![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Nie wiedziałam gdzie to wrzucić i ten wątek wydaje mi się najodpowiedniejszy. Przeglądałam dzis ofertę e-glamour i natknęłam się na coś takiego : http://www.e-glamour.pl/product-pol-...pelnienia.html , zdjęcie natomiast przedstawialo 25ml. Napisałam maila, że to chyba pomylka bo nie ma Angel w wersji 35 ml, a dostałam taką odpowiedź : "Dziękujemy za informacje, zdjęcie na stronie zostało już zaktualizowane. Jest to nowa wersja Angel o pojemności 35ml.", więc weszłam znów w ofertę a tam zdjęcie 50 ml...nie wiem, co o tym myśleć? Spotkałyście się z Angelem w takiej pojemności? Muszę tu dodać, że nie podejrzewam ich o podróbki, kupowałam tam kilka razy i wszystko było ok, no ale nie wiem skąd wzięli taką pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam minuaturki tego flakonu ze zdjęcia, więc i flakon pewnie istnieje, jak napisali, nowa wersja. Wszak 25 ml też zostało niedawno odświeżone... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Przyczajenie
|
Witam, przeszukałem forum i nie mogę znaleźć żadnych informacji o perfumerii http://www.perfumy-vip.pl Czy ktoś może potwierdzić jej wiarygodność? Chciałbym tam kupić perfumy Hugo Boss Femme 75ml dla mamy i są tam dość tanie w porównaniu do innych drogerii internetowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
never say no to panda
|
ale po co wydziwiać z perfumerią, o której nic nie możesz znaleźć (160zł za 75ml HB Femme), skoro są inne, sprawdzone w 100% i przede wszystkim tańsze?
tu masz na pewno sprawdzoną: http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...rfumowana.html 75ml za 158zł http://perfumeria.pl/Hugo+Boss+Boss+...24,1-0,i2.html 75ml za 148,5zł i jeszcze sprawdzeni na allegro: http://allegro.pl/item992142385_hugo...t_ptissot.html 75ml za 149zł http://allegro.pl/item1002558988_hug...ex_gdansk.html 75ml za 141zł
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-16 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Przyczajenie
|
Cena na www.perfumy-vip.pl wynosi 129zł, więc wychodzi prawie 30zł mniej niż www.perfumy-perfumeria.pl. Na ceneo.pl perfumeria www.perfumy-vip.pl ma prawie 1400 opinii pozytywnych...
Edytowane przez alojzyn Czas edycji: 2010-04-16 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() zresztą Króliczek Ci już odpowiedziała, że sprawdzona i jeśli chcesz przepłacać, to śmiało, kupuj
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Przyczajenie
|
Faktycznie nie zauważyłem, że za 129zł to jest woda toaletowa, a nie perfumowana. W takim razie zdecyduję się chyba na zakup w perfumy-perfumeria.pl, bo znalazłem tam tester wody perfumowanej za 126zł. Dziękuję za szybkie odpowiedzi.
Edytowane przez alojzyn Czas edycji: 2010-04-16 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałbym zapytać o perfumeriax.pl Niby jest umieszczona na liście wiarygodnych perfumerii internetowych na waszym forum, ale przeszukując ten temat napotkałem się na różne opinie na temat tego sklepu (łącznie z opinią, że sami dodają komentarze na ceneo). I w związku z tym mam pytanie: Czy któraś z was miała wątpliwości co do oryginalności perfum kupionych w tej perfumerii? Pytam, ponieważ dziwi mnie troche cena Calvina Kleina Eternity dla mężczyzn: http://perfumeriax.pl/calvin,klein,e...134d8360caf9b8 Kosztuje tylko 88zł, co mnie strasznie dziwi i wzbudza podejrzenia, skąd oni biorą takie tanie perfumy? Nawet na allegro cena nie schodzi poniżej 100zł. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy dobrze rozumiem.
Czy to, że nikt się nie wypowiada, to znaczy, że nikt nie miał niemiłych doświadczeń z tą perfumerią, czy po prostu nikomu się nie chce/ nikt nie ma informacji? Przepraszam, że dubluję, ale przypuszczam, że nikt nie doczytałby edycji posta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dobrze, napisze chociaz, ze nie wiem i nie znam dlatego sie nie wypowiadam. I pewnie nie tylko ja, a nie, ze nikomu sie nie chce, bo tutaj raczej każdy chętny jest do pomocy w tych sprawach ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie znam i nie ryzykowałabym ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Matka buldoga
|
Ja po Twoim poscie Thomasek zrobilam male sledztwo i tak: perfumeria jest w polecanych co oznacza, ze musi byc pewna...ale....przeszukuj ac temat w poszukiwaniu czegos na jej temat dowiedzialam sie, ze owa perfumeria posiada/posiadala konto na allegro pod ta sama nazwa. Tylko, ze teraz jak patrze to konto jest zawieszone, nazbieralo sie 10 negatywow, troche odstraszajacych. Takze, jesli masz mozliwosc kupna w innym miejscu to kup gdzies indziej. Ja wole dmuchac na zimno.
A nie wypowiadalam sie wczesniej, bo nie bylam pewna i czekalam az inni sie wypowiedza ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2010-04-19 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
A ja wypowiem się,bo w styczniu brałam od nich Lolitę edp i Innocenta Muglera na wspólne zakupy.
Wszystko było ok-(w miarę szybko,oryginały oczywiście)tylko: 16 zł kurier(czyli średnio tanio ![]() Jak jest teraz u nich nie wiem,bo minęło ok 2-3 mce.
![]() |
#2176 |
Przyczajenie
|
zonia:
też widziałem, że mają zawieszone konto na allegro, ale w ceneo maja ~1000 opinii i to mnie zastanawia. poza tym mają "zaufane opinie" Ale szczerze mówiąc dziwi mnie cena tego calvina kleina eternity. Bo przecież ten perfum nawet w krajach, w których perfumy są ogólnie tanie rzadko kosztuje mniej niż 100zł (w przeliczeniu na zł), a tutaj kosztuje 88. Skoro nie ma jednoznacznych opinii: Czy mogłybyście powiedzieć w której z tych perfumerii powinienem kupić tę wodę toaletową? http://www.ceneo.pl/138331 Chciałbym wydać ok 100zł (+przesyłka) I proszę oświećcie mnie, czemu są tak duże wachania cenowe z tymi perfumami! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Matka buldoga
|
Thomasek (tu Zania, nie Zonia
![]() Jesli masz konto na allegro to najtansza oferta (i pewna) jest zakup u sprzedawcy PerfumeriaYvette http://www.allegro.pl/item995781391_...um_gratis.html za 115 zl+10zl przesylka=125zl Oba produkty sa "pelnowymiarowe", nie testery. Takze musisz chyba wydusic troche wiecej kasy ![]() A teraz ide ogladac House'a ![]()
#2178 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Zaniu (przepraszam za literówkę!)!
Właśnie przed przeczytaniem Twojego posta złożyłem zamówienie w tagomago ![]() Jeszcze domówiłem mamie Davidoffa cool water, bo jest w promocji;P (a nie żebym chciał Cię poprawiać, ale na aukcji, do której link podałaś, wystawiony jest tester ![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o wspomniany tester, cos mnie tak tknelo podczas ogladania filmu czy aby przypadkiem ta aukcja nie dotyczy wlasnie testera, no ale kurcze tak sie niecierpliwilam do House'a, ze nie przeczytalam opisu aukcji ![]() I spoko, poprawianie moich niedopatrzen przyjmuje z pokora ![]()
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
czy moge spokojnie kupowac na crystaline.pl ? cena hypnose lancome 50ml to tylko 145 zl gdzie w spehorze sporo ponad 200? widze ze jest w polecanych, ale natknelam sie na negatywne opinie. chcialabym sie upewnic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny! czy ktoś zna tę perfumerię?
http://www.kosmetykiperfumy.pl ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- lub tę : http://www.aromaperfumery.pl/index.p...che-edt-w100ml
#2182 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Wczoraj patrzylam w Sephorze i tam Calvin Klein "Eternity" 30 ml EDP kosztuje 259 zl, a w sprawdzonych przez Was perfumeriach internetowych 30 ml EDP kosztuje jedynie ok. 110 zl, a 100 ml tylko ok. 150 zl! *SZOK* Zeby taka roznica byla??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Ktoś kupował na perfumeria-allure.pl? Proszę o opinię ![]() Ze swojej strony polecam perfumy-perfumeria i crystaline.pl szybka przesyłka i oryginalny towar ![]()
![]() |
#2185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuj te perfumy kupić, to w najtańszych sklepach pewnie Ci odpiszą że nie mogą zrealizować zamówienia, albo cena będzie wyższa niż na ceneo. Big |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Przyczajenie
|
Oj nie wiedzialam ze tyle jest perfumerii w internecie. Tez prosze o opinie? W jaki sposob sie placi w takich perfumeriach? We wszystkich jest tak samo czy sa roznice? Dzieki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
Witam : a ja mam pytanie dotyczące perfumeri e-glamour.Wiem że jest tutaj polecana ale mam wątpliwości,ponieważ maja w ofercie acqua di gio 100 ml za 179 zł.Czy jest możliwa taka pojemność za tak niską cenę?Czy ktoś może polecić tą perfumerię?Bardzo proszę o odpowiedż bo strasznie się napaliłam na ten zapach a nie chciałabym kupić jakiejś podróbki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
Ok dziękuję bardzo.Chciałam się tylko upewnić żeeby nie było póżniej jakiejś niemiłej niespodzienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.