Zakupy na Strawberrynet - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 12:58   #3241
antek40
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na Strawberrynet

Dostałam dzisiaj perfumy z Truskawki (2 tyg. temu zamawiałam) i zauważyłam, że szły przez Nową Zelandię i Szwecję (!!!) ale doszły i to dużo szybciej niż poprzednio. Jeżeli teraz tak będzie to nie będziemy aż tak długo czekać na utęsknione flakoniki
antek40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 13:54   #3242
lillililli
Przyczajenie

Dot.: pomocy.........

Cytat:
Napisane przez magnetica Pokaż wiadomość
To jest ta zwykła Visa do eKonta? Zadzwoń na infolinię mBanku, żeby ustalić limity transakcji internetowych (ilość transakcji w miesiącu i maksymalną kwotę). Wtedy zadziała
o!-dziekuje za pomoc
lillililli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 19:07   #3243
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antek40 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj perfumy z Truskawki (2 tyg. temu zamawiałam) i zauważyłam, że szły przez Nową Zelandię i Szwecję (!!!) ale doszły i to dużo szybciej niż poprzednio. Jeżeli teraz tak będzie to nie będziemy aż tak długo czekać na utęsknione flakoniki
Do tej pory szły przez Szwajcarię Zmienili trasę czy co ?
Stary 2008-06-12, 19:34   #3244
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow! zazdroszczę i gratuluję! Fajnie by było, gdyby skrócili nam to oczekiwanie Moja poczta już dzisiaj działa (jak i wszystkie, bo pocztowcy podpisali porozumienie (!), więc papiery do UC - wysłane. Teraz mam nadzieję, pójdzie im to sprawnie. Tylko kasę będę musiała mieć w gotowości.
Z tego szczęścia zamówiłam sobie na Truskawie pielęgnację Guinot.

Jak już któraś z dziewczyn wcześniej zauważyła, Truskawka to niezły przerywnik w czasie sesji Można się zrelaksować odrobinkę hi hi wracam do
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 19:36   #3245
Dog-Rose
Zadomowienie

a ile jest mniej wiecej przecietny czas czekania na perfumy? Po ktorym czasie musze zaczac sie martwic ze jeszcze nie dostalam zamowienia? Na razie minely prawie 3 tyg...
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-12, 20:08   #3246
milka-pilka
Zakorzenienie

W moim przypadku (teraz perfumy zamawiałam drugi raz) to są 3-4 tygodnie. Za pierwszym razem w 4 tyg. dostałam przesyłkę (obeszło się bez UC), teraz w 4 tyg. dostałam tzw. "laurkę/walentynkę" z UC. Ale przynajmniej wiem, że paczka już jest
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-13, 12:14   #3247
taurus1984
Raczkowanie

Cytat:

Faktycznie coś się zmieniło. Ostatnie moje zamówienie zostało wysłane chyba przez szwedzką pocztę bo końcówka numeru to SE ale nie można tego numer śledzić na stronie szwedzkiej poczty, po prostu go nie znaduje. Czekam, zobaczymy jak szybko przyjdą. Zamawiałem równo tydzien temu.
taurus1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-13, 12:31   #3248
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
a ile jest mniej wiecej przecietny czas czekania na perfumy? Po ktorym czasie musze zaczac sie martwic ze jeszcze nie dostalam zamowienia? Na razie minely prawie 3 tyg...
Różnie
Ja zamówiłam 17 maja, a dopiero dziś dostałam laurkę z UC.
Kolejne zamówione 22 maja, laurki jeszcze brak.
Stary 2008-06-14, 16:03   #3249
gwiazdeczka_211
Rozeznanie

Smile Dot.: Zakupy na Strawberrynet

Dziewczyny. Po raz pierwszy na Truskawce zamówiłam i perfumy i kolorówkę. Kolorówka przyszła, a perfumy nie. Dostałam tylko list z Poczty Polskiej iż przesyłka jest w Urzędzie Celnym i mam 20 dni na nadanie towarom przeznaczenia celnego. Nic nie rozumiem i czy ktoś mi może powiedzieć co robić? Poniżej przedstawiam treść pisma. Dodam że jestem osobą fizyczną.

ZAWIADOMIENIE
Zawiadamia się, że na powyższy adres nadesłano przesyłkę z Szwajcarii Nr ………….o wadze brutto 0,95 kg, nadawca.................. .................. zawierającą towary wyszczególnione w dokumentach wymienionych na odwrocie stanowiących załączniki do niniejszego zawiadomienia.

W związku z nadejściem przesyłki należy dopełnić formalności niezbędnych dla nadania towarom przeznaczenia celnego w terminie 20 dni od daty otrzymania niniejszego zawiadomienia. Każdy towar, który ma zostać objęty procedurą celną, powinien zostać zgłoszony do tej procedury.

Odbiorcy przesyłek po otrzymaniu niniejszego zawiadomienia mogą dokonać zgłoszenia celnego wraz z pełnym kompletem dokumentów i zawiadomieniem pocztowym w Oddziale Celnym I Pocztowym w Warszawie przy ul. Łączyny 8, kod pocztowy 00-949 Warszawa (kod ewidencyjny Oddziału Celnego PL 4410-10), poprzez:
- osobiste stawienie się (ewentualnie przez swojego przedstawiciela) lub
- nadesłanie do Oddziału Celnego I Pocztowego na adres jak wyżej wymaganego kompletu dokumentów do dokonania zgłoszenia celnego.
- W przypadku składania dokumentów przez osobę trzecią, tj. przedstawiciela należy załączyć upoważnienie do dokonania zgłoszenia celnego towarów wraz z dowodem zapłaty opłaty skarbowej w kwocie: 17,00 PLN, którą ze względu na siedzibę Oddziału Celnego I Pocztowego, można dokonać:
Przelewem, przekazem na rachunek Urzędu m. ST. Warszawy itd. (tu są dane odnośnie przelewu)

Uwaga: organem właściwym do poboru opłaty skarbowej jest organ właściwy ze względu na miejsce złożenia dokumentów.

W siedzibie Izby Celnej w Warszawie oraz w siedzibach Urzędów Celnych i Oddziałów Celnych nie ma możliwości zapłaty opłaty skarbowej.

Zgłoszenia celne przyjmowane są w OC I Pocztowym od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30-15.30 z wyjątkiem środy, gdy zgłoszenia przyjmowane są od 9.00-15.30 Kasa Oddziału Celnego czynna jest w godzinach od 7.45-14.30 (z przerwą od 11.00-11.30).

W razie nie złożenia dokumentów w podanym terminie przesyłka zostanie zwrócona za granicę. Odbiór przesyłek po odprawie celnej następuje w Centrum Poczty WER w Warszawie, w Dziale Pocztowo-Celnym.

W przypadku zgłoszenia się po przesyłkę w zastępstwie odbiorcy należy dostarczyć odrębne upoważnienie do odbioru przesyłki, przeznaczone dla Poczty.
W pkt A i B podano niezbędne informacje dla przedsiębiorców i osób fizycznych

A. INFORMACJA dla PRZEDSIĘBIORCÓW

Zgłoszenia celnego towarów w formie pisemnej należy dokonać na formularzu JDA SAD według wzoru określonego w załącznikach nr 31-34 do Rozporządzenia Wykonawczego (WE) nr 2286/2003 z dnia 18 grudnia 2003 r.

Do zgłoszenia celnego należy dołączyć w szczególności:

1. fakturę;
2. specyfikację towarów lub listę towarową, jeżeli faktura nie spełnia roli specyfikacji.
3. pozwolenie, zezwolenie lub inne dokumenty, jeżeli są wymagane w związku z przywozem towarów.
4. dokumenty, na podstawie których można określić podstawę opodatkowania towarów, jeżeli faktura lub inny dokument służący do ustalenia wartości celnej towarów nie zawiera niezbędnych danych do ustalenia tej podstawy;
5. dokument potwierdzający pochodzenie towaru przedstawiony w oryginale w przypadku konieczności udokumentowania obniżonych lub preferencyjnych stawek celnych;
6. inne dokumenty, jeżeli wymagane są na podstawie przepisów odrębnych.
Do zarejestrowania zgłoszenia celnego niezbędny jest nr NIP i nr REGON.

B. INFORMACJA dla OSOBY FIZYCZNEJ

W przypadku zakupu towaru do dokonania zgłoszenia celnego wymagane są następujące dokumenty
1. faktura lub rachunek, lub paragon lub potwierdzenie transakcji zakupu internetowego w postaci wydruku, lub potwierdzenie dokonania operacji bankowej, lub inny dokument potwierdzający dokonanie zakupu towaru wraz z tłumaczeniem na język polski we własnym zakresie.
W przypadku otrzymania przesyłki bezpłatnie od nadawcy do dokonania zgłoszenia celnego wymagane są następujące dokumenty:
1. oświadczenie złożone pod rygorem wynikającym z art. 233 kk, dotyczące rodzaju, ilości, wartości towaru i jego przeznaczenia;
2. w przypadku zróżnicowanego towaru w przesyłce i określenia przez nadawcę łącznej jego wartości - należy określić wartość poszczególnych pozycji towarowych;
3. kserokopię dowodu osobistego (seria i numer dowodu, PESEL, adres zameldowania lub adres do doręczeń w kraju).

ZAŁĄCZONE DOKUMENTY DOTYCZĄCE ZAWARTOŚCI PRZESYŁKI
Pod tym jest tabelka z napisem KOSMETYKI"

Nie rozumiem co mam zrobić, czy mam za coś płacić i czy prześlą mi to w końcu na adres domowy, bo nie mieszkam w Wawie tylko w Łodzi. Z góry dziękuję za pomoc i proszę o kontakt!
gwiazdeczka_211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 16:27   #3250
Wisnia
Wtajemniczenie

GG do Wisnia

no przeciez napisali Ci dokaldnie w pismie co masz im przekazc zeby mogli przesylke oclic i odeslac ja do ciebie, to nie rozumiem o co pytasz?

btw w tym watku juz bylo tyle razy walkowane czego chca UC jak wyslaja takie pismo ze wystraczy poczytac, poza tym kazdy UC ma swoje wymagania wiec moze trzeba ich zapytac.... ah no ale przeciez napisali w pismie wyraznie w pkcie B co masz im dostarczyc :P
Wisnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 16:32   #3251
phdwao
Zakorzenienie

Ja mam jeszcze takie pytnie: bo wysłali mi re-ship perfum bo pierwsza wysyłka nie dotarła no i podali numer tego re-shipu tylko że jak chcę śledzić przesyłkę i wpisuję na ich stronie numer zamówinie,a potemna stroinie poczty z Hong Hongu numer paczki to nie ma takiego numeru przesyłkie, co jest grane? czy ktoś miał podobnie?bo jestem bliska załamania
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 16:45   #3252
gwiazdeczka_211
Rozeznanie

Pytam bo jestem po raz pierwszy w takiej sytuacji.Wałkowane może było, ale nie ma konkretnej odpowiedzi. Ja rozumiem to pismo w ten sposób:
a) Mam przetłumaczyć potwierdzenie złożenia zamówienia od Strawberrynet.
b) Dołączyć oryginał potwierdzenia.
I teraz nie wiem, co dalej czy to wystarczy czy może obowiązują mnie punkty od momentu: "W przypadku otrzymania przesyłki bezpłatnie od nadawcy...". Wcześniej nie miałam takich pism, bo zamawiałam kremy i kolorówkę.

Edytowane przez gwiazdeczka_211
Czas edycji: 2008-06-14 o 20:11
Stary 2008-06-14, 17:17   #3253
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka_211 Pokaż wiadomość
Pytam i pytać będę. Mam prawo! Wałkowane może było, ale nie ma konkretnej odpowiedzi. Ja rozumiem to pismo w ten sposób:
I teraz nie wiem, co dalej czy to wystarczy czy może obowiązują mnie punkty od momentu: "W przypadku otrzymania przesyłki bezpłatnie od nadawcy...". Widzę jednak, że tutaj się nie dowiem, bo życzliwość niektórych jest raczej zerowa! Wcześniej nie miałam takich pism, bo zamawiałam kremy i kolorówkę.
Masz prawo. Ale osobiście wątpię, że przy takim tonie i sposobie wypowiedzi będą chętni, aby Ci odpowiedzieć. Hamuj się, bo Twój ton bardzo świadczy o Tobie. Bardzo niekorzystnie...

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-14, 17:51   #3254
gwiazdeczka_211
Rozeznanie

Dziękuję za radę. Niestety nie przepadam za osobami, które innych uważają za durniów. Grzeczne pytania z reguły są przez nich krytykowane. Ucieszyłam się, że oprócz mnie są też inni w podobnej sytuacji. Nie widziałam wcześniej by ktoś umieszczał podobne pismo, więc nie wiem w czym problem. Grzeczna i kulturalna jestem zawsze. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale naprawdę nie jest miło gdy jesteś zielony w jakimś temacie, szukasz pomocy, a tu na deser dostajesz kubeł zimnej wody. Marzę również o tym, by wyszukiwarka została troszkę zmodernizowana, bo wtedy uniknęlibyśmy podobnych sytuacji. Jestem już bardzo zestresowana, bo zaginęło kilka moich zamówień z kraju przez ten strajk PP, a teraz jeszcze dostałam to pismo. No nic nie będę już zawracać nikomu głowy w tej sprawie bo widzę, że więcej wyszło z tym złego, niż dobrego. RAZ JESZCZE PRZEPRASZAM.

P.S. Każdy ma dobry i zły dzień, ale ilekroć zadam pytanie na forum kosmetycznym, to zaraz spotyka się ono z krytyką. Kiedyś zapytałam jedną z wizażanek czy mogłaby mi podać nazwę firmy oraz kolor lakieru do paznokci, którym zrobiła piękny wzorek. Odpowiedziała, że to nie moja sprawa, że nie poda, bo później wszyscy będą używać tego samego odcienia. Dziwna sprawa, bo na innych forach ludzie tryskają energią, ciepłem, spontanicznością, koleżeństwem, kreatywnością, przyjaznym nastawieniem do świata, dzielą się swoimi pomysłami, przysyłają emaile i zawsze starają się pomóc nawet jeśli ktoś po raz setny pyta w jakim kolorze jest trawa. Chyba już wiem czemu od 2 lat unikałam tego działu. Mam jednak nadzieję, że jeszcze tu wrócę. Do trzech razy sztuka.

Pozdrawiam i życzę duuuuużo słońca, które nastraja pozytywnie.
Stary 2008-06-14, 22:17   #3255
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Pytam bo jestem po raz pierwszy w takiej sytuacji.Wałkowane może było, ale nie ma konkretnej odpowiedzi. Ja rozumiem to pismo w ten sposób:
I teraz nie wiem, co dalej czy to wystarczy czy może obowiązują mnie punkty od momentu: "W przypadku otrzymania przesyłki bezpłatnie od nadawcy...". Wcześniej nie miałam takich pism, bo zamawiałam kremy i kolorówkę.

Tak masz dolaczyc potwierdzenie zlozenia zamowienia ,potwierdzenie dokonania zaplaty .
Wpiszesz swoje dane na kwestionaruszu ,ktory dostalas ,podasz nr Pesel, nr telefonu i adres gdzie przesylka ma byc doreczona.
Clo naliczone przez UC zaplacisz przy odbiorze przesylki .

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-15, 09:49   #3256
gwiazdeczka_211
Rozeznanie

Dziękuję za pełną odpowiedź. Niestety nie otrzymałam kwestionariusza, w którym mam wpisać PESEL itp, ale najwyżej napiszę to w formie oficjalnego pisma. Tłumaczenie zrobiłam już wczoraj, tylko chyba muszę zaznaczyć na fakturze, że kolorówkę już otrzymałam, a perfumy są w tej przesyłce. Jednym słowem prezent na Dzień Matki nie wypalił na całej linii.
Bardzo dziękuję za pomoc i cierpliwość dla żółtodziobów w kwestii cła.
Stary 2008-06-15, 10:21   #3257
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za pełną odpowiedź. Niestety nie otrzymałam kwestionariusza, w którym mam wpisać PESEL itp, ale najwyżej napiszę to w formie oficjalnego pisma. Tłumaczenie zrobiłam już wczoraj, tylko chyba muszę zaznaczyć na fakturze, że kolorówkę już otrzymałam, a perfumy są w tej przesyłce. Jednym słowem prezent na Dzień Matki nie wypalił na całej linii.

Ja numer pesel wpisuję na tym oficjalnym piśmie/zawiadomieniu i razem wysyłam z wydrukowanym order confirmation oraz wydrukiem z płatności kartą za te zamówienie i to wszystko.
Stary 2008-06-15, 10:46   #3258
czarnazuzia1

Cytat:
Widocznie UC posluguja sie roznymi drukami ,ale przeczytalam w tym co napisalas ,ze ksero z Twojego dowodu osobistego ,wiec jak zrobisz ksero ,to bedzie i numer dowodu i numer Pesel i adres zamieszkania .
Nie martw sie napewno zalatwisz ,to dobrze

Stary 2008-06-15, 11:42   #3259
gwiazdeczka_211
Rozeznanie

Ojej dziękuję. Czyli tutaj też są dobre duszyczki. Nadal jestem zestresowana tym wszystkim i mam nadzieję, że w końcu dostanę prezent dla mamy. Pozdrawiam
Stary 2008-06-15, 12:06   #3260
czarnazuzia1

Cytat:
Ojej dziękuję. Czyli tutaj też są dobre duszyczki. Nadal jestem zestresowana tym wszystkim i mam nadzieję, że w końcu dostanę prezent dla mamy. Pozdrawiam
Dasz rade nie martw sie ,a jak masz jakies watpliwosci to zadzwon do nich napewno masz numer podany i spytaj ,ale mysle,ze juz wszystko wiesz.

Trzymam

Stary 2008-06-16, 10:26   #3261
agu.s
Zadomowienie

Dostałam dzisiaj awizo od listonosza, ze paczuszka z UC jest juz do odebrania, oczywiscie oclona, ale i tak sie cieszę, bo nie mialam pewnosci, czy przyjma, to co im napisałam. Brakowało mi potwierdzenia zamówienia, więc wysłałam tylko potwierdzenie zapłaty i mail mniej wiecej takiej treści

"W związku z przesyłka nr poz. ks. mag .......oświadczam, ze produkty wysłane przez StrawberryNET są wyłącznie na użytek własny, zakupione zostały za kwotę..... zł. W załączniku wyciąg z transakcji kartą kredytową."

Ufff ulżyło mi, ze tylko to wystarczyło a chodzi oczywiście o Bytom
agu.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 12:29   #3262
antek40
Raczkowanie

Dziewczyny, drugie perfumy dotarły do mnie po niecalych dwóch tygodniach!!! Droga przez Nową Zelandię i Szwecję, chyba teraz tak już będzie więc szybko.
antek40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 12:33   #3263
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Do tej pory szły przez Szwajcarię Zmienili trasę czy co ?
może chcą EURO ominąć

ja już czekam 2 tygodnie ponad, na razie cierpliwie, ale obawiam się że bez Bytomia się nie obejdzie ... a już nie mogę się doczekać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-06-16, 14:51   #3264
Kagan
Wtajemniczenie

Ja zamówiłam 8 dni temu. Na razie czekam spokojnie. Mam nadzieję, że pierwszy raz też mi się upiecze i laurka z UC nie przyjdzie.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 16:05   #3265
anta3
Raczkowanie

Czy perfumy z truskawki zawsze ida duzo dluzej niz w przypadku kolorowki (czyli 8-10 dni)? Narazie 'wrzucilam' do koszyka jeden flakon, aby podliczyc koszty i ponizej jest napisane 'Please check your fragrance orders carefully, as fragrances can NOT be returned under any circumstances due to international aviation restrictions', czego nie bylo w przypadku innych kosmetykow, co to oznacza (nie znam biegle angielskiego)? I dlaczego nie mam na perfumy zadnego rabatu, skoro wielokrotnie kupowalam kolorowke (gdzie kazda kolejna rzecz to wiekszy rabat)? Czy sa jeszcze jakies roznice w przypadku kupowania perf., a kolorowki?
anta3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 20:20   #3266
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
Napisane przez anta3 Pokaż wiadomość
Czy perfumy z truskawki zawsze ida duzo dluzej niz w przypadku kolorowki (czyli 8-10 dni)? Narazie 'wrzucilam' do koszyka jeden flakon, aby podliczyc koszty i ponizej jest napisane 'Please check your fragrance orders carefully, as fragrances can NOT be returned under any circumstances due to international aviation restrictions', czego nie bylo w przypadku innych kosmetykow, co to oznacza (nie znam biegle angielskiego)? I dlaczego nie mam na perfumy zadnego rabatu, skoro wielokrotnie kupowalam kolorowke (gdzie kazda kolejna rzecz to wiekszy rabat)? Czy sa jeszcze jakies roznice w przypadku kupowania perf., a kolorowki?
Anta, ze względu na przepisy bezpieczeństwa i transportowe perfumy idą inną drogą niż kolorówka. Kolorówka zwykłą pocztą, a perfumy przez Swiss Post. Ten angielski tekst mówi "wybieraj swoje zapachy ostrożnie, ponieważ perfumy NIE mogą być zwrócone pod żadnym warunkiem, ze względu na międzynarodowe ograniczenia lotnicze". Co do kosztów - rabaty lojalnościowe są naliczane pod koniec zakupów, a nie przy włożeniu produktu do koszyka. Do tego wysyłka kolorówki jest darmowa, podczas gdy wysyłka perfum kosztuje 10% ich wartości, ale nie więcej niż 10€.

ufff
Stary 2008-06-16, 20:26   #3267
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez anta3 Pokaż wiadomość
Czy perfumy z truskawki zawsze ida duzo dluzej niz w przypadku kolorowki (czyli 8-10 dni)?
Tak, idą inną drogą (przejrzyj wątek - góra 3-4 strony wcześniej wyjaśniałam).

Co do rabatu, to nie wiem - ja zawsze miałam (zalogowałaś się?)

REKLAMA
Stary 2008-06-16, 20:59   #3268
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Tak, idą inną drogą (przejrzyj wątek - góra 3-4 strony wcześniej wyjaśniałam).

Co do rabatu, to nie wiem - ja zawsze miałam (zalogowałaś się?)
Aniu, co prawda pytanie nie do mnie, ale muszę powiedzieć, że mnie zaskoczyłaś. Ja, jak wiesz zamawiałam teraz po raz pierwszy i nigdzie się nie logowałam . O co w tym chodzi?
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 21:41   #3269
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Aniu, co prawda pytanie nie do mnie, ale muszę powiedzieć, że mnie zaskoczyłaś. Ja, jak wiesz zamawiałam teraz po raz pierwszy i nigdzie się nie logowałam . O co w tym chodzi?
Bo nie jest to typowe logowanie jak na innych stronach. Gdy składasz zamówienie po raz pierwszy wypełniasz formularz zamówienia, wpisujesz swoje dane, adres e-mail. Strona te Twoje dane wraz z e-mailem zapamiętuje i przy nastepnym zamówieniu, gdy podasz e-mail od razu pojawią się Twoje wcześniej podane dane i nr kolejny zamówienia, rabaty itd. Ot i całe logowanie
Stary 2008-06-16, 21:47   #3270
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Ot i całe logowanie
takie logowanie bez logowania

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości