|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
http://allegro.pl/chanel-allure-homm...982712375.html ale poza tym butelka wygląda tak samo ![]() Większość testerów Chanel tak ma .
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW czy ta aukcja jest wiarygodna?Bo tu wychodzi w sumie jeszcze taniej, właśnie chyba za tanio :P Hah ale będę oszczędzać, aż nic w końcu nie kupię :P
Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2011-12-15 o 00:51 |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I że do tej godziny ze mną i moimi pytaniami wytrwałaś Kupię z perfumerii Dobranoc
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Czy ktoś może sie orientuje czy w tej perfumerii można kupić na pewno oryginalne odlewki perfum ? będę wdzięczna za odpowiedź
"mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2011-12-19 o 21:02 |
|
|
|
#3907 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Lepiej odpusc, bo a nuz ktos sie wkurzy i pomysli, ze to reklama
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy czegoś takiego nie widziałam, czemu wyczaszkowało? czasami widzę takie małe nożyczki zamiast jakiegoś słowa, wyjaśni mi ktoś w jakich sytuacjach takie rzeczy się dzieją? Bo jestem nie w temacie (domyślam się, że nożyczki wstawia jak są przekleństwa, ale kiedy jeszcze?)
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze nie zauważyłam.
Jakie odpuść? to gdzie mam się dowiedzieć jak nie tutaj co myślicie o tym sklepie? I dlaczego niby nie mogę zadać pytania akurat na temat tego sklepu? Przecież nie piszę, że go polecam tylko chciałam sie dowiedzieć czy ktoś może próbował robić tam zakupy i jakie ma doświadczenia. A jeżeli to oszustwo to tym bardziej powinno się tutaj o tym napisać, czyż nie? Spróbuję jeszcze raz: odlewki perfum. pl ( na początku www i bez spacji) lexxi ja nie pisałam tam żadnych przekleństw żeby nie było.Nie wiem dlaczego tak sie stało. Pierwszy raz się spotkałam z taką sytuacją
"mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2011-12-19 o 21:04 |
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, o to Cię nie podejrzewam właśnie dlatego pytam na jakiej zasadzie działa to "czaszkowanie" i "nożyczkowanie" bo przecież nieraz są tu wklejane adresy stron i nic się nie czaszkuje
|
|
|
|
|
#3911 |
|
gamma Orionis
|
Skoro link nie wchodzi, znaczy że najprawdopodobniej sklep pozwolił sobie u nas kiedyś na nieopłaconą reklamę lub spam i jest odgórnie przez system cenzurowany.
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za odpowiedź, nie wiedziałam
|
#3913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za odpowiedź
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałam w e-glamour kilka rzeczy i oprócz gratisowego pełnowymiarowego balsamu do ciała Benetton 200ml dostałam 7 (!) próbek zapachów i to innych niz zwykle: piwoniowy angel, lempicka edp, L'imperatrice d&g, 3x hugo boss męskie rózne i dunhill.
Postarali sie ![]() edit: a jednak musze ponarzekac. Kremy które zamowilismy dla tżta wg kodu na stronie powinny byc wyprodukowane w tym roku, a rzeczywiscie są w 2009. wprawdzie 9-10 miesięcy jeszcze wazności jest i to co kupilismy to zuzyjemy szybciej, ale jednak niesmak pozostaje. Po co pisac bzdury na stronie jak klientowi wysyła sie produkt z innym kodem????
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-12-21 o 14:34 |
|
|
|
#3916 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() czy iperfuma.pl ma oryginały? wiem, że jest w poleconych, ale może ktoraś z Was tam kupowała i może polecić? |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz brać śmiało!
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() lexxi masz racje ja tez
|
|
#3919 |
|
Szef ds. Wymianek
|
a ja se glowy oszczedze, ostatnio zdaje sie byc mi bardziej przydatna niz zwykle
.![]() <siedzi wyluzowana>.
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
wiedziałam, że tak będzie i nie pomyliłam się wczoraj zamówiłam na e-glamour dwie wody dla mamy na imieniny, jedna w cenie bardzo perełkowej- Guerlain Idylle za 96zł i wiedziałam, że pewnie nic z tego nie będzie, bo na pewno się pomylili z ceną i nie będą chcieli za tyle sprzedać. I co? Dzisiaj rano pani z e-glamour zadzwonila, ze niestety zaszła pomyłka, nie mają takiej wody w magazynie taaa, jasne Mimo, że się tego spodziewałam to jednak wkurzyłam się mocno nie bez powodu ta perfumeria nie jest już polecana! Ja sama zarzekałam się, że już nic u nich nie kupię, ale skusiła mnie ta cena i proszę więcej tam nie wrócę |
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinni się nazywać e-pomyłka...
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak nie ma w magazynie to ja poczekam parę dni, aż będzie
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
ale przecież to nie pierwszy sklep i nie pierwsza taka wpadka
![]() jak merlin i empik miały "błąd systemu" i nagle się pojawiały produkty w super-extra-hiper-niskich cenach, to poanulowali ludziom te zamówienia z powodu "braku w magazynie" (po kilku dniach produkty się pojawiały w normalnych cenach, ale do klientów nie zostały wysłane) i nikt nie widział problemu i nie usuwał tych sklepów z polecanych
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś tylko kojarzę ten sklep z takich numerów, może tamte przypadki nie były tak opisywane a może ja tego śledziłam, nie wiem, w każdym razie u nich to NAGMINNE. I już się dalej nie nakręcam i nie powtarzam
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o merlinie i empiku piszę, bo byłam jedną z poszkodowanych, jeśli można to tak nazwać fakt faktem, kilka osób otrzymało swoje zamówienia, jednak tłumaczenia (w tym moim przypadku) obsługi z merlina były żałosne i zupełnie nie trzymały się kupy. Odpuściłam jednak sprawę i wiem, że zakupów u nich nigdy nie zrobię ![]() ale w jeśli chodzi o e-glam mimo wszystkich akcji z nimi w roli głównej jakie miałam przyjemność czytać, myślę że i tak nadal będę tam kupować, gdyż ceny jednak często mają konkurencyjne ( no chyba, że jakaś niemiła syt. mi się wydarzy i tym samym do nich zniechęci - odpukać )
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3930 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja kupowałam teraz mamie na święta perfumy i szukałam burberry touch, kupiłam na iperfumy czy coś takiego, i w sumie zapłaciłam tylko 150 zł za 100 ml. Odbiór osobisty w Wwie przy feminie, fakt stałam w kolejce dobre 40 minut ............... No ale perfumy pachną na oryginalne..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Nie wiedziałam właśnie jak to jest z wysyłką 
I że do tej godziny ze mną i moimi pytaniami wytrwałaś
Kupię z perfumerii
Dobranoc

nigdy czegoś takiego nie widziałam, czemu wyczaszkowało? czasami widzę takie małe nożyczki zamiast jakiegoś słowa, wyjaśni mi ktoś w jakich sytuacjach takie rzeczy się dzieją? Bo jestem nie w temacie

możesz brać śmiało!

wiedziałam, że tak będzie i nie pomyliłam się
wczoraj zamówiłam na e-glamour dwie wody dla mamy na imieniny, jedna w cenie bardzo perełkowej- Guerlain Idylle za 96zł i wiedziałam, że pewnie nic z tego nie będzie, bo na pewno się pomylili z ceną i nie będą chcieli za tyle sprzedać. I co? Dzisiaj rano pani z e-glamour zadzwonila, ze niestety zaszła pomyłka, nie mają takiej wody w magazynie