![]() |
#2701 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Transakcja bez zastrzeżen.
#2703 |
Zakorzenienie
|
Ja z czystym sercem mogę polecić www.perfumesco.pl
Kupowałam u nich już 3 razy. Perfumy oryginalne oczywiście, nawet nie tak strasznie drogie. Polecam.
#2704 |
Przyczajenie
|
A kojarzycie może www.stop12.pl? Możecie zaopiniować? Bo moja dziewczyna jest o krok od kupienia tam perfum dla mamy... Z góry dziękuję.
![]()
#2705 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() To jest perfumeria Wisalia,która ma swoją polską siedzibę w miejscowości Boguszów Gorce, a główna - Cypr. ![]() Osobiście zamówiłam tam na razie raz, ale parę razy zamawiały w niej zbiorczą paczkę z perfumami koleżanki z pracy - wszystkie byłyśmy zadowolone ![]() Można zamawiać i przez internet, i przez tel. Wszystko było ok i bardzo sympatyczna obsługa. Przede wszystkim perfumy oryginalne i szybko dotarły. Jak czegoś nie ma to mailowo o tym informują, a przy wpłacie na konto wysyłka jest gratis. (zabrzmiało jak reklama hehe) - ale ja zawsze dużo gadam ![]()
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, kupowałyście może kiedyś na Neo24? Mnie się ten sklep dotąd kojarzył tylko ze sprzętem AGD (co do którego zastrzeżeń nie mam, bo tam kupowałam kilka rzeczy), to jakież było moje zdziwienie, jak pod "Pozostałe" znalzałam perfumy w całkiem rozsądnych cenach.
![]() No i jeszcze towar mogłabym sobie odebrać we Wrocku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
przegladajac liste polecanych i niepolecanych perfumerii zauwazylam jedna dziwna rzecz:
mianowicie na liscie niepolecanych znajduje sie www.fragrancenet.com . ale na liscie polecanych znajduje sie - o dziwo - znow www.fragrancenet.com . tyle, ze wystepuje jako www.editionsdeparfums.com o co tu chodzi? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Przyczajenie
|
@Itaka: Dziękować!
![]()
#2709 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
#2710 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc
![]() ![]() ![]() ![]()
#2711 |
Zakorzenienie
|
Jako osoba podchodząca z wielką rezerwą i ostrożnością do zakupów perfumeryjnych online, a zwłaszcza po ostatnich niefortunnych doświadczeniach w jednej z perfumerii z wielką przyjemnością zamieszczam swój wpis w tym wątku i serdecznie polecam perfumerię www.scentstore.co.uk
Perfumy bez najmniejszych wątpliwości oryginalne. Przesyłka dociera w ekspresowym tempie, jest doskonale zabezpieczona. Po prostu pełen profesjonalizm. Aż miło robić zakupy w takiej perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Ooo no prosze. Dziekuje za cynk, chociaz przyznam, ze ceny nie powalily mnie jakos specjalnie. Cheapsmells.com, fragrancedirectco.uk czy feelunique.com wypadaja jednak o wiele korzystniej, a tez sa godne polecenia.
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę
![]() Ceny może nie powalające, ale za to profesjonalnie, miło i bezpiecznie. No i można znaleźć jakąś wymarzoną perełkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
a czy któraś z was kupowała perfumy na merlin.pl ? czy nie odbiegały niczym od 'normy'? chodzi mi o np. zapachy Burberry
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
Witam. W Merlinie są sprzedawane jak najbardziej oryginalne, jeśli o to Ci chodzi (nie kupowałem tam produktów Burberry, ale kupowałem produkty innych firm) perfumy, są one także odpowiednio pakowane i oznaczane na przesyłce jako towar delikatny. Ale, uwaga, ceny tam, na niektóre perfumy, bywają wyższe niż w niektórych perfumeriach internetowych także przed zakupem warto sprawdzić. Należy też zwrócić uwagę na ich podział działów, który czyni kupowanie tam perfum "przy okazji" innych zakupów nieopłacalnym. Jeśli np. zamówisz jakąś książkę i coś z działu kosmetyków to oba towary będziesz miała wysłane oddzielnie co równa się dwukrotnemu płaceniu za przesyłkę.
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- ---- Ostatnio kupowałem w pedecie, zamówiłem kilkanaście próbek różnych perfum (prawie wszystkie męskie jakie mieli w ofercie) i ogromnie się zdziwiłem, kiedy kurier wręczył mi większą paczkę niż się tego spodziewałem. Okazało się, że próbki były wewnątrz kartonu dodatkowo popakowane w folie bąbelkową. Za to ode mnie duży + dla tej perfumerii. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ---- Mam pytanie odnośnie jednej perfumerii - http://mojezapachy.pl - wrzuciłem ten adres w wyszukiwarkę, ale ta nic nie znalazła. Czy ktoś tam kupował i mógłby podzielić się opinią? Bardzo by mi zależało, bo jako jedyni mają w ofercie 30 ml flakon Fahrenheita. Edytowane przez Paolo87 Czas edycji: 2010-11-11 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie byłam całkowicie pewna co do jakości i przechowywania (u nich w magazynach - czy opakowania się nie poniszczyły jakoś itp.) tych perfum bo w końcu merlin.pl to nie perfumeria. Właśnie mam zamiar kupić tam perfumy 'przy okazji' ponieważ mam akurat drobną zniżkę, a te perfumy co wypatrzyłam są akurat w korzystnej cenie. A że mieszkam niedaleko od jednego z ich punktów odbioru paczek, sama je odbiorę, już przestałam się bawić w przesyłki stamtąd i kurierów z którymi trudno się skontaktować, a mają tendencje do pojawiania się o przeróżnych dziwnych porach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przedwczoraj odebrałam wodę Kenzo i pierścionek i obie rzeczy były razem, nowiusieńkie, bez skazy. Jestem mega zadowolona - jak zawsze, więc polecam. Sęk w tym że większość perfum ma ceny sephorowe albo wyższe - mnie ostatnie perfumy udało się jednak kupić około 30zł taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Akurat te perfumy co mi się tam podobają są sporo tańsze niż w Sephorze. W Sephorze wersja woda toaletowa 30 ml kosztuje 175zł a a tutaj woda perfumowana 50 ml kosztuje 145zł (a w sephorze ta sama za grubo ponad 200zł) więc różnica jest istotna. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
dziś zakupiłem perfumy w moje zapachy- odbiór osobisty, dojazd jako tako może być(warszawa linia 525), na miejscu mają bardzo duży wybór również innych marek, ogólnie zadowolony jestem- próbkę bosa energeizera dostałem
![]() a co do tagomago to odbiór osobisty również bez zarzutu (z wysyłką wyczytałem parę postów wyżej że już gorzej), ja zadowolony wiecie może które jeszcze z polecanych internetowych mają odbiór osobisty w warszawie?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | ||
Raczkowanie
|
kroliczek190, być może w przypadku odbioru w ich siedzibie tak właśnie jest, ale przy wysyłce zamówionych przedmiotów kurierem - niestety nie. Jeśli zamówisz u nich, w sklepie internetowym, coś z działów Książki, Muzyka, Filmy i z działów Multimedia, Elektronika, Zabawki, Kosmetyki, Sport będziesz mieć dwa koszyki a przy składaniu zamówienia przeczytasz komunikat:
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Przyczajenie
|
Co myślicie o stronie iperfumy.pl? Warto tam zamówić?
Edytowane przez Robsoneczek1993 Czas edycji: 2010-11-14 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
ja właśnie nie dawno zamówiłam, paczka przyszła na następny dzień. Jeśli chodzi o perfumy są orginalne... Na pewno to nie był mój ostatni zakup.
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w Warszawie duże biuro i magazyn jest róg Bokserskiej i Obrzeżnej, wygląda bardzo porządnie. Perfumy w idealnym stanie (tzn. kartoniki nie pogniecione, co zdarzało się w innych perfumeriach internetowych), za można powiedzieć grosze w stosunku do Sephory, a przede wszystkim ORYGINALNE ![]() Z pewnością będę korzystać z oferty www.Neo24.pl i polecam waszej uwadze ten sklep bo warto!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Czy ktos sie orientuje do kiedy będa te obniżki na iperfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
Nigdzie na stronie nie znalazłem takich informacji. Napisz do nich na info@iperfumy.pl to będziesz miała pewne informacje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wie ktos czy www.perfumieria-sigma.pl jest wiarygodna?
#2729 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.