Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 17:00   #1501
superrmenka
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Ja od lat zaopatruję się w esentia.pl . Mają bokatą ofertę, mnustwo kosmetyków i perfum. jak do tej pory ani razu się nie zawiodłam polecam wszystkim osobą, które chcą otrzymać oryginalne w dobrej cenie perfumy
superrmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:55   #1502
mamartusiaa
Przyczajenie

Konkurencyjne ceny i szybka wysylka
http://www.perfumeryjka.pl
mamartusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 11:32   #1503
dance makabre
Wtajemniczenie

A co uważacie na temat www.pachnidla.pl ?
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 16:05   #1504
markopolo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MeryJane Pokaż wiadomość
Totalnie tego przybytku nie znam.Strona taka jakaś - mało staranna ...i cena szok...Poczekaj cierpliwie.Lepiej na zimne dmuchać...
Moze ten komentarz cos podpowie ;
http://www.nokaut.pl/perfumeria-mm/komentarze.html

oferta sklepu jest OK pielegnacja la prairie, sisley, h. Rubinstein, estee
dobra cena na Idealista i podklady double wear.
markopolo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 16:17   #1505
an00
Raczkowanie

Witam ciepło, właśnie otrzymałam co prawda zakupione via Allegro, ale z perfumerii Tagomago.pl wodę perfumowaną Lolita Lempicka 100 ml. Ku mojemu zdziwieniu, na pudełku jest inny skład perfum wydrukowany... inna kolejność składników(ingredients) w porównaniu z opakowaniem, które posiadam, a także brakuje wydrukowanego jednego składnika: Benzophenone-2 (nawet sprawdzałam w KWC i tam też jest ten składnik). Z kolei linijka "Contains" zawiera ten składnik, a na moim pudełku go nie ma...Co sądzicie o tym? Puder, który także zakupiłam, jest bez zarzutu...
Czyżby Tagomago.pl trefne egzemplarze sprzedawała, czy producent zmienił zapis na opakowaniu?

Edytowane przez an00
Czas edycji: 2009-08-12 o 16:49
an00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 01:04   #1506
riddle.man
Przyczajenie

witam, chciałbym zapytać, które z tych http://www.ceneo.pl/314454 perfumerii polecacie? najlepiej w dolnym zakresie cen
bo dziwi mnie, że sa aż tak duże przebitki! różnica między najdroższymi i najtańszymi wynosi ponad 130zł!
z góry dziękuję za odpowiedź
riddle.man jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 11:18   #1507
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez riddle.man Pokaż wiadomość
witam, chciałbym zapytać, które z tych http://www.ceneo.pl/314454 perfumerii polecacie? najlepiej w dolnym zakresie cen
bo dziwi mnie, że sa aż tak duże przebitki! różnica między najdroższymi i najtańszymi wynosi ponad 130zł!
z góry dziękuję za odpowiedź
Głową ręczę za iperfumy.pl i perfumeria.pl <inaczej pedet>. Pare postow wyzej wklejalam pozytywne opinie o el-nino.pl <inaczej perfumy-perfumeria.pl>. Dziewczyny glosza peany pochwalne na czesc dolce.pl- rowniez czesto polecana w tym watku. O ile mnie pamiec nie myli, sorea.pl rowniez jest wsrod polecanych, ale z tego co pamietam zawsze byla droga, wiec po co przeplacac. Rowniez mozna zainteresowac sie oferta tagomago.pl, chociaz tutaj zdarzaly sie mniejsze lub wieksze kwasy typu: dlugi czas oczekiwania na przesylke itd.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-13, 13:21   #1508
Meghan1987
Przyczajenie

Dziewczyny,
Przeczytałam wszystko. Zajęło mi to kilka nocy, ale warto było, bo wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam. Dzięki wielkie Dotychczas wywnioskowałam, że najbardziej godne zaufania perfumerie to: perfumeria.pl // dolce.pl // lumiere.pl // tagomago.pl // (te najbardziej utkwiły mi w pamięci). Zależy mi na zakupie tuszu Diorshow Blackout, który na tagomago.pl kosztuje 106,00 zł, ale jest to wersja bezpudełkowa! Podczas gdy na lumiere.pl jest z pudełkiem, ale i również z wyższą ceną 139,00 zł! Jeżeli ten tusz ma być z pudełkiem (mój poprzedni był), to już wolę wydać te 30-40 zł więcej, a być zadowolona. Pewnie i tak zadzwonię do tagomago.pl i spytam czy wogóle mają go na stanie. Interesuje mnie także błyszczyk Diora Ultra Gloss Reflect odcień 137, ale na tagomago.pl go nie mają, a szkoda dobra cena 84,00 zł. Na lumiere.pl zapewniają, że mają wszystkie odcienie również te limitowane. Ostatnio byłam w Marionaudzie (jeśli źle napisałam wybaczcie, ale trochę mi się śpieszy, zaraz wychodzę, a chcę już jakąś decyzję podjąć, bo tak siedzę i myślę od tygodnia) i oglądałam ten błyszczyk 137 i miał sam numer pod spodem, a na stronie Diora są nazwy odcieni. Kiedyś słyszałam, że jak błyszczyk ma numer pod spodem bez nazwy odcienia to jest podróbką, nie wiem czy to prawda, ale przecież w Mariounadzie nie mieliby podróbek! Doradźcie mi coś Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
Meghan1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 20:21   #1509
riddle.man
Przyczajenie

dziękuję bardzo
w ogóle świetnie, że jest takie forum wiele można się z niego dowiedzieć i dzięki temu zaoszczędzić sporo pieniędzy
riddle.man jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 20:31   #1510
dooo
Zakorzenienie

Dziewczyny..... plizzzzz..... czy któraś czekała na paczkę z fragrancex dłużej niż miesiąc ???? ..... wróciłam dziś z wakacji, myślałam, że paczka będzie a tu ....
zawsze po 14 dniach już była.....
dooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 23:16   #1511
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meghan1987 Pokaż wiadomość
Ostatnio byłam w Marionaudzie (jeśli źle napisałam wybaczcie, ale trochę mi się śpieszy, zaraz wychodzę, a chcę już jakąś decyzję podjąć, bo tak siedzę i myślę od tygodnia) i oglądałam ten błyszczyk 137 i miał sam numer pod spodem, a na stronie Diora są nazwy odcieni. Kiedyś słyszałam, że jak błyszczyk ma numer pod spodem bez nazwy odcienia to jest podróbką, nie wiem czy to prawda, ale przecież w Mariounadzie nie mieliby podróbek!
Akurat o tej perfumerii ja mam bardzo kiepskie zdanie, od kiedy ujrzałam tam tester Halloweena, który był bez koloru i wcale nie pachniał jak Halloween uwierzę, że tam może do różnych rzeczy dochodzić, łącznie ze sprzedażą podróbek.
Za profanację moich ukochanych Halloween obiecałam sobie, że moja noga tam więcej nie stanie i tak też się stało .
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 00:45   #1512
Meghan1987
Przyczajenie

Poissonivy dzięki wielkie za informację Ale do jakich to już rzeczy dochodzi, żeby w niby dość znanej perfumerii takie rzeczy się działy! Oj, nie ładnie Dzwoniłam dzisiaj do Sephory w Warszawie i Pani mi odłożyła tusz Diorshow Black Out! Cieszę się bardzo, bo to mój spóźniony prezent urodzinowy i jak będę z wizytą u rodziców, to go wykupię Niestety błyszczyka nie ma, ale może kupię ten nowy Lip Polish jak będzie w Sephorze A może ma ktoś z Was oryginalny błyszczyk Diora Ultra Gloss Reflect, żeby sprawdzić czy tylko numer jest pod spodem, a nazwy odcienia brak? Byłabym wdzięczna.
Possionivy przypomniałaś mi o moim ulubionym Halloween! Też się muszę w niego zaopatrzyć, bo już się kończy. Tak samo jak Gucci II. Masz go może z jakiejś perfumerii internetowej, którą możesz polecić w celu zakupu przeze mnie Halloween? Z góry dziękuję. Jak coś niedługo zamówię to dam znać jak poszło.
Stary 2009-08-16, 15:42   #1513
megi.3
Zadomowienie

Ostatnie moje zakupy były w www.e-glamour.pl i bardzo udane, przesyłka szybka i do tego próbka i długopis w prezencie. Mogę więc z czystym sumieniem polecić

A wczoraj zrobiłam zakupy w http://www.perfumy-vip.pl i dam znać jak już przyjdzie to co zamówiłam

Kiedyś kupiłam coś na dolce.pl, ale bardzo długo szło, ok. dwóch tygodni, więc przypuszczalnie nie mieli w magazynie tylko dopiero po moim zamówieniu szukali po hurtowniach, mimo że miało być dostępne. No ale w końcu przyszło i było OK. Moze teraz już sa szybsi, ja zamawiałam u nich ponad rok temu.
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 20:07   #1514
danaida
Zadomowienie

Byłabym wdzięczna za informację jak długo się czeka na przesyłkę w perfumerii perfumy-perfumeria.pl od momentu zapłacenia ?
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 20:26   #1515
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Danaido - zwykle czekałam 2 dni. Czasem 3 - ale rzadko.

I muszę pochwalić tagomago. Bywało tak, że czekało się koło tygodnia (czasem ponad, bo często nie mieli czegoś w magazynie) na samą realizację, a ostatnio jestem w szoku. Zamawiane w niedzielę, perfumy i kolorówka były już u mnie we wtorek!

Nie wiem, co się dzieje, ale to wielka poprawa i wielki plus

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-08-16 o 20:29
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 09:30   #1516
danaida
Zadomowienie

Madziczko dziękuję . Skoro jest szybko to składam u nich zamówienie.
Stary 2009-08-17, 20:02   #1517
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Madziczko dziękuję . Skoro jest szybko to składam u nich zamówienie.
Mam nadzieję, że u ciebie też będzie szybko. Bo potem będą pomidorki, w moim kierunku, lecieć Ale serio - transakcje, w moim przypadku, kończyły się w obrębie jednego tygodnia, maks (te 2-3dni)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 02:24   #1518
Meghan1987
Przyczajenie

http://www.tigerandbear.pl/
Nie znalazłam tego sklepu w wątku. Jeśli się pomyliłam to przepraszam. Czy ktoś z Was może tam zamawiał? Jakiś dziwny ten sklep. Tak jakby za mało danych albo mi się wydaje...

Edytowane przez Meghan1987
Czas edycji: 2009-08-18 o 02:25
Stary 2009-08-18, 09:10   #1519
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że u ciebie też będzie szybko. Bo potem będą pomidorki, w moim kierunku, lecieć Ale serio - transakcje, w moim przypadku, kończyły się w obrębie jednego tygodnia, maks (te 2-3dni)
Madziczko już mam. Wczoraj około 11 godziny zamówiłam u nich za pobraniem. W uwagach napisałam, że bardzo mi zależy na czasie i dziś kurier bladym świtem (tzn. przed 9 rano) dostarczył przesyłkę z gratisami (dwie próbki perfum i długopis). Jestem w szoku, ponieważ nawet doba nie minęła od złożenia zamówienia. Trzymam kciuki, by i u Ciebie takim lotem błyskawicy odbyła się transakcja.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-19, 09:50   #1520
megi.3
Zadomowienie

Właśnie przyszło to co zamówiłam na http://www.perfumy-vip.pl i jest również w porządku. Szybko i bez problemu, jestem zadowolona.
Dołącza do moich perfumerii internetowych - pewniaków
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 10:42   #1521
zania
Matka buldoga

U mnie po raz drugi przyszlo zamowienie z e-glamour. Wszystko bez zarzutu, oryginalny towar + dlugopis i probka perfum.
Takze ponownie polecam jak kolezanka wyzej
Stary 2009-08-19, 19:24   #1522
karolciam
Raczkowanie

Dziewczyny a co z http://perfumeriaagnes.pl ? Sprzedają oryginały ? Z góry dzięki za odpowiedź
karolciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 15:13   #1523
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

A ktoś może kupował tu:
http://katalogofert.eu/Perfumy_damsk...3-default.html
Dziwnie mi wygląda np. ta butelka
http://katalogofert.eu/DIOR_Miss_Dio...amska-235.html

Mają też konto na allegro i tam ten sam asortyment:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=13571099

Co myślicie?

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 16:52   #1524
boberek34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Głową ręczę za iperfumy.pl i perfumeria.pl <inaczej pedet>.
Wiem, że jest dużo postów z pochwałami dla perfumerii internetowej perfumieria.pl (pedet.pl) , ale tak dla pewności spytam, czy ktoś jeszcze ręczy głową za nią?
boberek34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 17:36   #1525
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boberek34 Pokaż wiadomość
Wiem, że jest dużo postów z pochwałami dla perfumerii internetowej perfumieria.pl (pedet.pl) , ale tak dla pewności spytam, czy ktoś jeszcze ręczy głową za nią?
Tak, ja kupowałam kilka razy, zazwyczaj wiecej niż jedna flaszkę i wszystko zawsze było ok...
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 18:30   #1526
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez boberek34 Pokaż wiadomość
Ja tez recze za perfumerie.pl

Polecam tez perfumerie Vea.pl

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 12:08   #1527
nAtaL!a
Zakorzenienie

Czy któraś z Was zna www.raan.istore.pl ? Maja Lolite midnight, ktorej nigdzie indziej nie widze

Edit: poczytalam troche na necie i chyba jednak nie zaryzykuje

Edytowane przez nAtaL!a
Czas edycji: 2009-08-24 o 12:25
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 13:19   #1528
shirley74
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Dziewczyny..... plizzzzz..... czy któraś czekała na paczkę z fragrancex dłużej niż miesiąc ???? ..... wróciłam dziś z wakacji, myślałam, że paczka będzie a tu ....
zawsze po 14 dniach już była.....
Ja czekam już na perfumy z fragrancexu 1,5 miesiąca i straciłam nadzieję, zwłaszcza, że wcześniej kupowałam u nich kilka razy i dochodziło max. w 3 tygodnie. Najgorsze, że nie odpowiadają na moje maile, więc mam złe przeczucia; najwyraźniej bezpowrotnie straciłam pieniądze :-( Tak więc zdecydowanie odradzam fragrancex.com
shirley74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 14:47   #1529
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirley74 Pokaż wiadomość
Ja czekam już na perfumy z fragrancexu 1,5 miesiąca i straciłam nadzieję, zwłaszcza, że wcześniej kupowałam u nich kilka razy i dochodziło max. w 3 tygodnie. Najgorsze, że nie odpowiadają na moje maile, więc mam złe przeczucia; najwyraźniej bezpowrotnie straciłam pieniądze :-( Tak więc zdecydowanie odradzam fragrancex.com
moja paczka z 6 lipca jeszcze nie dotarła, więc raczej już nie liczę, że ją zobaczę....
natomiast co do odradzania.... kilkanaście przesyłek dotarło bez problemu.... ja liczyłam się z ryzykiem... darmowe przesyłki nie są rejestrowane i sądzę, że komuś zapach przypadł do gustu.... ( no chyba, że śląscy celnicy się urlopują i paczka utknęła w Bytomiu )
dooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 09:10   #1530
shirley74
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
moja paczka z 6 lipca jeszcze nie dotarła, więc raczej już nie liczę, że ją zobaczę....
natomiast co do odradzania.... kilkanaście przesyłek dotarło bez problemu.... ja liczyłam się z ryzykiem... darmowe przesyłki nie są rejestrowane i sądzę, że komuś zapach przypadł do gustu.... ( no chyba, że śląscy celnicy się urlopują i paczka utknęła w Bytomiu )
Brak możliwość śledzenia przesyłki i ryzyko z tym związane to jedno, ale brak odpowiedzi na e-maile to już inna sprawa. Kiedy miałam podobną sytuację z strawberry, odpowiedź na e-maila przyszła błyskawicznie (przesyłka też dotarła), a tu zero odpowiedzi przez 2 tygodnie :-( I dlatego nie polecam fragrancexu.
P.S. Właśnie łaskawie raczyli odpowiedzieć na mojego 3-go e-maila, zawierającego sugestię, że zamieszczę swoją opinię na ich temat na bizzrate.com. Tak czy inaczej trzeba czekać :-(
shirley74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości