Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 13:11   #2881
zania
Matka buldoga

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że przesyłka nie wlicza się do tych 250zł, nie o to mi chodziło.

Zamawiam dwie flaszki za ponad 300zł łącznie, czyli przekroczyłam kwote 250zł tzn., że wysyłka free. Mam tylko pytanie czy mając ten gratis można liczyć na wysyłkę za pobraniem.

Ja zawsze zamawiam za pobraniem (zwłaszcza perfumki), bo czuję wtedy większą kontrolę i oglądam paczkę przy kurierze, który cierpliwie czeka
Mysle, ze tak.
Na ich stronie pisze, ze przesylka 12 zl (pobranie, przelew), a za zakupy powyzej 250 zl gratis. Wiec na 99,9% jestem pewna, ze na ten gratis mozesz liczyc
Jesli masz watpliwosc odnosnie tego 0,1% to musisz do nich napisac maila
Stary 2011-01-27, 13:24   #2882
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Mysle, ze tak.
Na ich stronie pisze, ze przesylka 12 zl (pobranie, przelew), a za zakupy powyzej 250 zl gratis. Wiec na 99,9% jestem pewna, ze na ten gratis mozesz liczyc
Jesli masz watpliwosc odnosnie tego 0,1% to musisz do nich napisac maila

Dziękuję za odpowiedź Rozwiałaś moje wątpliwości. Jednak kupię te perfumki, mam nadzieję, że będą ok.

A z tymi opiniami to tak sobie myślę, że ,,zaufane opinie" w ceneo
(3 miejsce w 2010r. w rankingu), których się doszukałam właśnie na necie i opinie wizazanek są wiarygodniejsze niż opinie, które może wystawić praktycznie każdy (konkurencja też).
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:01   #2883
Vixy
Rozeznanie

Witam
Poczytałam troszkę o różnych perfumeriach, polecałyście między innymi iperfumy.pl
Weszłam na stronę, ale jestem w 'lekkim' szoku odnośnie Burberry 'The Beat'
http://www.iperfumy.pl/burberry/burb...a-perfumowana/
Tutaj woda perfumowana 75ml kosztuje 143zł, w Sephorze koło 300?
Trochę mnie to zaintrygowało, że AŻ taka różnica
Może ktoś rozwiać moje wątpliwości, że tam są po prostu takie ceny i wszystko jest ok? Z góry dziękuję
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:53   #2884
Ceith
korzonek

Znacie perfumerię:
http://www.cheapsmells.com/
?

Widzę, że są tam super promocje, z tym, że nie mogę doczytać, czy wysyłają też do Polski (podczas rejestracji jest do wyboru Polska, ale nie wiem czy to coś znaczy) i na jakich zasadach i jaka jest forma płatności. Jeśli ktoś miałby chwilkę czasu to prooooszę o pomoc. Nie jestem jakoś super biegła w angielskim

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Już doszukałam, że znacie, ale mógłby mi ktoś pomóc w tym, co napisałam powyżej?
Stary 2011-01-27, 18:03   #2885
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Witam
Poczytałam troszkę o różnych perfumeriach, polecałyście między innymi iperfumy.pl
Weszłam na stronę, ale jestem w 'lekkim' szoku odnośnie Burberry 'The Beat'
http://www.iperfumy.pl/burberry/burb...a-perfumowana/
Tutaj woda perfumowana 75ml kosztuje 143zł, w Sephorze koło 300?
Trochę mnie to zaintrygowało, że AŻ taka różnica
Może ktoś rozwiać moje wątpliwości, że tam są po prostu takie ceny i wszystko jest ok? Z góry dziękuję

W stacjonarnej perfumerii muszą zapłacić sprzedawcom i całej reszcie, że o utrzymaniu sklepu nie wspomnę Na allegro i kilku innych perfumeriach internetowych widziałam testery nawet około100zł
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:19   #2886
Vixy
Rozeznanie

Jedyne co mnie zastanawia to te skrajne opinie na opineo.pl :/
Lepsze ma dolce.pl
Już sama nie wiem :/ Skąd takie zróżnicowanie w opiniach?
Stary 2011-01-28, 07:56   #2887
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Znacie perfumerię:
http://www.cheapsmells.com/
?

Widzę, że są tam super promocje, z tym, że nie mogę doczytać, czy wysyłają też do Polski (podczas rejestracji jest do wyboru Polska, ale nie wiem czy to coś znaczy) i na jakich zasadach i jaka jest forma płatności. Jeśli ktoś miałby chwilkę czasu to prooooszę o pomoc. Nie jestem jakoś super biegła w angielskim

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Już doszukałam, że znacie, ale mógłby mi ktoś pomóc w tym, co napisałam powyżej?

Tak wysylaja do Polski, jak sie zarejestrujesz i wprowadzisz dane, ze jestes z Polski, to podczas wkladania produktow do koszyka, automatycznie pokaza Ci sie ceny przesylek.

Formy platnosci to karta kredytowa albo pay pal.

A tak, zapomnialam dodac. Urzad Celny moze wyciagnac lapy po ta paczke jesli zamowienie bedzie konkretniejsze.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie zastanawia to te skrajne opinie na opineo.pl :/
Lepsze ma dolce.pl
Już sama nie wiem :/ Skąd takie zróżnicowanie w opiniach?

Nie wiem skad. Zamawialam z iperfumy 4 razy i nie mialam najmniejszych problemow.

Brakuje na tym forum watkow edukacyjnych. Burberry w iperfumy ma cene absolutnie normalna, tyle to powinno kosztowac. Na w/w stronie cheapsmells, ten sam zapach jest w cenach (podane w funtach):

30ml-17.73 -ok 80 zlotych
50ml-25.50 -ok 120 zlotych
75ml-32.45- 155 zlotych

Trzysta zlotych w Sephorze. Pfff zart.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992

Edytowane przez beyza
Czas edycji: 2011-01-28 o 08:01
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 16:27   #2888
agelusia
Raczkowanie

Witam

Chciałam zapytać jak to jest z tymi wiarygodnymi perfumeriami internetowymi?
Przykładem tu jest Pedet.pl Perfumeria.pl, a dzisiaj znalazłam ich trzecią stronę pod nazwą e-kosmetyki.com.pl??? Ile stron może mieć jedna perfumeria, czy to triki marketingowe?Jeśli są tacy wiarygodni to po co zakładają co róż to kolejną stronę zamiast pracować i nabijać sobie pozytywy na jendo konto? Dla mnie to trochę dziwne?,nie uważacie?
agelusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:12   #2889
idzia111
Zakorzenienie

może to troche dziwne, ale jak sie bardziej zastanowic to...

1. Mają nowe strony, ale każdy kto zna ich pierwszą stronę (pedet potem perfumeria.pl) łatwo rozpozna kolejne (kolorystyka, ceny, produkty), także jeśli kupiłabym na jednej z nich podróbkę to potem nie kupię już na żadnej z nich

2. Jeśli ktoś chce kupić jakiś kosmetyk czy perfumy, a nie zna stron, wpisuje w wyszukiwarkę hasło. Otrzyma wynik zawierający szukane slowo, czyli dla hasła ,,kosmetyk" jedna z pierwszych wyświetlonych stron będzie zawierała w nazwie to słowo

3. Ich najnowasza strona zdecydowanie bardziej kojarzy się z ogólnie pojętymi ,,kosmetykami" niż perfumy.pl, dlatego część osób (kupujących np. kosmetyki do makijażu) szybciej na nią trafi.

A tak w ogóle kupowałam już kilka razy w pedecie i perfumeria.pl, i mogę polecić z zczystym sumieniem
Stary 2011-01-31, 07:57   #2890
agelusia
Raczkowanie

W sumie to masz rację,ale trik marketingowy w tym jest,ponieważ każdy kto szuka w internecie perfum bądź kosmetyków (kolorówka) trafi szybciej do tego akurat sklepu bo ma on kilka stron o innej nazwie. Ja akurat też od razu poznałam że to ta firma po kolorystyce i formie strony ect...,ale osoby które po raz pierwszy będą kupować u nich nie skojarzą od razu że to ta sama firma?!..A na marginesie kupowałam u nich raz Lolitę Lempicką i niestety nie jest tak trwała jak ta kupiona w Sephorze dawniej,może to czytsty przypadek?, w I.perfumy zamawiałam około 6razy i na to 6 razy 2 razy trafiły mi się również dwie wody mało trwałe min była to Dolce Vita która jest szalenie trwała,a ta u nich kupiona nie trzymała się 10minut na skórze i ciuchu. Poszła na wymianę ,teraz jest ok. Nie wiem czy to prawda,ale już kilkukrotnie słyszałam że te perfumerie int...kupują tureckie perfumy i mieszają między oryginałami podróbki??! To smutne,ale coś w tym jest ,wynika to z trwałości tych wód kupowanych w owych perfumeriach. W Sephorze na 10 lat kupowania perfum, tylko raz zdarzyło mi się zareklamować wodę, która również była niepełnowartościowa. Oceńcie to same
Stary 2011-01-31, 08:58   #2891
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez agelusia Pokaż wiadomość
W sumie to masz rację,ale trik marketingowy w tym jest,ponieważ każdy kto szuka w internecie perfum bądź kosmetyków (kolorówka) trafi szybciej do tego akurat sklepu bo ma on kilka stron o innej nazwie. Ja akurat też od razu poznałam że to ta firma po kolorystyce i formie strony ect...,ale osoby które po raz pierwszy będą kupować u nich nie skojarzą od razu że to ta sama firma?!..A na marginesie kupowałam u nich raz Lolitę Lempicką i niestety nie jest tak trwała jak ta kupiona w Sephorze dawniej,może to czytsty przypadek?, w I.perfumy zamawiałam około 6razy i na to 6 razy 2 razy trafiły mi się również dwie wody mało trwałe min była to Dolce Vita która jest szalenie trwała,a ta u nich kupiona nie trzymała się 10minut na skórze i ciuchu. Poszła na wymianę ,teraz jest ok. Nie wiem czy to prawda,ale już kilkukrotnie słyszałam że te perfumerie int...kupują tureckie perfumy i mieszają między oryginałami podróbki??! To smutne,ale coś w tym jest ,wynika to z trwałości tych wód kupowanych w owych perfumeriach. W Sephorze na 10 lat kupowania perfum, tylko raz zdarzyło mi się zareklamować wodę, która również była niepełnowartościowa. Oceńcie to same

Niczego nie bedziemy oceniac, bo w iperfumach czy pedecie kupilysmy hektolitry perfum i bedziemy kupowac dalej, gdyz sprzedaja produkty oryginalne. To, ze trafilas na produkt stary czy zle przechowywany to inna sprawa, ktora mozna bylo bez problemu w tych sklepach reklamowac. Inna kwestia, ze niektore zapachy jak np. Dolce Vita przeszly reformulacje i roznia sie nie tylko trwaloscia, ale i zapachem od poprzedniej wersji. Jeny czemu ludzie nie skoncza z tymi bzdurami. Na calym swiecie handel w internecie rzadzi sie tymi samymi prawami co ten w 'rzeczywistosci', ale nieeeeee, w Polsce musza powstawac teorie spiskowe. Napisz do Guerlain, ze nie potrzebnie wystawili pedetowi swoja autoryzacje, bo i tak ich perfumy sa mieszane z tureckimi podrobami.... Niech poznaja prawde!

Ten watek ma na celu uswiadamiac ludziom, ktorzy nie siedza w temacie i trafili tu przypadkiem, gdzie mozna bez obaw kupowac, ktore perfumerie internetowe sa sprawdzone i polecane. Pedet, iperfumy, dolce czy e-glamour sa polecane od zawsze, wizazanki ktore rozpoznaja podrobe przez sen i z zamnietymi oczami, juz dawno te perfumerie sprawdzily, przetestowaly i teraz doradzaja innym. Ktos kto wejdzie i losowo trafi na takie teorie spiskowe jak ta z postu powyzej, moze nabrac watpliwosci i bedzie rozsiewal takie glupoty dalej. I cale to recenzowanie perfumerii internetowych psu na bude.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992

Edytowane przez beyza
Czas edycji: 2011-01-31 o 09:10
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 11:11   #2892
Vixy
Rozeznanie

beyza - a jeśli woda toaletowa CK in2U nie ma kodu z boku flakoniaka na szkle na dole to oznacza, że to podróba, czy jak?
Stary 2011-01-31, 11:19   #2893
krzychu_1
Przyczajenie

Zakupiłem w jednej z "wiarygodnych"perfume rii internetowych EDT Lacoste Pour Homme 100ml, otrzymałem dzisiaj przesyłkę i oto co otrzymałem, pojemność jest chyba nie za bardzo. Co o tym sądzicie ?

Link do zdjęcia:
http://img695.imageshack.us/img695/1007/lacosteb.jpg
krzychu_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:31   #2894
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Niczego nie bedziemy oceniac, bo w iperfumach czy pedecie kupilysmy hektolitry perfum i bedziemy kupowac dalej, gdyz sprzedaja produkty oryginalne. To, ze trafilas na produkt stary czy zle przechowywany to inna sprawa, ktora mozna bylo bez problemu w tych sklepach reklamowac. Inna kwestia, ze niektore zapachy jak np. Dolce Vita przeszly reformulacje i roznia sie nie tylko trwaloscia, ale i zapachem od poprzedniej wersji. Jeny czemu ludzie nie skoncza z tymi bzdurami. Na calym swiecie handel w internecie rzadzi sie tymi samymi prawami co ten w 'rzeczywistosci', ale nieeeeee, w Polsce musza powstawac teorie spiskowe. Napisz do Guerlain, ze nie potrzebnie wystawili pedetowi swoja autoryzacje, bo i tak ich perfumy sa mieszane z tureckimi podrobami.... Niech poznaja prawde!

Ten watek ma na celu uswiadamiac ludziom, ktorzy nie siedza w temacie i trafili tu przypadkiem, gdzie mozna bez obaw kupowac, ktore perfumerie internetowe sa sprawdzone i polecane. Pedet, iperfumy, dolce czy e-glamour sa polecane od zawsze, wizazanki ktore rozpoznaja podrobe przez sen i z zamnietymi oczami, juz dawno te perfumerie sprawdzily, przetestowaly i teraz doradzaja innym. Ktos kto wejdzie i losowo trafi na takie teorie spiskowe jak ta z postu powyzej, moze nabrac watpliwosci i bedzie rozsiewal takie glupoty dalej. I cale to recenzowanie perfumerii internetowych psu na bude.

Mi sie nie chcialo juz ponownie walkowac tego tematu, wiec odpuscilam.
Za to ty beyzo pieknie to ujelas.
Stary 2011-01-31, 17:58   #2895
normajeane
BAN stały

Apel do szanownych adminek - proszę zmienić listę na pierwszej stronie tegoż wątku, gdyż:
- tagomago i
- perfumeriax
należą do tej samej osoby: niejakiego Jakuba Gierasimiuka, który handluje m. in. podróbkami. W mojej opinii jeśli perfumeria sprzedała chociażby jedną podróbkę tym samym przestaje być wiarygodna!
normajeane jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 10:46   #2896
Blueberry2811
Przyczajenie

@normajeane: o perfumeriax nawet nie słyszałam, ale w tago kiedyś robiłam zakupy i odbierałam u nich osobiście, sklep wyglądał jakby miał same oryginalne zapachy....

Skąd to info o odróbkach?
Blueberry2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:07   #2897
agelusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość

Słuchaj kochana! Jak ja zaczęłam kupować markowe kosmetyki to Ty może jeszcze na nocniku siedziałaś?! To że nie udzielam się na tym forum jak inne Vizażanki nie znaczy że jestem smarkatą małolatą która nic nie wie na temat oryginalnych perfum i tak sobie tu zagląda żeby wypisywać bzdury! Ja też jak te niektóre Vizażanki potrafię przez sen jak to ujęłaś odróznić podróbkę od oryginału.Od wielu lat kupuję perfumy i markowe kosmetyki w perfumeriach.Teraz dla oszczędności kilka razy kupiłam W I.perfumy i na te kilka razy 2 razy trafiło mi się mieć wodę nic nie wartą,zbierałam tam punkty i rabaty ,ale to mnie wkurzyło i postanowiłam sprawdzić w Pedecie, w którym kupiłam 50-tkę Lolity i również nie była tak trwała jak ta kupiona wcześniej dwa razy w Sephorze.Taka jest prawda!,więc nie pisz mi takich bzdur i nie krytykuj!...Każdy ma prawo do wyrażenia tu opini na temat internetowych perfumeri. Może to czysty przypadek w mojej sytuacji,a może po prostu kombinują już jak wszędzie .Słyszałam o róznych przypadkach od osób które pracują w perfumeriach i wiem co mówię!
A swoje perfumy które kupowałam w tych perfumeriach,oczywiście że reklamowałam i bez problemu zostały wymienione, więc coś w tym chyba jest?!dziwi mnie tylko że na około 6 razy kupowanych perfum w i.perfumy dwa razy trafiła mi się lipa?!!!
Fakt jest taki że trochę za często trafiała mi się niepełnowartościowa woda. Tak jak pisałam kupuję nie od dziś i takie osoby jak Ty nie będą mnie krytykować i pisać że piszę bzdury!!! Może skoro kupujesz tyle u nich hektolitrów to zacznij się w nich kąpać???!!!!

PS.Te słowa kieruję również do Zani! Mam wrażenie że co poniektóre Vizażanki pozjadały wszystkie rozumy?! Bo myślą że jak są tutaj już długo to wiedzą już wszystko o perfumach i kosmetykach, nie znając człowieka jak w przypadku moim i wielu osób ,które nie spędzają czasu na tego typu portalach,a mają być może więcej lat i większe doświadczenie,więcej "wylanych hektolitrów" za sobą?!!Brak słów po prostu dziewczyny!

Edytowane przez agelusia
Czas edycji: 2011-02-01 o 21:43
Stary 2011-02-01, 13:51   #2898
zania
Matka buldoga

Cytat:
Słuchaj kochana! Jak ja zaczęłam kupować markowe kosmetyki to Ty może jeszcze na nocniku siedziałaś?! To że nie udzielam się na tym forum jak inne Vizażanki nie znaczy że jestem smarkatą małolatą która nic nie wie na temat oryginalnych perfum i tak sobie tu zagląda żeby wypisywać bzdury! Ja też jak te niektóre Vizażanki potrafię przez sen jak to ujęłaś odróznić podróbkę od oryginału.Od wielu lat kupuję perfumy i markowe kosmetyki w perfumeriach.Teraz dla oszczędności kilka razy kupiłam W I.perfumy i na te kilka razy 2 razy trafiło mi się mieć wodę nic nie wartą,zbierałam tam punkty i rabaty ,ale to mnie wkurzyło i postanowiłam sprawdzić w Pedecie, w którym kupiłam 50-tkę Lolity i również nie była tak trwała jak ta kupiona wcześniej dwa razy w Sephorze.Taka jest prawda!,więc nie pisz mi takich bzdur i nie krytykuj!...Każdy ma prawo do wyrażenia tu opini na temat internetowych perfumeri. Może to czysty przypadek w mojej sytuacji,a może po prostu kombinują już jak wszędzie .Słyszałam o róznych przypadkach od osób które pracują w perfumeriach i wiem co mówię!
A swoje perfumy które kupowałam w tych perfumeriach,oczywiście że reklamowałam i bez problemu zostały wymienione, więc coś w tym chyba jest?!dziwi mnie tylko że na około 6 razy kupowanych perfum w i.perfumy dwa razy trafiła mi się lipa?!!!
Fakt jest taki że trochę za często trafiała mi się niepełnowartościowa woda. Tak jak pisałam kupuję nie od dziś i takie osoby jak Ty nie będą mnie krytykować i pisać że piszę bzdury!!! Może skoro kupujesz tyle u nich hektolitrów to zacznij się w nich kąpać???!!!!

Pozdrawiam inne "normalne" Vizażanki!

PS.Te słowa kieruję również do Zani! Mam wrażenie że co poniektóre Vizażanki pozjadały wszystkie rozumy?! Bo myślą że jak są tutaj już długo to wiedzą już wszystko o perfumach i kosmetykach, nie znając człowieka jak w przypadku moim i wielu osób ,które nie spędzają czasu na tego typu portalach,a mają być może więcej lat i większe doświadczenie,więcej "wylanych hektolitrów" za sobą?!!Brak słów po prostu dziewczyny!
No tak, jak brak argumentow to trzeba sie chwytac wieku i ilosci postow Nie zawsze starszy oznacza madrzejszy. Chcesz sie licytowac, ktora ma wiecej lat? Zartujesz.
Strasznie sie pienisz i jestes zacietrzewiona w tym co piszesz.
Musisz tez miec jakiegos pecha, ze ciagle natrafiasz na felerne wody.

Pozdrowienia od Wizazanki.

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2011-02-01 o 22:22
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 14:12   #2899
teclo
Raczkowanie

Czy któraś z Was korzystała z oferty tej perfumerii internetowej:
http://dolcevitaperfum.pl/index.php

Wyszukiwarka niestety mi nie pomogła. Chciałabym skorzystać z opcji odbioru osobistego u nich - mam bardzo blisko, ale w ciemno nie będę ryzykować...

Dziękuję z góry za odpowiedź!

Acha, o co chodzi z tymi zastrzeżeniami do tagomago? Kilkakrotnie kupowałam u nich (także perfumy niszowe np. The Different Company) i zawsze wszystko było w porządku.
normajeane możesz uzasadnić swoje zarzuty?
teclo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 14:44   #2900
IWONA8800
Raczkowanie

ja również kupowałam w tagomago.Ostatnio kupiłam aliena 50 ml za 220 zł, owszem,dużo taniej niz w seforze czy douglasie jednak jestem pewna ze są to perfumy oryginalne.W internecie jest taniej .Kupując w perfumeriach wymienionych powyżej połowe ceny płacisz za to że kupujesz w luksusowym sklepie z prestiżowymi markami,wymalowanymi ekspedientkami.Przeciez u nas w Polsce perfumy są w bardzo zawyżonych cenach dlatego cieszę się ze istnieja perfumerie internetowe i wizaz dzięki któremu mam pewność ze kupuje oryginał.
IWONA8800 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 15:58   #2901
normajeane
BAN stały

Otóż kupiłam u p. Gierasimiuka podróbkę. Postępowanie reklamacyjne jest w toku. Tago jest zarejestrowane na adres warszawski owego jegomościa, natomiast perfumeriax - na bydgoski. Człowiek ten handluje podróbkami!!!
normajeane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:36   #2902
agelusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
No tak, jak brak argumentow to trzeba sie chwytac wieku i ilosci postow Nie zawsze starszy oznacza madrzejszy. Chcesz sie licytowac, ktora ma wiecej lat? Zartujesz.
Strasznie sie pienisz i jestes zatrzetrzewiona w tym co piszesz.
Musisz tez miec jakiegos pecha, ze ciagle natrafiasz na felerne wody.

Pozdrowienia od Wizazanki.
Nie czepiam się wieku,ani ilości napisanych postów i nie uważam się za mądrzejszą,raczej odbieram tak Was dwie..
Pisałam o dwóch perfumeriach , gdzie okazało się że do końca nie można być zadowolonym z zakupów u nich.Piszę prawdę, a zostałam przez to skrytykowana i obrażona,oraz ukarana przez admina. I to udowadnia jeszcze raz że nowa osoba może zostać ukarana ,a te które są tutaj długo i obrażają innych pisząc że piszą i rozsiewają bzdury- NIE!!!,ciekawe stanowisko?!
Nie wiem czy to ironia z Twojej strony pisząc że muszę mieć pecha trafiając na takie felerne wody?! Ale niestety to prawda na 6 zakupów w I,perfumy dwie wody dostałam nic nie warte w Pedecie również Lempicka nie jest taka jak te z Sephory to jest prawda nie moje widzi misie ..

Pisanie do mnie,że piszę i rozsiewam bzdury ,pienię się i zacietrzewiam to chyba lekka przesada?!

Waszej strony skąśliwe uwagi nie zostały ukarane?!
A swoją drogą możesz mi wytłumaczyć znaczenie słowa ,które napisałaś że jestem "zatrzetrzewiona" ??? Bo nie znam znaczenia takiego?, znam slowo "zacietrzewiona" ,ale "zatrzetrzewiona" -nie?? Obawiam się że nie do końca znasz znaczenie tego słowa,oraz jego pisownię??

Edytowane przez agelusia
Czas edycji: 2011-02-03 o 14:56
Stary 2011-02-01, 22:26   #2903
Bellatrix
gamma Orionis

Cytat:
A swoją drogą możesz mi wytłumaczyć znaczenie słowa ,które napisałaś że jestem "zatrzetrzewiona" ??? Bo nie znam znaczenia takiego?, znam slowo "zacietrzewiona" ,ale "zatrzetrzewiona" -nie?? Obawiam się że nie do końca znasz znaczenie tego słowa,oraz jego pisownię??
Ja natomiast obawiam się, że nie do końca znasz zasady panujące na tym forum. Zapoznaj się z regulaminem i - ochłoń.

Dalsze zaognianie dyskusji i zbędne odbijanie piłeczki będę kasować.

Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 15:25   #2904
idzia111
Zakorzenienie

Polecam www.perfumy-perfumeria.pl , dotarły do mnie perfumki, są całe, zdrowe i co najważniejsze oryginalne. Wszystko się zgadza, wygląd, kody, zapach i trwałość.
Stary 2011-02-04, 06:47   #2905
pauli na
Przyczajenie

Ja kupowalam perfumy na stronie perfumy.pl i bylam zadowolona moze znacie lepsze strony i tansze
pauli na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 23:13   #2906
gwiezdnyplemnik
Raczkowanie

Na iperfumy.pl znalazłem zapach w świetnej cenie, aż nierealnej trochę, lecz jeśli piszecie, że perfumeria iperfumy.pl jest wiarygodna, to nie pozostaje mi nic innego, jak wam zaufać.
Tylko nie rozumiem o co chodzi z tą przesyłką. Niby na stronie jest napisane, że wysyłka gratis, a widziałem wpisy, że przesyłka kosztuje 18 zł. Jak to w końcu jest?

Edytowane przez gwiezdnyplemnik
Czas edycji: 2011-02-06 o 23:51
gwiezdnyplemnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 12:39   #2907
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiezdnyplemnik Pokaż wiadomość
Na iperfumy.pl znalazłem zapach w świetnej cenie, aż nierealnej trochę, lecz jeśli piszecie, że perfumeria iperfumy.pl jest wiarygodna, to nie pozostaje mi nic innego, jak wam zaufać.
Tylko nie rozumiem o co chodzi z tą przesyłką. Niby na stronie jest napisane, że wysyłka gratis, a widziałem wpisy, że przesyłka kosztuje 18 zł. Jak to w końcu jest?
jak dobrze pamietam, gratis powyzej pewnej kwoty.
perfumeria polecana przez wizazanki.
Stary 2011-02-08, 21:07   #2908
anastazjaaa2
Zakorzenienie

A jak z wiarygodnością http://www.crystaline.pl/ ?
Jest na liscie polecanych, ale przejrzalam watek i nie wiele info na jej temat...
Zamawiał ktoś tam w ciągu ostatnich kilku miesięcy?
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 07:44   #2909
Vanilla
Zakorzenienie

ostatnio kupowałam perfumy w perfumerii www.perfumeria-annamaria.pl.
Jestem bardzo zadowolona, perfumy oryginalne, (wybrałam odbiór w paczkomacie za pobraniem - nic więcej nie dopłacałam do ceny perfum, całość była wliczona w cenę
Polecam tę perfumerię, mogłaby zagościć na liście wiarygodnych perfumerii, bo już kilka osob ( z tego co przejrzałam) kupowało tam i było zadowolonych.
Stary 2011-02-13, 16:20   #2910
agelusia
Raczkowanie

Powiem szczerze że perfumeria i.perfumy.pl zaszalała przed Walentynkami na niekorzyść oczywiście klienta..Upatrzyłam sobie już jakiś czas temu wodę perfumowaną Emporio She 50ml i kilka dni temu mogłam ją kupić za 154zł plus 18zł wysyłka,dzisiaj zerkam przed Walentynkami cena poszła sporo do góry bo aż 44zł, teraz kosztuje ta pojemność u nich 198zł Przeżyłam mały szok. I teraz nie wiem czy to taki chwyt przed świętem bo ludzie i tak kupują czy drogo czy nie, czy w dostawie tak dostali???!!! Ech szkoda gadać!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości