Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 23:33   #931
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Napewno zwykła pomyłka. Do TagoMago mam duże zaufanie i mogę z czystym sumieniem polecić

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 10:43   #932
nightgirl
Raczkowanie

ja ostatnio kupowałam perfumy na merlin.pl i jestem zadowolona.
cenowo to nie jest inaczej niż w innych sklepach internetowych, ale wiele razy tam kupowałam (zazwyczaj książki, to był moj piewszy kosmetyczny zakup) i naprawdę mogę polecic.

nightgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-16, 11:29   #933
elka1000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gochadano Pokaż wiadomość
Przeszukałam wątek i nie znalazłam informacji na temat takiej perfumerii,ktoś zna?
http://www.profumo.pl/ albo...
Ja kupowałam tutaj perfumki dwa razy. Sklep poleciła mi koleżanka i gdyby nie to na pewno bym się bała bo nie róbię ryzyka. No ale jak już ktoś wypróbował to czemu nie.
Zamawiałam dwa razy, pierwszy raz na wszelki wypadek za zaliczeniem poczotwym Light Blue D&G i nie mam watpliwosci ze oryginal, bo znam te perfumy na pamiec. Drugi raz na urodziny dla mamy zamawialam L'istant Magic i tez wszystko ok. Dodaja probki i gratisy. Ogolnie pozytywne wrazenie.
elka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-17, 11:07   #934
Layila
Zadomowienie

Do tej pory nie miałam wątpliwości co do oryginalności perfum z tagomago i byłam bardzo zadowolona z zakupów tamże, ale mają w sprzedaży taką oto Euphorie - czy ta flaszka nie jest dziwna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 365571266_1.jpeg (117,2 KB, 76 załadowań)
Stary 2008-05-18, 18:43   #935
ycnan
Zadomowienie

Mam pytanko dotyczace konkretnych perfum:

http://www.flakonik.pl/go/_info/?id=1206

Ktos wczesniej wymienil strone w tych sprawdzonych, ale szokuje mnie cena perfum. Promocja (75ml) 110 zl z 279zl?? One faktycznie tyle kosztuja w "normalnych" perfumeriach. Nie wiem wiec dlaczego sa az tak przecenione? Czy to moze byc konczaca sie data waznosci? Czy poprostu czaesm maja takie odchyly i sprzedaja za polowe ceny?
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 21:21   #936
angellika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Do tej pory nie miałam wątpliwości co do oryginalności perfum z tagomago i byłam bardzo zadowolona z zakupów tamże, ale mają w sprzedaży taką oto Euphorie - czy ta flaszka nie jest dziwna?
flaszka jak najbardziej oryginalna,mam taką samą i moja na 100% jest oryginalna i tak samo wygląda ,ale co do tagomago to nie wie mco sądzić ,bo 6 maja zamówiłam korektor La Prairie i do tej pory cisza...dostałam tylko potwierdzenie zamówienia właśnie 6 maja i koniec
angellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 22:30   #937
Layila
Zadomowienie

Ja też czekam, wpłaciłam pieniądze 8 maja, w końcu wysłałam maila z pytaniem i okazało się, ze 'zgubili' mój przelew w księgowości.
Podobno wysłali w poniedziałek, ale dziśjest środa, a ja perfum nadal nie mam.

Ta buteleczka wydawała mi się dziwna, bo to wygląda jak by miała jakieś 'przetarcie'? czy to może tak padł cień, albo coś się odbiło przy robieniu zdjęcia?
W każdym razie dziękuję za odpowiedź
Stary 2008-05-23, 09:21   #938
angellika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Ja też czekam, wpłaciłam pieniądze 8 maja, w końcu wysłałam maila z pytaniem i okazało się, ze 'zgubili' mój przelew w księgowości.
Podobno wysłali w poniedziałek, ale dziśjest środa, a ja perfum nadal nie mam.

Ta buteleczka wydawała mi się dziwna, bo to wygląda jak by miała jakieś 'przetarcie'? czy to może tak padł cień, albo coś się odbiło przy robieniu zdjęcia?
W każdym razie dziękuję za odpowiedź
nie ma za co

a ja wreszcie po 2 tyg. dostałam maila że wysłali mi ten korektor,ale niestety nie ten odcień co zamówiłam ,chciałam najjaśniejszy ,a wysłali średni, różnica znaczna ,a korektor kosztuje łącznie 203 zł,teraz mam to gdzieś i go nie odbiorę
Stary 2008-05-23, 09:46   #939
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dziewczyny polecam na przyszłość, jeżeli to możliwe, płacenie przy odbiorze. Wiem, że przelewem wygodniej, ale ja się przynajmniej nie denrwuję, nie ma towaru przez miesiąc, nie ma kasy dla nich, wtedy mi to delikatnie mówiąc pika Bo nic nie tracę, ewentualnie mogę wysłać maila gy dostawa się opóźnia, ale nie ma poczucia, że zapłaciłam i zostałam wystawiona na ciężką próbę czekania i zastanawiania się "posiali mój przelew, nie posiali", co przy pewnej ilości zamówień się zdarza niestety

Angeliko- to oni ci napisali, że wysyłają inny odcień do ciebie?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 11:13   #940
angellika
BAN stały

napisali że przepraszają że tak długo to trwa, ale już wysłali,sprawdziłam zamówienie i zobaczyłam że wysłali odcień 20 ,a ja zamówiłam 10 czyli najjaśniejszy ,teraz jak wysłali i jest pewnie już w drodze ,to nie mogę zmienić ,a płacę przy odbiorze,nigdy nie robię przelewów

jestem pewna że zamówiłam odcień 10 a nie 20 .produkty La Prairie są z reguły drogie i powiem szczerze że nie wiem jak będzie wyglądał odcień średni ,chciałam go używać do rozjaśniania cieni pod oczami bo podobno działa cuda ,ale nie wiem czy 20-tka będzie odpowiedna,więc się zastanawiam czy go odebrać
Stary 2008-05-23, 21:35   #941
EfC!@
Zadomowienie

crystaline.pl

Zamawiała może któraś z Was coś stamtąd? :P

EfC!@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-23, 22:04   #942
Ineso
Matka Smoka

Dot.: crystaline.pl

Po lekturze wątku zdecydowałam, że mój pierwszy zakup internetowy zrobię w iperfumy.pl

Bardzo proszę o rady na co uważac, jak sprawdzic perfumy, kiedy je odbiore (porownania numerów, o których piszecie brzmią dla mnie całkowicie obco! ), no i generalnie wszelkie wskazówki, rady z góry dziękuję za pomoc
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 06:27   #943
angellika
BAN stały

Talking Dot.: crystaline.pl

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Po lekturze wątku zdecydowałam, że mój pierwszy zakup internetowy zrobię w iperfumy.pl

Bardzo proszę o rady na co uważac, jak sprawdzic perfumy, kiedy je odbiore (porownania numerów, o których piszecie brzmią dla mnie całkowicie obco! ), no i generalnie wszelkie wskazówki, rady z góry dziękuję za pomoc
ja powiem tak ,po wielu pozytywnych opiniach na temat iperfumy zamówiłam u nich 3 flakony różnych perfum,dostawa była szybko ,bo już po 3 dniach miałam je w w domu ale niestety jedne perfumy konkretnie ROCK'N ROSE Valentino były bez tej rurki w środku butelki,niby wszystko ok ale to granda,zadzwoniłam tam i powiedziałam o co chodzi,miły pan zatwierdził reklamacje i poprosił żebym odesłała im perfumy ,to wymienią ,tylko je otworzą żeby sprawdzić czy nowy flakon jest ok.ale ja sobie dałam spokój i oddałam je mamie,poza tym to okropne śmierduchy,więc koncząc pewnie ta perfumeria jest ok. ale ja tam więcej nie kupię,bo się zraziłam,poprostu miałam pecha acha a FRAGILE Gaultier były odrapane niby pudełoko oryginalne a w srodku butelka wyglądała jakby jej już ktoś używał
Stary 2008-05-30, 11:15   #944
kooczi
Przyczajenie

Witam

Moja znajoma dokonala zakupu na tagomago. Euphoria edp 100 ml

Po przyjsciu okazalo sie ze zamawiajac wersje normalna otrzymane zostaly kosmetyki sygnowane jakimis kamieniami. OK

Nastepnie bardzo duza watpliwosc pozostawia fakt oryginalnosci. Twierdzi ona ze w stosunku do 30 ml ktore posiada euphoria zakupiona na tagomago jest mniej trwala i intensywna....

Jezeli chodzi o roznice to :

Te 30 ml ktore ma jest w wersji edp i made in france....
kosmetyk ktory otrzymala z tagomago jest rowniez edp i wersji made in USA. Jest tez jakas limitowana wersja.

Znajoma ma bardzo duze obawy co do autentycznosci kosmetyku, jak sama twierdzi jest on mniej trwaly i intensywny od 30ml tego zapachu ktory posiadala wczesniej.

czy jej obawy moga byc uzasadnione?

dziekuje za pomoc
kooczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 11:58   #945
kooczi
Przyczajenie

przepraszam ze post pod postem, ale nie moglem edytowac...

wersja ktora otrzymala moja znajoma jest to wersja z flakonem sygnowanym kwiatami i krysztalkami. Jak podaje strawberry jest to wersja crystalline. Czy sa jakies roznice zapachowe w stosunku do wersji crystalline i zwyklej ?

dzieki za pomoc
pzdr
Stary 2008-05-30, 12:00   #946
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Koczi,a może koleżanka tak się przejęła tym że dostała inną wersję że zaczęła podświadomie szukać wad? A może przyzwyczaiła się do zapachu i dlatego wydaje się jej mniej trwały? Często kupuję w tagomago,zawsze odbieram perfumy u nich osobiście i nigdy nic nie wzbudziło moich podejrzeń,wręcz przeciwnie.

P.S. Te wersje podobno nie różnią się zapachem.

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-30, 12:44   #947
kooczi
Przyczajenie

Czyli wersja crystalline jest tylko rozna w kontekscie flakonu ?
Stary 2008-06-02, 08:52   #948
Turysta2008
Przyczajenie

Witam serdecznie,
Chciałbym żonie kupić perfum w perfumerii internetowej, ale nie jestem pewien którą wybrać. Żonie bardzo podoba się zapach Kenzo l'eau Par EDT. Znalazłem go tutaj: http://www.pachnij.pl/kenzo-leau-wod...ml-p-1352.html w przyjemnej cenie. Piszą, że wysyłka w 24h, a żona ma urodziny w weekend, więc do piątku przesyłka musiałby dojść.
Na iperfumy.pl: http://www.iperfumy.pl/kenzo/kenzo-l...oaletowa-30-ml mają wyższą cenę i na zdjęciu woda wygląda inaczej.
Która jest oryginalna?
Ktoś już kupował w pachnij.pl?
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo najpóźniej jutro chciałbym zamówić.
Dziękuję i pozdrawiam!
Turysta2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 09:20   #949
hateme4
Raczkowanie

Ej własnie przegladam sobie oferte ze strony iperfumy.pl i zbiera mi sie na smiech...Ceny sa identycznie jak w Duglasie..przynajmneij perfum które uzywam..haha..A jesli chodzi o perfumy Diesle Fuel For Life Homme to kosztują one na iperfumy 189 zł za 50 ml..Ja natomiast kupilem w Duglasie 50 ml za 179 zł..Az chce sie zapytac "o co chodzi??"...
Stary 2008-06-03, 18:06   #950
dorotta50
BAN stały

a twój Diesel w: www.perfumy-perfumeria.pl jest za 143 zł

właśnie odkryłam tę perfumerię w poszukiwaniu Deci Dela i jak na pierwszy internetowy zakup pachnideł to jestem zadowolona. Znacie tę perfumerię? Czy ktoś może coś o niej powiedzieć?

Gdybym miała się czepić, to butelka ma jakby inny odcień rózofioletu, ta sprzed 12 lat była bardziej różowa i nieprzeżroczysta. No nie wiem, ale to szmat czasu, może pamięć już się trochę wypaczyła..... bo zapach ten sam, ale w sumie to on najważniejszy
dorotta50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:22   #951
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Moge polecic Perfumerie x/ - kupowalismy L Lempickiej dla mamy TZ - cena ok, wysylka sprawna, perfumy oryginal, jako dodatkowy bonus - bardzo dobry kontakt ze sklepem.

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 09:14   #952
nataliennn
Przyczajenie

Dziewczynki moje drogie
Ja zakupiłam perfumki zarówno na perfumeria.pl jak i iperfumy.pl i powiem tak... perfumeria.pl ma troszkę lepszą metodę informowania zakupującego o stopniu transakcji, informują o tym, że już wysłali przesyłkę itp. ... iperfumy.pl tego nie mają, ja z 2 dni zastanawiałam się czy mają moje perfumki czy też nie, czy wysłali, żyłam hihi w niepewności no i w trakcie transportu mój gratis (próbeczki hugo bossa) się potłukła, ale to już wina kuriera... powiem Wam tak wymiernie zzadowolona jestem z oby dwóch perfumerii... perfumeria.pl ma troszkę niższe ceny, no ale znowu przesyłka jest płatna, czego nie ma na iperfumy.pl, więc pewnie cenowo wychodzi na to samo Ja na pewno jeszcze zakupie coś w tych perfumeriach, bo co do najważniejszeco ORYGINALNOŚCI nie mam wątpliwości... buźka
nataliennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 11:44   #953
matika
Przyczajenie

Witam, bardzo Was proszę o opinię na temat
http://www.miastoperfum.pl/
Przejrzałam kilkanaście stron wątku,ale niestety póki co nie znalazłam żadnego postu odnośnie tej właśnie perfumerii
Czy ktoś mógłby polecieć lub definitywnie odradzić???
Oczywiście kuszą mnie ceny,chciałabym kupić Miracle Lancome i Echo Woman Davidoff (obie edp 100 ml), być może któraś z Was mogłaby polecić inną sprawdzoną perfumerię, w której te zapachy są w równie dobrej cenie?
matika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 11:51   #954
matika
Przyczajenie

Ponownie bardzo was proszę o opinie o perfumeriach:
http://www.miastoperfum.pl/ oraz
http://www.kokai.pl/
Baaardzo długo odkładałam kasę na perfumki - to ma być prezent urodzinowy dla mnie i dla siostry
Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki
matika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 14:17   #955
hateme4
Raczkowanie

Ja wczoraj zamowilem mojego kochanego Diesela na perfumeria.pl , bo mam juz bardzo malo w butelcee..Spodobalo mi sie to ze jest bardzo dobra informacja o zamowieniu..i cena..zakupilem zestaw woda toaletowa 50 ml +balsam po goleniu 50 ml + zel pod prysznic 50 ml...zaplacilem za to 168 zł

Pozostaje mi tylko czekac na przesyłke
Stary 2008-06-16, 09:52   #956
hateme4
Raczkowanie

Dzisiaj dostałem zamowiony zestaw..jestem bardzo zadowolony....Pierwszy raz korzystałem z perfumerii internetowej i na pewno nie ostattnii..gorąco polecam strone perfumeria.pl
Stary 2008-06-17, 14:55   #957
lili83
Przyczajenie

Witam,
Przeglądam to forum od jakiego czasu.
Ja akurat kupuje na polecanym przez kogoś BeautyFly.pl
zazwyczaj kupuje kosmetyki, jednak ostatnio maja sporo perfum w niskich cenach i skosiłam sie na moje kochane perfumy
http://miniurl.pl/crys
Na tagomago zawiodłam sie 2razy.Kompletnie brak organizacji, obsługa bardzo niemiła
Ja nie jestem zadowolona z ich usług..
lili83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 09:12   #958
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Czy ktoś kupował coś z tej strony?
http://www.vast.com.pl/index.php?d=katalog&k_id=8
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 14:26   #959
CalleNana
Przyczajenie

GG do CalleNana

O, a ja mam do polecania taka stronke troche nietypowa - bo to nie jest perfumeria, ale taki sklep internetowy, gdzie wyprzedaja koncowki serii. No i od czasu do czasu (bo tam ciagle oferta sie zmienia - ciuchy, ksiazki, kosmetyki itp) maja zapachy. Moja kolezanka juz tam cos kupila i jest bardzo zadowolona bo jest taniej niz na allegro. Jedyne co to trzeba na towar poczekac, bo wysylaja dopiero jak sie sprzedaz konczy. No ale jak cena dobra to poczekac mozna

http://www.zona43.pl/index.php?main_page=

i bezposrednio do Cartier:
http://www.zona43.pl/index.php?main_...ndex&cPath=100
CalleNana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 09:39   #960
paulina1986
Przyczajenie

Question DKNY delicious Night

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy. Stawiam tutaj pierwsze kroki, dlatego mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie. Poszukuję perfum Donny Karan Delicious Night - na prezent. One są niedostępne w polskich perfumeriach. Nie wiem jak to wygląda w sklepach internetowych. Czy zna któraś z Was perfumerię, gdzie jest dostępny ten zapach? Ja znalazłam tylko na www.swiat-perfum.pl, ale chciałabym jeszcze inne sklepy znaleźć żeby porównać cenę...
paulina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości