Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-25, 13:10   #1381
zafascynowana1
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

I ja polecam Dolce.pl

blog KOSMETYCZNY : www.independentwoman92.bl ogspot.com

blog KSIĄŻKOWY : www.modliszkakulturalnie. blogspot.com

zafascynowana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-26, 18:19   #1382
magdzia81
Rozeznanie

GG do magdzia81

i ja się przyłączam, korzystałam kilka razy z oferty Dolce.pl i zawsze byłam zadowolona. Raz myślałam, że o mnie zapomnieli, napisałam nawet e-maila i okazało się że oni już dawno towar wysłali tylko nasza kochana poczta nawaliła, nie zostawili mi awizo i moja paczka leżała ponad tydzień na poczcie.
Stary 2009-04-26, 19:18   #1383
Olilili
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominikaj Pokaż wiadomość
dzieękuje Trochę mi to rozjaśniło sprawę
Stary 2009-04-27, 09:47   #1384
kaiska
Zakorzenienie

Polecam dolce.pl i mojezapachy.pl W obu robiłam zakupy i wszystko w należytym porządku.
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 11:09   #1385
karolina2008
Raczkowanie

witam czy ktoś robił może zakupy w iperfumy.pl ??bo ja zrobiłam i jestem średnio zadowolona moze nie tylke z produktów jak z obsługi całej tranzakcji.zamówiłam lempicką 30ml i versace bright crystal również 30ml.łącznie prawie 300zł kurier niby był gratis...ale paczka nadana 3 dni po tym jak perfumeria mi napisała ze nadała paczkę po za tym możliowść naliczenia rabatów jeden mi naliczyli za polecenie sklepu znajomymdrugi miał być 5%za zapłacenie karta kredytowa więc tak zrobiłam bo przy 300zł 5%to jednak te 15 zł jeszcze taniej by było..ale niestety nie naliczyli mi i potem mi wmawiali ze musiałam nie zapłacic karta....jeśli by tak było to jakim cudem zamówienie było by opłacone..a na fakturze pisało ze opłacone karta kredytową i nawet widnieje nazwa banku..wiec to oszustwo..tracą wiarygodność przez takie zachowanie..po za tym ok.produkty oryginalne faktura rachunek pismo na ładnym papeteryjnym papierze próbka zapachu itp..mimo to niesmak po obsłudze...
karolina2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 19:05   #1386
alw
Rozeznanie

Ja dwa razy robilam zakupy w perfumerii iperfumy pl. i bylam zadowolona z obslugi a takze z jakosci produktow,teraz zastanawiam sie nad zakupami w dolce pl.
alw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 12:44   #1387
Murszafka
To ja :)

Kurcze, wlasnie sie podlamalam Zamawialam w oraza.pl Wish Turquoise Diamond 75 ml (i za tyle zaplacilam), a przyslali mi 50 ml
Zadzwonilam do nich natychmiast, to pani z obcym, wschodnim akcentem, powiedziala mi, ze wiekszych pojemnosci nie robia. No to ja jej, ze owszem, robia, bo mam wieksza. No to uznala, ze musi sprawe przemyslec i sie do mnie odezwie
Trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo mi sie plakac chce, ze zostalam oszukana...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-29, 13:13   #1388
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Kurcze, wlasnie sie podlamalam Zamawialam w oraza.pl Wish Turquoise Diamond 75 ml (i za tyle zaplacilam), a przyslali mi 50 ml
Zadzwonilam do nich natychmiast, to pani z obcym, wschodnim akcentem, powiedziala mi, ze wiekszych pojemnosci nie robia. No to ja jej, ze owszem, robia, bo mam wieksza. No to uznala, ze musi sprawe przemyslec i sie do mnie odezwie
o kurcze:/
mysle,ze sprawa sie wyjasni masz przeciez dowod zakupu i potwoerdzenie kupna prawda?Powinno byc na nim napisane, ze kupilas 75 ml?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 20:53   #1389
stasiek
Wtajemniczenie

robiła któraś z was zakupy tutaj:
http://www.cheapsmells.com/
?

nie wiem czemu, ale odrzuca mi moją karte i nie mogę złóżyć zamówienia, a cenowo kusząco wyglądają...
Stary 2009-04-29, 21:01   #1390
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Kiepska sprawa. Nie znosze takiej szarpaniny podczas zakupow- wspolczuje Ci Murszafko Mam nadzieje, ze sie jednak w pore zreflektuja, przeprosza i zwroca Ci pieniadze.
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 11:56   #1391
modem2
Przyczajenie

czy w perfumeria.pl są naprawdę oryginały? czy rzeczywiście
przesyłka zawsze 9.90zł i możliwa płatność przy odbiorze? (nigdy nie
spotkałam się, żeby tak tanio i na dodatek przy odbiorze ) chcę
zamówić versace versense (trochę taniej niż w drugim sklepie - w
innych brak). co o tym sądzicie? znaczy: i o sklepie, i o zapachu.
modem2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 20:11   #1392
danaida
Zadomowienie

Mam do Was prośbę, chcę kupić perfumy na prezent.
Zależy mi na aktualnych informacjach, bo wiem, że czasem rzetelne i solidne firmy z czasem "podupadają"...

Ze względu na cenę rozważam albo perfumerię asteria.pl albo perfumeria.pl.
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 23:10   #1393
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
robiła któraś z was zakupy tutaj:
http://www.cheapsmells.com/
?

nie wiem czemu, ale odrzuca mi moją karte i nie mogę złóżyć zamówienia, a cenowo kusząco wyglądają...
Kupilam tam perfumy w lutym. Platnosc bez problemu, blyskawiczna przesylka, pancernie zapakowana paczka i co najwazniejsze- perfumy oryginalne.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 20:12   #1394
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Kupilam tam perfumy w lutym. Platnosc bez problemu, blyskawiczna przesylka, pancernie zapakowana paczka i co najwazniejsze- perfumy oryginalne.
teraz chyba się im coś z systemem płatności zepsuło, bo próbowałam 2 różne karty i żadna nie wchodzi.

Kupiłam gdzie indziej w rezultacie. Może za jakiś czas tam spróbuje.
Stary 2009-05-07, 00:18   #1395
sargon27
Przyczajenie

co do perfumeria.pl pracowalem w Kaliszu, mieszkam w okolicach i trafilem na ten sklep internetowy jakis czas temu, zlozylem 2 zamowienia.Odebralem towar osobiscie, mozna tam trafic bez wiekszych problemow, jesli ktos zna troche Kalisz, obsluga jest mila, nie robia problemow. Co do oryginalnosci...ciezko jest tu cokolwiek powiedziec laikowi.Kupilem jakas pume- zapach jest intensywny, montblanca - zapach srednio trzyma, ale juz po zakupie slysalem w kilku perfumeriach, ze w ogole tej marki nie sprowadzaja gdyz klienci skarżą sie, ze zapach jest bardzo nietrwaly, i ostatnio kupilem Bulgariego za jakies grosze, ktry podarowalem ojcu i czuc go na nim dosc dlugo.Nie mam podstaw sadzic, ze to podrobki gdyz one wietrzeja po 30 minutach.

Mam pytanie o skle e-glamur, kupilem tam jakis czas temu tester Hermes terre d hermes .Oczywiscie zapach mi sie bardzo podoba ale nie wiem jak z jego trwaloscia.Wiem, ze po pewnym casie nie czuje sie tego czym sie pachnie, tylko ze pytalem kolegow w pracy i tez nic nie czuli...a co jak co, ale gdy popsikalem sie hermesem w daglasie albo sephorze to bylo czuc kilka godzin 4-5 a tutaj....po godzinie nic.Wiec nie wiem co myslec, jakie macie doswiadczenia z ta perfumeria?
sargon27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 09:56   #1396
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sargon27 Pokaż wiadomość
co do perfumeria.pl pracowalem w Kaliszu, mieszkam w okolicach i trafilem na ten sklep internetowy jakis czas temu, zlozylem 2 zamowienia.Odebralem towar osobiscie, mozna tam trafic bez wiekszych problemow, jesli ktos zna troche Kalisz, obsluga jest mila, nie robia problemow. Co do oryginalnosci...ciezko jest tu cokolwiek powiedziec laikowi.Kupilem jakas pume- zapach jest intensywny, montblanca - zapach srednio trzyma, ale juz po zakupie slysalem w kilku perfumeriach, ze w ogole tej marki nie sprowadzaja gdyz klienci skarżą sie, ze zapach jest bardzo nietrwaly, i ostatnio kupilem Bulgariego za jakies grosze, ktry podarowalem ojcu i czuc go na nim dosc dlugo.Nie mam podstaw sadzic, ze to podrobki gdyz one wietrzeja po 30 minutach.
Dziękuję za odpowiedź. Złożyłam 3 dni temu zamówienie w perfumeria.pl i czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że i ja dołączę do grona zadowolonych klientów.

Cytat:
Mam pytanie o skle e-glamur, kupilem tam jakis czas temu tester Hermes terre d hermes .Oczywiscie zapach mi sie bardzo podoba ale nie wiem jak z jego trwaloscia.Wiem, ze po pewnym casie nie czuje sie tego czym sie pachnie, tylko ze pytalem kolegow w pracy i tez nic nie czuli...a co jak co, ale gdy popsikalem sie hermesem w daglasie albo sephorze to bylo czuc kilka godzin 4-5 a tutaj....po godzinie nic.Wiec nie wiem co myslec, jakie macie doswiadczenia z ta perfumeria?
Niestety nie robiłam tam zakupów, ale z pewnością ktoś się niedługo odezwie.
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 11:43   #1397
ranka
Kici kici miau miau

hej

Czy ktoras z Was kupowala perfumy w perfumerii Vetiver.pl?
Dosc przystepne ceny ( Chanel Chance edp 50 ml - 209 zl, wiec pytam

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 12:12   #1398
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

też jestem ciekawa opinii, bo mają kilka interesujących mnie zapachów w dobrych cenach. Koleżanka tam kupowała, jest zadowolona, perfumy oryginalne, ale jedna opinia to dla mnie trochę mało. Zresztą zastanawiają mnie sytuacje gdy 50ml ma cenę wyższą niż 100ml tego samego zapachu

Cytat:
Napisane przez ela1977 Pokaż wiadomość
Może to wyglądać jak reklama, ale jest to bardziej rodzaj informacji o uczciwej perfumerii. Kiedyś pracownicy tej firmy bardzo poszli mi na rękę i po części chcę się trochę im odwdzięczyć. Robiłam zamówienie zbiorowe dla moich koleżanek w firmie (jakieś 12 szt perfum) i wszystko pomieszałam. Skontaktowałam się z pracownikami perfumerii annamaria.pl i powiedziałam im o mojej pomyłce a oni..... nie robiąc problemu wymienili mi perfumy na te które zamawiały moje koleżanki. Rozumiecie nie robili żadnych problemów, dlatego ich cenię i polecam. Koleżanki by mnie chyba zabiły, albo mój mąż gdybym musiała naprawić z własnej kieszeni swój błąd.
Dla mnie ten post w połączeniu z poprzednimi postami nie wygląda jak reklama, tylko JEST reklamą.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 14:49   #1399
201611241302
Konto usunięte

Dziewczyny czy któraś z was też długo czekała na przesyłke z TAGOMAGO ?
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 16:11   #1400
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Mój rekord to chyba ponad 2 tygodnie puls 3 dni szło pocztą - nie mieli tuszu do rzęs, który reklamowali na swojej stronie. Najlepiej tam zadzwoń, może się okazać, że na coś czekają. A jak wysłali, to niestety chyba poczta szwankuje

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 22:40   #1401
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość

Ja też czekałam dłuższy czas na przesyłkę, nie chciałabym czegoś pomieszać, ale wydaje mi się, że około miesiąc, może nawet trochę dłużej. Dostałam maila z przeprosinami za opóźnienie i gratis sztyft CK One. Byłam mile zaskoczona.
carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 08:22   #1402
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Ja też czekałam dłuższy czas na przesyłkę, nie chciałabym czegoś pomieszać, ale wydaje mi się, że około miesiąc, może nawet trochę dłużej. Dostałam maila z przeprosinami za opóźnienie i gratis sztyft CK One. Byłam mile zaskoczona.
jakby i mnie coś dorzucili to mogę poczekać
4 maja dostałam maila, że status zmieniony na : opłacone
trochę mnie uspokoiłyście niepokój stąd, że w innych perfumeriach szybko przychodziła paczka.

Edytowane przez 201611241302
Czas edycji: 2009-05-12 o 08:23
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 17:11   #1403
essme
Raczkowanie

przepraszam bardzo - kiedyś napisałam za wiarygodną perfumerię internetową iperfumy.pl COFAM TO.!! Sprzedają podróby po 200 zł.
essme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 15:01   #1404
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez essme Pokaż wiadomość
przepraszam bardzo - kiedyś napisałam za wiarygodną perfumerię internetową iperfumy.pl COFAM TO.!! Sprzedają podróby po 200 zł.
A możesz rozwinąć temat? Jakie to były perfumy, wkleić zdjęcia itd.?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 15:16   #1405
alw
Rozeznanie

Cytat:
Ja tam kupowalam i moje perfumy wygladaja ok,ale moze sie myle,teraz mam metlik w glowie i ogromny stres, czy jestes pewna,ze maja podroby?
alw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 16:58   #1406
essme
Raczkowanie

No więc na początku myślałam, że mam podróbkę, bo litery Versace na opakowaniu i buteleczce były z odstepami a na oficjalnym plakacie tak nie ma. Poszłam wiec dziś do Sephory i co widzę? Dwa różne opakowania/buteleczki. Jeden z odstępami między literami a drugi ze ściśniętymi. Psiknęłam na nadgarstek: zapach identyczny. Ok. Może się myliłam. Tylko został mi jeszcze ostatni problem - (mam 90 ml. EDP) czasem gdy ściągam ten wielki, cięzki korek atomizer mi odpada (jak na załączonym zdjęciu). Czy to może być oznaką podróbki? Czy to z powodu dużego, masywnego korka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Versace_przod.jpg (31,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Versace_dol.jpg (67,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Versace_gora.jpg (44,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Versace_kat.jpg (36,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Versace_urwany korek.jpg (28,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-05-21, 08:53   #1407
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Mam pytanie do osób które zamawiały na www.perfumeriax.pl ile czekaliście na kontakt z ich strony. W poniedziałek zarejestrowałam się na ich stronie, nie dostałam maila z linkiem potwierdzającym rejestrację, ale złożyłam zamówienie, przesłałam przelewem należność wpisując w tytule numer zamówienia.
I od poniedziałku zero odzewu, na stronie nie znalazłam numeru telefonu, wczoraj napisałam maila, z prośbą o kontakt, ponieważ zamawiany zestaw ma być prezentem na dzień mamy.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edytuję wypowiedź dodając informację jak potoczyła się dalej sprawa mojego zamówienia:
- 18.05.09 zarejestrowałam się na stronie i złożyłam zamówienie o godz. 15.45., zaraz po złożeniu zamówienia przelałam należność z konta mBanku.
- 20.05.09 i 21.05.09r napisałam maila, z prośbą o kontakt kiedy mogę spodziewać się realizacji zamówienia, wystraszyły mnie przeczytane w internecie opinie o niewywiązywaniu się z zamówień, długim czasie oczekiwania, a miał to być prezent na dzień Matki
- 21.05.09r o godz. 16.58 otrzymałam odpowiedź na maila że dopiero dziś zaksięgowali wpłatę i jutro nadają paczkę (wszystkie wysyłają priorytetami), dziwne wpłata przy dobrych wiatrach powinna być we wtorek, najpóźniej w środę.
... czekam sobie, czekam niecierpliwie, na paczkę z prezentem... mija w tym oczekiwaniu Dzień Matki...
- 27.05.09 piszę maila z prośbą o podanie numeru paczki, ponieważ nadal jej nie otrzymałam, jeśli byłaby wysłana w piątek rano powinna być na poniedziałek, jeśli popołudniu - to na wtorek.
- 27.05.09 o godz. 16.38 dostaję maila że przepraszają ale zestawu nie ma, proponują mi inny, mniejszy za 150zł a różnice zwrócą! Czyli informując mnie że nadadzą paczkę w piątek wprowadzili mnie w błąd, bo dla mnie było oczywiste że skoro obiecują to tak zrobią. Ja czekałam cierpliwie licząć ze paczka jest już w drodze, skoro napisali ze w piątek wysyłają.
Inny proponowany zastępczo zestaw mogłam kupić gdzie indziej, taniej, nawet gdyby ich cena proponowanego mniejszego zestawu byłaby okazyjna - nie skusiłabym się bo nie wiadomo czy go mają i kiedy go wyślą.
- 27.05.09r. o godz. 16.57 poprosiłam o niezwłoczny zwrot wpłaconej gotówki
- 28.05.09 dostałam maila ze zwrócą pieniądze.
- 29.05.09 otrzymałam zwrot ( czyli przelewy idą szybko i mój tez musiał być na ich koncie wcześniej)

Nie skuszę się na ponowne zakupy w tej perfumerii. Dziwi mnie brak podanego telefonu kontaktowego, trzeba cierpliwie czekać na odpowiedzi na maile.

28.05. zamówiłam prezent dla mamy gdzie indziej, miałam go już u siebie 29.05 czyli szczęśliwie wyrobiłam się przed dniem dziecka.

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2009-05-30 o 10:58
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 20:32   #1408
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Mam pytanie do osób które zamawiały na www.perfumeriax.pl ile czekaliście na kontakt z ich strony. W poniedziałek zarejestrowałam się na ich stronie, nie dostałam maila z linkiem potwierdzającym rejestrację, ale złożyłam zamówienie, przesłałam przelewem należność wpisując w tytule numer zamówienia.
I od poniedziałku zero odzewu, na stronie nie znalazłam numeru telefonu, wczoraj napisałam maila, z prośbą o kontakt, ponieważ zamawiany zestaw ma być prezentem na dzień mamy.
ja co prawda nie kupowałam w stricte tej perfumerii, ale na ich koncie na allegro i sprawdziłam, że na mejla odpowiedzieli następnego dnia, a na przesyłkę czekałam coś koło tygodnia. może ponad tydzień.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 09:43   #1409
essme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alw Pokaż wiadomość
A dlaczego twierdzisz,ze w IPERFUMY sprzedaja podrobki,jestes pewna,bo ja tam kupowalam i mysle,ze moje perfumy sa oryginalne,chociaz moze sie myle,czy jest ktos,kto na sto procent nabyl w tej perfumerii podrobke?
Może nie twierdzę ale podejrzewam. Spotkałam się z opiniami, że wiele osób na 100% dostało podróbki (m.i. różniły się trwałością zapachu).
Stary 2009-05-24, 12:05   #1410
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Może nie twierdzę ale podejrzewam. Spotkałam się z opiniami, że wiele osób na 100% dostało podróbki (m.i. różniły się trwałością zapachu).
Bardzo dziwne, kupowalam w iperfumy dwa razy i nie dosc, ze obsluga byla wrecz wzorowa, wliczajac w to probki perfum, pelnowartosciowe prezenty, to za oryginalnosc zakupionych perfum recze glowa. Nie chce mi sie wierzyc, ze mieszaja towar- podrobki z oryginalami. Co do opinii, pamietam tylko jedna dosc nieprzyjemna sprawe zwiazana z iperfumy.pl. Ktos dostal podniszczony flakon czy pudelko, juz nie pamietam, ale sprawa ostatecznie sie wyjasnila, pieniadze zostaly zwrocone itd.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości