|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
czy ktoś kupował tutaj?
http://www.electro.pl/Perfumy_damskie,993,992.html mają dziś dzień darmowej dostawy |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tutaj ostatnio same narzekania na kokai.pl
![]() A powiedzcie czy w przypadku innych, może nie tak szalenie okazyjnych ofert, działają oni ok? Chciałabym coś zamówić, z płatnością z góry i trochę się waham.Zamawiała któraś z was coś w ostatnich dniach i może się podzielić wrażeniami? |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co z Agito.pl ??? Można im zaufać?
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tą funkcją dekoracyjną chodzi mi o to, że ja raczej zwykle nie pozwalam sobie na większe szaleństwa przede wszystkim ze względów finansowych i kupuje raz na jakiś czas jeden flakon, który zużywam do końca. Jeden flakon stoi u mnie na półce w pokoju przez dość długi okres, bo zwykle kupuję 100 ml i cieszy oko . Dlatego tez zapach wybieram bardzo rozważnie. Spędziłam ostatnio cały dzień z Addictem i jednak wycofuję się z zakupu. Jest dla mnie zdecydowanie za ciężki. Na pasku inaczej też się rozwijał niż na mojej skórze. Na pasku było więcej wanilii, u siebie wyczuwam tylko drzewną nutę...Dziś przeszłam się z Allure na sobie i zdecydowałam już konkretnie, teraz tylko szukam sprawdzonego sklepu . Zna ktoś te ?http://www.perfumyplaza.pl/chanel-al...a-dostawa.html http://neofix.pl/chanel-allure-100ml-edp-p-196.html http://www.perfumeriapure.pl/chanel-...ay-100-ml.html Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam hasło w wyszukiwankę ale nic mi nie wyszło więc zapytam:
co sądzicie o http://kosmetykiperfumy.pl ? Są tam perfumy na które poluję w bardzo przystępnej cenie... ale trochę się boję zaryzykowac.
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. Dalsza historia moich udanych zakupów na Kokai.plW końcu udało mi się dodzwonić do nich w ubiegły poniedziałek, po milionie prób Miły Pan mnie przeprosił i powiedział, że paczka z pozostałą częścią zamówienia zostanie wysłana jeszcze tego dnia, a w ramach rekompensaty dostanę pakiet próbek.Rzeczywiście na drugi dzień przyszła paczuszka a tam w gratisie... 1 próbka Angela Sunessence To napisałam, że potrafią człowieka rozśmieszyć. Odpisano mi, że zostanie wysłana paczka z gratisami, a pieniądze za nieszczęsną organzę zostaną przelane na moje konto. Na drugi dzień przyszła paczuszka z kilkoma próbkami. Na kasę czekam do dziś
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2013-02-18 o 17:45 |
|
|
|
|
#4898 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z niektórymi trzeba ostro bo inaczej się nie da, a za takie akcje ten sklep powinien zniknąc z listy polecanych perfumerii. |
||
|
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z xperfume.pl - wszystko cacy. W poniedziałek pakowana na miejscu była w środę. Ceny dobre, dołożone próbki - polecam ! (kupowałam Dior Dolce Vita i YSL Baby Doll). A, i na paragonie jest kod zniżkowy na następne zakupy w wysokości 10 zł.
|
|
|
|
#4900 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem zadowoloną klientką perfumerii.pl. Już kilka razy miałam okazję kupić tam zapachy, zarówno dla siebie jak i dla chłopaka. Ceny są faktycznie niższe, perfumy oryginalne, dosyć duży wybór. Nie miałam żadnych problemów z zamówieniem czy odbiorem. Mogę polecić w 100 proc.
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem troszkę zniesmaczona zamówieniem na E-Glamour. Kupiłam perfumy, których... nie mają na stanie.
|
#4902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam prośbę. Pewnie wkurzają was tego typu pytania, ale widzę sprzeczne wiadomości odnośnie aktualność pierwszego posta, więc stąd mje pytanie - czy iperfumy.pl są wiarygodne na tip top?
![]() Edytowane przez --Olka-- Czas edycji: 2013-02-23 o 23:42 |
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam zakupy w kokai, wszystko idealnie, jestem b.zadowolona, polecam
!
|
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kolejnym upomnieniu - oddali w końcu pieniądze
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was kupowała Aliena na iperfumy.pl ( http://www.iperfumy.pl/thierry-mugle...na-dla-kobiet/ )? Przyznam, że do tej pory perfumy kupowałam tylko stacjonarnie, bojąc się podróbek. Jednak cena perfumeryjna Aliena jest dla mnie za wysoka. Tyle, że tu (jak na wodę perfumowaną, nie toaletową) jest z kolei jakaś taka niska. Nie wiem czy nie za niska... Perfumeria jest co prawda w poście z polecanymi, ale i tak się boję. Dlatego jestem ciekawa czy któraś z Was kupowała tam tę wodę perfumowaną (nie toaletową).
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No , pomyśl trochę.
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Przyczajenie
|
Nie musisz być niemiła. Wyraźnie piszę, że nigdy wcześniej nie zamawiałam perfum przez internet, więc boję się podróbek. Zapytałam grzecznie, jeżeli irytują Cię takie posty, mogłaś go pominąć. Szanuję moje ciężko zarobione pieniądze, do tego muszę utrzymać rodzinę i nie chcę wydawać 200 zł na podróbkę. Mam wątpliwości, więc grzecznie pytam. Nie zmuszam kogokolwiek do odpowiedzi.
|
|
|
|
#4910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeszłam się kilka dni temu z Anglelem i też mi było niedobrze . Kupiłam w kokai Givenchy z tej serii anioły i demony, fioletową wersję. Cena też niska w porównaniu do Sephory, mam nadzieję, że to oryginał.
|
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszyscy, którzy na taką listę trafią, to sprawdzone (nie raz i nie kilka) perfumerie i sprzedawcy - wizażanki kupują od niech regularnie, i nie wystarczy, żeby kilka osób zachwalało, żeby na listę trafić. Jeśli sklep/allegrowicz jest na liście polecanych, nie musicie martwić się o podróbkę - na 100% dostaniecie oryginalne perfumy. A jeśli po raz enty pojawia się nowa osoba i pisze "widzę, że jest w spisie polecanych, ale pytam na wszelki wypadek" - zrozumcie irytację... |
||
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się ma to w takim razie do tych ogromnych problemów z perfumerią kokai która też jest na liście polecanych, a na której tak wiele Wizażanek się "przejechało"?
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem niemiła, bo nie chcesz utopić pieniędzy, tylko dlatego, że nie chce Ci się czytać nawet kilku postów na forum. A to dlatego, że na Twoje wątpliwości kilkadziesiąt t razy już odpowiadano - co to znaczy, że perfumeria jest polecana.
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa zapachy które u nich kupiłam są w 100% oryginalne. Wpadka ze sprzedażą wody której nie mieli na stanie nie tylko im się zdarzyła. Spotkało mnie to też np. w e-glamour ostatnio Perfumeria.pl też mi raz anulowała zamówienie bo się okazało, że za tanio mieli wodę w systemie Co jednak nie zmienia faktu, że perfumerie te sprzedają oryginalne produkty.
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2013-02-24 o 15:56 |
|
|
|
|
#4916 | |||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
.Cytat:
zaliczyli wpadke, ktoras z dziewczyn pisala ,ze zmieniali siedzibe ,byc moze dlatego powstal taki balagan Cytat:
i pewnie jeszcze nie raz sie zdarzy przyzwyczailysmy sie ,ze kupujemy i w ciągu 3 dni mamy przesylke albo na drugi dzien (biorac za pobraniem)
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-02-24 o 16:23 |
|||
|
|
|
#4917 |
|
Przyczajenie
|
Myślałam, że gdzie jak gdzie, ale na wizażu, który uwielbiam od lat (choć nie udzielałam się na forum) można zapytać o wszystko bez obawy o publiczny lincz. Jednak się myliłam.
Rozumiem, że podobne pytania zadawne są wiele razy i mogą irytować. Myślałam jednak, że jeżeli ktoś nie chce odpowiadać omija pytanie. Przynajmniej tak dzieje się na innych odwiedzanych przeze mnie forach, nawet jeżeli dany temat był wałkowany milion razy. Rozumiem irytację, ale nie lubię kiedy ktoś jest w stosunku do mnie niegrzeczny (zupełnie bez powodu).Żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania tematycznego, bo w końcu to nie wątek o wyżalaniu się, dziękuję za wszystkie odpowiedzi. |
|
|
|
#4918 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
EDIT gdyby na liście wiarygodnych perfumerii zamieszczać tylko takie, które nigdy nie zaliczyły wpadki z błędem w zamówieniu czy czymś w ten deseń, to żadna z najbardziej topowych perfumerii (w których Wizażanki ciągle kupują) nie miałaby na niej (liście) racji bytu.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-02-24 o 16:50 |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie neguję faktu, ze być może sklep ten ma trudności przejściowe, ale nie zmienia faktu, że klienta powinno się szanować, a z relacji niektórych z Was nie odniosłam takiego wrażenia.
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może warto dopisać do listy wiarygodnych xperfume.pl? Jest tu kilka pozytywnych opinii na jej temat. Ja sama bardzo czaiłam się z tym sklepem, bo tanio, bo szeroka oferta, ale rekomendacji brak. Ostatnio zrobiłam tam zakupy i nie można złego słowa powiedzieć, bardzo dobra informacja ze strony sklepu, na przesyłkę czekałam dwa dni, do tego miły gest w postaci odlewki ( do wyboru jedna z podanych pozycji) oraz próbka gratis (to już losowo). Paczka bardzo dobrze zapakowana. Zaglądałam tu przed zakupami i wyłowiłam kilka postów na jej temat, a że nie było na pierwszej liście, miałam zagwarantowane mnóstwo emocji w oczekiwaniu na paczkę
Edytowane przez agno Czas edycji: 2013-02-27 o 10:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Proszę powiedzcie mi jeszcze dziewczyny gdzie mogę najtaniej kupić edp Angel 50 ml raczej ostatecznie 100 ml.