![]() |
#1321 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Witam, mam ogromną prośbę o wypowiedź na temat LuxPerfume? czy ktoś zamawiał z tej perfumerii? jest komuś znana? śledzę wątek i nic nie dostrzegłam http://www.luxperfume.pl/
Edytowane przez Salival Czas edycji: 2009-02-14 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
Witam.
Jestem początkującą "perfumo maniaczką" . Powiedzcie czy taka różnica w cenie to normalne i czy warto kupić? http://tagomago.pl/perfumy-kenzo-c-2...sort=3a&page=1 Chodzi mi o "słonika" 30ml i 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze roznica w cenie moze byc spowodowana np. innym kursem waluty, w czasie kiedy zakupiono obie pojemnosci do tej perfumerii, a moze trafili na promocje u dystrybutora? Mam zaufanie do tego sklepu i nie podejrzewam ich o podrobki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W internecie znalazłam tylko jedną wypowiedź odnośnie zamawiania męskiego zapachu z tej strony, z tym że osoba ta nie pisała nic o oryginalności, czy o samym sklepie, tylko polecała zapach. EDIT: Ponownie próbowałam się tam dodzwonić, niestety tym razem również nikt nie odebrał. Napisałam kolejnego maila, może tym razem odpiszą. Dodałam sobie podany numer gg do listy i nie uświadczyłam zmiany statusu na dostępny w ciągu kilku dni.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-21 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Przyczajenie
|
Hmmm. Wspolczuje ale przeciez testery wlasnie takie sa
![]() Testery nie sa przeznaczone na rynek bo wlasnie albo korka nie maja albo brzydkie pudelko. Ale jesli sklep sprzedaje o nazwie Costam Tester to produkt jest pewlnowartosciowy w stosunku do produktu Costam Tester a nie do produktu Costam. I o to nie powinno miec sie pretensji. Ze zdjeciami w wiekszosci jest tak, ze w regulaminach sa zapisy, ze zdjeci amaja jedynei charakter pogladowy. Zreszta nie dziwie sie. Wiekszosc producentow okresowo zmienai wyglad swoich produktow. Np. pol internetu ma stare zdjecia Lanvina Eclata D Arpege w pudelku kartonowym a kazdy kto kupowal ostatnio ten produkt wie ze pudelko jest przezroczyste z plastiku. Nie stawiam sie tutaj po zadnej ze stron bo po prostu sprawy nie znam. Osobiscie nie kupuje w sklepach internetowych nie polskich bo zawsze jest problem z dochodzeniem swoich praw. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Rozeznanie
|
witam
Ostatnio kupiłam (jak mi sie wydawało) coś na perfumy-perfumeria.pl 13.02.09, procedura przebiegła bez problemu, zamówienie potwierdzono. 16.02.09 dostałam info, że realizacja rozpoczęta i tego samego dnia, że anulowana, bez winy z mojej strony. W momencie gdy kliknęłam ten produkt na ich stronie on chwile potem zniknął ze stanu czyli byłam pewna, że kupiłam go. Zadzwoniłam dziś i właściwie pan nawet nie bąknął, ze mu przykro czy coś tylko mi udowadniał, ze tak jest zawsze i wynika z tego, ze klikając na coś nigdy nie można mieć pewności czy się to kupuje czy klika się coś czego nie ma ![]() Niby zostało kupione przez kogos innego - taak, tylko, że ten produkt widziałam dzień wczesniej i był do czasu gdy ja na niego kliknęłam. Echhhh, zawód i tyle. Raczej tam juz nie zamówie bo po co mam znowu klikać "powietrze". |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aby sie upewnic, sprawdzilam teraz i widze, ze testery sa w tym sklepie wyraznie oznakowane, napisem :Tester, wlasnie. http://www.perfumy-perfumeria.pl/search.php?text=Tester Dlatego uwazam, ze takie pretensje sa nieuzasadnione. Moim zdaniem w el nino maja b.dobry asortyment oraz sprawna dostawe. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-02-16 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
Moje wątpliwości co do sklepu perfumy-perfumeria.pl zostały rozwiane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Raczkowanie
|
Ja także mogę już polecić perfumy-perfumeria.pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Przyczajenie
|
czy kupowal ktos w perfumerii hoga.pl z Kalisza ? maja oryginalne produkty? glowni o to mo chodzi.
http://perfumy.hoga.pl/ maja fajna kolekcję testerow w dobrych cenach i zastanawiam sie....a w dodatku mozna odebrac towar osobiscie (dzis dzwonilem do nich i tak mi powidziano) Tak na marginesie czy ktos z was uzywal kiedys Laura Biagiotti Doe Uomo? Jakie wrazenia, opinie? ps. wlasnie zauwazylem, ze ta perfumeria o ktorej pisalem wyzej to...perfumeria.pl.....w sumie to pracuje jeszcze w Kaliszu i mialem caly czas pod nosem dobrego sprzedawce a szukam po necie nie wiem czego... ![]() Edytowane przez sargon27 Czas edycji: 2009-02-17 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Raczkowanie
|
Witam!ja ze swej strony mogę polecić sprzedawce ART-PERFUMY .Miałam pewne obawy przed zamówieniem perfum, gdyż cene była bardzo konkurencyjna-a przed tym mnie przestrzegano.Wszystko przebiegło o.k moje SICILY D&G(TESTER) to oryginał!Dziś zamówiłam BULGARIEGO POUR FEMME,też tester 100edt, mam nadzieję, że równie korzystnie!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście kupuję w w sklepie www.styleo.pl. Ceny są różne, ale na pewno nie są wysokie. Realizacja jest szybka, a jeśli są jakieś opóźnienia to na bieżąco informują albo mailowo albo telefonicznie. Poza tym nie mam zastrzeżeń co do oryginalności produktów i za każdym razem dostawałam próbkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny i chłopacy za podpowiedzi. Skorzystałem z waszych rad przed Walentynkami i zakupiłem w polecanej przez was perfumerii www.perfumeria-annamaria.pl Kupiłem u nich Azzaro Visit 50ml ( http://www.perfumeria-annamaria.pl/i...uct&prod_id=44 ) w dobrej cenie 99zł. Wyrobili się z wysyłką w 3 dni. Moja dama cała w skowronkach. Polecam tą perfumerie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Szef ds. Wymianek
|
mam pytanie: czy sklep internetowy PerfumeriaX to ten sam podmiot co ten Sprzedawca z Allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1336 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() dzieki wielkie, Libro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Konto usunięte
|
Widziałam, że część z Was wypowiadała się na temat zakupów w perfumerii tagomago. Jednak opinie dotyczyły perfum...i bodajże doręczenia przez pocztę.
Wczoraj właśnie w niniejszej perfumerii udało mi się wytropić dawno poszukiwany JT Candy. Niewiele myśląc zarejestrowałam się w sklepie i zaznaczyłam odbiór osobisty. Mam jednak problem, bo...nikt tam nie odbiera telefonów!! i nie zauważyłam godzin ich pracy - czyli do której w dni powszednie można tam przyjechać żeby nie odbić się od drzwi. Czy któraś z Was może ma jakieś doświadczenia w podobnej kwestii? Albo możecie powiedzieć jak z oryginalnością produktów tam sprzedawanych? Na ogół jak nie kupuje w sephorze czy douglasie, to mam obawy że ktoś próbuje za 11 zł mniej wcisnać jakiś kit. |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
To ja :)
|
Sluchajcie, zlnalazlam sporo pytan, ale nie namierzylam odpowiedzi o http://e-zapachy.pl/ Czy to wiargodne miejsce?? Bo ceny super...
No dobra, znalazlam opinie -peany pochwalne i wzmianki o prokuraturze ![]()
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2009-02-22 o 22:25 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Kilka razy kupowałam perfumy w dwóch perfumeriach, które z czystym sumieniem mogę polecić. Może nie jest tam najtaniej ( ale zdarzają się promocje), dokładane były próbki, dotrzymywane terminy itd...
- www.lumiere.pl ( to już tutaj było omawiane, ja sobie chwalę) - www.missala.pl ( to perfumeria Quality) - tę sobie cenię najbardziej, dotrzymują terminów, przesympatyczny kontakt, można zamówić próbki - odpłatnie, perfumy oryginalne, wszystko ładnie zapakowane itd. ![]() Oprócz tego nie zawiodłam się na - Tagomago - iperfumy - perfumeria.pl ( CZYLI PEDET) - dolce.pl - promesse - El nino Ja się nie zawiodłam, ale jak wiadomo - ile osób, tyle opinii ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Na stronie wyraźnie zaznaczone są produkty, które są testerami - pisze to pod opisem albo pod nazwą perfum, poza tym jest zakładka "testery". Musiało nastąpić ze strony zamawiającego jakieś przeoczenie... kupowałam wielokrotnie w tej perfumerii i jeszcze nigdy mi się taka zmyłka nie przydarzyła, trzeba uważnie czytać każdy opis... poza tym ja nie trafiłam na niemiłą obsługę - wręcz przeciwnie, kiedyś otrzymałam paczuszkę, na którą musiałam poczekać dłużej, bo nie było w magazynie tych perfum, które zamówiłam - następnego dnia miałam telefon, gdzie zostałam powiadomiona o tym fakcie....
![]() |
#1340 |
Rozeznanie
|
A perfumerii www.raan.istore.pl można ufać? ;>
Najpierw mialam zamiar zlożyć zamowienie na tagomago, ale po przyczytaniu negatywnych opinii na forum gazety, wolę jednak nie ryzykować.
#1341 |
Rozeznanie
|
a czy ktoś juz kupował w perfumeria-no1.pl ?
przeszukałam forum i nie znalazłąm nic na ich temat.. a maja ciekawa ofere kilku perfum, chodzi mi dokładnie o lacoste essential.. w porównaniu z innymi sklepami wychodzą najtaniej.. prosze o odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was korzystała z usług perfumerii raan.com.pl ? Przeglądałam forum, ale nie dogrzebałam się do żadnej opinii na jej temat. Być może coś przegapiłam, ale już mnie oczy bolą od tego ekranu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Przyczajenie
|
Ok 2 tyg temu zamowilem 2 testery w perfumeria.pl a ze pracowalem w kaliszu wiec odebralem towar na miejscu nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia.Bardzo szybka realizacja zamowienia, bardzo mila obsluga.Towar chyba oryginal-tzn nie jestem az takim specem żeby oceniac, ale wydaje sie, ze oryginaly (trzymaja dlugo) ,nie wietrzeja po 10 minuach jak te ktore kupilem w konkurencyjnej perfumerii.Jedyny minus-nie mieli w ofercie Hermesa i Guarlain'a
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
grozi wypollizowaniem
|
Znacie ten sklep?
https://fragrancesite.com mają same cuda np. 100ml. tygrysa kenzo za 32 dolce... ![]() ![]()
#1345 |
grozi wypollizowaniem
|
ten sklep jednak chyba nie działa, ale ja weszłam do niego jakoś od innej strony, wyglądało to tak
http://fragrancesite.com/advanced_se...=tigre&x=0&y=0 ale na głównej stronie pisze że nie działa, no cóż..zbyt piekne żyby mogło byc prawdziwe ![]()
#1346 |
Zadomowienie
|
Było już chyba o tym pisane w tym wątku a jeśli nie to polecam lekturę tego artykułu http://manager.money.pl/hitech/artyk...,0,418569.html
#1347 | ||
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Konto usunięte
|
Jeszcze nigdy nie kupowałam perfum przez internet gdyż zawsze miałam spore wątpliwości czy to przypadkiem nie podróbki. Ostatnio znalazłam stronę http://www.dolce.pl/ Perfumy są tam dużo tańsze niż w sklepach. Postanowiłam zaryzykować. Ku mojemu zdziwieniu zamówione w poniedziałek rano perfumy (przelew tego samego dnia) otrzymałam dziś po południu. Jestem bardzo zadowolona. Paczka dobrze zapakowana i na dodatek dostałam próbkę gratis. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Przyczajenie
|
Hmm to ja może proponuję, żebyście czytały ze zrozumieniem. Wyraźnie zaznaczyłam, że
a) to nie był tester, tylko produkt 'not for individual sale' b) nie było o tym ani słowa w opisie produktu. Dziwi mnie zażarta obrona perfumerii. Szef(owa) dobrze płaci? ![]() Ze swojej strony mogę polecić www.tagomago.pl oraz www.perfumeria.pl PS. Sprawdźcie inne posty madzienka1. To fascynujące - we wszystkich zachwala www.perfumy-perfumeria.pl. Cytat:
Edytowane przez arthic Czas edycji: 2009-03-04 o 05:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Przyczajenie
|
Sporo jest tych stron w tym wątku, dlatego nie chcę mi się przeglądać całości.
Krótka piłka - http://e-zapachy.pl/-c-17.html?osCsi...4953c8a8802b6f Zaufać? Miał ktoś styczność z nimi? Jest u nich całkiem tanio |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.