Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-15, 22:41   #2161
olzbig
Rozeznanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Nie wiedziałam gdzie to wrzucić i ten wątek wydaje mi się najodpowiedniejszy. Przeglądałam dzis ofertę e-glamour i natknęłam się na coś takiego : http://www.e-glamour.pl/product-pol-...pelnienia.html , zdjęcie natomiast przedstawialo 25ml. Napisałam maila, że to chyba pomylka bo nie ma Angel w wersji 35 ml, a dostałam taką odpowiedź : "Dziękujemy za informacje, zdjęcie na stronie zostało już zaktualizowane. Jest to nowa wersja Angel o pojemności 35ml.", więc weszłam znów w ofertę a tam zdjęcie 50 ml...nie wiem, co o tym myśleć? Spotkałyście się z Angelem w takiej pojemności? Muszę tu dodać, że nie podejrzewam ich o podróbki, kupowałam tam kilka razy i wszystko było ok, no ale nie wiem skąd wzięli taką pojemność?
olzbig jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 06:55   #2162
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olzbig Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam gdzie to wrzucić i ten wątek wydaje mi się najodpowiedniejszy. Przeglądałam dzis ofertę e-glamour i natknęłam się na coś takiego : http://www.e-glamour.pl/product-pol-...pelnienia.html , zdjęcie natomiast przedstawialo 25ml. Napisałam maila, że to chyba pomylka bo nie ma Angel w wersji 35 ml, a dostałam taką odpowiedź : "Dziękujemy za informacje, zdjęcie na stronie zostało już zaktualizowane. Jest to nowa wersja Angel o pojemności 35ml.", więc weszłam znów w ofertę a tam zdjęcie 50 ml...nie wiem, co o tym myśleć? Spotkałyście się z Angelem w takiej pojemności? Muszę tu dodać, że nie podejrzewam ich o podróbki, kupowałam tam kilka razy i wszystko było ok, no ale nie wiem skąd wzięli taką pojemność?

Widziałam minuaturki tego flakonu ze zdjęcia, więc i flakon pewnie istnieje, jak napisali, nowa wersja. Wszak 25 ml też zostało niedawno odświeżone...
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:23   #2163
alojzyn
Przyczajenie

Witam, przeszukałem forum i nie mogę znaleźć żadnych informacji o perfumerii http://www.perfumy-vip.pl Czy ktoś może potwierdzić jej wiarygodność? Chciałbym tam kupić perfumy Hugo Boss Femme 75ml dla mamy i są tam dość tanie w porównaniu do innych drogerii internetowych.
alojzyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:28   #2164
cbr
never say no to panda

GG do cbr

ale po co wydziwiać z perfumerią, o której nic nie możesz znaleźć (160zł za 75ml HB Femme), skoro są inne, sprawdzone w 100% i przede wszystkim tańsze?
tu masz na pewno sprawdzoną:
http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...rfumowana.html
75ml za 158zł
http://perfumeria.pl/Hugo+Boss+Boss+...24,1-0,i2.html
75ml za 148,5zł

i jeszcze sprawdzeni na allegro:
http://allegro.pl/item992142385_hugo...t_ptissot.html
75ml za 149zł
http://allegro.pl/item1002558988_hug...ex_gdansk.html
75ml za 141zł

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2010-04-16 o 11:32
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:29   #2165
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alojzyn Pokaż wiadomość
Witam, przeszukałem forum i nie mogę znaleźć żadnych informacji o perfumerii http://www.perfumy-vip.pl Czy ktoś może potwierdzić jej wiarygodność? Chciałbym tam kupić perfumy Hugo Boss Femme 75ml dla mamy i są tam dość tanie w porównaniu do innych drogerii internetowych.
Kupowałam tam parę lat temu ze dwa razy, jest to o ile dobrze pamiętam dość drogi (i wiarygodny!!!) internetowy sklep. Poczytaj opinie na ceneo czy opinieo
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 11:35   #2166
alojzyn
Przyczajenie

Cena na www.perfumy-vip.pl wynosi 129zł, więc wychodzi prawie 30zł mniej niż www.perfumy-perfumeria.pl. Na ceneo.pl perfumeria www.perfumy-vip.pl ma prawie 1400 opinii pozytywnych...

Edytowane przez alojzyn
Czas edycji: 2010-04-16 o 11:37
Stary 2010-04-16, 11:44   #2167
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez alojzyn Pokaż wiadomość
Cena na www.perfumy-vip.pl wynosi 129zł, więc wychodzi prawie 30zł mniej niż www.perfumy-perfumeria.pl. Na ceneo.pl perfumeria www.perfumy-vip.pl ma prawie 1400 opinii pozytywnych...
ja tam widzę 160zł jak byk http://www.perfumy-vip.pl/produkt/2508

zresztą Króliczek Ci już odpowiedziała, że sprawdzona i jeśli chcesz przepłacać, to śmiało, kupuj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 11:51   #2168
alojzyn
Przyczajenie

Faktycznie nie zauważyłem, że za 129zł to jest woda toaletowa, a nie perfumowana. W takim razie zdecyduję się chyba na zakup w perfumy-perfumeria.pl, bo znalazłem tam tester wody perfumowanej za 126zł. Dziękuję za szybkie odpowiedzi.

Edytowane przez alojzyn
Czas edycji: 2010-04-16 o 12:17
Stary 2010-04-19, 12:04   #2169
thomasek
Przyczajenie

Witam!
Chciałbym zapytać o perfumeriax.pl
Niby jest umieszczona na liście wiarygodnych perfumerii internetowych na waszym forum, ale przeszukując ten temat napotkałem się na różne opinie na temat tego sklepu (łącznie z opinią, że sami dodają komentarze na ceneo).
I w związku z tym mam pytanie:
Czy któraś z was miała wątpliwości co do oryginalności perfum kupionych w tej perfumerii? Pytam, ponieważ dziwi mnie troche cena Calvina Kleina Eternity dla mężczyzn:
http://perfumeriax.pl/calvin,klein,e...134d8360caf9b8

Kosztuje tylko 88zł, co mnie strasznie dziwi i wzbudza podejrzenia, skąd oni biorą takie tanie perfumy? Nawet na allegro cena nie schodzi poniżej 100zł.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
thomasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:40   #2170
thomasek
Przyczajenie

Nie wiem, czy dobrze rozumiem.
Czy to, że nikt się nie wypowiada, to znaczy, że nikt nie miał niemiłych doświadczeń z tą perfumerią, czy po prostu nikomu się nie chce/ nikt nie ma informacji?
Przepraszam, że dubluję, ale przypuszczam, że nikt nie doczytałby edycji posta
Stary 2010-04-19, 19:43   #2171
Marsiglia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez thomasek Pokaż wiadomość
Czy to, że nikt się nie wypowiada, to znaczy, że nikt nie miał niemiłych doświadczeń z tą perfumerią, czy po prostu nikomu się nie chce/ nikt nie ma informacji?

Dobrze, napisze chociaz, ze nie wiem i nie znam dlatego sie nie wypowiadam. I pewnie nie tylko ja, a nie, ze nikomu sie nie chce, bo tutaj raczej każdy chętny jest do pomocy w tych sprawach
Marsiglia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:52   #2172
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
To, że się nikt nie wypowiada znaczy dokładnie to, że nikt nie miał żadnych doświadczeń z tą perfumerią .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:03   #2173
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
Chciałbym zapytać o perfumeriax.pl
Niby jest umieszczona na liście wiarygodnych perfumerii internetowych na waszym forum, ale przeszukując ten temat napotkałem się na różne opinie na temat tego sklepu (łącznie z opinią, że sami dodają komentarze na ceneo).
I w związku z tym mam pytanie:
Czy któraś z was miała wątpliwości co do oryginalności perfum kupionych w tej perfumerii? Pytam, ponieważ dziwi mnie troche cena Calvina Kleina Eternity dla mężczyzn:
http://perfumeriax.pl/calvin,klein,e...134d8360caf9b8

Kosztuje tylko 88zł, co mnie strasznie dziwi i wzbudza podejrzenia, skąd oni biorą takie tanie perfumy? Nawet na allegro cena nie schodzi poniżej 100zł.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Też nie znam i nie ryzykowałabym ...
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:09   #2174
zania
Matka buldoga

Ja po Twoim poscie Thomasek zrobilam male sledztwo i tak: perfumeria jest w polecanych co oznacza, ze musi byc pewna...ale....przeszukuj ac temat w poszukiwaniu czegos na jej temat dowiedzialam sie, ze owa perfumeria posiada/posiadala konto na allegro pod ta sama nazwa. Tylko, ze teraz jak patrze to konto jest zawieszone, nazbieralo sie 10 negatywow, troche odstraszajacych. Takze, jesli masz mozliwosc kupna w innym miejscu to kup gdzies indziej. Ja wole dmuchac na zimno.
A nie wypowiadalam sie wczesniej, bo nie bylam pewna i czekalam az inni sie wypowiedza

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:10
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 20:16   #2175
Eyes
Zakorzenienie

A ja wypowiem się,bo w styczniu brałam od nich Lolitę edp i Innocenta Muglera na wspólne zakupy.
Wszystko było ok-(w miarę szybko,oryginały oczywiście)tylko: 16 zł kurier(czyli średnio tanio),zero gratisów (a brałam 2 perfumy w sumie za przeszło 300 zł) i przesyłka gratis dopiero od 500 zł.
Jak jest teraz u nich nie wiem,bo minęło ok 2-3 mce.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-20, 17:13   #2176
thomasek
Przyczajenie

zonia:
też widziałem, że mają zawieszone konto na allegro, ale w ceneo maja ~1000 opinii i to mnie zastanawia. poza tym mają "zaufane opinie"

Ale szczerze mówiąc dziwi mnie cena tego calvina kleina eternity.
Bo przecież ten perfum nawet w krajach, w których perfumy są ogólnie tanie rzadko kosztuje mniej niż 100zł (w przeliczeniu na zł), a tutaj kosztuje 88.

Skoro nie ma jednoznacznych opinii:
Czy mogłybyście powiedzieć w której z tych perfumerii powinienem kupić tę wodę toaletową?
http://www.ceneo.pl/138331

Chciałbym wydać ok 100zł (+przesyłka)

I proszę oświećcie mnie, czemu są tak duże wachania cenowe z tymi perfumami!
Pozdrawiam
Stary 2010-04-20, 18:07   #2177
zania
Matka buldoga

Thomasek (tu Zania, nie Zonia ) najblizsza perfumerie jaka znam z podanego przez Ciebie linku to Tagomago (sama kiedys kupowalam u nich i wsjo bylo ok). Cena 116zl + 16zl przsylka=132zl Chyba, ze jestes z W-wy to odbior za friko.

Jesli masz konto na allegro to najtansza oferta (i pewna) jest zakup u sprzedawcy PerfumeriaYvette http://www.allegro.pl/item995781391_...um_gratis.html
za 115 zl+10zl przesylka=125zl
Oba produkty sa "pelnowymiarowe", nie testery.

Takze musisz chyba wydusic troche wiecej kasy

A teraz ide ogladac House'a
Stary 2010-04-20, 18:19   #2178
thomasek
Przyczajenie

Dziękuję Zaniu (przepraszam za literówkę!)!
Właśnie przed przeczytaniem Twojego posta złożyłem zamówienie w tagomago
Jeszcze domówiłem mamie Davidoffa cool water, bo jest w promocji;P

(a nie żebym chciał Cię poprawiać, ale na aukcji, do której link podałaś, wystawiony jest tester)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Stary 2010-04-20, 20:22   #2179
zania
Matka buldoga

Cytat:
Dziękuję Zaniu (przepraszam za literówkę!)!
Właśnie przed przeczytaniem Twojego posta złożyłem zamówienie w tagomago
Jeszcze domówiłem mamie Davidoffa cool water, bo jest w promocji;P

(a nie żebym chciał Cię poprawiać, ale na aukcji, do której link podałaś, wystawiony jest tester)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
No to super, ze na jednym ogniu upieczesz dwie pieczenie

Jesli chodzi o wspomniany tester, cos mnie tak tknelo podczas ogladania filmu czy aby przypadkiem ta aukcja nie dotyczy wlasnie testera, no ale kurcze tak sie niecierpliwilam do House'a, ze nie przeczytalam opisu aukcji

I spoko, poprawianie moich niedopatrzen przyjmuje z pokora

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 14:50   #2180
feelin_soo_me
Zadomowienie

czy moge spokojnie kupowac na crystaline.pl ? cena hypnose lancome 50ml to tylko 145 zl gdzie w spehorze sporo ponad 200? widze ze jest w polecanych, ale natknelam sie na negatywne opinie. chcialabym sie upewnic
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 20:28   #2181
Polly_
grozi wypollizowaniem

dziewczyny! czy ktoś zna tę perfumerię?

http://www.kosmetykiperfumy.pl

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

lub tę :
http://www.aromaperfumery.pl/index.p...che-edt-w100ml
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 08:57   #2182
nhung
Zadomowienie

Czesc Czy ktos uprzejmy moglby mi wytlumaczyc jak to jest z ta ogromna roznica cen perfum w sklepach (np. Sephora) a w sklepach internetowych?
Wczoraj patrzylam w Sephorze i tam Calvin Klein "Eternity" 30 ml EDP kosztuje 259 zl, a w sprawdzonych przez Was perfumeriach internetowych 30 ml EDP kosztuje jedynie ok. 110 zl, a 100 ml tylko ok. 150 zl! *SZOK*
Zeby taka roznica byla???
nhung jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:23   #2183
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez nhung Pokaż wiadomość
Czesc Czy ktos uprzejmy moglby mi wytlumaczyc jak to jest z ta ogromna roznica cen perfum w sklepach (np. Sephora) a w sklepach internetowych?
Wczoraj patrzylam w Sephorze i tam Calvin Klein "Eternity" 30 ml EDP kosztuje 259 zl, a w sprawdzonych przez Was perfumeriach internetowych 30 ml EDP kosztuje jedynie ok. 110 zl, a 100 ml tylko ok. 150 zl! *SZOK*
Zeby taka roznica byla???
Bylo o tym na forum milion razy. Uzyj wyszukiwarki
Stary 2010-04-24, 15:05   #2184
Danula
Zakorzenienie

Hejka
Ktoś kupował na perfumeria-allure.pl? Proszę o opinię
Ze swojej strony polecam perfumy-perfumeria i crystaline.pl szybka przesyłka i oryginalny towar

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 02:13   #2185
Big_m
Raczkowanie

Cytat:
I proszę oświećcie mnie, czemu są tak duże wachania cenowe z tymi perfumami!
Pozdrawiam
Bo dużo sklepów nie aktualizuje na bieżąco zmian stanów magazynowych i cen, a do tego jeszcze ceneo ma duży poślizg w zasysaniu tych aktualizacji.
Spróbuj te perfumy kupić, to w najtańszych sklepach pewnie Ci odpiszą że nie mogą zrealizować zamówienia, albo cena będzie wyższa niż na ceneo.

Big
Big_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:52   #2186
kikiwiki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Hejka
Ktoś kupował na perfumeria-allure.pl? Proszę o opinię
Ze swojej strony polecam perfumy-perfumeria i crystaline.pl szybka przesyłka i oryginalny towar
Oj nie wiedzialam ze tyle jest perfumerii w internecie. Tez prosze o opinie? W jaki sposob sie placi w takich perfumeriach? We wszystkich jest tak samo czy sa roznice? Dzieki!
kikiwiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:20   #2187
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikiwiki Pokaż wiadomość
Oj nie wiedzialam ze tyle jest perfumerii w internecie. Tez prosze o opinie? W jaki sposob sie placi w takich perfumeriach? We wszystkich jest tak samo czy sa roznice? Dzieki!
Są niewielkie różnice ale wszystko jest bardzo proste, płacisz przelewem lub przy odbiorze, wejdź np. na www.dolce.pl i przeczytaj regulamin
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 16:48   #2188
Peachees
Raczkowanie

Witam : a ja mam pytanie dotyczące perfumeri e-glamour.Wiem że jest tutaj polecana ale mam wątpliwości,ponieważ maja w ofercie acqua di gio 100 ml za 179 zł.Czy jest możliwa taka pojemność za tak niską cenę?Czy ktoś może polecić tą perfumerię?Bardzo proszę o odpowiedż bo strasznie się napaliłam na ten zapach a nie chciałabym kupić jakiejś podróbki.
Peachees jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 16:58   #2189
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Peachees Pokaż wiadomość
Witam : a ja mam pytanie dotyczące perfumeri e-glamour.Wiem że jest tutaj polecana ale mam wątpliwości,ponieważ maja w ofercie acqua di gio 100 ml za 179 zł.Czy jest możliwa taka pojemność za tak niską cenę?Czy ktoś może polecić tą perfumerię?Bardzo proszę o odpowiedż bo strasznie się napaliłam na ten zapach a nie chciałabym kupić jakiejś podróbki.
Ja mogę polecić . I dziesiątki innych wizażanek również . Nie jest polecaną tu perfumerią ot tak sobie .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 17:56   #2190
Peachees
Raczkowanie

Ok dziękuję bardzo.Chciałam się tylko upewnić żeeby nie było póżniej jakiejś niemiłej niespodzienki
Peachees jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości