałam się trochę na forach i się troszkę przestraszyłam( ze ogolnie perfumy z tej strony internetowej to podróby, że śmierdzą alkoholem ; że opakowanie jakies dziwne a kody kreskowe wycięteitp). Ja swoją perfumę mam odebrać osobiście i dlatego do Was pisze, czy zaryzykować czy nie. Jej cena to 119 za 100ml(dostałam zniżkę 10 zl). Pierwszy raz zamawiam perfumy przez net...Bardzo was proszę o wypowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
perfumeria na liście polecanych (patrz pierwszy post). Kupiłam tam z 50 flaszek i nigdy, ale to nigdy, nie miałam wątpliwości. Nie musisz się obawiać. I jeszcze jedno - nie "swoją perfumę" a "swoje perfumy" ![]() Edytowane przez sandalina Czas edycji: 2012-09-01 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech jakiś polonista doprecyzuje. Sorki za OT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Wtajemniczenie
|
ja cie ... Dzieki Kochana za poprawe... nauczka by za duzo nie gadac ...
![]() poprawilam, dla bezpieczenstwa... Edytowane przez sandalina Czas edycji: 2012-09-01 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, z tą odmianą hmm, wydaje mi się, że dobrze napisałam ale...
![]() ps. mam jeszcze pytanko, czy wasze perfumy były zabezpieczone folijką( tzn były w kartoniku a ten dodatkowo w folijce)? pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do folii, to różne wody różnie mają fabrycznie. Niektóre mają folie, a niektóre nie. Nie wiem, jak to jest z Lalique. A czarny PR jest w necie nagminny, tak samo, jak zachwalanie przez "klientów" niektórych sklepów i firm. Ja wizażankom na perfumowym wierzę, bo wiem kto one, a tych anonimowców w sieci nie znam i nie mogę ich spytać, czemu tak piszą. A Sandalina rozbiera tu flaszki często, więc: a) ma diabelne doświadczenie, b) jakby rozebrała podróbkę, to by się od razu wydało i perfumeria nie byłaby w polecanych. Edytowane przez dobbinka Czas edycji: 2012-09-01 o 17:41 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma internetowej perfumerii, która miałaby 100% pozytywów.Byłoby to dziwne i podejrzane bo zawsze znajdą się malkontenci, którym coś nie pasuje plus oczywiście konkurencja, która wypisuje bzdury.A w internecie łatwo napisać, że podróba etc. Co do folii to zauważ, że nie wszystkie perfumy są oryginalnie foliowane przez producentów, testery też zazwyczaj nie są foliowane.Niektóre z moich zamówionych flakonów miały folię, inne nie ale wszystkie były okej. Odbieraj smiało i nic się nie martw.Na tym forum siedzi pełno ekspertek i gdyby w tej perfumerii były podróby na pewno nie znalazłaby się ona na liście polecanych.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Zadomowienie
|
a jak mam takie pytanko kupilam na e-glamour .pl tester hugo boss sunset po kodzie wychodzi ze jest z 2010 roku - wtedy bodajze weszly te perfumy na rynek. Myslalam ze dostane calkiem świeże pefrumy dajmy na to maksimuś rok od produkcji... Czy to jest norma? ile takie perfumy sa ważne? Gdy nie zamawiacie testerow a wody toaletowe/ perfumowane to zazwyczaj sa swiżzutkie czy maja np 2- 3 lata i to jest norma?
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2012-09-02 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zadomowienie
|
Dzieki ale ten watek nie jest odpowiedzia na pytanie : Czy zamawiajac w perfumeriach internetowych otrzymujecie świeże flaszeczki (dajmy na to rok od produkcji) czy czesto zdażaja sie takie 2/3 /4 - letnie?
Czy ktoras z wizazynek wie gdzie moge sprawdzic kod Gabrielli Sabatini ?
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2012-09-02 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
Gryzeldo ,
![]() tak, zdarzają się 2-3 letnie flaszki. Tak, perfumerie internetowe zapisane w pierwszym poście są wiarygodne i sprzedają oryginały. Nie, nigdy nie trafiły mi się zepsute perfumy. Tego zdania nie rozumiem : Czy ktoras z wizazynek gdzie moge sprawdzic kod Gabrielli Sabatini lub pod jaka nazwa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z Sabatini nie pomogę, bo nie znam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dolce.pl/dataprodukcji/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,odebrałam swoje perfumy i mam mieszane uczucia... opakowanie ok, była folijka ale zapach; jakby nie ten(mam porównanie z perfumami na pewno oryginalnymi) tzn po pierwsze czuć trochę alkohol,zapach nie jest tak czysty i delikatny jak powinien być, czuc tez plastik (zapewne od korka;który jest plastikowy),jednak plastiku nie wyczuwam przy tych drugich perfumach(orygilanych)... co o tym myslicie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4436 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() D_i_d_i to oddaj je do ekspertyzy. a ja się dam pokroić, że iPerfumy NIE sprzedały Ci podróbki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Przyczajenie
|
Jeszcze się zastanowię co z tym fantem zrobić... A jak myślicie dlaczego takie dziwne zapachy(plastik;alkohol)? ? A jak się oddaje do ekspertyzy tzn muszę oddać je w placówce Iperfumy???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.orginalneprodukty.pl/content/4/184.html Badania przeprowadzają laboratoria - przeprowadzasz je na własną rękę (koszt). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.