![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
dziewczyny czy znacie może taką perfumerię jak.. (uwaga uwaga, nazwa trochę śmieszna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#782 |
Zadomowienie
|
Do dziewczyn ktore zamawialy w tagomago, czy oni w ogole zmieniaja status zamowienia na stronie? Bo wczoraj zlozylam u nich zamowienie, praktycznie chwile potem zrobilam przelew, a ono nie zmienia sie na 'wyslane', tylko dalej widnieje jako zlozone... No nic, moze potrzebuja wiecej czasu, niecierpliwa jestem
![]()
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...
Czy korzystałyście z tej strony: http://www.perfumy87.pl/adidas-blue-...9.html?cPath=1 ?? Mój brat chce kupić tam jakąś wodę... Niektóre ceny są "normalne", niektóre znacznie niższe. Czy są oryginalne?
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
znacie ten sklep?
http://www.wujekzameryki.com/perfumy..._id=54&sort=2a
Hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: znacie ten sklep?
Cytat:
Łączę ![]()
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
przepraszam...i dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Z czystym sercem polecam perfumerię:
http://www.perfumy-vip.pl/ Zamawiałam u nich już kilka razy i zawsze byłam baaaardzo zadowolona ![]() Perfumy są oczywiście oryginalne, o tym nawet nie muszę pisać. Polecam więc serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Przyczajenie
|
Witam! Polecam sprawdzoną przeze mnie ostatnio perfumerię www.calandra.pl. wszystko sprawnie, szybko i ceny ok. Często promocje. POZDROWIENIA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
Czy ma ktoś jakąś wiedzę o perfumerii oryginalne-perfumy.pl ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam pytanko... ponieważ w Sephorze kupiłam Dolce&Gabbana Light Blue za 219 zł --> 50 ml, a na stronce perfumerii za tą cenę miałabym 100 ml. Czy ktoś tam kupował??? perfumy są orginalne czy podróby???
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy kupował ktoś na www.perfumeria.pl???
Cytat:
Na samej górze strony jest temat o wiarygodnych perfumeriach internetowych i tam należało by zadać pytanie l/lub poczytać kilka pierwszych stron. A zresztą TA DA <----- proszę oto link
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie,
Czesto przegladam ten watek i dopiero postanowilam cos napisac ![]() Ktos wcześniej pytal o drogerie http://beautyfly.pl/ Kupialam juz u nich kilka razy - w tym perfumy, drogie kosmetyki do pielegnacji Guerlian i pudry Givenchy. Wszystko oryginalne, ceny tez niskie, właśnie teraz nabyłam moje ulubione perfumy po niskiej cenie, gdyz maja na nia promocje. U mnie wszystko bylo dobrze, daja niesamowite ilosci probek(co nie zdarzylo mi sie jeszcze w zadnym skelpie ![]() Ja jestem zadowolona i moge polecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe-BeautyFly.pl
kurcze no dziewczyny szkoda, że nikt nie kojarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Witam. Właśnie w http://www.beautyfly.pl/ wczoraj zamówiłam perfumy... czekam na przesyłkę! Pierwszy raz kupowałam perfumy w sklepie internetowym i troche sie boję.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
BAN stały
|
witam,zamówiłam dzisiaj perfumy za 539 zł na www.iperfumy.pl,
,ostatnio kupowałam na www.dolce.pl i jestem zadowolona,wiem że ta pierwsza strona jest przez Was obcykana więc mam nadzieje że nie dostane podrobek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
no i niestety...http://www.beautyfly.pl/ poinformowano mnie, że nie mają perfum... tłumaczą, że mieli małą ilość...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Przyczajenie
|
![]()
no niestety czasem tak bywa....ja jestem jednak zadowolona z BeautyFly.pl
Cieplutko Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej kupować na truskawce ![]() ![]()
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Ponownie zamówiłam..tym razem na http://www.iperfumy.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Przyczajenie
|
na truskawce sie zawiodlam 2 razy!!!
juz tam nie wroce;/ raz kupowalam na iperfumy i niestety dostalam lekko peknieta buteleczke perfum,mialam sporo potem problemow zeby im to zwrocic;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
BAN stały
|
dziewczyny ,witajcie,dostalam dzisiaj paczkę z iperfumy.pl ,zamówiłam 3 sztuki,niestety jedna z nich czyli ROCK'N ROSE COUTURE VALENTINO,byla bez tej rurki w środku co rozpyla,no i made in UK.,zadzwoniłam do nich ,kazali odeslac ,jestem ciekawa czy dlugo moge czekać ? ,mialyscie taki problem?mily pan oczywiscie powiedział zebym wyslala priorytetem i szybko dostane dobre opakowanie,ale troche sie boje,219 zl w plecy?,no i to UK mnie troche zmylilo.nie powinno być made in france?
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Jak czytam ten wątek to coraz mniej ufam iperfumom- a to nie ma ruruki, a to coś nadtłuczone, jakoś odechciewa mi się interesów potencjalnych z nimi
![]() A to nie mogli ci wysłać odrazu dobrego opakowania? Nie podoba mi się to
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-18 o 16:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
BAN stały
|
no wlaśnie,ja tez,powiedzial ze niemożliwe było to sprawdzić bo musieliby każde pudełko otwierać i sprawdzać,błąd fabryczny ,mam nadzieje że jak wyslę to jeszcze zobaczę te perfumy,tym razem beż wady,wrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
BAN stały
|
![]()
i teraz bęe musiała jescze zapłacic za paczke,jkaies 30 zl,pewnie ,no to super interes ,i nie wiadomo kiedy mi przyślą,a może w ogóle,,kurczę ,mogłam kupić w perfumerii w realu a to mi sie zachciało zaoszczędzić,acha
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz powiedzieć czemu zawiodłaś się na truskawie ? Ja zmawiałam tam już 15 razy i wszystko było ok. Jestem ciekawa.
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
A ja znalazlam cos takiego
www.zona43.pl To co prawda nie jest perfumeria tylko outlet internetowy. Maja akurat w sprzedazy Lanvin - uwielbiam Eclat d'Arpege i szukajac wlasnie w internecie na nich wpadlam. Chyba dopiero zaczeli ale temat wyglada ciekawie. Ktos to juz widzial? Tego Lanvin beda mieli jakos przez kilka dni tylko. Ciekawe co potem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
Witam , chcialem sie dowiedziec czy te sklepy internetowe sa wiarygodne??
Pierwszy raz probuje kupic jakas porzadna wode toaletowa poprzez internet i nie chce kupic syfu tylko oryginalny towar. sklep.znane-perfumy.com sorea.pl chyba ze doradziecie mi jakis dobry sklep z dobrymi cenami i oryginalnym towarem. A mam zamiar kupic sobie : Fahrenheit Christian Dior lub Ferrari Passion. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
BAN stały
|
polecam , www.dolce.pl perfumeria przeze mnie sprawdzona, 100 % produkty markowe, żadnych podrób,tam bede kupować bo kilka postów wyżej sie żaliłam na temat innej perfumerii,porażka,a może tylko miałam pecha,
w dolce jest ferrari i dior,sprawdż, |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
okej dzieki wielkie, calkiem ciekawe ceny sa na dolce.pl , moze jeszcze ktos inny wyrazi swoja opinie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.