![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Dziewczynki, Czy w E-glamour możliwa jest wysyłka za pobraniem? Mam alergię na przedpłaty w przypadku wysyłki kurierskiej, w przypadku pobrania to oni mają problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszty wysyłki 15zł - Pobranie - płatność przy odbiorze przesyłki 13zł - Przedpłata - wpłata na konto bankowe Wysyłka GRATIS dla zamówień od 260zł
![]() |
#2373 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zna ktoś tą perfumerię?
BeautyBoutique
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2379 |
rude jest piękne:)
|
sprawdzona perfumeria www.katalogofert.eu bardzo dobry kontakt ,oryginaly
![]()
#2380 |
Konto usunięte
|
Co sądzicie o http://www.perfumy-vip.pl/ ? Widzę że kilka osób robiło tam zakupy i było wszystko w prządku ale patrząc na wygląd strony nie jestem jakoś w 100% przekonana do zakupu perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupowałyście coś w tym sklepie http://perfumeriaok.pl/giorgio,arman...50ml,prd,10926 mają bardzo tanio ten perfum i to mnie bardzo zastanawia bo za taką cenę to najwyżej mogę mieć 30 ml a nie 50 i to w jednym z tanszych sklepów.
Kupowała któraś coś tam?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Rozeznanie
|
Witam Wizażanki. Przymierzam sie do zakupu CH 212 i znalazłam dość ciekawą ofertę w perfumerii allure. Wcześniej robilam zakupy w iperfumy.pl, byłam bardzo zadowolona. Na wizażu znalazłam tylko jedną wzmiankę, pozytywną, na temat allure. Może jeszcze ktoś potrafi coś o nich powiedzieć. Będę bardzo wdzięczna.
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Aha, i jeszcze jedno pytanie o perfumerię psikpsik.pl, ceny są jeszcze bardziej kuszące, ale nie znalazłam żadnej opinii. Kupował może ktoś u nich? |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
http://www.scentsations.co.uk/ w UK.
Ciekawy i luksusowy asortyment, szybka wysylka, zero podrobek. Polecam.
#2384 |
Rozeznanie
|
W sklepie internetowym agito.pl znalazłam fajne oferty, ale na wizażu nie ma o nich żadnej wzmianki. Może jednak ktoś coś kupował?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]() |
#2386 |
Przyczajenie
|
Jestem po zakupach w jednej z polecanych na pierwszej stronie perfumerii
www.crystaline.pl i podziele sie spostrzeżeniami: Kupiłam "Good live" Davidoffa oraz "Miracle" i o ile o męskim zapachu nie mogę nic złego powiedzieć (choć cena była okazyjna) to Miracle to ewidentna podróbka. Trwałość i intensywnosć zapachu to temat na osobny wątek (pierwsze Miracle dostałam z Angli i ubrania po trzykrotnym praniu były jeszcze przesiaknięte zapachem, potem kupiłam w Seophorze i nie było czego porównywać), ale niechlujna buteleczka (ciensze szkło, naklejka pod spodem jakby przeklejona ) i napis z przodu butelki który dosłownie zniknął po paru tygodniach to już chyba przesada:/ Mam do dzisiaj opakowanie z moich pierwszych perfum i choć jest puste od lat to na szkle nadal utrzymuje sie cudna woń i zal, ze dzisiaj za duze pieniądze dostaje się coś co tylko z nazwy jest wodą perfumowaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Konto usunięte
|
Szukałem opinii na temat http://www.perfland.pl/ ale poza jedną nic więcej nie znajduję. Warto u nich kupować (tzn czy mają oryginalne produkty)?
Chętnie zapoznam się też z opiniami o http://www.perfumeria.pl/ Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2010-07-02 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;20423386]Szukałem opinii na temat http://www.perfland.pl/ ale poza jedną nic więcej nie znajduję. Warto u nich kupować (tzn czy mają oryginalne produkty)?
Chętnie zapoznam się też z opiniami o http://www.perfumeria.pl/[/QUOTE] co do pierwszego sklepu nie mam pojęcia natomiast perfumeria.pl dosyć znana dobre opinie sama robiłam zakupy u nich bez zastrzeżeń godna polecenia |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Wpadłem dorzucić swoje "5 groszy". Niedawno zamawiałem dwa zapachy, w dwóch różnych perfumeriach internetowych. Na www.tagomago.pl kupiłem Calvin Klein "Be" 200ml edt, a na www.perfumy-perfumeria.pl IN2U him edt 150ml, również Kleina. Co do przesyłki, nie mam żadnych zastrzeżeń- obydwie dotarły tego samego dnia. Zapachy, zamówione 26.czerwca (dodam, że była to sobota, godzina 5:30 rano), trzy dni później miałem już w łapkach. Pierwszą z ww. firm obsługiwał kurier UPS, drugą- Masterlink/DPD. Wszystko ładnie zabezpieczone itp. Obydwie wody są oryginalne. Jestem tego absolutnie pewien, co potwierdza tylko wcześniejsze opinie o tychże sklepach. Niemniej jednak, tak flaszki, jak i same zapachy, zostały przeze mnie starannie zbadane pod kątem autentyczności, jako że zawsze byłem nieufny, w kwestii zakupów przez internet. To, że "Be" jest strasznie nietrwały, to już inna historia. Wiedziałem o tym już dawno. Jednak porównałem wszystko, szczególnie zapach, z flaszką 50ml, którą kupiłem wcześniej w stacjonarnej perfumerii i jeszcze trochę w niej zostało. I nie mam żadnych wątpliwości, co do oryginalności produktów. Od Tagomago dostałem próbkę "Element" Hugo Bossa, co także było miłym gestem. Perfumy-Perfumeria takża nie była gorsza i dorzuciła do zamówienia próbeczkę Baldessarini "Del mar". I mały, szklany pilniczek do pazurków ![]() To tyle w temacie. Jeśli o mnie chodzi, obydwu sklepom daję 5/5. Obyło się bez żadnych zgrzytów i- co najważniejsze, dostałem zapach, który zamówiłem, a nie jego podobiznę. Do: Asiuuuuula oraz Zuziunia : Dziękuję za cenne rady ![]() ![]() ![]() Btw... Ryjąc na stronie Tagomago, natknąłem się na "Liberte" Cacharela, w wyprzedażach. Edt 30ml za 57 zł. Nie mam pojęcia, czy to taniej, niż gdzie indziej, aczkolwiek widziałem na forum, że wiele z Was zapach ten lubi, cena też wydaje mi się dobra, więc postanowiłem o tym wspomnieć ![]()
#2391 |
Zakorzenienie
|
Liberte to ładny zapach, niemniej ta cena to chyba za 75 ml, z jakichś przyczyn można je dostać naprawdę tanio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() U nich 50 ml kosztuje 86 zl. Wiec moze cena za 75 ml to jakis blad? ![]() Na poczatku mieli bardzo konkurencyjne ceny, a teraz widze, ze w stosunku do innych perfumerii jest dosc drogo.
![]() |
#2393 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny z czystym sumieniem polecam perfumerię
http://www.jastinet.pl/index.html.Kupuję tam od jakiegoś czasu perfumy sa sprowadzane ze stanów , ceny czasem sie zmieniaja a zalezy to od kursu dolara i cła.Mozna w warszawie odebrac samemu na ul Ciołka , wystawiaja fry i rachunki.perfumy są oryginalne - kupiłam już pare razy a doskonale wiem jak pachną moje ulubione Armani mania , Joop , euphoria Ck - nie są podróbami !!!!!!!!!!! Ostatnio z nowych dostaw sa ciut droższe ale to chwilowe napisałam do nich ceny zmiejszą jak kurs dolara będzie mniejszy.Znajomy który również zna się dobrze na pefumkach pojechał osobiście - 100 % oryginał.Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja się nie znam; damskie jedynie niucham, sam nie kupuję ![]()
![]() |
#2395 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Dla porownania Liberte w 2 innych perfumeriach, mowa o 75 ml: - e-glamour 57 zl +13 przesylka -pedet (zwana perfumeria.pl) 58,94 zl + 9,9 przesylka Jest roznica, co? ![]()
![]() |
#2396 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2397 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ma ktoś aktualne informacje/rozeznanie w temacie wiarygodności perfum z LUXURY PERFUMES ? (pachniemy.pl) Nie chciałabym kupić podróbki, a towar wydaje się być tani. Czekam na jakieś Wasze opinie o sklepie. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-12-11 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ szybka, nie droga wysyłka ![]() próbki perfum również mile widziane ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-07-08 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
No i zakupiłam wczoraj perfumik u Togo-perfumy - jak tu dziewczyny piszą była perfumeria7 zamówiłam i zapłacilam wczoraj do południa (piszą na stronie o sobie że wysyłka w ciagu 3 dni od zaksięgowania) A jakie było moje zdziwienie jak wczoraj wieczorem dostałam komunikat, że firma siódemka już dostała paczkę do rozliczenia, więc dzisiaj oczekuję przesyłki. Ciekawa jestem czy naprawdę za tą cenę będzie to oryginalny perfumik chociaż komentarze same pozoytywy mają, a ja chyba taka nie ufna jestem. Przeszło tydzień się wachałam i odważylam się na pierwszy zakup perfum przez internet. Z nieznanego dla mnie źródła.
Dziękuję dziewczyny za szybką odpowiedz i upewnieniu mnie, iż sprzedawca godny zaufania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.