|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mam do Was pytanie.. wcześniej pisałam w wątku o oryginalności perfum na allegro i wyszło że chciałam kupić jakąs podróbę więc postanowiłam kupić perfumki w perfumerii internetowej.. padło na iperfumy.pl gdyż ceny są niskie.. i stąd moje pytanie.. te ceny są aż zbyt niskie. Sprawdzałam kilka dni temu np perfumki Moschino Glamour w Sephorze i kosztują tam 380 zł za 100 ml, a na iperfumy.pl setka kosztuje 121 zł.. tu link:
http://www.iperfumy.pl/moschino/mosc...a-perfumowana/ i teraz moje pytanie do Was, czy któraś kupowała już te konkretne perfumy u nich? zaznaczam od razu iż wiem, że iperfumy są polecaną tutaj perfumerią, wiem też że ceny są niższe bo sklepy internetowe nie płacą marży itd.. ale dziewczyny, aż 260 zł różnicy??? niech mi to ktoś wyjaśni zanim kupię tę setkę
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:44 |
|
|
|
#3183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
już się cieszę na te perfumki ale chciałam najpierw zasięgnąć Waszej opinii..czytałam o tej perfumerii trochę ale oczywiście nie wszystko, ciężko na raz przebrnąc przez tyle stron wątku
w każdym razie gdyby któraś z Wizażanek kupowała te konkretne perfumki niech da znać jak się sprawdziły
|
|
|
|
#3185 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
No, ale o co chodzi? Uważasz, że wszystkie inne perfumy mogą być oryginalne, ale musisz mieć opinie kogoś kto kupował Moschino, bo akurat z tymi coś będzie nie tak? To zapach dosyć nowy, więc nie grozi Ci, że natrafisz na coś zwietrzałego. Kupuj śmiało.
|
|
#3186 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
Popieram opinie beyzy, ale jeżeli tak usilnie potrzebujesz potwierdzenia co do tego konkretnego zapachy to tu jest link do rozbiórki perfum przez marlena_smc kupowanych właśnie tam.
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem, czy iperfumy są tak super tanie? Chyba zależy od zapachu, bo te, których ja szukałam, wcale nie były super tanie - raczej standard w internetowych perfumeriach. A kiedyś też coś od nich kupowałam, bez obaw
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także beyza, _carlajna_ dziękuję za opinie, kupuję
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
dam znać co o nich sądzę gdy będę ich (mam nadzieję) szczęśliwą właścicielką
|
|
|
|
#3192 |
|
DOMator
|
Zawiodłam się nieco na e-glamour. Nie chodzi o jakość, bo ta jest ok, ale o to, że kliknęłam wczoraj tester miss dior cherie w okazyjnej cenie, przelałam pieniądze, a dzisiaj dzwoni do mnie pani z perfumerii i informuje, że niestety, ale nie mają już tych perfum
![]() Czy nie powinno być tak, że jeśli były dostępne w ofercie to powinni mi je sprzedać? Szkoda, że nie mają takiej opcji jak na pedecie, że po dodaniu do koszyka mogę sprawdzić ile flaszek jest na stanie. |
|
|
|
#3193 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Elfio, ja tak mialam dzisiaj z Addictem, z e-glamour wlasnie. kliknelam rano dwie sztuki, ukazala sie informacja, ze nie ma dwoch na stanie, wiec o jedna zredukowalam liczbe i tu juz bylo ok. zlozylam zamowienie, potem przyszedl mejl o przyjeciu zamowienia, a nastepnie o jego przygotowaniu ("Twoje zamówienie jest już gotowe i zostanie wysłane po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie."). a pozniej nadszedl kolejny mejl, ze towaru nie maja
|
|
#3194 |
|
Matka buldoga
|
Widac nie sa takimi profesjonalistami jakby sie moglo wydawac.
Dla mnie takie zagrania/zachowania/sytuacje rzucaja juz cien na ta perfumerie. Mi sie to nigdy nie zdarzylo, ale ja na waszym miejscu bylabym poirytowana. W koncu ich obowiazkiem jest dostarczyc towar, ktoy kliknelam i ktory w systemie byl. A g...by mnie obchodzilo, ze juz go nie ma na stanie. W takim razie niech zatrudnia kogos kto na bierzaco bedzie korygowal realny stan w magazynie z tym pokazanym na stronie. Tym bardziej jest to wkurzajace, ze wplacilyscie juz pieniadze (Elfia). Na pocieszenie
|
#3195 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
). albo sie profesjonalnie sklep netowy prowadzi, albo ... sie nie prowadzi. ja rozumiem, ze to kwestia wielkiego zainteresowania promocyjnym produktem (sadze, ze przy HP eS podobnie moglo byc), ale do licha, to nie jest pierwsza tego typu promocja ![]() ja zlecilam przelew pieniedzy, tak ze mi tez musieli zwracac... odwzajemniam
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam na e-glamour A*Mena Pure Havane i klasyka w tych niskich cenach, zobaczymy
|
|
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
korzystał ktoś z Was z www.e-scential.pl ?
Można im zaufać? |
|
|
|
#3198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
polecam perfumesco.pl
już 2 razy korzystałam, nie wiem jak z dostawą, bo odbieram w Warszawie osobiście, ale w porównaniu z innymi warszawskimi perfumeriami internetowymi i ceny bardzo konkurencyjne i szybkość dostępności towaru super
|
|
|
|
#3200 |
|
Raczkowanie
|
A ja rzucę cień na iperfumy.pl - skorzystałam już z niej drugi raz zamawiając w zeszłym tygodniu tester Escady ABSOLUTELY ME. W grudniu w SEPHORA kupiłam sobie 30ml ABSOLUTELY ME i dostałam jeszcze 2 próbki gratis, znam zapach i mam na stanie jeszcze resztkę oryginału więc ZAŁAMAŁAM się kiedy dostałam paczkę z iperfumy.pl. Pomijam fakt zapakowania towaru bo doszedł cały, ale nie mam pojęcia co jest w środku flakonu...
Po psiknięciu ulatnia się zapach jakiegoś przerażającego konserwantu, jakby stęchlizny... ! ! ! Na początku myślałam, ze może to wina opakowania, korka czy czegoś tam jeszcze, ale niestety smród ciągle jest i ulatnia się dopiero po ok 3-4h. Dodam, że tester pochodzi z UK. Chciałam zaoszczędzić, a tym razem wywaliłam w błoto znaczącą dla mnie sumę pieniędzy. Może oni po prostu tak się obchodzą z klientami, którzy wrócili do nich po udanym zakupie....... Napisałam opinię na ich stronie i jestem baaaaaardzo ciekawa czy się ukaże ...........
|
|
|
|
#3201 |
|
Matka buldoga
|
A nie probowalas wyjasnic z nimi tej sytuacji? Moze perfumy wiekowe, zle przechowywane itp. Pytalas o mozliwosc zwrotu/wymiany?
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
wiekowe to chyba nie...bo to nowość z zeszłego roku...
|
|
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
Raczej tragiczne przechowywane albo może jakiś bubel wyszedł fabryczny...Tak też się zdarza. Ja na iperfumach kupiłam już z 20 flaszek i wszystko było ok. Powinnas się skontaktować, tak jak pisze Zania
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei nie polecam perfumerii raan.istore.pl ;/ Zamowilam perfumy na prezent, aby uniknac stresu ze nie dojda na czas, zamowilam z odpowiednim wyprzedzeniem. Po 12 dniach perfum nadal u mnie nie bylo, wyslalam ok.5 maili, po czym w koncu odpisano mi ze perfum akurat nie maja teraz w magazynie i zwroca mi pieniadze... Wczesniej nie otrzymalam od nich zadnej informacji ze perfum nie ma ;/ Bylam zmuszona kupic prezent w Douglasie 100 zl drozej :P Aha na zwrot pieniedzy od perfumerii czekam juz 5 dni. Mam nadzieje, ze je w ogole otrzymam... W kazdym razie organizacja perfumerii mocno szwankuje...
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was miała styczność z perfumyok.pl? Mają tam jedne perfumy, na które poluję w całkiem atrakcyjnej cenie i nie wiem, czy ryzykować
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sugerowałabym wpis w stosowniejszym wątku |
|
|
|
|
#3207 |
|
Rozeznanie
|
No ale opisywana przeze mnie perfumeria jest tutaj wpisana na 1 stronie jako wiarygodna :P
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Czy ktoś może korzystał : MADOX SKLEP? Edytowane przez ranet Czas edycji: 2011-06-28 o 15:42 |
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

). albo sie profesjonalnie sklep netowy prowadzi, albo ... sie nie prowadzi. ja rozumiem, ze to kwestia wielkiego zainteresowania promocyjnym produktem (sadze, ze przy HP eS podobnie moglo byc), ale do licha, to nie jest pierwsza tego typu promocja
Po psiknięciu ulatnia się zapach jakiegoś przerażającego konserwantu, jakby stęchlizny... ! ! ! Na początku myślałam, ze może to wina opakowania, korka czy czegoś tam jeszcze, ale niestety smród ciągle jest i ulatnia się dopiero po ok 3-4h. Dodam, że tester pochodzi z UK. Chciałam zaoszczędzić, a tym razem wywaliłam w błoto znaczącą dla mnie sumę pieniędzy. Może oni po prostu tak się obchodzą z klientami, którzy wrócili do nich po udanym zakupie.......
ale podejście do klienta mało profesjonalne. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała czekać kolejne 5 dni na zwrot gotówki