![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2852 |
Przyczajenie
|
Ostatnio, dzięki jednemu z blogów perfumeryjnych znalazłam perfumerię http://perfumoteka.pl/
Czy robiłyście już tam zakupy? Mają nawet niezłe ceny, ale nie lubię robić zakupów w niesprawdzonych sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Skoro nie otrzymałam żadnej odpowiedzi to sama zaryzykowałam i zamówiłam wczoraj: http://perfumoteka.pl/dla-niej/davidoff-echo-woda-toaletowa-100-ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chciałabym wspomnieć, że jakiś czas temu złożyłam zamówienie w perfumerii internetowej http://www.perfumeria-annamaria.pl/ (może już ktoś wspominał jako wiarygodną i powielam, to przepraszam) Otrzymane perfumki były oryginalne, przesyłka błyskawiczna, przemiły kontakt mailowy i troska o to klient był zadowolony, a nie tylko perfumeria ![]() Mogę śmiało stwierdzić, że to wiarygodna perfumeria - przynajmniej w moim przypadku taka się okazała ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2011-01-13 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Przyczajenie
|
czy ktoś kupował w PERFUMIS ?
czytam i czytam i nic nie mogę znależc ,będę wdzięczna za podpowiedż. |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Niby opinie na skapcu sa ok, ale jakos tak...chyba bede musiala zaryzykowac ![]() ktos cos wie moze? ![]()
![]() |
#2857 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio kupowałem Hugo Bossa Deep Red na www.aromadream.eu trochę się obawiałam bo mieli je najtaniej, ale wszystko w porządku a perfumy oryginalne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2859 |
Matka buldoga
|
No to ladnie. Bede pierwsza na wizazu, ktora zamawia w Perfumis
![]() Czytalam opinie w necie (chyba na skapcu) i wszystko wydaje mi sie w porzadku. Dzis zlozylam zamowienie. Ale musicie sie uzbroic w cierpliwosc, bo forme wysylki wybralam PP polecony ekonomiczny (ot, ciecia kosztow) ![]() Jak juz bede miec, to zdam relacje ![]()
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
A ja mam problem z tagomago. Zamówienie zostało opłacone 10 stycznia, od tamtej pory status zamówienia nie zmienia się, a perfumeria nie odpowiada na maile.
Czy ktoś również tak długo czekał na kontakt i przesyłkę z tagomago? |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja kilka razy u nich zamawiałam i często, gęsto tak wolno wszystko szło. tylko,ze ja zawsze brałam za pobraniem....
![]() |
#2864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny chcialam zapytac czy ktorasz was zamawiala moze z perfumerii www.dk-perfumy.pl nie wiem czy mozna zaufac ceny maja dosyc ciekawe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Raczkowanie
|
Witam,
Czy perfumeria http://www.dampodwa.pl/ jest wiarygodna ? ![]() Sprzedają też flakony po 30ml których raczej się nie podrabia ale czy to powód aby im zaufać ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad zakupem na dolce.pl konkretnie interesuje mnie Givenchy Very Irresistible (super cena ;-) . Czy ktoś może kupował tam tę perfumę, czy mogę im ufać, czy byłyście zadowolone ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
polecam. robiłam tam kilka razy zakupy i wszystko było ok. perfumy oryginalne i szybka przesyłka.
#2870 |
Przyczajenie
|
Super, dziękuję za opinię, skorzystam z przyjemnością ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Raczkowanie
|
Co ja bym bez Was zrobiła... Pomogłyście i to bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Wtajemniczenie
|
Olśnijcie mnie dziewczyny, jakim cudem cena w internetowej perfumerii (sprawdzonej wg listy jako ok) za Issey Miyake a scent 100ml jest ok 110zł a w Douglasie (cena wyprzedażowa) to 240zł? Podobnie z Lolitą Fleur...(spr oba zapachy, bo chcę któryś zakupić
Czy coś przegapiłam? Czy oni mają tak baaardzo atrakcyjne ceny? Choć inne perfumy które spr są w podobnej cenie jak w stacjonarnych perfumeriach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Raczkowanie
|
Którą perfumerię wybrałaś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Raczkowanie
|
A czy ktoś zna ,wie coś o perfumeri internetowej SEFONA?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Raczkowanie
|
Czytałam o niej wiele skrajnych opinii. Moja koleżanka raz tam zamówiła i wiem, że miała problem z dostawą ale perfumy były ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Raczkowanie
|
Szperając na portalu Ceneo natknąłem się na dość fajną perfumerie,zwłaszcza że jest ona na trasie mojej drogi do szkoły i mógłbym odebrać perfumy osobiście gdy pojadę na studia w Krk.Oszczędzając tym samym pieniądze za wysyłkę.
Stąd moje zapytanie dziewczyny! Kupował ktoś już w tej perfumerii???Proszę o poradę ![]() Z góry dziękuje za odpowiedzi. link do stronki: www.perfumeria-euforia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze perfumeria www.perfumy-perfumeria.pl jest w polecanych, ale nigdy nie robiłam tam zakupów i mam jakieś obawy. Zawsze kupowałam w pedecie albo e-glamour.
Przejrzałam internet i znalazłam negatywne opinie o perfumy-perfumeria: http://www.internetowe-sklepy.pl/per...ia.pl,616.html A jeszcze chciałam się dowiedzieć jak jest z tą darmową wysyłką? Jasne jest, że jeśli zamówie za większą kwotę niż 250zł otrzymam ją gratis. Ale czy dotyczy to także opcji ,,za pobraniem"? To jak jest z tą perfumerią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Kwota 250zl dotyczy ceny perfum, kosztow wysylki sie tutaj nie wlicza. Czyli musisz sobie jakas flaszke lub 2 zamowic na laczna kwote 250 zl i wtedy ci za friko przysla. Przynajmniej ja to tak rozumiem. Kosztow przesylki nigdy sie nie wlicza do lacznej wartosci towarow.
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że przesyłka nie wlicza się do tych 250zł, nie o to mi chodziło. Zamawiam dwie flaszki za ponad 300zł łącznie, czyli przekroczyłam kwote 250zł tzn., że wysyłka free. Mam tylko pytanie czy mając ten gratis można liczyć na wysyłkę za pobraniem. Ja zawsze zamawiam za pobraniem (zwłaszcza perfumki), bo czuję wtedy większą kontrolę i oglądam paczkę przy kurierze, który cierpliwie czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.