![]() |
#1951 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
Witajcie. Dołącza kolejna zadowolona perfumoholiczka z zakupów na Dolce.
We wtorek po 20.00 złożyłam zamówienie, w środę był mail, że paczka zostanie wysłana, w czwartek o 10.00 perfumy u mnie, Oczywiście wszystko ok, próbka, dobrze zapakowane, zapach oryginalny ![]() Myślałam że iperfumy to ekspres bo zamówiony towar miałam do 3 dni,a tu proszę Dolce o 1 dzień szybsza ![]() Ze swojej strony polecam obie perfumerie. Edytowane przez daqmar Czas edycji: 2010-01-23 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
gamma Orionis
|
Przejrzałam wątek, spisałam najczęściej powtarzające się i polecane nazwy perfumerii - proszę, sprawdźcie czy wszystko się zgadza, czy powinnam coś dopisać - i wrzucę to do pierwszego postu, jednocześnie dając kilka linków do wątków podobnych: weryfikacyjnego, polecanych sprzedawców, niepolecanych, etc., bo niestety zdarzają się leniwce piszące nie tam gdzie trzeba ;]
Myślę że po "zatwierdzeniu" ten post i pozostałe usunę, dla porządku w wątku. Perfumerie polskie:
Zagraniczne:
Nie polecane: ![]()
Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2010-01-23 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
never say no to panda
|
a dla mnie fragrancenet stoi pod dużym znakiem zapytania (i chyba nie tylko dla mnie), bo robili mi jakieś straszliwe cyrki z wpłatą za zamówienie - ostatecznie odpuściłam i zamówiłam na fragrancexie
proponuję też na listę NIEpolecanych wpisać Demeter, bo to, co odpi...la ostatnio, to się nóż w kieszeni człowiekowi otwiera (tym bardziej, że nie są to zamówienia detaliczne, zostawiamy tam grube tysiaki) *edit - zapomniałabym - jeszcze do zaufanych można dodać stronę wysyłkową pana Malle, bo rewelacyjna realizacja zamówienia i coś jeszcze... ale wyleciało mi z łebka *edit2 - już wiem! stronę wysyłkową Tauera ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-23 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
gamma Orionis
|
Malle i Tauer to już bardziej 'sprecyzowane' strony, ale dopisałam.
W takim razie może dodać Quality i Galilu? Demeter wylądowała w niepolecanych, jak i Fragrancenet.
![]() |
#1956 |
never say no to panda
|
Galilu i Q też powinny być
![]() bo ja rozumiem, że chcemy stworzyć bazę sklepów z perfumami, takich sprawdzonych w 100%, czyli oba powyższe się kwalifikują (szczególnie jestem zachwycona Q, bo przy zamawianiu próbeczek, zawsze dostanę jakieś bonusowe, które przypasowują mi o wiele bardziej, niż te przeze mnie wybierane ![]() co do Tauera i Malle - można stworzyć osobną kategorię (oficjalne strony Wielkich Nosów ![]() *edit - aha, na gazetowym jest njus, że warszawskie CdG (R1, czy jak to się tam zwie?) zaczęło też prowadzić sprzedaż netową ![]() *edit2 - co do Fragrancenet - prosiłabym jeszcze o opinię innych zakupujących w tym sklepie - ja się zawiodłam srogo :/
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-23 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
czyli Endżi
|
Już na wątku z propozycjami do wspólnozakupowego o tym wspomniałam, ale na wszelki wypadek się powtórzę
![]() Z rządzą zemsty do niechlubnej kategorii Black List zgłaszam kandydaturę beautyforyou.de . Historia choroby - TUTAJ . Generalnie rzecz biorąc: - wystawiają na stronę rzeczy, których fizycznie nie posiadają i okazuje się to już po zapłaceniu za nie pieniędzy - nie zabezpieczają paczek z perfumami - czego skutkiem może być właśnie przesyłanie trzech paczek pod rząd żeby ostatecznie zamówienie dotarło bez potłuczonego szkła w środku No i ofkors Demeter. Ale już jest umieszczone, więc nie będę wyliczać oczywistości... ![]()
#1958 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ale jestem tutaj nowa, jak widac po postach i nie wszystko jeszcze ogarnelam. Poprawie sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
gamma Orionis
|
Najprawdopodobniej wpisany przez Ciebie czas używania kosmetyku był zbyt krótki, to najczęstsza przyczyna odrzucania recenzji. Polecam szczegółowy regulamin KWC.
P.S. Z lewej strony, w "Szybkim Menu Forum" masz spis wszystkich tematycznych wizażowych forów. W zakładce "Forum techniczne" -> "Techniczne KWC", które dotyczy m.in. Twojego pytania. Wszędzie można bez problemu dotrzeć i wszystko znaleźć, wystarczy czytać.
Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2010-01-24 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Raczkowanie
|
To dziwne, bo dwoch kosmetykow uzywalam tak samo dlugo i jeden zostal usuniety, a drugi nie... Ale no... widocznie tak mialo byc... A z tym szukaniem nadal nie moge sobie poradzic... ;/ Gdzie to sie wchodzi?? Jak mi moze ktos powiedziec :p
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Nadal nie wiem jak szukac... nie chodzilo mi o jakies Szybkie Menu Forum, tylko o to jak np moge znalezc informacje o np danej perfumerii... Podala mi dziewczyna link http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=21145062 i teraz bym chciala wiedziec, jak moge np o innych perfumeriach poszukac tak samo ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
never say no to panda
|
będzie offtop, ale już wyytłumaczę
wchodzisz do interesującego Cię wątku (Ty akurat szukasz informacji o perfumeriach netowych, więc to jest odpowiedni wątek) na górze strony, ale nie na samej górze - gdzieś w okolicach (załącznik 1) masz opcje: Narzędzia, Przeszukaj ten wątek, Ocena klikasz w Przeszukaj ten wątek (na tę strzałeczkę przy napisie) i rozwija Ci się małe okienko (załącznik 2) w to jasne pole wpisujesz odpowiednią frazę, np. "dolce" i klikasz Idź (obok tego pola) powinno Cię przenieść do listy postów w tym temacie, które mają w sobie słowo "dolce"
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci slicznie za pomoc CBR!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Raczkowanie
|
chyba na dolce jest drozej niz na perfumy-perfumeria patrzac nawet na lancome miracle 100ml i to niemala roznica w cenie
#1966 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1969 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zadomowienie
|
To proste - wpisujesz zapach w ceneo.pl - np. Acqua di Gio - pokazuje się wiele sklepów internetowych (w tym wymienione na wizażu) - posrodku ustawiasz myszą suwak na "lokalizacja - Kraków" i masz wynik które sklepy mają w Krakowie siedzibę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Przyczajenie
|
DZIĘKI za podpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Przyczajenie
|
Witam to kompetentne forum jako świeżak;] Chciałam sie zapytac czy ktoś coś wie o miastoperfum.pl, prześledziłam wątki ale nic co by mi odpowiedziało na to pytanie nie trafiłam.
"Oferują dostawę w 24 godziny" , ale po 24h godzinach nic. Napisałam do nich maila, ale cisza. Status realizacji zamówienia na stronie także sie nie zmienia. Stąd moje pytanie czy ktoś cos o nich wie, bo może to ja jestem nadpobudliwa i powinnam spokojnie czekac, albo powinnam jakies kroki już podjąc w tej kwestii. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Przyczajenie
|
Perfumy dotarły i wszystko z nimi w jak najlepszym porządku. Firma w porządku ostatecznie. Tylko nie powinni sie reklamować dostawą w 24h, bo to naprawde nic strasznego jeżeli klient poczeka te 2 dni, tylko obawy wzbudza jak nie ma towaru i kontaktu po 24h a płatność jest tylko przelewem. Podkreślam jednak, że perfumy ok, przesyłka ubezpieczona, zapach zafoliowany, zapakowany w tyle folii że prędko jej nie wypstrykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
ultraviolet.pl co sądzicie?
szukałam w tym wątku ale raczej to hasło pojawia się tutaj właśnie w formie pytań o tą perfumerie, nie widziałam odpowiedzi i opinii na jej temta |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny szukam perfum Be Givenchy i nigdzie nie mogę ich znależć, prosze pomóżcie mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Dla pewnosci mozesz wrzucic do watku o weryfikacji aukcji. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Chyba, ze chcialas z perfumerii - no to lipa ![]()
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
www.e-glamour.pl
- 27.01.10 (środa) godz. 7.14, złożenie zamówienia na 2 zapachy, na kwotę powyżej 300zł za pobraniem (płatne przy odbiorze), uprawniającą już do darmowej wysyłki. - 27.01.10r godz. 8.33 - mail o rozpoczęciu realizacji - 28.01.10 (czwartek) godz. 11.22 - mail informujący że zamówienie jest już w drodze, podany numer przesyłki DPD - 29.01.10 (piątek) przed południem - przesyłka jest już u mnie. Produkty zgodne z opisem, gratis 2 próbki. Dobrze zabezpieczone, każdy flakon owinięty bąbelkową folią, wnętrze kartonu wypełnione ścinkami papieru z niszczarki, także flakony nie miały jak się przemieszczać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.