![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Z tym rabatem to troszke lipa wg mnie bo przy 400zł wychodzi 20zł rabatu, a ja napewno nie będę chciała zamawiać za więcej niż 350zł jednorazowo - zwykle kupuje kosmetyki pielęgnacyjne, a nie perfumy czy kolorowe
![]() a poza tym trochę się boje, żeby przesyłka "nie zaginęła" - co niestety zdarzało się już jak zamawiałam z zagranicy ![]() ach ta kochana poczta polska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie, to ja zawsze robię tak, że zamawiam dwie rzeczy droższe i jedną tanią - jakąś z aktualnej promocji, bo magia upustów na mnie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Jeżeli rabaty się sumują to można poszaleć
![]() ale ja i tak na razie będę zamawiać po jednym produkcie, no chyba, że w czymś się zakocham ;P co niestety często się zdaża - a potem pusto w kieszeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
niecnotliwa dziewica
|
A propos truskawki - zaczytując się od pewnego czasu w wypowiedziach na forum skusiłam sie i ja. I jestem zachwycona: czekałam na przesylkę tylko 5 dni, cła mi nie naliczyli, perfumy (O Oui Lancome) piękne i oryginalne, do zakupu dołączony bonus. Polecam z czystym sumieniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
No dzisiaj siadłam do neta z myslą, że coś zamówie na truskawce
![]() Więc tak siedze i przebieram w tych kosmetykach - musze przecież zobaczyć też na promocje... Po jakimś czasie zadowolona "ide do kasy", wszystko wpisuje, numer karty i szlak mnie trafia ![]() ![]() ![]() Mam takie pytanie: czy któraś z was próbowała płacić visą electron? ![]()
#246 |
Raczkowanie
|
Chciałam tylko dopisać, że zdecydowałam się założyć na paypal konto i już posłałam pieniądze, a teraz będę czekać z niecierpliwością
![]() Tak na marginesie to zamówiłam jednak trzy rzeczy - te promocje są po prostu straszne ![]()
#247 |
Zakorzenienie
|
A mnie kusi perfumeria.pl po za tym tyle co ja sie tu naycztalam to hcyba najlepsza internetowa per4fumeria.Zamierzam zakupić Davidoff Cool Water i Gucci Envy me 2(boskie!)
![]()
#248 |
Przyczajenie
|
![]()
Po odbiorze kolejnej paczuszki z truskawki, stwierdzam, ze to co sprzedaja jest conajwyzej bardzo dobrze wykonanąaPODROBKA! Skusilam sie tym razem na Hugo Deep Red - butelka ogolnie bez zastrzezen, nieco inna tylko naklejka spod spodu ale powiedzmy, ze moglo to ulec zmianie. Za to sam zapach jest tylko ZBLIZONY/PODOBNY do oryginalu i o wiele bardziej ulotny! W przypadku poprzednich perfum zakupionych na prezent dla mojego mezczyzny (Dunhill Desire) mialam podobne watpliwosci jednak ludzac sie, ze to tylko moje przewrazliwienie zamowilam w truskawce po raz kolejny. Teraz juz wiem,ze ostatni!
PS Moge jeszcze dodac, ze z UC nie mialam problemow przy zadnej z paczek. Wypisywalam karte z zyczeniami "z okazji urodzin.." wiec moze to przynosilo skutek. |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Truskawkowy Pic!
Cytat:
Ja z perfum na truskawie zamawiałam Chrome Azzaro, Byzance Rochasa, Szarą Lacostę i wszystko było OK. Zamawiałam też kremy Diora, Clinique'a i Biothermu, trochę kolorówki i też wszystko było oryginalne... Moja kumpela, która zamawia dużo więcej niż ja i jest bardzo uczulona na oryginalność produktów też nigdy nie spotkała się z podróbą na truskawie... Nie wiem co mam o tym myśleć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
A więc i ja jestem po pierwszych bojach z Urzedem Celnym przy przesylce z truskawy
![]() ![]() ![]() PS. Zastanawia mnie tylko jedno: truskawka w papierach przesylanych nie pisze wartosci przesylki. Kazuja sobie doslac potwierdzenie wartosci (zaplaty). Oclenie jest tylko od "widzimisię" celnikow. Ci na Śląsku są nadzwyczaj gorliwi i clą ponoć wszystko jak popadnie co tylko przychodzi z truskawy. No chyba ze się myle, to niech odezwie sie ktos, komu przez UC Bytom przeszlo cos z truskawy bez cla. Aha. W przepisach celnych jest tak, ze clu nie podlega przesylka, ktorej wartosci jest mniejsza badz rowna 22 EURO w przypadku zakupu w firmie, a 45 EURO jezeli kupujemy od osoby fizycznej. Niestety celnik nie umial mi przytoczyc definicji firmy ani osoby fizycznej. Na moja sugestie, ze rowniez u nas firma to osoba fizyczna prowadzaca jednoosobowa dzialalnosc gospodarcza w sluchawce nastala dluga cisza. Albo są tam niedouczeni, ale roznie interpretuja sobie przepisy. PS2. Pytanie: skoro truskawa nie pisze wartosci przesylki, to czy ktos przy zamawianiu w truskawie prosil ich w formularzu zakupu, aby podali mniejsza wartosc paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są jeszcze specjalne karty przeznaczone wyłącznie do płacenia w necie, ale o ile wiem, nie każdy bank je prowadzi- polecam dowiedzieć się w swoim, jak jest ![]()
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Na e-perfumy.pl znalazłam perfumy Priscilli Presley Indian Summer:
http://www.e-perfumy.pl/linia.php?sid=14105573131&l=369 Wydaje mi się, że one już od dawna nie są produkowane. Chyba nie widniałyby na stronce perfumerii gdyby nie były dostępne?
#253 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Mogą być, zależy kiedy przestali produkować, ja bym nie ryzykowała powyżej 24-36 miesięcy.Oczywiscie mogą nadal pachnieć, ale też zależy w jakich warunkach, temperaturze były przechowywane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dzisiaj przyszło mi awizo i jutro ide na pocztę po odbiór więc napisze co i jak ![]() ![]() ale mimo wszystko dzięki za rade eiri ![]()
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Poszłam dzisiaj na poczte po przesyłkę z nadzieją, że zobaczę to pięknie zapakowane pudełeczko z truskawki ale oczywiście tak się nie stało
![]() ![]() ale nie ma co się smucić - kosmetyki oryginalne, data ważności ok ![]() Myślę, że urząd celny otwierał tą przesyłkę i dlatego tak wyglądała - pudełko było oklejone taśmą poczty polskiej i było na nim parę pieczątek z urzędu... Truskawkę mogę polecić z czystym sumieniem ![]()
#258 |
Wtajemniczenie
|
Proszę uprzejmie
![]() o ciekawe, że możesz płacić Visą Elektron w necie, to Inteligo? Zresztą- nieważne, grunt, że zakupy się udały ![]()
#259 |
Przyczajenie
|
Mialam poinformowac, jak dostane zwrot cła i VATu z truskawy. A wiec informuje, iz wczoraj kasa juz byla na koncie. Tak wiec truskawe polecam w 100%. I zazdroszcze tym, ktorzy nie naleza pod UC w Bytomiu. Wala clo kazdemu...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zakupy udały się bardzo ![]() ![]()
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Ku przestrodze dla używających PayPal http://www.cdrinfo.pl/news/9908
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Przypadkowo trafiłam dziś na stronę, gdzie można porównać ceny perfum w sklepach internetowych. I wybrać sklep oferujący najlepszą cenę.
Perfumy i wody - porĂłwnanie ofert i cen w sklepach internetowych |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Czy zamawiałyście perfumy z tej strony Tagomago.pl perfumy, kosmetyki, perfumeria internetowa, oryginalne perfumy i kosmetyki w bardzo dobrych cenach - perfumeria internetowa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro Cieszą się dobrą opinią; jedyne, co można im zarzucić, to czasem brak terminowości. Poza tym nie są jedynie wirtualni - jest podany pełny kontakt łącznie z warszawskim adresem (zarówno firmy, jak i sklepu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do zakupionej wody zastrzeżeń nie mam, ale duży minus za małą kontaktowość Tagomago, wystarczyłby jeden telefon lub mail, że mają problem z zamówieniem, a wrażenia byłyby inne. W każdym razie mimo bogatej oferty tego sklepu, ja już z niego nie skorzystam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.skapiec.pl/ http://www.totu.pl/chce_kupic.php?c=7472 http://www.i-sklepy.pl/sk.php ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
A czy zamawiałyście kiedyś z perfumerii http://www.scentiments.com ? Jest to perfumeria amerykańska i ceny ma naprawdę niskie. Najbardziej szokuje mnie tester Shalimara za 8$
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.