Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 22:49   #2671
walkiria22
Przyczajenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

hmm, ja tez kupuje.. ale chodzilo mi o strone z testerami, ktora stworzyli niedawno, czy testery tez sa oryginalne ?
walkiria22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 07:21   #2672
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez walkiria22 Pokaż wiadomość
hmm, ja tez kupuje.. ale chodzilo mi o strone z testerami, ktora stworzyli niedawno, czy testery tez sa oryginalne ?
Dziwne pytanie... Myślisz, że perfumeria, która ma taką dobrą opinię, jest sprawdzona i polecana postanowiłaby otworzyć drugą perfumerię, gdzie sprzedawane by były podrabiane testery?
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:07   #2673
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Dziwne pytanie... Myślisz, że perfumeria, która ma taką dobrą opinię, jest sprawdzona i polecana postanowiłaby otworzyć drugą perfumerię, gdzie sprzedawane by były podrabiane testery?
lexxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:08   #2674
wlochaty1
Przyczajenie

Dzień dobry.
Jestem tu nowy, a zalogowałem się z powodu desperacji do jakiej doprowadziły mnie przygody z perfumami. Im więcej szukam, czytam przeglądam tym jestem głupszy. Dlatego chciałem się zwrócić do was z prośbą o pomoc, gdyż może ktoś już pokonał drogę która ja jeszcze mam przed sobą. Ale do rzeczy. Szukam perfum(edt) Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme 50ml(ewentualnie 100ml, gdyby ktoś znał pewną, korzystną opcje). Czy ktoś ma sprawdzoną i atrakcyjną cenowo perfumerie internetową z powyższa pozycją? Ewentualnie jakiegoś sprawdzonego allegrowicza. Do tej pory skłaniam się ku: http://mojezapachy.pl/index.php?page...mart&Itemid=71 ale może ktoś zna coś lepszego?
wlochaty1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 16:19   #2675
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wlochaty1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Jestem tu nowy, a zalogowałem się z powodu desperacji do jakiej doprowadziły mnie przygody z perfumami. Im więcej szukam, czytam przeglądam tym jestem głupszy. Dlatego chciałem się zwrócić do was z prośbą o pomoc, gdyż może ktoś już pokonał drogę która ja jeszcze mam przed sobą. Ale do rzeczy. Szukam perfum(edt) Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme 50ml(ewentualnie 100ml, gdyby ktoś znał pewną, korzystną opcje). Czy ktoś ma sprawdzoną i atrakcyjną cenowo perfumerie internetową z powyższa pozycją? Ewentualnie jakiegoś sprawdzonego allegrowicza. Do tej pory skłaniam się ku: http://mojezapachy.pl/index.php?page...mart&Itemid=71 ale może ktoś zna coś lepszego?
W pierwszym poście tego wątku masz listę polecanych i sprawdzonych perfumerii internetowych, w wątku z polecanymi sprzedawcami z allegro listę sprawdzonych sprzedawców, poszukaj najkorzystniejszej oferty, powodzenia .
Stary 2010-10-15, 16:29   #2676
mrsparanoid
Rozeznanie

czy to możliwe żeby Armani Code 50 ml na mojezapachy.pl były aż o 63 zł tańsze niż na dolce??nie wiem czy sens jest ryzykowac czy poprostu kupic na dolce jak do tej pory i miec spokój co myślicie??
Stary 2010-10-15, 16:31   #2677
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrsparanoid Pokaż wiadomość
czy to możliwe żeby Armani Code 50 ml na mojezapachy.pl były aż o 63 zł tańsze niż na dolce??nie wiem czy sens jest ryzykowac czy poprostu kupic na dolce jak do tej pory i miec spokój co myślicie??
Na mojezapachy.pl są oryginały, tak że możesz kupować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-15, 16:36   #2678
mrsparanoid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
Na mojezapachy.pl są oryginały, tak że możesz kupować
o dzięki wielkie za podpowiedź,poprostu nie myślałam,że aż taka może byc rozbierznośc w cenach
Stary 2010-10-15, 16:43   #2679
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
o dzięki wielkie za podpowiedź,poprostu nie myślałam,że aż taka może byc rozbierznośc w cenach
są są, nieraz jeszcze większe bywają dlatego zawsze najlepiej się dobrze porozglądać przed zakupem
Stary 2010-10-15, 16:56   #2680
mrsparanoid
Rozeznanie

Cytat:
są są, nieraz jeszcze większe bywają dlatego zawsze najlepiej się dobrze porozglądać przed zakupem
obiło mi się o uszy,że jest taka strona,ale jakoś dolce miałam w zakładkach popatrzyłam wyżej w wątku i stwierdziłam,że zobaczę a tu takie zaskoczenie także zamówienie złożone i cierpliwie czekam
Stary 2010-10-17, 10:24   #2681
aubergine_k
Raczkowanie

Dziewczyny, a sklep psik-psik? Nie znalazłam go na liście na początku wątku.
Konkretnie chodzi mi o CK Euphoria dla mamy:
http://www.psikpsik.pl/1,Calvin_Klei...ana,100ml.html
(Zamówiłabym na e-glamour, ale nie widzę tam opcji przesyłki pocztowej, a kurierem bardzo nie chcę). Różnica wynosi tylko 3 zł, zakładam że psik-psik ma oryginały, ale zawsze warto zapytać.
Kupował tam ktoś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-17, 11:56   #2682
lexxi
Zakorzenienie

Ja niestety nic tam nie zamawiałam, więc nie wiem ale też chętnie poznam opinie innych o tym sklepie, piszcie dziewczyny!

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

Stary 2010-10-17, 12:05   #2683
karinkaa
Wtajemniczenie

Jak dla mnie najlepsze perfumerie internetowe to:
www.perfumeria.pl
www.lumiere.pl
polecam

"One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."

Wymienię :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 16:48   #2684
Madzia1976
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aubergine_k Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a sklep psik-psik? Nie znalazłam go na liście na początku wątku.
Konkretnie chodzi mi o CK Euphoria dla mamy:
http://www.psikpsik.pl/1,Calvin_Klei...ana,100ml.html
(Zamówiłabym na e-glamour, ale nie widzę tam opcji przesyłki pocztowej, a kurierem bardzo nie chcę). Różnica wynosi tylko 3 zł, zakładam że psik-psik ma oryginały, ale zawsze warto zapytać.
Kupował tam ktoś?
Z tego co widzę sklep wszystkie produkty wysyła od reki. Widać że dopiero sie rozwijają. Mają dużo pozytywnych opinii, chyba sama sie skuszę.

http://www.ceneo.pl/3583-0a
Madzia1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:31   #2685
madziara_com
Raczkowanie

co lepsze ? w sensie też bardziej wiarygodne
http://www.dolce.pl/paco_rabanne/ultraviolet/
czy
http://mojezapachy.pl/index.php?page...mart&Itemid=71
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:34   #2686
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
Jeden i drugi sklep sprawdzony i OK ale w dolce więcej chyba kupuje. Kupuj gdzie taniej .
Stary 2010-10-19, 04:03   #2687
Layla79
Zakorzenienie

a ja kupiłam ostatnio sobie tester aliena liquier oraz flowerbomb extreme, i muszę Wam powiedzieć, że testery, które sprzedają są zazwyczaj kilka razy psiknięte, nie na tyle, żeby się czepiać, bo kto to wie, czy były napełniane po sam korek, niemniej jednak troszku to wkurzające. także coś za coś z tymi testerami. na szczęście kupiłam je w bardzo dobrej cenie, więc się cieszę, niemniej jednak przyjemność zakupu testera i pełnej flaszki to nie to samo.
obie flaszki kupiłam na allegro, najbardziej polecam domwerk, czy coś takiego - wybrałam opcję za pobraniem/bo już nic nie kupię płacąc z góry - jeżeli chodzi o kosmetyki../ i była następnego dnia.

tagomago zwróciło mi pieniądze razem z drugą dostawą i co śmieszne, nie pofatygowali się, żeby jakkolwiek mi zadośćuczynić 2 tygodniowe oczekiwanie na zamówienie. a mogli dodać kilka próbek i przynajmniej byłoby miło. nic z tego.

no. ale mam teraz doświadczenie i to też coś. aliena liquier polecam, może mieć ksywę killer, bo dość mocny i intensywny. śliczna flaszeczka.
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 11:11   #2688
Martiin_Dark
Przyczajenie

Witam,
Mam takie małe pytanie dla osób robiących zakupy w perfumerii iperfumy a w szczególności do osób, które zakupiły Davidoff GoodLife Men. Jak oceniacie ten zakup oraz oryginalność perfumu?
Ja zakupiłem właśnie tam powyższy perfum i jestem w zasadzie pewny ze jest to podróbka perfumu . Zapytacie, dlaczego tak sądzę a wiec:
a) posiadam ten perfum zakupiony winnej perfumerii (http://www.perfumeria.pl/), i mogę powiedzieć, że bije trwałością zakupiony ten w iperfumy :/
b) trwałość tego perfum jest wręcz skandaliczna po niecałych 15 nic nie czuć :/, a perfum ten słynie z swej trwałości

Serdecznie Pozdrawiam!
MD

Ps:
Jaki polecicie zapach o zbliżonym klimacie do Davidoff GoodLife Men oraz jak oceniacie Davidoff Adventure?
Martiin_Dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 16:21   #2689
mrsparanoid
Rozeznanie

i moje obawy zostały rozwiane Armani Code z mojezapachy.pl przyszły w tempie więcej niż ekspresowym(realizacja zamówienia zajęła im 24 godziny),100% oryginale i w dodatku w baaaardzo okazyjnej cenie za 50 ml wody perfumowanej 179zł(łącznie z przesyłką ).Także jestem na tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 17:19   #2690
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
i moje obawy zostały rozwiane Armani Code z mojezapachy.pl przyszły w tempie więcej niż ekspresowym(realizacja zamówienia zajęła im 24 godziny),100% oryginale i w dodatku w baaaardzo okazyjnej cenie za 50 ml wody perfumowanej 179zł(łącznie z przesyłką ).Także jestem na tak
super! widzisz, opłaciło się ja chyba też tam sobie Code zamówię

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

Stary 2010-10-19, 17:25   #2691
mrsparanoid
Rozeznanie

Cytat:
super! widzisz, opłaciło się ja chyba też tam sobie Code zamówię

jasne,że tak akurat to ma byc prezent,myślę,że mama będzie zadowolona
Stary 2010-10-20, 09:45   #2692
Matica
Przyczajenie

Nie wiem, jakie macie doświadczenia z fragrancex.com
ale moje pierwsze zamówienie to totalna wtopa. Korespondencja ze sklepem trwała prawie 4 miesiące, po czym łaskawie zwrócili pieniądze, bo zamówienie nigdy do mnie nie dotarło. Łaskawcy zaoferowali kod rabatowy na kolejne zamówienie, ale taki, że taniej wychodzi u nich standard (darmowa przesyłka), więc w sumie więcej chyba nic tam nie kupię.
Matica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:25   #2693
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matica Pokaż wiadomość
Nie wiem, jakie macie doświadczenia z fragrancex.com
ale moje pierwsze zamówienie to totalna wtopa. Korespondencja ze sklepem trwała prawie 4 miesiące, po czym łaskawie zwrócili pieniądze, bo zamówienie nigdy do mnie nie dotarło. Łaskawcy zaoferowali kod rabatowy na kolejne zamówienie, ale taki, że taniej wychodzi u nich standard (darmowa przesyłka), więc w sumie więcej chyba nic tam nie kupię.
część z nas ma podobne doświadczenia,czasem dziewczynom zdarzało się to samo,no ale co się dziwić skoro przesyłka nierejestrowana
Jednak zamawiając tam trzeba się liczyć z ryzykiem...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-21, 15:49   #2694
mrsparanoid
Rozeznanie

właśnie odebrałam od kuriera paczkę z flixx.pl .Perfumy jak najbardziej oryginalne ( DKNY red delicious).Realizacja zamówienia zajęła im jakieś 15 godzin od 19 a wysłali o 10 następnego dnia czyli wczoraj,dzisiaj już mam co chciałam wieeelkim plusem jest też fakt,że nie oszczędzają na opakowaniu Perfumy owinięte folią bąbelkową,wpakowane do pudełka wypełnionego papierami,czyli pancernie.Także szczerze polecam
Stary 2010-10-22, 11:44   #2695
Paulina6A43
Przyczajenie

Bardzo fajną perfumerią internetową jest dobradrogeria.pl
Kupowałam ostatnio perfumy dla faceta z okazji urodzin, przy okazji zerknęłam na damskie i muszę powiedzieć, że jest całkiem tanio.
Przy tym dodatkowo szybko wysłany produkt, solidnie zapakowany. Nie ma się do czego przyczepić.
POLECAM
Paulina6A43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-22, 12:23   #2696
mrsparanoid
Rozeznanie

Stary 2010-10-22, 16:38   #2697
mała82
Zakorzenienie

A zamawiał ktoś na http://pachniemy.pl?
edit... już doczytałam...
sorki za zaśmiecanie

Edytowane przez mała82
Czas edycji: 2010-10-22 o 16:40
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-24, 11:34   #2698
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Konto usunięte

Dziewczyny czy któraś z Was kupowała perfumy w http://perfumytaniej.pl/? Przejrzałam pobieżnie ten wątek, ale nic na jej temat nie znalazłam. Mają świetne ceny na częśc zapachów
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 13:23   #2699
klaki
Zadomowienie

Czy mialyscie jakies problemy z dokonaniem przelewu na konto perfumy-perfumeria.pl? Bo adres tej firmy wskazuje na to, ze miesci sie ona w Czechach. A ja nigdy nie zamawialam niczego z zagranicy i nie wiem co jak i gdzie powpisywac, ma to w ogole jakies znaczenie?
klaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 13:40   #2700
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
Czy mialyscie jakies problemy z dokonaniem przelewu na konto perfumy-perfumeria.pl? Bo adres tej firmy wskazuje na to, ze miesci sie ona w Czechach. A ja nigdy nie zamawialam niczego z zagranicy i nie wiem co jak i gdzie powpisywac, ma to w ogole jakies znaczenie?
Ja robiłam u nich zakupy niedawno, wypełniłam wszystko tak jak do tej pory, wkleiłam wszystkie rzeczy na swoje miejsca (nr konta, nazwę firmy, miasto) i było OK .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości