Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-14, 18:55   #1321
Salival
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Witam, mam ogromną prośbę o wypowiedź na temat LuxPerfume? czy ktoś zamawiał z tej perfumerii? jest komuś znana? śledzę wątek i nic nie dostrzegłam http://www.luxperfume.pl/

Edytowane przez Salival
Czas edycji: 2009-02-14 o 19:26
Salival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:52   #1322
40monia40
Raczkowanie

Witam.
Jestem początkującą "perfumo maniaczką" .
Powiedzcie czy taka różnica w cenie to normalne i czy warto kupić?
http://tagomago.pl/perfumy-kenzo-c-2...sort=3a&page=1

Chodzi mi o "słonika" 30ml i 50 ml
40monia40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 00:58   #1323
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 40monia40 Pokaż wiadomość
Witam.
Jestem początkującą "perfumo maniaczką" .
Powiedzcie czy taka różnica w cenie to normalne i czy warto kupić?
http://tagomago.pl/perfumy-kenzo-c-2...sort=3a&page=1

Chodzi mi o "słonika" 30ml i 50 ml
Warto kupic 50ml
Mysle, ze roznica w cenie moze byc spowodowana np. innym kursem waluty, w czasie kiedy zakupiono obie pojemnosci do tej perfumerii, a moze trafili na promocje u dystrybutora?
Mam zaufanie do tego sklepu i nie podejrzewam ich o podrobki
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 15:41   #1324
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Salival Pokaż wiadomość
Witam, mam ogromną prośbę o wypowiedź na temat LuxPerfume? czy ktoś zamawiał z tej perfumerii? jest komuś znana? śledzę wątek i nic nie dostrzegłam http://www.luxperfume.pl/
Też jestem ciakawa czy ktoś kupował w www.luxperfume.pl, wyszperałam tę perfumerię w sobotę, napisałam maila z zapytaniem o dostępność pewnego produktu, ponieważ poddaję w wątpliwość że mają na stanie pokazane na stronie produkty, są tam np. Cacharel Gloria we wszystkich pojemnościach, Hot Couture edt i edp. Na maila nie odpisano jeszcze, próbowałam się dodzwonić pod podany numer, nikt niestety nie odebrał.
W internecie znalazłam tylko jedną wypowiedź odnośnie zamawiania męskiego zapachu z tej strony, z tym że osoba ta nie pisała nic o oryginalności, czy o samym sklepie, tylko polecała zapach.

EDIT: Ponownie próbowałam się tam dodzwonić, niestety tym razem również nikt nie odebrał. Napisałam kolejnego maila, może tym razem odpiszą.

Dodałam sobie podany numer gg do listy i nie uświadczyłam zmiany statusu na dostępny w ciągu kilku dni.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2009-02-21 o 07:31
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 16:33   #1325
elka1000
Przyczajenie

Hmmm. Wspolczuje ale przeciez testery wlasnie takie sa Dlatego nazywaja sie testerami. Ja czasami zamawiam testery bo sa tansze, ale nigdy bym nie wziela tego na prezent. Jak nie ma korka to przekladam ze starego flakonika.

Testery nie sa przeznaczone na rynek bo wlasnie albo korka nie maja albo brzydkie pudelko. Ale jesli sklep sprzedaje o nazwie Costam Tester to produkt jest pewlnowartosciowy w stosunku do produktu Costam Tester a nie do produktu Costam. I o to nie powinno miec sie pretensji.

Ze zdjeciami w wiekszosci jest tak, ze w regulaminach sa zapisy, ze zdjeci amaja jedynei charakter pogladowy. Zreszta nie dziwie sie. Wiekszosc producentow okresowo zmienai wyglad swoich produktow. Np. pol internetu ma stare zdjecia Lanvina Eclata D Arpege w pudelku kartonowym a kazdy kto kupowal ostatnio ten produkt wie ze pudelko jest przezroczyste z plastiku.

Nie stawiam sie tutaj po zadnej ze stron bo po prostu sprawy nie znam. Osobiscie nie kupuje w sklepach internetowych nie polskich bo zawsze jest problem z dochodzeniem swoich praw.

Cytat:
Napisane przez arthic Pokaż wiadomość
NIE POLECAM www.perfumy-perfumeria.pl (el nino)!!!!!!!!!!!!!!

Zamówiłam 2 kosmetyki na prezent, na stronie były przedstawione jako oryginalne, pełnowartościowe, a dostałam 'not for individual sale'. Napisałam maila, że jestem oburzona i jak tak można robić, na co niezbyt przyjemna pani odpowiedziała mi, że nie rozumie mojego narzekania, bo przecież wszyscy tak robią. I że jak nie pasuje to mogę zwrócić, oczywiście ponosząc koszty przesyłki. W dodatku jeden z kosmetyków znacznie różnił się od tego przedstawionego na zdjęciu i w opisie (ta sama firma i nazwa, inny typ, w innej perfumerii dostępny 40 złotych taniej). Naprawdę, brak słów. Jak napisałam im w mailu, że napewno opiszę tę sprawę na forach, to pani mi odpowiedziała, że podadzą mnie do sądu za pomówienie.

Zamawiałam kosmetyki wielokrotnie w różnych perfumeriach i nigdy mnie nic takiego nie spotkało. Nie warto oszczędzić kilka złotych, a za to dostać inny produkt i w dodatku 'not for individual sale'.

Napisałam oczywiście komentarz na ceneo, odpowiedzieć na komentarz brzmi "Tak to jest jak sie wybiera tester, nie czytając informacji podanej na stronie". Robią z człowieka debila. Tak więc perfumeria dobra, ale tylko dla ryzykantów...
elka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 17:12   #1326
azadrubalja
Rozeznanie

witam

Ostatnio kupiłam (jak mi sie wydawało) coś na perfumy-perfumeria.pl 13.02.09, procedura przebiegła bez problemu, zamówienie potwierdzono. 16.02.09 dostałam info, że realizacja rozpoczęta i tego samego dnia, że anulowana, bez winy z mojej strony. W momencie gdy kliknęłam ten produkt na ich stronie on chwile potem zniknął ze stanu czyli byłam pewna, że kupiłam go.
Zadzwoniłam dziś i właściwie pan nawet nie bąknął, ze mu przykro czy coś tylko mi udowadniał, ze tak jest zawsze i wynika z tego, ze klikając na coś nigdy nie można mieć pewności czy się to kupuje czy klika się coś czego nie ma , gdybym w miare szybko wiedziała, że tego nie ma to kliknęłabym podobną rzecz a teraz jej juz też nie ma.
Niby zostało kupione przez kogos innego - taak, tylko, że ten produkt widziałam dzień wczesniej i był do czasu gdy ja na niego kliknęłam. Echhhh, zawód i tyle. Raczej tam juz nie zamówie bo po co mam znowu klikać "powietrze".
azadrubalja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 17:35   #1327
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:

Zamówiłam 2 kosmetyki na prezent, na stronie były przedstawione jako oryginalne, pełnowartościowe, a dostałam 'not for individual sale'. Napisałam maila, że jestem oburzona i jak tak można robić, na co niezbyt przyjemna pani odpowiedziała mi, że nie rozumie mojego narzekania, bo przecież wszyscy tak robią. I że jak nie pasuje to mogę zwrócić, oczywiście ponosząc koszty przesyłki. W dodatku jeden z kosmetyków znacznie różnił się od tego przedstawionego na zdjęciu i w opisie (ta sama firma i nazwa, inny typ, w innej perfumerii dostępny 40 złotych taniej). Naprawdę, brak słów. Jak napisałam im w mailu, że napewno opiszę tę sprawę na forach, to pani mi odpowiedziała, że podadzą mnie do sądu za pomówienie.

Zamawiałam kosmetyki wielokrotnie w różnych perfumeriach i nigdy mnie nic takiego nie spotkało. Nie warto oszczędzić kilka złotych, a za to dostać inny produkt i w dodatku 'not for individual sale'.

Napisałam oczywiście komentarz na ceneo, odpowiedzieć na komentarz brzmi "Tak to jest jak sie wybiera tester, nie czytając informacji podanej na stronie". Robią z człowieka debila. Tak więc perfumeria dobra, ale tylko dla ryzykantów...
Nie zauwazylam wczesniej tej wypowiedzi i musze napisac, ze jej autorka mocno przesadzila przekreslajac perfumerie, tylko dlatego, ze sama zamowila nieodpowiedni produkt, poniewaz nieuwaznie przeczytala jego opis.

Aby sie upewnic, sprawdzilam teraz i widze, ze testery sa w tym sklepie wyraznie oznakowane, napisem :Tester, wlasnie. http://www.perfumy-perfumeria.pl/search.php?text=Tester
Dlatego uwazam, ze takie pretensje sa nieuzasadnione.
Moim zdaniem w el nino maja b.dobry asortyment oraz sprawna dostawe.

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2009-02-16 o 17:39
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 12:16   #1328
Sugar
Raczkowanie

Moje wątpliwości co do sklepu perfumy-perfumeria.pl zostały rozwiane. Szybko realizują zamówienia, kontakt bardzo dobry, do przesyłki dołączona była próbka innego zapachu i długopis. A co najważniejsze- perfumy są oryginalne ( Hermes 24, Faubourg).
Sugar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 13:50   #1329
Quentin
Raczkowanie

Ja także mogę już polecić perfumy-perfumeria.pl Dzisiaj dotarła do mnie Flowerbomb EDT . Cena kusząca , szybka realizacja i do tego fajne gratisy
Quentin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 15:23   #1330
sargon27
Przyczajenie

czy kupowal ktos w perfumerii hoga.pl z Kalisza ? maja oryginalne produkty? glowni o to mo chodzi.
http://perfumy.hoga.pl/

maja fajna kolekcję testerow w dobrych cenach i zastanawiam sie....a w dodatku mozna odebrac towar osobiscie (dzis dzwonilem do nich i tak mi powidziano)

Tak na marginesie czy ktos z was uzywal kiedys Laura Biagiotti Doe Uomo? Jakie wrazenia, opinie?

ps. wlasnie zauwazylem, ze ta perfumeria o ktorej pisalem wyzej to...perfumeria.pl.....w sumie to pracuje jeszcze w Kaliszu i mialem caly czas pod nosem dobrego sprzedawce a szukam po necie nie wiem czego...

Edytowane przez sargon27
Czas edycji: 2009-02-17 o 18:42
sargon27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:39   #1331
agiko78
Raczkowanie

Witam!ja ze swej strony mogę polecić sprzedawce ART-PERFUMY .Miałam pewne obawy przed zamówieniem perfum, gdyż cene była bardzo konkurencyjna-a przed tym mnie przestrzegano.Wszystko przebiegło o.k moje SICILY D&G(TESTER) to oryginał!Dziś zamówiłam BULGARIEGO POUR FEMME,też tester 100edt, mam nadzieję, że równie korzystnie!
agiko78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 10:09   #1332
agatka67
Przyczajenie

Ja osobiście kupuję w w sklepie www.styleo.pl. Ceny są różne, ale na pewno nie są wysokie. Realizacja jest szybka, a jeśli są jakieś opóźnienia to na bieżąco informują albo mailowo albo telefonicznie. Poza tym nie mam zastrzeżeń co do oryginalności produktów i za każdym razem dostawałam próbkę.
agatka67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:01   #1333
gzeczny125
Przyczajenie

Dzieki dziewczyny i chłopacy za podpowiedzi. Skorzystałem z waszych rad przed Walentynkami i zakupiłem w polecanej przez was perfumerii www.perfumeria-annamaria.pl Kupiłem u nich Azzaro Visit 50ml ( http://www.perfumeria-annamaria.pl/i...uct&prod_id=44 ) w dobrej cenie 99zł. Wyrobili się z wysyłką w 3 dni. Moja dama cała w skowronkach. Polecam tą perfumerie.
gzeczny125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:45   #1334
siarka40
Szef ds. Wymianek

mam pytanie: czy sklep internetowy PerfumeriaX to ten sam podmiot co ten Sprzedawca z Allegro?
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:44   #1335
Libra2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
mam pytanie: czy sklep internetowy PerfumeriaX to ten sam podmiot co ten Sprzedawca z Allegro?
Tak to ten sam podmiot, kupowałam zarówno tu jak i na allegro , więc mogę jeszcze dodać że ma na pewno oryginały w dobrych cenach.
Stary 2009-02-20, 13:52   #1336
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Tak to ten sam podmiot, kupowałam zarówno tu jak i na allegro , więc mogę jeszcze dodać że ma na pewno oryginały w dobrych cenach.
oj, to fajnie dopytywalam, poniewaz znalazlam pewne perfumy w tym sklepie internetowym taniej niz na Allegro, a ze te perfumy maja nie byc dla mnie, tym bardziej jestem ostrozna, zeby komus nie polecic niepewnego zrodla^^
dzieki wielkie, Libro
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 07:59   #1337
542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65
Konto usunięte

Widziałam, że część z Was wypowiadała się na temat zakupów w perfumerii tagomago. Jednak opinie dotyczyły perfum...i bodajże doręczenia przez pocztę.

Wczoraj właśnie w niniejszej perfumerii udało mi się wytropić dawno poszukiwany JT Candy. Niewiele myśląc zarejestrowałam się w sklepie i zaznaczyłam odbiór osobisty. Mam jednak problem, bo...nikt tam nie odbiera telefonów!! i nie zauważyłam godzin ich pracy - czyli do której w dni powszednie można tam przyjechać żeby nie odbić się od drzwi. Czy któraś z Was może ma jakieś doświadczenia w podobnej kwestii?

Albo możecie powiedzieć jak z oryginalnością produktów tam sprzedawanych? Na ogół jak nie kupuje w sephorze czy douglasie, to mam obawy że ktoś próbuje za 11 zł mniej wcisnać jakiś kit.
542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 22:06   #1338
Murszafka
To ja :)

Sluchajcie, zlnalazlam sporo pytan, ale nie namierzylam odpowiedzi o http://e-zapachy.pl/ Czy to wiargodne miejsce?? Bo ceny super...

No dobra, znalazlam opinie -peany pochwalne i wzmianki o prokuraturze I nadal glupia jestem...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2009-02-22 o 22:25 Powód: aktualizacja
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 12:13   #1339
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Kilka razy kupowałam perfumy w dwóch perfumeriach, które z czystym sumieniem mogę polecić. Może nie jest tam najtaniej ( ale zdarzają się promocje), dokładane były próbki, dotrzymywane terminy itd...

- www.lumiere.pl ( to już tutaj było omawiane, ja sobie chwalę)

- www.missala.pl ( to perfumeria Quality) - tę sobie cenię najbardziej, dotrzymują terminów, przesympatyczny kontakt, można zamówić próbki - odpłatnie, perfumy oryginalne, wszystko ładnie zapakowane itd.

Oprócz tego nie zawiodłam się na

- Tagomago
- iperfumy
- perfumeria.pl ( CZYLI PEDET)
- dolce.pl
- promesse
- El nino

Ja się nie zawiodłam, ale jak wiadomo - ile osób, tyle opinii

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:

Cóż...hm...no ja również uważam, że negatywna opinia jest tu troszkę przesadzona.
Na stronie wyraźnie zaznaczone są produkty, które są testerami - pisze to pod opisem albo pod nazwą perfum, poza tym jest zakładka "testery".
Musiało nastąpić ze strony zamawiającego jakieś przeoczenie... kupowałam wielokrotnie w tej perfumerii i jeszcze nigdy mi się taka zmyłka nie przydarzyła, trzeba uważnie czytać każdy opis... poza tym ja nie trafiłam na niemiłą obsługę - wręcz przeciwnie, kiedyś otrzymałam paczuszkę, na którą musiałam poczekać dłużej, bo nie było w magazynie tych perfum, które zamówiłam - następnego dnia miałam telefon, gdzie zostałam powiadomiona o tym fakcie....

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 18:58   #1340
sunny belle
Rozeznanie

A perfumerii www.raan.istore.pl można ufać? ;>

Najpierw mialam zamiar zlożyć zamowienie na tagomago, ale po przyczytaniu negatywnych opinii na forum gazety, wolę jednak nie ryzykować.

sunny belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 10:40   #1341
kalinkap13
Rozeznanie

a czy ktoś juz kupował w perfumeria-no1.pl ?
przeszukałam forum i nie znalazłąm nic na ich temat..
a maja ciekawa ofere kilku perfum, chodzi mi dokładnie o lacoste essential..
w porównaniu z innymi sklepami wychodzą najtaniej..

prosze o odp
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 18:51   #1342
kadoza
Raczkowanie

A czy któraś z Was korzystała z usług perfumerii raan.com.pl ? Przeglądałam forum, ale nie dogrzebałam się do żadnej opinii na jej temat. Być może coś przegapiłam, ale już mnie oczy bolą od tego ekranu
kadoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 00:15   #1343
sargon27
Przyczajenie

Ok 2 tyg temu zamowilem 2 testery w perfumeria.pl a ze pracowalem w kaliszu wiec odebralem towar na miejscu nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia.Bardzo szybka realizacja zamowienia, bardzo mila obsluga.Towar chyba oryginal-tzn nie jestem az takim specem żeby oceniac, ale wydaje sie, ze oryginaly (trzymaja dlugo) ,nie wietrzeja po 10 minuach jak te ktore kupilem w konkurencyjnej perfumerii.Jedyny minus-nie mieli w ofercie Hermesa i Guarlain'a
sargon27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 10:58   #1344
Polly_
grozi wypollizowaniem

Znacie ten sklep?

https://fragrancesite.com

mają same cuda np. 100ml. tygrysa kenzo za 32 dolce... starą OI i nawet Chaos i wysyłają do europy
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 12:38   #1345
Polly_
grozi wypollizowaniem

ten sklep jednak chyba nie działa, ale ja weszłam do niego jakoś od innej strony, wyglądało to tak
http://fragrancesite.com/advanced_se...=tigre&x=0&y=0

ale na głównej stronie pisze że nie działa, no cóż..zbyt piekne żyby mogło byc prawdziwe
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 08:59   #1346
Libra2
Zadomowienie

Było już chyba o tym pisane w tym wątku a jeśli nie to polecam lekturę tego artykułu http://manager.money.pl/hitech/artyk...,0,418569.html
Stary 2009-02-28, 16:55   #1347
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
a czy ktoś juz kupował w perfumeria-no1.pl ?
przeszukałam forum i nie znalazłąm nic na ich temat..
a maja ciekawa ofere kilku perfum, chodzi mi dokładnie o lacoste essential..
w porównaniu z innymi sklepami wychodzą najtaniej..

prosze o odp
Oj uwaga....ja w czwartek wieczorem weszłam na stronę tej perfumerii i owszem, znalazłam jedno : KONIA TROJAŃSKIEGO! Od razu mój antywirus mi wykrzyczał, że ta strona jest zainfekowana, więc uważajcie........ nie tyle na produkty tam się znajdujące, ale przy samym wchodzeniu na stronę tej perfumerii.... chyba, że już usunęli tego trojana.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny belle Pokaż wiadomość
A perfumerii www.raan.istore.pl można ufać? ;>

Najpierw mialam zamiar zlożyć zamowienie na tagomago, ale po przyczytaniu negatywnych opinii na forum gazety, wolę jednak nie ryzykować.
Z informacji mojej koleżanki - zakupoholiczki przez internet : można.

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-03, 19:51   #1348
201607060918
Konto usunięte

Jeszcze nigdy nie kupowałam perfum przez internet gdyż zawsze miałam spore wątpliwości czy to przypadkiem nie podróbki. Ostatnio znalazłam stronę http://www.dolce.pl/ Perfumy są tam dużo tańsze niż w sklepach. Postanowiłam zaryzykować. Ku mojemu zdziwieniu zamówione w poniedziałek rano perfumy (przelew tego samego dnia) otrzymałam dziś po południu. Jestem bardzo zadowolona. Paczka dobrze zapakowana i na dodatek dostałam próbkę gratis. Polecam!
201607060918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-03, 22:00   #1349
arthic
Przyczajenie

Hmm to ja może proponuję, żebyście czytały ze zrozumieniem. Wyraźnie zaznaczyłam, że
a) to nie był tester, tylko produkt 'not for individual sale'
b) nie było o tym ani słowa w opisie produktu.
Dziwi mnie zażarta obrona perfumerii. Szef(owa) dobrze płaci?
Ze swojej strony mogę polecić www.tagomago.pl oraz www.perfumeria.pl

PS. Sprawdźcie inne posty madzienka1. To fascynujące - we wszystkich zachwala www.perfumy-perfumeria.pl.

Cytat:
Napisane przez madzienka1 Pokaż wiadomość
Ja również przyłanczam sie do 2 wypowiedzi powyżej. Sama kupowałem wielokrotnie w sklepie perfumy-perfumeria.pl i nigdy nie miałam problemów. Jedna z nielicznych firm, ktora posiada certyfikaty i tak duzy asortyment. Większość ludzi nie potrafi zrozumieć , ze w perfumach jak w autach co jakiś czas robi się facelifting, zeby odswiezyc tanim kosztem stary zapach. Poźniej czyta się opinie, że w sklepie x sprzedają podróbki bo ktoś nie potrafi nawet wejść na stronę producenta i sprawdzić jak wygląda aktualna wersja danego produktu. Nie wspominając juz o wersjach z USA, które sprzedają w większośći internetowe sklepy. Dodatkowo dziwi mnie również dlaczego nie oddała ta osoba produktów, skoro sklep jej zapronował zwrot. Nagle produkty , sa ok ?
W każdym sklepie można oddać towar do 10 dni bez podania przyczyny. Kupując uszkodzony produkt w sklepie stacjonarnym, też musimy go odwieźć do sklepu bądź odesłać, więć dziwne jest tłumaczenie "mogę zwrócić, oczywiście ponosząc koszty przesyłki"

Edytowane przez arthic
Czas edycji: 2009-03-04 o 05:47
arthic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-04, 11:43   #1350
Ludwik
Przyczajenie

Sporo jest tych stron w tym wątku, dlatego nie chcę mi się przeglądać całości.
Krótka piłka - http://e-zapachy.pl/-c-17.html?osCsi...4953c8a8802b6f
Zaufać? Miał ktoś styczność z nimi? Jest u nich całkiem tanio
Ludwik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości