![]() |
#3601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
ja wysylalam 14 sierpnia prosbe o zwrot cła na adres info@strawberrynet.com i po kilku godzinach dostalam od nich takiego standartowego maila z informacja, ze procedura zwrotu cła jest w toku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc, ale maile nadal wracają. Nie mogę wysłać. Nie mam pojęcia dlaczego.
Czy mogę wysłać im maila z inne adresu e-mail?? Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo czasami np winna jest wielkosc lub rozszerzenie załącznika. Mozesz im wyslac z innego adresu email, ale musialabys chyba napisac ze w bazie u nich jest inny adres tylko jest problem z wysylka, bo z tego co wiem oni zwracaja uwage na adresy email |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Przyczajenie
|
![]()
Próbowałam już wszystkich mozliwości. Nic nie działa. Cały czas maile wracają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze właśnie proszę o zwrot na mailu potwierdzającym zamówienie.
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszą mieć problem ze swoim serwerem. Spróbuj jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie, czy nie orientujecie się czy istnieją jakieś przepisy dotyczące tego ile UC ma czasu na przesłanie mi paczki, po tym jak z mojej strony zostały dopełnione już wszystkie formalności? Bo przestaje mnie bawić już to co wyrabia Bytom. Perfumy przesłali mi po 2 miesiącach od wysłania im maila, a teraz już miesiąc czekam na swoje kosmetyki. No jest to już lekka przesada, bo jeszcze trzeba im 5,50 zapłacić za "opłaty pocztowe". Mam ochotę zrobić tam jakąś rozpierdówę, ale wolałabym się najpierw do tego przygotować. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec szukalam takiej informacji i nic nie znalazlam, ale moze zle szukalam. z dziewczynami, z ktorymi czasami kupuje buty w USA tez tak mialysmy, ze trwalo to clenie bardzo dlugo, zwlaszcza Bytom tak dlugo trzyma paczki. I jedna z nich, ktorej mama pracuje na poczcie twierdzi ze maja 2 tygodnie. Ale niestety nie mam informacji czy jest jakis paragraf na to. Ciagle zapominam poprosić TZ'ta zeby dowiedzial sie w ich agencji celnej. Bo sama jestem ciekawa. Zwlaszcza ze kiedys moj puder lezal ponad miesiac na cle w Bytomiu, jak napisalam im maila ze bede po niego w czwartek kolo 16 i dopisali ze moge odebrac osobiscie to okazalo sie po przyjechaniu ze w srode puder wyslali do mnie poczta. Myslalam ze ich zabije! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Ja po prostu już mam tego dosyć.. nie zamawiam na jakąś dużą skalę, raptem w sumie z 6 paczek od grudnia zeszłego roku. 5 z nich oczywiście musieli zatrzymać. Ale wcześniej to trwały max tydzień, dwa... Nie wiem czy te kosmetyki leżą w jakiś w miarę dogodnych warunkach, czy będą zdatne do użycia jak do mnie przyjdą... Wkurza mnie to, jak oni traktują ludzi, bo wystarczy wpisać w googlach UC Bytom i można znaleźć pełno wypowiedzi sfrustrowanych osób, które czekają na swoje paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
mi na razie zatrzymano tylko jedną paczkę, jak zamówiłam wiekszą ilość na 1 raz. Teraz zamawiam po 1 kosmetyku i nie ma problemu. Ostatnio pierwszy raz na Straw zamówiłam perfumy - zobaczymy ile będą iść. W sumie wartość paczki nie jest wielka, bo 130zł, więc mam nadzieję, że mi jej nie zatrzymają do oclenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
|
Na dodatek Bytom mas wyłaczone telefony :\
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja sytuacja jest praktycznie identyczna. Też czekam tygodniami i miesiącami na wysłanie paczek ![]() I też nie wiem, co mam robić, gdzie pisać, i czy to w ogole ma sens. Dlatego jeżeli cokolwiek któraś z Was się dowie, piszcie ![]() Może jak wszystkie razem się zbierzemy, będzie to mieć większy sens. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
mi zatrzymali 3 paczki ( UC)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
Mnie ostatnio też wszystko z Tru łapią
![]() ![]() Dobrze, że choć z Ebay'a nie wszystko wpada w ich łapy...
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam już czwartą paczuszkę z Truskawy. Czekam zawsze około tygodnia. Niestety krem z Lancome łapneli mi i po trzech tygodniach wreszcie jutro go odbieram z poczty
![]() Mam pytanie czy kupowałyście może korketor z Shiseido? Jest w bardzo fajnej cenie. Ostatnio przyszedł mi tusz do rzęs, właściwie kupiony w ciemno i jestem zachwycona. Niestety do do korektora po kilku nieudanych zakupach mam pewne wątpliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na korektorach się nie znam, ale powiedz jaki to konkretnie tusz Shiseido, bo po ostatniej pomyłce z Estee Lauder ![]()
![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.strawberrynet.com/productD...46865&goChar=S Po ostatniej przygodzie z ISA DORA którą kupiłam w Dauglasie ( swoją drogą była droższa od Shiseido) postanowiłam kupić już coś na strawberry. Cena fajna więc stwierdziłam, że można zaryzykować. Tusz jest bardzo ładnie rozdziela rzęsy. Ja nie lubie mieć dużo tuszu na rzęsach więc maluje je tylko raz. No i w pracy zaraz usłyszałam, że mam ładnie pomalowane oczy. ![]() Najważniejsze, że mnie nie uczulił. Po ISA DORA piekły mnie oczy jak cholera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
Witam. Pierwszy raz zamawiałam perfumy i mnie capneli
![]() Jeszcze jedno pytanie ile czasu trwa cała procedura bo w poniedziałek za tydzień wyjeżdzam na dwa tygodnie i martwię się co dalej z moją paczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
niecnotliwa dziewica
|
Brazil133, ja Ci radze, wyślij jedno i drugie
![]() ![]() Słuchajcie, ja mam większy problem - też mnie UC capnął (wrrr ![]() ![]()
![]() |
#3625 |
|
Ma ktos jakis wzor formularzu skargi? chyba im podesle do tego Bytomia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Ja już będę zamawiać tylko po 1 sztuce. Zamówiłam krem i puder i wydałam dodatkowe 40 złotych na poczcie a co najgorsze czekałam masę czasu.
Mam tylko nadzieje , że mój LANCOME będzie tego wart. ![]() Paczka całe szczęście nienauszona. Było wszystko tak ja zamówiłam opakowana jak zwykle w srebrny papier. Naprawde ciekawa jestem jak oni kwalifikują te paczki to weryfikacji. Pierwsza paczka z Idalist ( mniej więcej taka sama kwota jak ta którą złapali) przyszła bez najmniejszego problemu po tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 |
|
Mnie to łapią wszystko, nie wiem, moze jestem na czarnej liscie podejrzanych o przemyt
![]() Jakis czas temu złapali mi błyszczyk za 17 zł ![]() Ja też zamawiam zazywczaj pojedyncze sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
To fatalnie. Ja zostałam złapana po raz pierwszy
![]() ![]() Ceny są rewelacyjne, także chyba już długo nie zawitam do Sephory .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
MNie też złapali paczuchę do której akurat nie miałam ordera. Ale zapisałam sobie numer przy składaniu zamówienia ( a taki czasem uciążliwy nawyk charakterowy
![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego już nie zamawiam pojedynczo, tylko po trzy rzeczy - skoro i tak mam płacić opłaty, wolę iść na pocztę raz, a z tego przynajmniej mam dodatkowy rabat -5% A Truskawa cło i tak zwraca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.