Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 10:42   #1801
kroliczek190
Zadomowienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nie wszystkie ceny ma wysokieNp. Kenzo flower 100ml EDP jest chyba najtańsze z porównywanych perfumerii. Kupowałam tam także Chloe EDP 75ml i też wychodziło najtaniej
Co do zapachu to faktycznie albo stary, albo receptura się zmieniła.
Ano, to wyjątki... ale generalnie crystalline i lumiere to dwie najdroższe perfumerie internetowe
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 20:22   #1802
ermety
Raczkowanie

To ja jeszcze chcialabym nadmienić geloo.pl - wprawdzie nie jest to perfumeria internetowa sensu stricto, ale portal aukcyjny z m.in. perfumami, ale wylicytowane tam stosunkowo tanio perfumy okazały się oryginalne i całe
ermety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:53   #1803
zania
Matka buldoga

Po raz kolejny moge pochwalic perfumerie Pedet.
Zamowilam 5 stycznia kosmetyki do wlosow i perfumy i dzis (7 grudnia) juz je odebralam. Przed chwila
Takze perfumeria jest bardzo profesjonalna firma.
Szkoda tylko, ze nie dostalam zadnej probki ;p (kiedys dostawalam)
Stary 2010-01-07, 17:20   #1804
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Zamowilam 5 stycznia kosmetyki do wlosow i perfumy i dzis (7 grudnia) juz je odebralam. Przed chwila
Takze perfumeria jest bardzo profesjonalna firma.
Szkoda tylko, ze nie dostalam zadnej probki ;p (kiedys dostawalam)
Ja także chciałabym pochwalić Pedet we wtorek około 23.00 zamówiłam perfumy a dziś tj czwartek przed 12.00 zapukał kurier . To nie były moje pierwsze zakupy w tej perfumerii i jak zwykle się nie zawiodłam. Pełen profesjonalizm

Co do próbek to nigdy nie otrzymałam. Za to do perfum dla męża na prezent dostałam ozdobną torebeczkę do zapakowania. Było to bardzo miłe
Stary 2010-01-07, 20:03   #1805
kaixia
Raczkowanie

GG do kaixia

Jak tak wszystkie wychwalacie Pedet (perfumeria.pl) to i ja dołączę do tego zgodnego chóru
Zamawiałam tam przed świetami dwie pięćdziesiątki i jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz samych perfum. Wszystko sprawnie, przesyłka kurierem (troszkę kurier nawalił, ale bardzo miłe Panie ze sklepu pomogły mi go namierzyć), wszystko elegancko zapakowane, jako gratis dwie torebeczki ozdobne. Słowem - miłe, bezstresowe zakupy!
Jako drugą perfumerię internetową chciałam polecić tagomago.pl
Zamówienie złożyłam w niedzielę wieczorem, a przesyłka była u mnie we wtorek około południa. Wszystko pancernie zapakowane, dodatkowo próbka, perfumy oryginalne. Jedynie co mnie zasmuciło to brak naliczenia punktów payback (sklep jest w tym programie lojalnościowym).
Stary 2010-01-07, 20:53   #1806
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Zamowilam 5 stycznia kosmetyki do wlosow i perfumy i dzis (7 grudnia)

Zania z Twojej pomyłki wynika, że prawie rok czekałaś
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:28   #1807
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość

Zania z Twojej pomyłki wynika, że prawie rok czekałaś
Edytowac czy zostawic? Zostawie
A tak uwazalam zeby sie nie pomylic, bo juz na poczatku pisalam 5 grudnia, kapnelam sie i poprawilam na styczen, no to masz...napisalam 7 grudnia
Widac, ze jeszcze siedze w 2009 r, jakos nie moge sie przestawic ze to juz 2010...ehh widocznie nadal chce miec 29 lat nie 30

A propos probek z Pedetu, to bardzo dawno temu, kiedy nie slyszalam jeszcze o allegro zamowilam u nich (pomylkowo) Coco Chanel (zamiast Mademoiselle) i wtedy dostalam probke.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 12:10   #1808
Figarro
Zakorzenienie

Dziewczyny.
Zapowiada się całkiem,całkiem,ale...
czy ktoś już kupował w tej perfumerii ?
http://www.zapachowanuta.pl/

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:19   #1809
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Dziewczyny.

Nie kupowalam tam, ale juz znalazlam perelke: Mahora EdP za 99zl
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 15:21   #1810
tomama
Witchdoctor

Cytat:
Dziewczyny.

Chciałam spytac o to samo
Wygląda na to że mało popularny (albo nowy) sklep.
Może ktoś przetestuje na ochotnika ?
Stary 2010-01-08, 15:28   #1811
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Dziewczyny.

Chyba wczoraj, czy przedwczoraj tam trafiłam, jednak sobie odpuściłam, bo nie mogłam się doszukać komentarzy na jej temat.
Mahora ma cenę rewelacyjną, tak niską że wprost nierealną.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2010-01-08 o 15:29
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 17:02   #1812
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

Cytat:
Napisane przez dontdoithoney Pokaż wiadomość
aaa! brawka dla tej Pani. to są najwspanialsze perfumy świata, kawałek mnie właściwie.

A dziękuję serdecznie! Mnie też się szalenie podobają i właśnie czekam na dostawę...
Troche mnie inne problemy życia codziennego od zakupu wody odciągnęły ale wróciłam do tego pomysłu.
Rozważyłam wszystkie wasze rady, drogie Wizażanki, i cieszę się ogromnie, ze mój wcześniejszy zakup Chanel za małe pieniądze na allegro nie wypalił... Chyba Aniołki mnie w opiece miały... Jeśli ma kupic to tylko oryginał... A wizyta tutaj mi bardzo pomogła...
Ciekawa byłam ile kosztują Chance Fraiche w Douglasie i Sephorze... Pójść nie mogłam bo byłam uziemiona, ale napisałam maila... Z Sephory po kilku dniach przyszła wymijająca odpowiedz raczej nie na temat, z Douglasa zas też po kilku dniach bardzo wyczerpująca z cenami różnych wielkości (na dodatek w 2 językach, bo choć pisałam po polsku to skrzynkę mam na niemieckim portalu więc z .de na końcu ) Miło mnie to zaskoczyło... Rzeczywiście różnice w cenie między perfumerią internetową a Douglasem nie są wielkie, ja ze względu na wygodę i jednak z oszczędności (zawsze te kilka groszy się przyda) wybrałam najpierw perfumerię el nino... tylko tam w 2 dni cena wzrosła kilka razy! Rosła prawie w oczach... Wiec dzis zamówiłam na mojezapachy.pl... W poniedziałek oczekuję przesyłki i aż mam dreszcze czy będzie oryginał... Oby... Oczywiście zamelduję natychmiast co dostałam...

Pozdrowienia dla wszystkich
annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 13:50   #1813
Dewu
Przyczajenie

GG do Dewu
Question Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Hej dziewczyny,

kupowałyście może kiedyś perfumy w jednej z poniższych perfumerii internetowych:
http://www.mojezapachy.pl
http://miastoperfum.pl

Jeśli możecie podzielcie się wrażeniami na temat produktów tam oferowanych.

Z góry dziękuję,
pozdrawiam
Dewu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 00:21   #1814
Florens
Zakorzenienie

Mahorę kliknełm (na ochotnika) za pobraniem, no cóż najwyżej będę wściekła sama na siebie

dostałam odp. z zapachowejnuty, że zamówienie nie może zostać zrealizowane z powodu wyczerpania zapasów

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2010-01-11 o 17:47
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 08:09   #1815
Ogryzia
Raczkowanie

GG do Ogryzia

Cytat:
Napisane przez BlackLady Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Czy któraś z Was kupowała perfumy w tych sklepach:
http://perfumeria-allure.pl
http://perforia.pl
Mają moje ukochane perfumy Euphoria Calvin Klein 100ml za 159zł ale boję się że za taką cenę to może być tylko podróbka, chociaż na ceneo oba sklepy mają pozytywne opinie i wszyscy zapewniają że perfumy są oryginalne ale nie wiadomo kto wystawia te komentarze. Do wizażu mam zaufanie, więc będę bardzo wdzięczna za Wasze opinie na temat ww. sklepów. Z góry dziękuję
Odkopię trochę temat perfumeria-allure.pl
Miałam obawy co do perfumerii internetowych, jednak na ceneo.pl perfumeria ta ma bardzo dobre opinie i tym na początkiusię kierowałam.
Muszę przyznać, że jestem naprawdę zadowolona. Zamawiałam u nich wiele pefrum, m.in. Gucci EDP II, Dolce&Gabbana Rose The One, Lancome Miracle, Givenchy Pour Homme Blue Label czy też Echo Davidoffa dla niej i dla niego. Za każdym razem towar wysyłali w mgnieniu oka (nawet w okresie przedświątecznym). Ceny są bardzo konkurencyjne a jakość potwierdzona wiele razy.
Jedynym minusem tej perfumerii jest, na chwilę obecną, dość ograniczony asortyment.

Edytowane przez Ogryzia
Czas edycji: 2010-01-12 o 09:37
Ogryzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 09:41   #1816
kroliczek190
Zadomowienie

Zerknęłam właśnie na ofertę tej sefony - na pierwszy rzut oka ceny jak na mieście więc łatwiej mi iść do Sephory... no chyba ze ktoś mieszka w miejscu gdzie nie ma drogerii a ta sefona zyska renomę.
Sama korzystałam w Wawie z iperfumy oraz tagomago, nie miałam zastrzeżeń (ODBIÓR OSOBISTY) ale nie jestem w stanie stwierdzić czy zakupione niedrogo produkty to oryginały. Są ładne i pachną dość długo, i tyle. Wierzę zatem że to oryginały.
Sklepy internetowe dają ludziom zaoszczędzić sporo pieniędzy, ale źródło faktycznego pochodzenia tych perfum tak naprawdę nie jest ujawniane. Kiedy zdarzy się np. popsuty atomizer jak w poście powyżej, nie załatwimy wymiany od ręki tylko musimy się jakiś czas z tym bujać. Wysyłki, sryłki... to jest ten minus. Ale coś za coś!
Od lat nie mogę zyć bez Cabotine (używam na przemian z innymi pachnidłami) więc skoro nie ma go w sklepach, kupuję zawsze w internecie. I jak do tej pory jest super
Stary 2010-01-13, 10:46   #1817
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

Witam was serdecznie!

Z dwudniowym spóźnieniem spowodowanym po pierwsze brakiem czasu, po drugie chęcią dokładnej analizy moich najnowszych pachnidełek...

Otrzymałam zakupioną wodę toaletową Chanel Chance Eau Fraiche z perfumerii, o której pisałam kilka postów wyżej... Obejrzałam bardzo dokładnie butelkę, rureczki, wszystkie elementy optycznie i nie stwierdziłam (dokonując porównań wszelakich ze zdjęciami z internetu) żadnych podejrzanych elementów... Wręcz przeciwnie: jakość wykonania, szlachetność detali wskazują na oryginał. Podobnie zapach... Dokładnie taki jak znam z Douglasa. Co do trwałości, nie mam zastrzeżeń. Czytałam tu posty o tym, ze to mocna bardzo woda... Na mnie nie trzyma się wcale tak długo. Ja sama na skórze wyczuwam go kilka godzin... Nieco dłużej wyczuwam na ubraniach... Przykład: delikatnie uzyłam wczoraj około 7 rano... Wieczorem ja sama na skórze nie czułam już zapachu, jedynie na bluzce... A zaznaczam, że nie skąpałam się w nich, bo nie znoszę gdy ktoś bije zapachem i dusi okolice ( nie daj Boże jakimiś strasznymi pachnidłami za kilka złotych...). Ale moja mama wieczorem jeszcze czuła ten zapach na mnie... Więc był. I o to chodzi. Wyczuwalny, ale nie nachalny... Tak więc trwałość zapachu ok. Jedyne moje zaniepokojenie wzbudziły na krótko numerki. Oczywiście ten sam wybity na kartoniku i ledwie widoczny na tyle butelki napis 2001, na kartonie także 136.420. Się naczytałam o tym datecalculator, więc wrzuciłam tam te cyferki. Efekt: wyrzuca datę styczeń 2001... No a to jednak niemożliwe, bo zapach istnieje od 2007 roku... Więc się chyba tym sugerować nie można...

Ogólnie więc zastrzeżeń co do perfumerii nie posiadam. Wysyłka błyskawiczna, cena przystępna, towar dobrze zapakowany (folia bąbelkowa plus takaż koperta) i na moje oko i nos oryginalna woda. I co tu dużo mówić: jestem tą Fraiche ZACHWYCONA! Jak dziecko się nimi cieszę...

Otrzymałam też zamówiony na allegro u sprawdzonego przez was sprzedawcy tester najnowszej EDT Euphorii Kleina. Doznania podobne, same pozytywy. Zapach tej EDT nieco inny niż klasyczna E którą kocham, ale i ten mi bardzo odpowiada!

Czuję się jak w niebie! 2 buteleczki nowych perfum... Cudownie. I oba miejsca zakupu mogę polecić...

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wasze rady! I nieśmiało proszę o kolejne (w przyszłości)... CHyba złapałam bakcyla i juz przeglądam kolejne wody... Hmmm.

Pozdrowienia dla wszystkich!
annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 15:21   #1818
Spoora
Zakorzenienie

A ja niestety odradzam zakupy w e-glamour.pl Były to moje pierwsze zakupy tam i niestety się zawiodłam Kliknęłam produkt, a następnego dnia okazało się, że jego cena jest inna (o wiele większa). Państwo tłumaczą się (średnio miłym tonem), że cena była błędnie wpisana i że mają ponad 5 tys produktów i że takie rzeczy się zdarzają (czyt. nie panują nad tym swoim asortymentem). Może niech zatrudnią więcej osób skoro nie dają sobie rady i wprowadzają ludzi w błąd( ciekawe jak długo ten ich błąd widniał na stronie...).Naprawdę radzę się zastanowić przed dokonaniem zakupów w tej perfumerii. Widocznie nie zależy im na klientach skoro nawet nie zaproponowali jakiegoś rozwiązania, po to by nie stracić klienta (a być może i wielu innych), tym bardziej, że chciałam u nich zamówić nie jedne perfumy tylko więcej.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Ona_27_wawa Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu bym się kłóciła, albowiem zmiana ceny nie powinna mieć wpływu na Twoje zamówienie, skoro dokonałas go według starej ceny.

Pozdrawiam
Wiem i też tak miałam zrobić, ale stwierdziłam w trakcie, że i tak nie zmienią ceny i że nie warto. Może dla nich jeden klient to mała strata, ale gorzej jak stracą więcej klientów.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:23   #1819
Asiaczek1985
Raczkowanie

GG do Asiaczek1985

Napisałam maila do Perfumerii - Pedet, wczoraj rano oddzwoniła sympatyczna Pani. "Oczywiście jeśli to wada fabryczna proszę odesłać z formularzem reklamacji" Odesłać ok ale tylko paczką, żeby się nie stłukła butelka i na MÓJ! koszt. Więc odesłałam priorytetem, paczka kosztowała mnie na poczcie 25,00 czyli już mój Angel kosztował mnie 268,00 plus kurier 9,90 plus 25,00 za odesłanie. Coraz mniej podoba mi się ten interes...
Asiaczek1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:28   #1820
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiaczek1985 Pokaż wiadomość
Napisałam maila do Perfumerii - Pedet, wczoraj rano oddzwoniła sympatyczna Pani. "Oczywiście jeśli to wada fabryczna proszę odesłać z formularzem reklamacji" Odesłać ok ale tylko paczką, żeby się nie stłukła butelka i na MÓJ! koszt. Więc odesłałam priorytetem, paczka kosztowała mnie na poczcie 25,00 czyli już mój Angel kosztował mnie 268,00 plus kurier 9,90 plus 25,00 za odesłanie. Coraz mniej podoba mi się ten interes...
moim zdaniem to nie Ty powinnaś płacić za odesłanie skoro to ich wina, bo produkt jest wadliwy, oni powinni płacić, nie wiem nawet czy tak nie byłoby zgodnie z prawem. Gdybyś się np. rozmyśliła co do zakupu i chciała zwrócić, wtedy można się zgodzić na to, że Ty płacisz za odesłanie.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:22   #1821
Gwiazdka26
Sylvi Walgr

GG do Gwiazdka26

A ja polecam z pełną śmiałością www.mojezapachy.pl cała moja firma tam kupuje, można odebrać osobiście, jest to taki mini sklepik perfumy sa na półkach jak w prawdziwej perfumerii, można użyć testeru aby wybrać zapach, maja świetną i profesjonalną stronę www

Gwiazdka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:48   #1822
wiolamroz
Raczkowanie

Czy ktoś kupował coś na www.ultraviolet.pl? Są tam fantastyczne mini zestawiki i chciałabym je sobie zamówić ale szukam opinii o tym sklepie.
http://www.ultraviolet.pl/item5348_Z...z_Moschino.htm
http://www.ultraviolet.pl/item5347_Z...Matsushima.htm
wiolamroz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:25   #1823
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
moim zdaniem to nie Ty powinnaś płacić za odesłanie skoro to ich wina, bo produkt jest wadliwy, oni powinni płacić, nie wiem nawet czy tak nie byłoby zgodnie z prawem. Gdybyś się np. rozmyśliła co do zakupu i chciała zwrócić, wtedy można się zgodzić na to, że Ty płacisz za odesłanie.
Zgadzam sie z tym. Powinni Ci zwrocic za przesylke. Troche nie ladnie z ich strony Ja to bym najpierw zapytala kto mi zwroci za przesylke, a jesli nikt to szepnelabym jej slowko o prawach konsumenta.
Nawet na allegro jest o tym wzmianka.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Mi kiedys koles przyslal nie te kosmetyki do wlosow co trzeba to powiedzial zebym odeslala je z powrotem a on mi wysle te wlasciwie. To sie upomnialam o kase. Wtedy razem z nowymi kosmetykami przyslal 10 zl.

Cos drogo Cie kosztowala ta zwrotna przesylka. 25zl ?! szok. Jak odsylalam w paczce 2 spreje po 250ml kazdy to zaplacilam wlasnie 10 zl za zwykla paczke, wiec priorytet nie powinien kosztowac drugie tyle.
Stary 2010-01-14, 18:29   #1824
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Przyfrunał mój Smok zamówiony na e-glamour.pl Nie mam co do niego najmniejszych zastrzeżeń, czas realizacji trzy dni - dofrunął po trzech dniach, świetnie zabezpieczony i z próbką gratis

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 20:49   #1825
Magda027
Przyczajenie

Właśnie otrzymałam perfumy zakupione w perfumy-perfumeria.pl (czyli elnino). Niestety perfumy mają wydartą część wewnętrzną opakowania oraz częściowo zerwaną naklejkę na spodzie flakonu tak że nie można odczytać numeru seryjnego perfum. I co z tego że perfumeria daje próbki i ma tysiące samych pozytywnych opinii.
Magda027 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 21:24   #1826
beyza
Perfume Lover

Zanim zaczniesz snuć jakieś teorie spiskowe, doradzam jednak zapoznanie się z tematem. Dziewczyny wielokrotnie tłumaczyły, że dzięki takiej modyfikacji opakowań, uniemożliwia się sprawdzenie dystrybutora/hurtownika sprzedającego bądź co bądź luksusowe dobra, po niższych cenach. Eksluzywne firmy takie jak Chanel, Dior itd., itp. po prostu chcą zachować pewien standard, a jego częścią jest dość wysoka cena za taki produkt jak perfumy. Także, co z tego, że wydarte?

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 06:51   #1827
Magda027
Przyczajenie

Argument o uniemozliwieiu identyfikacji dystrybutora perfum sprzedawanych po niższych cenach wcale mnie nie przekonuje - wiadomo, że ceny produktów zakupionych w sklepach iternetowych są niższe niż w normalnych sklapach z oczywistych powodów obnizenie kosztów czynszu, obsługi itd. Ceny internetowe konkurują z cenami internetowymi.
Jeżeli perfumeria zamieszcza na stronie informację "Kupując u nas otrzymujecie Państwo gwarancję oryginalności produktów",a przed wysłaniem produktu zrywa z niego naklejki po czym pięknie pakuje wszystko w folię, to budzi to moje watpliwości co do jej uczciwości, i tyle.
Magda027 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 07:10   #1828
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magda027 Pokaż wiadomość
Argument o uniemozliwieiu identyfikacji dystrybutora perfum sprzedawanych po niższych cenach wcale mnie nie przekonuje - wiadomo, że ceny produktów zakupionych w sklepach iternetowych są niższe niż w normalnych sklapach z oczywistych powodów obnizenie kosztów czynszu, obsługi itd. Ceny internetowe konkurują z cenami internetowymi.
Jeżeli perfumeria zamieszcza na stronie informację "Kupując u nas otrzymujecie Państwo gwarancję oryginalności produktów",a przed wysłaniem produktu zrywa z niego naklejki po czym pięknie pakuje wszystko w folię, to budzi to moje watpliwości co do jej uczciwości, i tyle.
Magdo, zgadzam się z Tobą że nie powinno tak być
W tym oto wątku jednak było o tym, ze któraś wizażanka zamailowała w ten sposób do perfumerii netowej i odpowiedziano jej że oni w ten sposób omijają jakiś tam przepis dotyczacy limitu, i ta machinacja skutkuje możliwością tak niskiej ceny za produkt...
Stary 2010-01-15, 07:39   #1829
Asiaczek1985
Raczkowanie

GG do Asiaczek1985

Cerveza
może masz rację co do kosztów ale byłam tak rozczarowanazepsutym atomizerem, że po prostu zapakowałam perfumy, wypełniłam formularz i odesłałam. Za przesyłkę zapłaciłam 25,00 ponieważ wybrałam opcję przesyłka na warunkach szczególnych, która kosztuje 19,00 i poniosło mnie zadeklarowałam wartość przesyłki za co dopłaciłam 6,00
Stwierdziłam, że skoro miałam aż takiego pecha i trafiły mi się jedne na ileś felerne perfumy, to pewnie jak poskąpię na przesyłkę to je poczta rozbije. Sknerzyłam i kupiłam Angel'a w perfumerii internetowej bo chciałam zaoszczędzić to teraz mam
Asiaczek1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 07:48   #1830
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiaczek1985 Pokaż wiadomość
Cerveza
może masz rację co do kosztów ale byłam tak rozczarowanazepsutym atomizerem, że po prostu zapakowałam perfumy, wypełniłam formularz i odesłałam. Za przesyłkę zapłaciłam 25,00 ponieważ wybrałam opcję przesyłka na warunkach szczególnych, która kosztuje 19,00 i poniosło mnie zadeklarowałam wartość przesyłki za co dopłaciłam 6,00
Stwierdziłam, że skoro miałam aż takiego pecha i trafiły mi się jedne na ileś felerne perfumy, to pewnie jak poskąpię na przesyłkę to je poczta rozbije. Sknerzyłam i kupiłam Angel'a w perfumerii internetowej bo chciałam zaoszczędzić to teraz mam
Anyway napisz koniecznie jak załatwili sprawę - POWINNI pokryć i te 25 zł i kolejne 10 za kuriera!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości