![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ![]() Nat
![]() |
#662 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kupowałam parę razy na przestrzeni ostatniego miesiąca, co prawda nie tusze do rzęs, ale wszystko było w porządku. Produkty oryginalne i troszkę tańsze niż tradycyjnie. Dostawa różnie- raz musiałam poczekać, reszta przyszła szybko. Ogólnie nie ma większych problemów, przynajmniej ja nie miałam.
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie ja też w sephorze ani douglasie nie widziałam perfum,które posiadają hologramy... Jeśli chodzi o perfumerie internetowe to napoczątku również miałam obawy ale spróbowałam i kupuję zapachy,których używam od lat i znam je bardzo dobrze,więc poznałabym,że coś jest z nimi nie tak.Myślę że każda z nas ma podobne odczucia,podróbki nawet te bardzo dobre wkońcu zostają zdemaskowane przez stałe użytkowniczki perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
AA..własnie i o tym zapomnialem..Elle napisalo,iz te podróbki sa swietne,prdukowane w Hong-Kongu oraz Singapurze...i ze na prawde truudno wyczuc róznice..ktos musi sie bardzo znac...
Mnie baardzo te ceny kuuuszą..hmmm..ale nie wiem czy nie kupie jednak perfum w Sephorze lub Duglasie jak dotychczasowo robilem... a co do hologramów..widoczne one se pod switało...prosze sie przyjzec swoim buteleczkom |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Cóż, Ell moż meć JAKIŚ interes w promowaniu perfumerii sieciowych
![]() Ale swoją drogą jakiś czas temu stwierdziłam, że kupiony w perfumerii internetowej EDP L'instant Guerlaina (teraz mam z Dolce, poprzednio z perfumerii.pl) pachnie słabiej niż próbka EDT Insolence Guerlaina z Sephory- nie chodzi oczywiście o zapach tylko o to, że producent jest ten sam, a więc trwałością nie powinny się różnić a raczej powinny, tyle że EDP>EDT :/ Jak użyję próbki, to ubranie, włosy pachną nawet na drugi dzień, a EDP jakoś tak szybko wietrzeje...sama już nie wiem, może to jakaś autosugestia... |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nat
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Przyjrzałam się butelkom z Sephory - nie mają hologramów
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
ufoludki nie hologramy
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Ok - hologramy sa na testerach w Douglasie - takei wielkie jajowate widoczne golym okiem ale na kupowanych tam perfumach nie uswiadczylam niczego co by nawet hologram przypominalo
![]() Nat
#670 |
Raczkowanie
|
Znacie może tę perfumerię?
http://www.parfemy-parfumcity.cz/pl/ Bardzo niskie ceny i jeszcze dostawa gratis. Czy jest wiarygodna? Czy ktoś robił tam już zakupy? |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Weszłam na tę stronę i widzę, że adres korespondencyjny na UP w Cieszynie, oczywiście skrytka pocztowa. Czeska strona jest bardziej rozbudowana, ale ja jakoś niespecjalnie ufam firmom, których adres to skr.poczt.
#673 |
niecnotliwa dziewica
|
Mam nieodparte wrażenie, ze jest to czeska strona znanej nam dobrze perfumerii www.perfumy-perfumeria.pl...
![]()
#674 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Hej! Ja robie tam zakupy od paru miesięcy. Sklep chyba jest w miare nowy. Kupowalam tam podklad Guerlain i pryzmy Givenchy. Teraz przymierzam sie do kolejnych zakupow dokladniej do kosmetykow Pure-nie moglam ich znalezc w POlsce i w tym sklepie sie pojawily ![]() Kiedys dostalam ich blyszczyk i podklad od siostry z anglii - byly super ![]() Ceny produktow Givenchy czy Guerlain sa porownywalne z allegro ale na pewno bezpieczniejsze.(na allegro kilka razy mnie oszukali i troche przestalam ufac;/ Ze sklepow internetowych chyba cena najnizsza. Dostalam sporo probek w tym dwie z perfumami ![]() ![]() takie cos lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
perfumeria"La Donna"-ryzykowac?
ta perfumeria ma najnizsza cene mojego zapachu ze wszystkihch, ino i bark kosztów przesylki.ale..to wszystko.pozatym maja mały wybór perfum,szate graficzna strony ubogą a opinni klientów nie zawiele.tu na wizazu tez nic własciwie nie znalazłam...
I co-ryzykowac???to naprawde róznica w cenie (w porównaniu do sephory ok60zł ![]() ............piszicie...ku pował ktokolwiek tam?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumeria"La Donna"-ryzykowac?
Aniołku, przesuwam Twój post do odpowiedniego wątku.
Na przyszłość polecam chociaż przejrzeć pierwszą stronę Perfum, wątek jak byk wisi podczepiony na samej górze...
#677 |
Raczkowanie
|
Rozumiem Cie Rachela.ale własnie pierwsze co zrobiłam to uzycie wyszykiwarki i przeczytanie cąłych 28stron na temat wiarygodnych perfumerii.I nic
![]() Myślałam,ze jak wyszczegolnie to moze ktoś bardziej zwroci uwage.wiem,ze el nino,dolce i inne perfumerie sa ok.ale zapchu ktory chce kupić u nich albo nie ma albo jest w takiej cenie jak.np douglasie,wiec...no zostaje mi ta La Donna i...jestem w kropce. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Stał sie tak jak myślałam-czyli nikt w gaszczu tego watku nei odpowiedział,no albo nikt nie kupował..jednak ZDECYDOWAŁAM SIE.pierwsze wrazenia o perfumerii super,napsiałam do nich maila,bardzo profesjonalnie odpisali na moje pytania,wiec zdecydowałam sie u nich kupowac.płace przelewem,mam,nzdz.ze wszystko bedzie okey...napewno napisze
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Polecam www.pedet.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny, nie znalazlam na forum tej perfumerii ale moze spojrzcie swoim "fachowym " okiem czy mozna tam kupic oryginaly. z gory dzieki
http://perfumeria-online.pl/product_...roducts_id=167 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie (fakt,że przejrzałam tylko 4 zapachy) nie są konkurencyjni cenowo. Dlaczego nie skorzystasz z listy poleconych perfumerii,może tam znajdziesz tego czego szukasz w dobrej cenie i bez obawy co do oryginalności? A może ktoś kupował i Ci poleci... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ta perfumeria szatą graficzną troszke przypomina mi tagomago.pl,ale nie robiłam w niej zakupów a co do ceny rzeczywiście mocno konkurencyjna ![]() i mają naomagic zapach który jest trudno dostępny a który kocham ![]() Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2007-10-12 o 09:02 Powód: literówki i dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skorzystałam z listy poleconych tu na wizazu sprzedawcow na allegro i po raz pierwszy kupilam w ten sposób perfumy ![]() Polecony na wizazu, a teraz już i przez mnie to na 101% BARTEKWAWA. Jest ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://perfumeria-online.pl/product_...roducts_id=213 Powiększcie sobie zdjęcie, w przypadku tej Lolity to nie jest oryginał, ja bym nie ryzykowała zakupu jakichkolwiek perfum u nich.
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Poza tym maja przewaznie tylko te duze pojemnosci (znalazlam tylko kilka 50 ml), a te chyba najczesciej sie podrabia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomnialam dodac, ze mozliwy jest odbior osobisty (to dla tych, z okolic Warszawy ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-14 o 11:08 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji edytuj |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Chcialabym napisac kilka slow, na temat moich pozytywnych doswiadczen z perfumeria www.tagomago.pl
Podczas wakacji w Polsce, zamowilam u nich kilka flakonow perfum , m.in. "limitowanke" Opium. Po kilkunastu dniach oczekiwania, okazalo sie, ze niestety nie moga jej dla mnie sprowadzic. Kiedy pan zadzwonil z przeprosinami, ucielismy sobie sympatyczna pogawedke i myslalam, ze na tym zakonczy sie moja "przygoda" z tago-mago. Rozmowa odbyla sie 2 dni przed moim wyjazdem z Polski i po niej nie zaprzatalam juz sobie mysli zakupami. Jakze bylam zaskoczona, gdy Mama poinformowala nie, ze tydzien pozniej, w ramach "rekompensaty", przyslano mi 5 probek perfum i krotki liscik. Zaiste, to ujmujacy gest z ich strony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Do wiarygodnych perfumerii internetowych prosze dodać "La Donna"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -świetny-stały i profesjonalny kontakt mailowy,odpowiedzi na pytania itp., - szybka dostawa, - opakowanie niemal"pancerne", w środku paragon,wizytówka i próbka innych perfum , - ZERO KOSZTOW przesykli przy przedpłacie, - perfumy oryginalne-wszystko w porzadku jeśli chodzi o jakość, - ceny ok. -20% niz w innych sklepach czego chcieć więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
perfumeria internetowa
Czy któraś z Was korzystała z usług internetowej perfumerii amour.pl? Tutaj jej strona internetowa http://www.amour.pl/index.php?PHPSES...bb43f682833c25
Pytam, ponieważ chciałabym kupić Cinema YSL, a w tej perfumerii można kupić 50 ml za 170 zlotych ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.