![]() |
#3631 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Witam. Ponownie pytam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napisz tam maila jak się nie mozesz dodzwonić. Mnie bez problemu zaraz na następny dzień odpisali ( Bytom). Ja w pismie od UC otrzymałam informacji, że jak nie doślie informacji z kwotą zamówienia to będą trzymać paczkę 30 dni. Dodatkowo paczka czeka 14 dni na poczcie na twój odbiór. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Mam prośbę, mozecie mi polecić jakiś dobry krem na dzień do cery mieszanej. Nie szukam kremu przeciwzmarszczkowego tylko dobry nawilżający krem który nie będzie się świecił na twarzy i będzie się nadawał pod makijaż. Myślałam o Lancome kupiłam wersję na noc i pierwszym zastosowaniu rewelka ale wersja na dzień została zjechana na amen na wizażu. Może kupiłyście coś fajnego na Truskawce ostatnio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3635 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...273770&page=16
![]() |
![]() |
#3637 |
Przyczajenie
|
Dot.: StrawberryNET a cło. O co biega ?
Z komentarzy amerykanskich konsumentow , wcale nie wynika ,zeby "truskawka" byla wiarygodna. Sam fakt , ze przesylki sa nadawane z Chin , daje wiele do myslenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Ach, ci amerykańscy konsumenci i przebrzydłe, oszukańcze kitajce...
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z komentarzy wizazowych konsumentow wynika, ze jest no, ale my sie nie znamy ;-) nie to co konsumenci z wielkiego swiata za wielka woda, oni znaja sie na wszystkim, no ale przeciez wszystko ichnie produkuje sie w Chinach, musza sie wiec znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Przyczajenie
|
Z tego co sie orientuje , to np. taki P&G produkuje perfumy w UK. Ten lekcewazony przez Ciebie wszystkowiedzacy amerykanin , nie musi sie zastanawiac w Macy's , czy kupuje podrobke , czy oryginal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zapewniam Cie rowniez, a klientka truskawki jestem od lat, nigdy nie trafila do mnie podrobka, a potrafie odroznic oryginal od podrobki, bo kiedys, jak bylam mloda, glupia i nie bylo internetu, kupowalam w Macy's ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Przyczajenie
|
Macy's
http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=31715 Truskawka http://www.strawberrynet.com/product...80067&goChar=H Myslisz , ze warto zabijac sie za $0.5 . Do wyboru jeszcze jest CVS , ktory ma lokalizacje w kazdej wiosce i znacznie nizsze ceny niz w Macy's. Pokoj ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym slowie tkwi klucz do moich szalonych poczynan w swiecie internetowych zakupow. W Marcy's kupuje sukienki, w truskawce to co akurat wpadnie mi w oko (bo maja np. Molinarda, ktorego w Marcy's raczej nie dostane i w najblizszej wiosce tez nie ma ) Robie zakupy na dziesiatkach stron, tak jak dziesiatki moich znajomych. Sto lat temu, kiedy bylam mala dziewczynka nigdy w zyciu bym nie pomyslala, ze moge nabyc laptopa nawet go nie widzac, a dzis, volia... klik i jest laptop. Ryzyko wliczone jest po czesci w przyjemnosc takiego kupowania ![]() Niekiedy duze ryzyko, ale tez duza przyjemnosc. Co tu kryc, frajda klikania i samego polowania jest ogromna. I w przytaczanym Marcy's moga trafic sie podrobki, ktorymi zalewany jest swiat. Tak jak trafialy sie niepelnowartosciowe produkty w renomowanych perfumeriach ( bylo kilka prasowych publikacji na ten temat ) tak samo ja moge ustrzelic podrobke na truskawce czy w Marcy's. Kazda z nas zastanawia sie dokonujac zakupow, mysli, wybiera, liczy, podejmuje konkretne decyzje z ktorymi zwiazane jest ryzyko ![]() ( ja wiem, ze trudno w to uwierzyc,no i podejrzewac nas o takie rzeczy, ale jednak ;-) ) Na koniec mam pytanie czy Pan pracuje dla Marcy's ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Otóz to, zastanawiające, jaki cel przyświecał Jose. Zadawanie sobie trudu zakładania świeżego konta na wiżażu dla takiej krucjaty... Zresztą z góry skazanej tutaj na niepowodzenie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Przyczajenie
|
Nie pracuje dla Macy's , nie pracuje tez dla Marcy's
![]() Pracuje na wlasny rachunek , w branzy na zupelnie odbieglym biegunie. Nie jestem tez mlody ... ani glupi. Poruszac sie w internecie potrafie ... zawodowo. Co do zakupu on-line laptopa ...zgadzam sie w zupelnosci. Co do sukienki z Macy's , raczej watpie . Wybacz ale ... " Nie wierz nigdy kobiecie " Peace pipe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Zadziwiajace jest to, jak bardzo poszczególne jednostki troszczą się o dobro ogółu....
![]() Tyle milionów ludzi ( moje ostatnie zamówinie miało nr 880 milionów z groszami) płaci (w tym ja i moi znajomi z Australii i USA) za te truskawkowe podróbki..... ![]() o naiwności...... Nie rozumiem.....tych pytań, prób podważania autentyczności strawberrynet. Strasznie mnie to irytuje. ![]() Tak jak napisałaś Nasturcjo- każdy z nas ma coś takiego, może małego, może śmiesznego, a może niezauważalnego - WOLNĄ WOLĘ. Jestem białą, wykształconą, samodzielną i niezależną finansowo kobietą i moje pieniądze mogę wydawać na co chcę, gdzie chcę, i ile chcę. Nawet jeśli będzie to adadais sprzedany pod marką adidasa ![]() Mój wybór. Moja strata. Mój zysk.
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniesza o to, o co Pan mnie podejrzewa, maz tez nie podejrzewal, i co ;-) ( sama tez sie nie podejrzewalam, ze jednosta ze mnie tak wysoce spontaniczna jest ) Wciaz jeszcze mysli, zem syfida, cialo niemal astralne, istota wrecz uduchowiona, ktora zywi sie kosmicznym tchnieniem. I z przyjemnoscia za zludzenia placi ![]() A teraz, tak jak tysiace innych, mnie pospolitej podobnych, ide na netspacer trwonic Oblubienca krwawice ![]() ale nawet trwoniac, wciaz, w miare przytomnie, mysle ![]() ( mam jednak nadzieje, ze kiedys mi myslenie przejdzie, bedzie prosciej ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3650 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Informuje wszem i wobec ze dostałam w koncu upragnioną paczuche z truskawy dla mojej sąsiadki. ( Cacharel Anais Anais)
Ona coprawda nie skomentowała zapachu bo nie wachała w mojej obecnosci wiec jeszcze nie wiem czy jej sie podoba, natomiast podoba się mnie ![]() ![]() Wiec wcale bym sie nie obraziła gdyby sąsiadka sie rozmysliła i oddała mi go spowrotem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Virtual, pochwal się co zamawiałaś na fragrancenet ? ![]()
![]() |
![]() |
#3652 | |
|
Cytat:
![]() Przesyłka nie kosztuje nic, aktualnie jest za free ![]() ![]() Poki co ciesze sie ze swojego Diesel Fuel For Life, a zamowiłam jescze Bvlgari Black, Burberry London i Pure White Linen z tego znam Burberry, reszte kupuje w ciemno, wszystko miniatury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
perfumki dostałam po tygodniu od zamówienia
![]() super, poraz kolejny jestem baaardzo zadowolona! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to muszę się przyjrzeć tej stronce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co zauwazylam, kod "free" jest aktywny w tej chwili tylko na fragrancex. Witam dziewczyny! Przypadkiem trafilam na to forum i... truskawa wciagnela, a dzis postanowilam zamowic kilka miniaturek na fragrancex. virtual_reality, ancia19 jak dlugo czekalyscie na paczki? Tez sa problemy z urzedem celnym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie czy na perfumach osobno skladacie zamowienia?bo chcialabym sie podczepic do watku ,w ktorym sa zbiorowe zamowienia,ale narazie znalzlam tylko na kolorowke czy w tym watku rowniez organizowane sa zbiorowki?
![]() |
#3657 | |
|
Cytat:
Ja czekałam równo tydzien, zamawiałam tylko miniaturke wiec obyło sie bez cła, teraz czekam na następną paczke, wiekszej wartosci i sama jestem ciekawa, ale dziewcyzny pisza że cło fragrancex omija ![]() Z tego co mi wiadomo dziewcyzny robią indywidualne zamówienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3658 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oh, to będę trzymać kciuki, bo tez zamowilam sobie miniaturki. Dokładnie trzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za odp
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.