![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Inne zasady obowiązują w przypadku reklamacji wadliwego produktu (otwarty towar oczywiście musi zostać przyjęty przez sklep do zwrotu), a inne w przypadku zwrotu "bo się rozmyśliłem", gdzie sklep ma prawo się domagać nienaruszonej folii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
Perfumeria Fanaberia http://www.twojafanaberia.pl/index.php
jak najbardziej ok. Dziś dostałam paczuchę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Szukam od jakiegoś czasu jakiejś okazji na prezent dla Tż. Wertowałam troszkę wątek w celu odpowiedniej perfumerii czy też allegro. Znalazłam przed chwilą ciekawą ofertę na polecanej wczesniej i-perfume.pl
http://www.i-perfume.pl/SET_Kenzo_Po...czka-1339.html Co myślicie o tym zestawie? Kupujecie czasem takie zestawy? Napisane jest " woda toaletowa 100ml + kosmetyczka, zestaw kosmetyków" O co chodzi z tym zestawem kosmetyków, jakieś próbki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sformułowania "zestaw kosmetyków" myśle, ze chodzi tutaj jedynie o wodę i kosmatyczkę - to jest zestaw, bo na zdjęciu nie ma nic ponad to, a i w opisie coś byłoby wspomniane...
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Oczywiście 10 dni zwrotu i cała folia to warunek przyjęcia towaru " bo się rozmysliłam", "bo kupiłam taniej" "bo przyszła za późno przesyłka" itp. Jeśli towar jest wadliwy - nie działa psikacz, butelka jest pusta, pęknięta, perfumy mają zmieniony kolor, farfocle itp. towar zostanie przyjęty bez dyskusji nawet rozpakowany - to logiczne. Niemniej wadliwość towaru pod postacią : "to są nie te perfumy/podróbki bo kiedyś pachniały inaczej" albo "kiedyś mi się trzymały dłużej a teraz krócej" to nie jest obiektywna wadliwość towaru. Ja osobiście w ramach dbałości o klienta przyjęłam jednak taki zwrot, trochę z ciekawości bo zapachu sama używałam. Wzięłam je do domu i dla mnie niczym się nie różniły od flakonu z mojej łazienki, który miałam od kilku miesięcy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Dochodzi do tego kwestia reformulacji zapachu, z tym, że perfumerie powinny być na bieżąco z tego typu nowościami i być w stanie odeprzeć zarzuty że "zapach się zmienił...".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Powinna...a może sklepy się boją, że to odstraszy kupujących...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tyle czasu producent daje gwarancje na to, iz perfumy zachowaja 100% swych walorow. Jednak nie popsuja sie przeciez, gdy mina 3 lata i np. 3 miesiace ![]() Oczywiscie, pisze o prawidlowo przechowywanych, niewadliwych egzemplarzach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
ale unikna reklamacji pt. 'bo to inny zapach'...pewnie kazdy robi jak mu sie bardziej oplaca i koszty zwrotow sa wkalkulowane w cene
![]()
#2264 |
Kici kici miau miau
|
przyszlam sie poskarzyc
![]() zakupilam pryzmy w drogerii BeautyFly.pl. do dzis od ponad dwoch tygodni zadnego powiadomienia o wysylce, pryzm na oczy do dzis nie widze, 0 kontaktu mimo mejli. nie polecam i ostrzegam |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Wogole malo opini o tym sklepie. Nie wiem czemu akurat skusilas sie na ta perfumerie ![]() Mnie zadziwil fakt, ze perfumeria wogole nie podala na swojej stronie pelnych danych o sobie. A kontakt z nimi to juz katastrofa. Gdzie jest numer telefonu? Pogrzebalam i tyle wyszukalam: NIP: 9521856464 REGON:140174705 Adres: Stężycka 9 Warszawa Telefon: (22) 398 78 77 Ze strony Nokaut adres jest taki: ul. Stężycka 9 20 04-461 Warszawa Polska Nazwa firmy: e-MG. Takze skoro na maile nie odpowiadaja to moze przedzwon.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2010-05-23 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Kici kici miau miau
|
cale szczescie mialam placic przy odbiorze - ale jestem tak wkurzona ze nie odbiore tej przesylki nawet gdyby przyszla.. zreszta mysle ze nie ma na co czekac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
na których jest data przydatnosci do ( np. Exp. 05/2010- czyli do maja 2010) a rynek amerykanski dopuszcza na te same kremy 5 lat od daty produkcji, wazniejsze jest jak otworzmy kremik, ile go uzywamy, gdzie go przechowujemy i czy uzywamy paluszków czy szpatułek do aplikacji. Co do zapachów nie ma obawy że 3-letni produkt się zepsuje, gdyby był we flakonie - może zmienić zapach, ale w spray i jezeli to renomowana marka a nie mp. "masumi" wytrzyma 5-10 lat. Mam kilka flakoników np. Xeryusa Givenchy czy Bel Ami Hermesa mają ponad 10 lat i dalej pachną świetnie. Znam LouLou to nie jest jakiś swierzuch Bossa, tylko dobry ambrowy zapach jezeli jest tylko orginal to wytrzyma spoko jeszcze 5 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Przyczajenie
|
Chciałam się dowiedzieć, co sądzicie o perfumerii crystaline.pl natrafiłam na tę perfumerię przeglądając ceneo.
W tej perfumerii 100ml D&G light blue kosztuje 199, przecież zwykle jest to cena za 50ml. Nie wiem ,czy nie pachnie to wszystko przekrętem, koleżanka opowiadała mi, że kiedyś też w necie zamówiła swoje ulubione perfumy, otrzymała zapakowaną w oryginalne pudełko perfumy, które miały zmieniony zapach i nie utrzymywały się długo. Czy któraś z Was zamawiała już z crystaline.pl, czy możecie mi doradzić, zaopiniować, nie ukrywam korci mnie zamówić po takiej cenie! Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
nie znam perfumerii i nie zamierzam poznawać
a i cena bez rewelacji... są i tańsze na allegro u sprawdzonych sprzedawców ![]() (znowu reklama?) |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Przyczajenie
|
Absolutnie żadna reklama!!
Chciałam się tylko dowiedzieć, a nazw perumerii to tu tyle, że hej! |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Wiec jesli masz ochote to zerknij do ich asortymentu lub jak Jessica wspomniala, skorzystaj z allegro.
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Witam, przeszukałam wątek pod kątem właśnie crystaline i mam juz mieszane uczucia jest w polecanych owszem, ale znalazłam dwie raczej negatywne opinie. Poza tym większość pytań o tą perfumerie zostaje bez odpowiedzi.
Chciałam kupić amoura http://www.crystaline.pl/p/pl/242/ke...dp+100+ml.html to chyba tester prawda?? nic o tym nie pisze... Waham się trochę jedna wizażnka pisała, że jest pewna, że podróbę przysłali, ale jakiegoś innego zapachu ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
ja bym tego Kenzo tam nie kupiła....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
za dużo wątpliwości co do samej perfumerii
wolałabym kupić na allegro u sprawdzonych sprzedawców niż ryzykować z tą... czytałam opinie i jestem na NIE. ale co kto woli... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź masz rację dużo niewiadomych...
zamówiłam sobie u marysieńki (allegro refree) ![]() Pan mi odłożył ![]() ![]() już u niego kupowałam więc mogę też przy okazji polecić chyba ? ![]()
#2278 |
Raczkowanie
|
BeautyFly.pl ja tam wcześniej kupowałam i nie było problemu, hmmm, może coś się zmieniło i sklep zmienił koncepcję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki,
przymierzam się do zakupu Chanel Chance Eau Fraiche. Znalazłam w polecanych perfumeriach: http://www.kokai.pl/item2868_woda_to...fraiche_chanel Co myślicie? Dziękuję za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.