![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
I ja polecam Dolce.pl
![]()
![]() |
#1382 |
Rozeznanie
|
i ja się przyłączam, korzystałam kilka razy z oferty Dolce.pl i zawsze byłam zadowolona. Raz myślałam, że o mnie zapomnieli, napisałam nawet e-maila i okazało się że oni już dawno towar wysłali tylko nasza kochana poczta nawaliła, nie zostawili mi awizo i moja paczka leżała ponad tydzień na poczcie.
![]() |
#1383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Polecam dolce.pl i mojezapachy.pl W obu robiłam zakupy i wszystko w należytym porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Raczkowanie
|
witam czy ktoś robił może zakupy w iperfumy.pl ??bo ja zrobiłam i jestem średnio zadowolona moze nie tylke z produktów jak z obsługi całej tranzakcji.zamówiłam lempicką 30ml i versace bright crystal również 30ml.łącznie prawie 300zł kurier niby był gratis...ale paczka nadana 3 dni po tym jak perfumeria mi napisała ze nadała paczkę po za tym możliowść naliczenia rabatów jeden mi naliczyli za polecenie sklepu znajomym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Rozeznanie
|
Ja dwa razy robilam zakupy w perfumerii iperfumy pl. i bylam zadowolona z obslugi a takze z jakosci produktow,teraz zastanawiam sie nad zakupami w dolce pl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
To ja :)
|
Kurcze, wlasnie sie podlamalam
![]() ![]() Zadzwonilam do nich natychmiast, to pani z obcym, wschodnim akcentem, powiedziala mi, ze wiekszych pojemnosci nie robia. No to ja jej, ze owszem, robia, bo mam wieksza. No to uznala, ze musi sprawe przemyslec i sie do mnie odezwie ![]() Trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo mi sie plakac chce, ze zostalam oszukana...
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle,ze sprawa sie wyjasni masz przeciez dowod zakupu i potwoerdzenie kupna prawda?Powinno byc na nim napisane, ze kupilas 75 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
robiła któraś z was zakupy tutaj:
http://www.cheapsmells.com/ ? nie wiem czemu, ale odrzuca mi moją karte i nie mogę złóżyć zamówienia, a cenowo kusząco wyglądają...
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Przyczajenie
|
czy w perfumeria.pl są naprawdę oryginały? czy rzeczywiście
przesyłka zawsze 9.90zł i możliwa płatność przy odbiorze? (nigdy nie spotkałam się, żeby tak tanio i na dodatek przy odbiorze ) chcę zamówić versace versense (trochę taniej niż w drugim sklepie - w innych brak). co o tym sądzicie? znaczy: i o sklepie, i o zapachu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
Mam do Was prośbę, chcę kupić perfumy na prezent.
![]() Zależy mi na aktualnych informacjach, bo wiem, że czasem rzetelne i solidne firmy z czasem "podupadają"... Ze względu na cenę rozważam albo perfumerię asteria.pl albo perfumeria.pl. |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]() |
#1394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam gdzie indziej w rezultacie. Może za jakiś czas tam spróbuje.
![]() |
#1395 |
Przyczajenie
|
co do perfumeria.pl pracowalem w Kaliszu, mieszkam w okolicach i trafilem na ten sklep internetowy jakis czas temu, zlozylem 2 zamowienia.Odebralem towar osobiscie, mozna tam trafic bez wiekszych problemow, jesli ktos zna troche Kalisz, obsluga jest mila, nie robia problemow. Co do oryginalnosci...ciezko jest tu cokolwiek powiedziec laikowi.Kupilem jakas pume- zapach jest intensywny, montblanca - zapach srednio trzyma, ale juz po zakupie slysalem w kilku perfumeriach, ze w ogole tej marki nie sprowadzaja gdyz klienci skarżą sie, ze zapach jest bardzo nietrwaly, i ostatnio kupilem Bulgariego za jakies grosze, ktry podarowalem ojcu i czuc go na nim dosc dlugo.Nie mam podstaw sadzic, ze to podrobki gdyz one wietrzeja po 30 minutach.
Mam pytanie o skle e-glamur, kupilem tam jakis czas temu tester Hermes terre d hermes .Oczywiscie zapach mi sie bardzo podoba ale nie wiem jak z jego trwaloscia.Wiem, ze po pewnym casie nie czuje sie tego czym sie pachnie, tylko ze pytalem kolegow w pracy i tez nic nie czuli...a co jak co, ale gdy popsikalem sie hermesem w daglasie albo sephorze to bylo czuc kilka godzin 4-5 a tutaj....po godzinie nic.Wiec nie wiem co myslec, jakie macie doswiadczenia z ta perfumeria? |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() Czy ktoras z Was kupowala perfumy w perfumerii Vetiver.pl? Dosc przystepne ceny ( Chanel Chance edp 50 ml - 209 zl, wiec pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1399 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy któraś z was też długo czekała na przesyłke z TAGOMAGO ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też czekałam dłuższy czas na przesyłkę, nie chciałabym czegoś pomieszać, ale wydaje mi się, że około miesiąc, może nawet trochę dłużej. Dostałam maila z przeprosinami za opóźnienie i gratis sztyft CK One. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 4 maja dostałam maila, że status zmieniony na : opłacone trochę mnie uspokoiłyście ![]() Edytowane przez 201611241302 Czas edycji: 2009-05-12 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Raczkowanie
|
przepraszam bardzo - kiedyś napisałam za wiarygodną perfumerię internetową iperfumy.pl COFAM TO.!! Sprzedają podróby po 200 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A możesz rozwinąć temat? Jakie to były perfumy, wkleić zdjęcia itd.?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
No więc na początku myślałam, że mam podróbkę, bo litery Versace na opakowaniu i buteleczce były z odstepami a na oficjalnym plakacie tak nie ma. Poszłam wiec dziś do Sephory i co widzę? Dwa różne opakowania/buteleczki. Jeden z odstępami między literami a drugi ze ściśniętymi. Psiknęłam na nadgarstek: zapach identyczny. Ok. Może się myliłam. Tylko został mi jeszcze ostatni problem - (mam 90 ml. EDP) czasem gdy ściągam ten wielki, cięzki korek atomizer mi odpada (jak na załączonym zdjęciu). Czy to może być oznaką podróbki? Czy to z powodu dużego, masywnego korka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do osób które zamawiały na www.perfumeriax.pl ile czekaliście na kontakt z ich strony. W poniedziałek zarejestrowałam się na ich stronie, nie dostałam maila z linkiem potwierdzającym rejestrację, ale złożyłam zamówienie, przesłałam przelewem należność wpisując w tytule numer zamówienia.
I od poniedziałku zero odzewu, na stronie nie znalazłam numeru telefonu, wczoraj napisałam maila, z prośbą o kontakt, ponieważ zamawiany zestaw ma być prezentem na dzień mamy. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytuję wypowiedź dodając informację jak potoczyła się dalej sprawa mojego zamówienia: - 18.05.09 zarejestrowałam się na stronie i złożyłam zamówienie o godz. 15.45., zaraz po złożeniu zamówienia przelałam należność z konta mBanku. - 20.05.09 i 21.05.09r napisałam maila, z prośbą o kontakt kiedy mogę spodziewać się realizacji zamówienia, wystraszyły mnie przeczytane w internecie opinie o niewywiązywaniu się z zamówień, długim czasie oczekiwania, a miał to być prezent na dzień Matki - 21.05.09r o godz. 16.58 otrzymałam odpowiedź na maila że dopiero dziś zaksięgowali wpłatę i jutro nadają paczkę (wszystkie wysyłają priorytetami), dziwne wpłata przy dobrych wiatrach powinna być we wtorek, najpóźniej w środę. ... czekam sobie, czekam niecierpliwie, na paczkę z prezentem... mija w tym oczekiwaniu Dzień Matki... - 27.05.09 piszę maila z prośbą o podanie numeru paczki, ponieważ nadal jej nie otrzymałam, jeśli byłaby wysłana w piątek rano powinna być na poniedziałek, jeśli popołudniu - to na wtorek. - 27.05.09 o godz. 16.38 dostaję maila że przepraszają ale zestawu nie ma, proponują mi inny, mniejszy za 150zł a różnice zwrócą! Czyli informując mnie że nadadzą paczkę w piątek wprowadzili mnie w błąd, bo dla mnie było oczywiste że skoro obiecują to tak zrobią. Ja czekałam cierpliwie licząć ze paczka jest już w drodze, skoro napisali ze w piątek wysyłają. Inny proponowany zastępczo zestaw mogłam kupić gdzie indziej, taniej, nawet gdyby ich cena proponowanego mniejszego zestawu byłaby okazyjna - nie skusiłabym się bo nie wiadomo czy go mają i kiedy go wyślą. - 27.05.09r. o godz. 16.57 poprosiłam o niezwłoczny zwrot wpłaconej gotówki - 28.05.09 dostałam maila ze zwrócą pieniądze. - 29.05.09 otrzymałam zwrot ( czyli przelewy idą szybko i mój tez musiał być na ich koncie wcześniej) Nie skuszę się na ponowne zakupy w tej perfumerii. Dziwi mnie brak podanego telefonu kontaktowego, trzeba cierpliwie czekać na odpowiedzi na maile. 28.05. zamówiłam prezent dla mamy gdzie indziej, miałam go już u siebie 29.05 czyli szczęśliwie wyrobiłam się przed dniem dziecka. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-05-30 o 10:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1409 |
Raczkowanie
|
Może nie twierdzę ale podejrzewam. Spotkałam się z opiniami, że wiele osób na 100% dostało podróbki (m.i. różniły się trwałością zapachu).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Perfume Lover
|
Bardzo dziwne, kupowalam w iperfumy dwa razy i nie dosc, ze obsluga byla wrecz wzorowa, wliczajac w to probki perfum, pelnowartosciowe prezenty, to za oryginalnosc zakupionych perfum recze glowa. Nie chce mi sie wierzyc, ze mieszaja towar- podrobki z oryginalami. Co do opinii, pamietam tylko jedna dosc nieprzyjemna sprawe zwiazana z iperfumy.pl. Ktos dostal podniszczony flakon czy pudelko, juz nie pamietam, ale sprawa ostatecznie sie wyjasnila, pieniadze zostaly zwrocone itd.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.