Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 22:48   #1621
Kariishma
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez ania*aneczka Pokaż wiadomość
Czy któraś z was kupowała na Pachniemy.pl (http://pachniemy.pl/) i mogłaby polecić tę perfumerię?
Ja się dołączam do pytania... W porównaniu z innymi perfumeriami - mają dość niskie ceny i dostawy gratis, co wzbudza u mnie pewne wątpliwości. Poszperałam dzisiaj po forum i nic w sumie na ten temat nie znalazłam, więc byłabym wdzięczna za jakąkolwiek opinie. Podrawiam
Kariishma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 14:42   #1622
WioletaM
Zakorzenienie

Polecam perfumeria.pl (pedet). Na drugi dzień po wpłacie dostawa. Perfumy super zapakowane, oryginalne. Kupiłam Moschino Glamour 30 ml.
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 06:00   #1623
ch_aga
Zadomowienie

A ja kilka dni temu zdecydowałam się na zakup w perfumy-perfumeria.pl
Jestem bardzo zadowolona, bo oprócz oczywiście oryginalnych zapachów i ekspresowej przesyłki (na trzeci dzień od zamówienia), dostałam w paczce również próbki. Kupiłam trzy flakoniki perfum i były trzy próbki. Dla mnie to bardzo miłe, gdyż www.pedet.pl nigdy nie wrzuca próbek a kupiłam u nich już naprawdę dużo Ale i tak będę kupować dalej, bo mają bardzo często atrakcyjne ceny, żal nie kupić
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 06:51   #1624
Ewas1
Rozeznanie

GG do Ewas1

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
A ja kilka dni temu zdecydowałam się na zakup w perfumy-perfumeria.pl
Jestem bardzo zadowolona, bo oprócz oczywiście oryginalnych zapachów i ekspresowej przesyłki (na trzeci dzień od zamówienia), dostałam w paczce również próbki. Kupiłam trzy flakoniki perfum i były trzy próbki. Dla mnie to bardzo miłe, gdyż www.pedet.pl nigdy nie wrzuca próbek a kupiłam u nich już naprawdę dużo Ale i tak będę kupować dalej, bo mają bardzo często atrakcyjne ceny, żal nie kupić
Pozdrawiam
Ja ostatnio w pedecie kupiłam w promocji Baldessarini Ambre
i dostałam próbeczkę I love love Moschino
Ewas1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:47   #1625
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Ja również dostałam próbkę do moich zakupów w perfumeria.pl - powiem więcej - próbka była "w typie" a nie całkowicie przypadkowa, za co daję duży plusior
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 22:47   #1626
alinab
Zadomowienie

Mogę polecić www.iperfumy.pl . Zamówiłam u nich Chanel 19, Clinique Happy i Kenzo l par - wszystko oryginalne, bardzo solidnie zapakowane, przesyłka miała zamowiona w niedziele wieczorem miala byc w czwartek, a doszła wczesniej bo w środę Dobry kontakt, o tym ze towar spakowany, a potem wysłany dostałam maile. Jedyny minus - za trzy flakony po 100 ml dostałam 2 próbki, ale ciesze sie i z tego. Poza tym potem zadalam im pytanie i wyczerpujaca przyszła w ciągu godziny. Bardzo sprawnie działają. Dodatkowy plus za kuriera gratis.
Wcześniej robiłam zakupy na Perfumart - mam blisko i moglabym odebrac perfumy osobiście, ale zalapalam sie na darmowa przesylke kurierska. Tu tez bardzo szybko przysłali i wszystko ok, perfumy (Chopard Wish i Kenzo l par) oryginalne, dostałam dwie próbki -jeden zapach dla kobiet, drugi dla mężczyzn.
alinab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 08:33   #1627
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Cytat:
Napisane przez Ewas1 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio w pedecie kupiłam w promocji Baldessarini Ambre
i dostałam próbeczkę I love love Moschino
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Ja również dostałam próbkę do moich zakupów w perfumeria.pl - powiem więcej - próbka była "w typie" a nie całkowicie przypadkowa, za co daję duży plusior
Kupiję tam dużo, ale próbkę dostałam tylko 2 razy do zakupu za ponad 300 zł. Jak kupuję taniej, nic nie ma w pudełku

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 17:50   #1628
Baska1979
Raczkowanie

Ja widzę, że chyba jako jedna z niewielu nie korzystam z perfumerii internetowych. Kiedyś nacięłam się na www.iperfumy.pl.
Zamówiłam u nich Chanel Chance, flakon był wypełniony w 80% (a kupowałam go już go wiele razy i wiem, jak wypełniona powinna być buteleczka) a zapach nie utrzymywał się tak, jak kupiony za granicą. Może się czepiam, ale skorzystałam z ich usług raz i nigdy więcej. Za drogo, żeby ryzykować. Teraz kupuję w Super-Pharmie. Czasami mają nawet po 60% przeceny a jakość zapachu bez zarzutu. Możliwe, że kiedyś - jak tak czytam Wasze posty - przekonam się do perfumerii internetowych ;p Ale na razie mam swój sposób
Baska1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 18:58   #1629
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Baska1979 Pokaż wiadomość
Ja widzę, że chyba jako jedna z niewielu nie korzystam z perfumerii internetowych. Kiedyś nacięłam się na www.iperfumy.pl.
Zamówiłam u nich Chanel Chance, flakon był wypełniony w 80% (a kupowałam go już go wiele razy i wiem, jak wypełniona powinna być buteleczka) a zapach nie utrzymywał się tak, jak kupiony za granicą. Może się czepiam, ale skorzystałam z ich usług raz i nigdy więcej. Za drogo, żeby ryzykować. Teraz kupuję w Super-Pharmie. Czasami mają nawet po 60% przeceny a jakość zapachu bez zarzutu. Możliwe, że kiedyś - jak tak czytam Wasze posty - przekonam się do perfumerii internetowych ;p Ale na razie mam swój sposób
O, to ciekawe! Mam siedzibę tej firmy koło siebie więc kupowałam tam 2 razy (odbiór osobisty). Wszystko wydawało się ok, jednak po bardzo wielu zakupach w perfumeriach internetowych przez parę lat, zdecydowałam że wolę tradycyjne perfumerie na czele z Super Pharm. Na popularne zapachy są ogromne zniżki a przy tym nie ma się żadnych wątpliwości. I za ten spokój płaci się kilkadziesiąt zł więcej... ale nie kupujesz kota w worku
Ostatnio internetowo kupuję wyłącznie zapachy niemożliwe o kupienia w sklepach - ostatnio np. Rykiel Hot.
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 23:43   #1630
Pafel
Przyczajenie

Jakiś czas temu dokonałem zakupu w perfumerii e-glamour i perfumy są raczej oryginalne, aczkolwiek niczego nie można być na 100% pewnym .
Dzisiaj ponownie dokonuje zakupu w tejże perfumerii i myślę, że wszystko będzie okej

btw. jako, że jest to mój pierwszy post, chciał bym się przywitać i myślę, że pozostanę tutaj na dłużej
Pafel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:18   #1631
anes119
Zadomowienie

Ja mogę polecić perfumerię Crystaline.pl, kupiłam tam między innymi Kenzo Amour oraz TM Angel po fajnych cenach. Wysyłka w 48h
anes119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 13:06   #1632
Annaluka
Zakorzenienie

Zamówiłam coś z e-glamour, ale głupia nie zauważyłam tego ''Wpłatę można wykonać dopiero po zmianie statusu zamówienia na "Oczekuje na wpłatę" i już wykonałam przelew :/

Mam nadzieję, że to nie będzie jakiś wielki problem :/

Edit:

Już dostałam maila, że oczekują na wpłatę, a przelew pewnie od razu nie był zaksięgowany, więc chyba luz. Spanikowałam

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:07
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 16:59   #1633
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Pafel Pokaż wiadomość
btw. jako, że jest to mój pierwszy post, chciał bym się przywitać i myślę, że pozostanę tutaj na dłużej
Witaj

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 17:34   #1634
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baska1979 Pokaż wiadomość
Czy reklamowalas ten produkt? Wymienili Ci go?
W duzych perfumeriach int.maja tysiace flakonow i nie da sie uniknac wadliwych egzemplarzy.
Dlatego smialo nalezy je reklamowac

W wakacje kupilam kuzynce w e-glamour, tester Gucci EdP2 i przyslano mi taki z mocno uszczerbionym dnem, (ktore akurat w tych perfumach jest bardzo masywne).
Napisalam maila, profilaktycznie zamiescialm zdjecie i bez zadnych problemow wymieniono mi flakon na nowy.
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 20:12   #1635
anes119
Zadomowienie

Wiarygodna również perfumy-perfumeria.pl, kupując kilka perfum za kwotę coś koło 650 zł (5 butelek) otrzymałam mnóstwo próbek - w szoku byłam, nie spodziewałam się, aż takiej niespodzianki
anes119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 15:13   #1636
Papryczkaa
Zakorzenienie

wczoraj rano wyslano do mnie paczke z perfumeria.pl, dzisiaj powinien być kurier, dlatego caly dzien nie wychodze z domu.. tymczasem juz po 16, a jego nadal nie ma
cos mi sie wydaje, ze w takim razie dostane perfmy dopiero w poniedzialek

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 02:21   #1637
angel 310
BAN stały

GG do angel 310

ponownie pochwalę perfumy-perfumeria.pljak zawsze super bezpiecznie zapakowane,oryginalne perfumy, bieżace informacje o stanie zamówienia, stały rabat, gratisy-jak dla mnie bomba
(przesyłki wysyłają o 12 więc jakby toś chciał to radzę zamawiać trochę wcześniej,żeby zdążyli przygotowac, wtedy paczka najczęściej na drugi dzień-przy wyborze płatności przy odbiorze)
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-17, 14:02   #1638
polkadxdx
Zadomowienie

Polecam perfumerię Henri.pl, chyba jeszcze o niej nic nie było. Kupiłam nowego Anioła czy Demona w czwartek wieczór, w sobotę paczka była u mnie. Oryginalne, dobrze zapakowane, dobry kontakt (szkoda, że próbek żadnych nie dają ).
Stary 2009-11-17, 19:08   #1639
Jazzlyn
Zadomowienie

Dostałam dzisiaj zamówienie z perfumeria.pl, przesyłka ekspresowa, super kontakt (o wysyłce poinformowali smsem), perfumy bezpiecznie zapakowane. Jedyne zastrzeżenie to brak przesyłki gratis, dużo sklepów taką oferuje od danej kwoty, ja wydałam u nich ponad 400zł. W dodatku dostałam aż 1 (!) próbkę No ale coś za coś, ceny mają najlepsze.
Jazzlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 21:43   #1640
doloresd
Wtajemniczenie

Czy ktoś kupował w perfumerii myperfume.pl ? Proszę o opinie.
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 14:02   #1641
areq47
Przyczajenie

Dokonywał ktoś może zakupów z perfumerii http://www.vetiver.pl
?? Znalazłem bardzo dobrą ofertę http://www.vetiver.pl/perfumy,1418,C...iu-ZESTAW.html
i jak widzę to jest tańsze niż na allegro nawet.. więc to trochę wzbudziło moją czujność Mam nadzieję że już ktoś kupował tutaj..
areq47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 20:43   #1642
Chocolatina
Wtajemniczenie

witajcie wyszukiwałam informacji na temat perfumerii markoweperfumy.pl ale albo przeoczyłam albo nic do tej pory nie pisałyście... Czy jest to wiarygodna perfumeria, czy ktos tam coś kupował ?
Chocolatina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 15:41   #1643
Yadzienka
Przyczajenie

Witam drogie kolezanki.
Chciałabym poradzić się Was w pewnej kwestii. Zbliżają się Święta i zamierzam zrobić prezent mojemu mężowi. Wybór mój padł na perfumy Paco Rabanne XS - bardzo lubię ten zapach .
Z uwagi na ceny w tradycyjnych perfumeriach zaczęłam szukać w internecie. Przyznam się, że nigdy wcześniej w ten sposób nie kupowałam perfum i boję się, że trafię na podróbkę.
Znalazłam coś takiego:
http://www.mojezapachy.pl/index.php?...mart&Itemid=71
Bardzo fajny zestaw, tylko tak cena wydaje mi się zbyt niska . Sprawdzałam w Sephorze i tam woda toaletowa 100ml kosztuje prawie 300 złotych. A tutaj flakon dwa razy większy, do tego jeszcze kilka rzeczy i za 200 złotych.
Nie jest to jakaś ogromna kwota, ale jak pewnie każda z Was wolałabym nie dać się nabrać. Byłabym więc ogromnie wdzięczna, gdyby któraś z koleżanek wyraziła swoją opinię na ten temat - czy możliwe jest aby taki zestaw tyle kosztował?. O samym sklepie jest wiele opinii i większość pozytywnych. Jak jednak pisałam wcześniej to byłyby moje pierwsze zakupy w perfumerii internetowej i mam szczególne obawy.

Pozdrawiam serdecznie
Yadzienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 11:30   #1644
Vilqa
Zadomowienie

Ja również z całego serca polecam Perfumeria.pl
Właśnie kolejny raz zamówiłam pachnidło , tym razem dla mojego TŻ na urodziny. Za 80ml Masaki Matshushima M O C dałam 138 zł z przesyłką.
Ta sama pojemność w Sephorze jest po 355 zł

Cytat:
Napisane przez Yadzienka Pokaż wiadomość
Bardzo fajny zestaw, tylko tak cena wydaje mi się zbyt niska . Sprawdzałam w Sephorze i tam woda toaletowa 100ml kosztuje prawie 300 złotych. A tutaj flakon dwa razy większy, do tego jeszcze kilka rzeczy i za 200 złotych.
Nie jest to jakaś ogromna kwota, ale jak pewnie każda z Was wolałabym nie dać się nabrać. Byłabym więc ogromnie wdzięczna, gdyby któraś z koleżanek wyraziła swoją opinię na ten temat - czy możliwe jest aby taki zestaw tyle kosztował?. O samym sklepie jest wiele opinii i większość pozytywnych. Jak jednak pisałam wcześniej to byłyby moje pierwsze zakupy w perfumerii internetowej i mam szczególne obawy.

Pozdrawiam serdecznie
Nie powinnaś się wahać. W Sephorach czy Douglasach ceny są znacznie zawyżane, poza tym na ich ceny nie ma wpływu to, że dystrybutor zarządził np. obniżkę, nie ważne też ze zapach ma swoje lata, i jego cena spadła. Po prostu sieciówki trzymają się pazurami stałej ceny.

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Edytowane przez Vilqa
Czas edycji: 2009-11-30 o 11:42
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 17:46   #1645
edit2009
Przyczajenie

Tak. Jest to możliwe aby taki zestaw kosztował 200 zł.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Na myperfume.pl jeszcze nie kupowałam. Ostatnio dokonałam zakupu Kelly Caleche w Luxury Perfumes na www.pachniemy.pl .Mają tam fajny przewodnik po świecie perfum, ceny są tam na prawdę atrakcyjne (wg mnie) i mają całkiem oryginalny program lojalnościowy . Kupowałam też na iperfumy.pl, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, ale wybrałam pachniemy.pl ponieważ mieli taniej mój ukochany zapach!
edit2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:49   #1646
free123
Raczkowanie

Napisane przez Yadzienka
Cytat:
Witam drogie kolezanki.
Chciałabym poradzić się Was w pewnej kwestii. Zbliżają się Święta i zamierzam zrobić prezent mojemu mężowi. Wybór mój padł na perfumy Paco Rabanne XS - bardzo lubię ten zapach .
Z uwagi na ceny w tradycyjnych perfumeriach zaczęłam szukać w internecie. Przyznam się, że nigdy wcześniej w ten sposób nie kupowałam perfum i boję się, że trafię na podróbkę.
Znalazłam coś takiego:
http://www.mojezapachy.pl/index.php?...mart&Itemid=71
Robiłam już zakupy w tej perfumerii i nie miałam zastrzeżeń, mimo iż cena wybranego przeze mnie zapachu też była wyjątkowo niska.
free123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 19:02   #1647
iloneczka1
Wtajemniczenie

Właśnie współzakupujemy w "moich zapachach" na wątku zakupowym, perfumeria jest ok wg mnie.
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:01   #1648
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
www.pedet.pl nigdy nie wrzuca próbek a kupiłam u nich już naprawdę dużo Ale i tak będę kupować dalej, bo mają bardzo często atrakcyjne ceny, żal nie kupić
Pozdrawiam
Ch_ago za każdym razem dostaję 1 lub 2 próbki.
W uwagach zaznaczam jakie mnie interesują i właśnie takie otrzymuję. Fakt, w mailu zaznaczają, że jest to uzależnione od tego co aktualnie mają w magazynie, ale jak dotąd nie było problemu
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:49   #1649
Annaluka
Zakorzenienie

Rzucił Wam się gdzieś w oczy tani ALIEN Mugler'a?

Na razie skłaniam się ku tej ofercie: http://www.e-glamour.pl/product-pol-...-do-ciala.html

Raz już u nich zamawiałam i było jak najbardziej OK. To ma być mój gwiazdkowy prezent, więc myślę, że Gwiazdorek może jeszcze bardziej oszczędzić czy to już jest cena ok
Stary 2009-12-04, 17:07   #1650
Madzia87
Zakorzenienie

GG do Madzia87

perfumeria.pl również polecam
zakupiłam tam ostatnio mój ukochany CK One
Jack Canfield i Mark Victor Hansen

Madzia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości