![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Dziewczyny pisałam zapytanie o limta.pl, nie dostałam odpowiedzi, ale zaryzykowałam. Zamówiłam mój kochany bright crystal oraz dwa ulubione żele aquoliny (czekoladę orzechową i papaję).
Dzisiaj dostałam propozycję od sprzedawcy, że w tej samej cenie 199zł dostane zestaw z 90ml (tą pojemność zamawiałam), żel i balsam. Już nie mogę doczekać się przesyłki, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
witajcie mam problem dot. oryginalnosci perfum
a sprawa wyglada nastepujaco : kupiłam niedawno wodę perfumowaną w super pharm Belle en Rykiel(sonia rykiel) pierwszy raz spotkalam sie z tym zapachemi spodoba ł mie sie niesamowicie ![]() niedawno zarejestrowałam sie na portalu www.zona43.pl i wygrałam tam jakas nagrode ktora dostałam dzis w paczce wraz z probka zapachu Belle en Rykiel(woda toaletowa) w zestawieniu z moimi perfumami sa zupełnie inne ! czy woda toaletowa moze sie az tak roznic od wody perfumowanej ? a jesli jednen z produktów jest podróbką.... jak Wy to widzicie wizażystki? czy jest jakies miejsce, osoba, ktora pomogłaby mi zweryfikować oryginalność perfum ? no mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Raczkowanie
|
Akurat jesli chodzi o Belle en Rykiel to moim zdaniem tak. Z tego co pamiętam to dwa różne zapachy, choć mają taką samą nazwę.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
ufff dzieki
![]() na samą mysl ze kupilam podróbe w super pharm ciary mi przeszły , a z tego ze zona43 jest git rowniez sie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Przyczajenie
|
Jestem w szoku. Dopiero zaczynam "chorować" na perfumy, ale różnice cenowe między stacjonarnymi perfumeriami a internetowymi zwalają mnie z nóg! Stąd moje pytanie do Was... (nie wiem czy mogę je tu zadać...)
Otóż interesuje mnie Kenzo Amour. W "perfumeria.pl" 100 ml w bardzo fajnym zestawie kosztuje mniej niż 30 ml w np. douglasie! Czy mogę śmiało kliknąć na "perfumeria.pl" czy takie różnice cenowe są podejrzane za bardzo? Czytałam opinie osób zadowolonych z usług owej perfumerii internetowej, jednak takie przebicie wprawia mnie w konsternację. |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Potwierdzam ,perfumeria sprawdzona ,bardzo szybka dostawa kurierem ![]()
![]() |
#1089 |
Przyczajenie
|
Po przebrnięciu przez cały temat w ostatniej chwili udało mi sie zrezygnować z zakupów na www.parfum.pl "perfumy na topie", i anulować jeszcze nie zaksięgowany przez bank przelew. Na ceneo mają opinie dobra ale z tematu można sie dowiedzieć że nie koniecznie.
Jeśli chodzi o www.iperfumy.pl to ostatnio kupowałem od nich fahrenheita 200ml i problemów które były opisywane w temacie nie doświadczyłem. To znaczy ani pudełko ani naklejka na spodzie butelki nie była wycinana, numery są. Nie ma zacieków oraz napisy nie schodzą z butelki a ta nie jest porysowana. Bez małego kłopotu z iperfumy sie nie obyło, musiałem dzwoniłć do nich 2 razy, za pierwszym razem że nie dostałem maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia i nie wiem zupełnie co robić (powiedziano że mają problemy z mailem) a drugi telefon po 3 dniach od zaksiegowania u mnie przelewu który poszedł i czy juz go dostali bo cisza. Przelew z reguły dociera maksymalnie na 2 dzień. Tym razem powiedzieli że sprawdzą w księgowości i oddzwonią. Telefonu nie było, ale na 2 dzień z rana dostałem SMS'a że wysyłka została przekazana do kuriera. ot cała przygoda z iperfumy.pl, mały problem ale finał zadowalający 100% oryginał zamówiłem teraz kolejny raz u nich Higher Energy, i równolegle Pume Flowing na www.dolce.pl, myśle że sie nie rozczaruje, po opiniach z tego forum raczej 0 wątpliwości co sie dostanie z obu perfumeri Edytowane przez d3tr0 Czas edycji: 2008-09-29 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Pierwszy raz zakupiłam perfumy przez internet i chyba ostatni. właśnie dzisiaj odebrałam z poczty perfumy Jadore edp 100ml. 254zł. zakupione na www.swiat-perfum.pl , nie poszłam do pracy (mam wolny zawód i mogę sobie na to czasem pozwolić) i siedzę przed komputerem cały dzień szukając tematów typu; podróbki; podróbki a oryginały; jador oryginały; jak rozpoznać podróbkę itp. już pęka mi głowa. Dlaczego jestem niepewna? -perfumy były zapakowane w folijkę (to jakby plus) -po jej zdjęciu doleciał mi zapach perfum; nie powinno tak być, perfumy powinny zapachnieć dopiero po pierwszym MOIM psiknięciu ( to jakby minus) -flaszeczka jest jakby ok. JAKBY.... Wydaje mi się że perfumy oryginalne powinny mieć perfekcyjnie wykonaną butelkę. -korek się zgadza; wg. wcześniej czytanych przeze mnie opisów (pod plastikową kulką napis Jadore) -nr. serii też, chociaż na dnie butelki jest on wybity czarnym tuszem na naklejce (prawie go wytarłam pocierając raz delikatnie paznokciem) a z tego co czytałam o diorze, to coś? na butelkach powinno być wytłoczone w szkle - nic takiego nie ma. - no i do tego ten PAPROCH. był przyklejony do dna, po poruszeniu odkleił sie i lata. - najważniejsze. Na dnie pudełka, tam gdzie jest wypisany skład, jest biała nalepka, która ukrywa pod sobą wycięty kawałek chyba kodu, i to samo od środka pudełka - żeby to zrobić trzeba by rozkleic pudełko, lub najpierw wycinać, a potem sklejać............ nie wydaje mi się, żeby firma Dior made in France robiła takie rzeczy ![]() Razem z przesyłką dostałam gratis 2 wizytówki ![]() Przesyłka dotarła w odpowiednim terminie Ostatnio jak kupowałam perfumy nie było takich cyrków, tylko zadowolenie z produktu, a perfumy kupione w sephora. Czy to są oryginały czy podróbki myślę że się nie dowiem, a zapach hm......... CHYBA ten sam ![]() ta łapka czerwona przy temacie ta tak przez przypadek Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-02 o 14:48 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Nie chciałabym żeby ta moja wypowiedź była odbierana w ten sposób, że krytykuję ten sklep, ponieważ tak naprawdę nie wiem czy perfumy, które u nich kupiłam to oryginały czy nie.
Może to najprawdziwsze w świecie oryginalne perfumy, a firma jest uczciwa, tego oczywiście najbardziej sobie i innym życzę. Dobrze jak by wypowiedziała sie tutaj osoba, która zna się na marce dior i powie czy to co wymieniłam wcześniej może rzeczywiscie zaniepokoić. Ponieważ chyba najgorsze co mogłaby zrobić, to przez wrodzoną nieufność narobić komuś złej opinii. |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
To znowu ja.
Ponieważ zaczęłam wątek, to stwierdziłam, że muszę dokończyć. Wybrałam się dzisiaj do perfumerii douglas, żeby porównać perfumy moje, zakupione na www.swiat-perfum.pl z ,,ichnimi" a więc, opakowanie było dokładnie takie samo,( a w internecie jest naprawdę dużo różnych) z tym że tam gdzie ja miałam naklejkę zasłaniającą ,,wycinkę" w dnie - był kod kreskowy. butelka również taka sama, z tym że u mnie rurka jest prościutka, a u nich była lekko zakrzywiona, ale natomiast w wodzie toaletowej - rurkę mieli prostą... korek, czyli cała góra; u nich jak i u mnie przy podnoszeniu lekko odchodzi od butelki, ale nie spada jak sie podnosi. Z tego zakładam, że perfumy są ORYGINALNE, a paproch może się trafić i u diora. Pozdrawiam Panie lubujące się w zapachu Jadore i życzę trafnych zakupów. ps. gratuluję urodzin, ja niedługo także obchodzę, ale o zgrozo 30ste. |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
Witam miłe panie
![]() Muszę powiedzieć, że nie mam doświadczenia w kupowaniu perfum on-line. Jednak kumpela poleciła mi nowy sklep http://www.jasminium.pl . Mają uroczą stronkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
|
Cytat:
W porownaniu do innych spawdzonych perfumerii wcale tak tanio nie jest ![]() ![]()
![]() |
#1095 |
Przyczajenie
|
Witam, tak tak, kupiłam już perfumy w jasminium...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
|
Cytat:
Dobrze wiedziec na przyszlosc ![]()
![]() |
#1097 |
Rozeznanie
|
witam czy ktos mi moze powiedziec czy ta perfumeria sprzedaje oryginaly?,zamawial ktos z niej?
http://perfumeriax.pl/moschino,funny...36?cPath=21_97
#1098 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam pytanie czy ktos moze kupowal w perfumerii La Donna? Chcialabym tam zakupic Calvin Klein Euphoria 100 ml za 144 zl. Ma to byc prezent wiec nie chcialabym podarowac komus jakiejs paskudnej podrobki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
Perfumeria.pl / Pedet.pl
W niedzielę zamówiłem i zrobiłem przelew. Wczoraj wysłali, a dziś mam już paczkę w domu o 14. Perfumy bardzo dobrze zabezpieczone i przede wszystkim oryginalne. Polecam z czystym sumieniem, tym bardziej, że często mają świetne ceny i ciekawe promocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam w perfumeria.pl i jestem w 100% zadowolona.
Paczka przyszła po 2 dniach, towar oryginalny i należycie zapakowany. Paragon dołączony. Wątpliwości mam co do iperfumy.pl Kod na pudełku i perfumach został usunięty. Dlaczego? Same pudełko i perfumy, na moje oko, nie wygladają partacznie. Faktura jest, próbka gratis jest. Tylko co z tymi kodami? Co myślicie? Interesuje mnie belmea.pl Wątpliwości wzbucza we mnie to, że przy niektórych towarach napisane jest "produkt fabrycznie niezafoliowany". Co mam przez to rozumieć?
#1101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawiasem mówiąc belmea.pl była tu kilkakrotnie polecana, sprzedają również perfumy na allegro, niestety nie pamiętam pod jakim nickiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Iwona-jk, Kevin Lomax - Dziękuję za odpowiedź.
![]()
#1104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
Witam
co myslicie o tej ofercie Black Cashmere http://www.parfemu-raj.cz/damske-par...acem/3341.html jakas dziwna ta perfumeria, sa znane marki ale tylko malo znane mi zapachy La Gata |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak myślę ![]()
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
A poza tym na Allegro jest konkurencja cenowa "kto da mniej", z tym również trzeba się liczyć, aby skusić klienta do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Przyczajenie
|
ma ktoś jakieś doświadczenia z perfumeriax.pl
chcę kupić sobie takie cuś http://perfumeriax.pl/givenchy,woda,...,50ml,prd,1761 jak myślicie będzie oryginał |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozliwe ze chce byc konkurencyjny i opuszcza troche cene ![]()
![]() |
#1110 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam pytanie. Czy któraś z Was kupowała może lub zna ten sklep? www.perfumy24.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.