Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 23:06   #1021
Majka 1111
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Szukalam juz w naszym nowym forum i znalazlam tylko jeden watek na ten temat. Dziewczyny wymienily kilka perfumerii internetowych, ale mi najbardziej zalezy na wiarygodnosci tych sklepow. Jesli robilyscie zakupy w takich perfumeriach, opiszcie prosze swoje doswiadczenia (czas oczekiwania, oryginalnosc kosmetykow itd., ktorej perfumerii unikac..)
Podajcie tez jakies nowe adresy jesli znacie. Wpisuje te podane juz wczesniej:
www.esentia.pl
www.e-perfumy.pl
www.perfland.pl
www.asteria.pl
www.mada.top2.pl
www.amour.pl
www.eperfum.pl
Wiec ktora jest najlepsza?
Polecam perfumerie i importera phu_bartex lublin oraz ich skep www.belmea.pl Sa uczciwi i mili . Niskie ceny .Duzy asortyment ,Szybko wysylaja . Mozna odbierac osobiscie . maja tez inne kosmetyki .

Kupuje perfumy w www.belmea.pl . Maja tylko oryginalne produkty perfumy i kosmetyki .

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-08-13 o 17:29
Majka 1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 10:38   #1022
agusiaAA 19
Rozeznanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Sama duzo kupuje z interenetowych sklepow i polecam

www.tagomago.pl
www.perfumy-perfumeria.pl - Przesyłka w ekspresowym tempie i za darmo, jednak jest maly minus w porownaniu do innych perfumerii maja drogo i nie raz u nich przepłaciłam.
www.dolce.pl
agusiaAA 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 11:05   #1023
Jik
Zadomowienie

Dziewczyny, a na merlin.pl warto kupować perfumy? Moja znajoma kupuje u nich płyty i ksiązki i nie ma problemów z dostawą, ale jak wygląda sprawa z perfumami? Ponieważ widzę, że ceny są nawet ok, a i koszt dostawy niewielki.
Jik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 11:10   #1024
swish
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a na merlin.pl warto kupować perfumy? Moja znajoma kupuje u nich płyty i ksiązki i nie ma problemów z dostawą, ale jak wygląda sprawa z perfumami? Ponieważ widzę, że ceny są nawet ok, a i koszt dostawy niewielki.
Nie mam doświadczenia z merlin.pl, ale myślę, że tak dobrze rozreklamowany sklep nie może sprzedawać podrób...
swish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 11:22   #1025
Jik
Zadomowienie

Aaaa, zaraz mnie dziewczyny zjedzą, bo nie przeczytałam posta dwie strony wczesniej. Heya pisała, ze kupowała w merlinie i było ok.
Stary 2008-08-13, 12:02   #1026
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Kupiłam w pedecie Versace bright crystal i jest ok,kontakt super,dostawa szybka,no i promocja No polecam.
edit:Pierwsze wrazenie super. Butelka wyglada ok,czysciutka,rownutka,ru reczka w porzadku,sa kody na pudełku i butelce. Ale trwałosc...... zadna. Po 15 minutach nic juz nie czuc. Kolezanka psikała,w domu ma taka sama,tylko 30ml i twierdzi,ze jej pachnie cały dzien,jest intensywniejsza,a mojej juz prawie nie czuje(ok 10 min). Swoja kupiła we Włoszech. Juz sama nie wiem o co chodzi i czy ja mam jakies omamy. Moze te perfumy wysyłane na Polske maja gorsza jakosc??? Czy bright crystal pachnie tylko 15 minut? Czy ktos mi moze powiedziec??? Moze nieswieza,??? kupiona w promocji. kod718359(jesli ktos sie na tym zna)

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2008-08-13 o 22:24 Powód: dopisek
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:07   #1027
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Chcialbym polecic perfumerie , napewno juz byla ale przypomne
http://www.perfumeria.pl/exec.php?C=...1=7011205&LL=5

Zamowienie poszlo we wtorek i juz wlasnie dostarczono kurierem ,swietnie zapakowane ,bardzo dobry kontakt i towar orginalny ,duze promocje

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:23   #1028
Daffodilka
Zakorzenienie

Dziewczyny, robiłyście może zakupy w Lumiere? http://www.lumiere.pl/product_info.p...-de-Lubin.html To jedyne miejsce gdzie znalazłam Idola, ale nie wiem czy bezpieczne...
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 16:36   #1029
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Chcialbym polecic perfumerie , napewno juz byla ale przypomne
http://www.perfumeria.pl/exec.php?C=...1=7011205&LL=5

Zamowienie poszlo we wtorek i juz wlasnie dostarczono kurierem ,swietnie zapakowane ,bardzo dobry kontakt i towar orginalny ,duze promocje
Rowniez polecam. Ogromny plus za wysyłanie tylko kurierem koszt to nie całe 10zl,a paczka doszła w ekspresowym tempie. Zamowiłam we wtorek, a dzisiaj juz ja mialam u siebie. Do tego atrakcyjne ceny na pewno kupie ponownie
Stary 2008-08-14, 17:48   #1030
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez agusiaAA 19 Pokaż wiadomość
Rowniez polecam. Ogromny plus za wysyłanie tylko kurierem koszt to nie całe 10zl,a paczka doszła w ekspresowym tempie. Zamowiłam we wtorek, a dzisiaj juz ja mialam u siebie. Do tego atrakcyjne ceny na pewno kupie ponownie
tez mam bardzo fajne wspomnienia po zakupach tam. Kupowalam w srode bardzo pozno chyba po 24 a w piatek z samego rana mialam paczke juz u siebie. swietnie zabezpieczona, no i ogromne znaczenie ma fakt ze wysylka kurierem, nie trzeba sie bac ze po spotkaniu z innymi paczkam na poczcie zamiast perfum dotrze szklo. teraz mam tam wypatrzony prezent dla TZ-tka
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 20:37   #1031
Kevin Lomax
Zadomowienie

Jedyny minus to fakt, że nie można wpłacać kasy za pośrednictwem poczty, a jedynie z konta na konto. A szkoda bo ceny mają chyba najlepsze w sieci, czasem nawet niższe od Allegro.
Kevin Lomax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 20:43   #1032
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Kevin Lomax Pokaż wiadomość
Jedyny minus to fakt, że nie można wpłacać kasy za pośrednictwem poczty, a jedynie z konta na konto. A szkoda bo ceny mają chyba najlepsze w sieci, czasem nawet niższe od Allegro.

Mozna za pobraniem

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 16:24   #1033
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cytat:
Napisane przez agusiaAA 19 Pokaż wiadomość

Ja także kupowałam kilka razy w PEDET- wszystko co chciałabym napisać jest w cytowanym poście. Nic dodać, nic ująć

Polecam także nową perfumerię www.belmea.pl (konto na Allegro phu_Bartex)- kupiłam Flowerbomb edp 7 ml za 34 zł.

iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 16:10   #1034
pauline82
Raczkowanie

Witam! Zamierzam kupic perfumy na perfumeria.pl i mam wątpliwości. Wiem że wiele osób pytało juz o tą perfumerie i większośc z Was nie ma zastrzeżeń, natomiast mnie martwi strasznie niska cena za perfumy które mnie interesują. Mianowicie, na polecanej przez Was iperfumeria.pl perfumy Lacoste Inspiration 50ml kosztują 190zł a tymczasem na perumeria.pl 90zł To samo jest z Lempicka, róznice sa kolosalne, rozumiem jakby to bylo kilkanaście złotych ale 100 to juz chyba przesada
Hmm nie wiem co mam o tym mysleć
PS Działa Wam wisienka.pl? bo mnie nie
pauline82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 13:36   #1035
Giga10
Rozeznanie

Na perfumeria pl. kupowałam ostatnio escade magneizm 75 ml za 126 zł, podczas gdy w Sephorze kosztuje 280 zł., na lotnisku w Berlinie 70 euro. Dałam ją w prezencie ale solenizantka jak do tej pory jest nią zachwycona. Opakowanie, butelka- wszystko się zgadza. Ponadto zauważyłam, że tą stronę rekomenduje np. tygodnik Wprost i inne. Chyba podróbek i złodziejstwa by nie polecali prawda?
Giga10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 13:41   #1036
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

W tej perfumerii tzn. perfumeria.pl kupowałam kilka razy- zawsze trafiały do mnie oryginały. Często są tam promocje na niektóre zapachy i stąd te niskie ceny. Ja właśnie kilka dni temu kupiłam Ultraviolet 30 ml za 75 zł. Kurier dostarczył mi świeżutką, oryginalną edp. Uważam, że naprawdę perfumeria jest wiarygodna, sprawdzona i nie ma się co bać.

Stary 2008-08-22, 14:00   #1037
niewiarek
Raczkowanie

GG do niewiarek

ja również polecam perfumeria.pl - szybko, solidnie, świetny kontakt, perfumy oryginalne, błyskawiczna przesyłka

cenowo rzeczywiście zachęcająco - bardzo często mają przeceny na różne zapachy, ale cena potrafi się zmienić praktycznie "z dnia na dzień" więc trzeba się spieszyć i/lub śledzić stronę

niewiarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 15:03   #1038
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Cytat:
Napisane przez niewiarek Pokaż wiadomość
ja również polecam perfumeria.pl - szybko, solidnie, świetny kontakt, perfumy oryginalne, błyskawiczna przesyłka

cenowo rzeczywiście zachęcająco - bardzo często mają przeceny na różne zapachy, ale cena potrafi się zmienić praktycznie "z dnia na dzień" więc trzeba się spieszyć i/lub śledzić stronę

Dokładnie tak. Może się zdarzyć, że na drugi dzień produktu już nie ma, bo ktoś kupił (jak ja właśnie ten Ultraviolet ).

Stary 2008-08-22, 22:07   #1039
pauline82
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny. Ja właśnie jak tylko zobaczyłam że sa na I miejscu wg rankingu Wprost to zaraz zakupiłam te perfumy. No i dzisiaj juz przyszedł kurier. Czekałam jeden dzień a perfumki myśle ze oryginalne, bynajmniej na moje niefachowe oko Kurcze już upatrzyłam kolejne trzy flakony bo ceny maja naprawde bardzo niskie przynajmniej te perfumy które mnie interesowały były tańsze niz na truskawie
pauline82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 23:16   #1040
Ata77
Zakorzenienie

ostatnio w pedecie brałam lacoste pf 90ml=ok.150 zł, teraz jak patrzę jest tylko 30ml=90zł, tak więc ceny zmieniają się radykalnie,ale perfumeria jest sprawdzona,kupowałam wielokrotnie i polecałam tu

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-24, 10:23   #1041
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Cytat:
Napisane przez Ata77 Pokaż wiadomość
ostatnio w pedecie brałam lacoste pf 90ml=ok.150 zł, teraz jak patrzę jest tylko 30ml=90zł, tak więc ceny zmieniają się radykalnie,ale perfumeria jest sprawdzona,kupowałam wielokrotnie i polecałam tu
Ach Ata77 to ty mi sprzątnęłaś sprzed nosa tą 90 A co do perfumerii.pl lub jak kto woli Pedetu nie mam żadnych zastrzeżeń i z całą pewnością perfumerię polecam

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 09:24   #1042
Jik
Zadomowienie

A ja zamówiłam wczoraj w iperfumy.pl i aż się boję, aaaa!! Zobaczymy!
Wprawdzie coś mi się kołacze we łbie, że początkowo iperfumy miały takie sobie recenzje, ale później dziewczyny polecały. Chciałam w perfumerii.pl, bo najlepsza w tym wizażowym rankingu, ale nie mieli tego co chcę, buuu...
Stary 2008-08-27, 10:31   #1043
RoseDew
Raczkowanie

witam serdecznie,

czy kupował ktoś ostatnio tutaj:

http://www.asteria.pl/

perfumeria była polecana ale jakiś czas temu - zastanawiam się, czy nic się nie zmieniło - zapach, który chciałam zakupić jest tańszy niż na allegro i truskawce;

z góry dziękuję za info
RoseDew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 12:09   #1044
jassjass
Raczkowanie

A propos http://www.zona43.pl

Właśnie odebrałam przesyłkę z balsamem do ciała Lolita Lempicka, 200ml, w zafoliowanym pudełeczku, za jedyne 50zł (+ 8zł przesyłka). Obsługa kompetentna, odpowiada na maile bez problemu (namieszałam z przelewem, ale wszystko bez problemu się wyjaśniło), przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, dodatkowo miły gratis w postaci próbeczki zapachu.
Sposób sprzedaży rzeczywiście jest trochę dziwny, przyznam, że miałam wątpliwości ale na szczęście niepotrzebnie.
Koniecznie należy przeczytać regulamin, żeby nie było później nieprzyjemności. Przykładowo, wpłatę za zakup należy uiścić jeszcze tego samego dnia, a przedmiot wysyłają w terminie z góry określonym (ja kupowałam w "strefie specjalnej", wiec wysyłka była zaraz po zaksięgowaniu wpłaty), np. zapachy z serii Rykiel wysyłane będą 12-17 września.
Jednym słowem: ja jestem baaardzo zadowolona
Stary 2008-08-28, 12:45   #1045
elektrokot
Wtajemniczenie

Ja też u nich kupiłam Must EdT Cartiera-100 ml w bardzo okazyjnej cenie(150 złotych).Obsługa świetna,przesyłka błyskawiczna,towar oryginalny.
elektrokot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 14:19   #1046
elik133
Raczkowanie

Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia z probkami? Bo chciałam zamowić pare, i nie mam pojęcia gdzie najlepiej...

elik133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 15:08   #1047
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elik133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jakie macie doświadczenia z probkami? Bo chciałam zamowić pare, i nie mam pojęcia gdzie najlepiej...
pozostałoCi allegro, nasz wątek 'poszukuje/wymienie', jeśli chciałabyć coś z niszowych to Perfumeria Quality lub zagraniczne perfumerie np. lucky albo jeszcze zapisz się do wątku -wspólne zakupy.....
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 18:49   #1048
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jassjass Pokaż wiadomość
A propos http://www.zona43.pl

Właśnie odebrałam przesyłkę z balsamem do ciała Lolita Lempicka, 200ml, w zafoliowanym pudełeczku, za jedyne 50zł (+ 8zł przesyłka). Obsługa kompetentna, odpowiada na maile bez problemu (namieszałam z przelewem, ale wszystko bez problemu się wyjaśniło), przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, dodatkowo miły gratis w postaci próbeczki zapachu.
Sposób sprzedaży rzeczywiście jest trochę dziwny, przyznam, że miałam wątpliwości ale na szczęście niepotrzebnie.
Koniecznie należy przeczytać regulamin, żeby nie było później nieprzyjemności. Przykładowo, wpłatę za zakup należy uiścić jeszcze tego samego dnia, a przedmiot wysyłają w terminie z góry określonym (ja kupowałam w "strefie specjalnej", wiec wysyłka była zaraz po zaksięgowaniu wpłaty), np. zapachy z serii Rykiel wysyłane będą 12-17 września.
Jednym słowem: ja jestem baaardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez elektrokot Pokaż wiadomość
Ja też u nich kupiłam Must EdT Cartiera-100 ml w bardzo okazyjnej cenie(150 złotych).Obsługa świetna,przesyłka błyskawiczna,towar oryginalny.
a ja się właśnie załapałam na ostatniego limitowanego czerwonego Smoka , czyli Le Baiser du Dragon EDYCJA PRESTIGE 50 ml za 122zł
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:20   #1049
czarnulcia
Raczkowanie

Calvin Klein Euphoria

hej dziewczyny
chcialam poznac Wasza opinie na temat kupowania perfum w perfumeriach i przez internet...
bylam dzisiaj w perfumerii i pytalam o perfume Calvina Kleina i 50ml jest w cenie 219 zl a 100ml - 319zl
i teraz patrzac po stronach internetowych np. oryginalne-perfumy.pl to ta sama perfuma 50ml jest w cenie 213zl
i jeszcze jedna znalazlam stronke perfumeria.pl to uwaga 100ml jest w cenie 141zl

i teraz mam pytanie..jak mam rozpoznac na ktorej z tych stron jest oryginalne perfumy bo przeciez nie mozliwe zeby 100ml na jednej ze stron bylo tansze a na drugiej drozsze , podrobki mnie nie interesuja

czy ktoras z Was ma ta perfume?jesli tak to faktycznie dlugo utrzymuje sie na skorze?
kupowalyscie kiedys perfumy przez neta?
i czy podrobke perfumy od oryginalnej tylko po cenie sie rozpozna?skoro opakowanie i zapach praktycznie ten sam ?

dziekuje za odpowiedzi..pozdrawiam
czarnulcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 11:33   #1050
agusiaAA 19
Rozeznanie

Dot.: Calvin Klein Euphoria

Wyszukiwarka sie klania. Byl juz watek o Euphori,a na temat perfumeri internetowych jest watek na 1 stronie: Wiarygodne perfumerie internetowe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości