|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Chcę się upewnić, czy mam rację. Skoro perfumeria Fumeria. pl ma tego samego właściciela, konto bankowe, NIP co Luxury (pachniemy), to mozna się spodziewać, że i produkty będą tej samej jakości? Tyle że Luxury jest polecana, a Fumeria chyba nieznana. Adres też maja inny, chociaż obie krakowski. Może ktoś robił zakupy w tej ostatniej?
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
aromadream.pl- bardzo proszę o opinię
Na opineo bardzo dobre statystyki, ale więcej dla mnie znaczy wasze zdanie.
|
|
|
|
#4983 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowy i z tego co widzę, przynajmniej w tym wątku, nie zbyt wielu na wizazu jest mężczyzn... dlatego spytam Was miłe Panie, czy męskie perfumy w polecanych przez Was perfumeriach, również są na 100% oryginalne? Pytam, bo jak wspomniałem mężczyzn chyba tu nie wielu, przynajmniej wertując ten wątek nie dokopałem się do męskiej opinii, a pewnie nieraz kupowaliście zapachy dla swoich ukochanych
. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A czemu myślisz, że polecane i wypróbowane przez nas (tysiące a nawet setki ) perfumerie mają oryginalne tylko damskie wody . Oczywiście, że męskie też są oryginalne |
|
|
|
|
#4985 |
|
Przyczajenie
|
...w takim razie ślicznie dziękuję i bez stresu zamawiam. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaki (
) kupowaliście może w perfumerii avcosmetics.pl ? Na wątku jest jedna opinia a wolałabym jednak poznać opinię innych osób ![]() Szukam Womanity w fajnej cenie a najtaniej jest właśnie tam
|
#4988 |
|
Wtajemniczenie
|
No i otrzymałam pierwsze zamówienie z dolce.pl , woda była dobrze opakowana, oryginalnie zafoliowana i ja właśnie to lubię bo wiem że nikt tam wcześniej nie grzebał, już czuję że będę tam zamawiać, wybór zapachów przeogromny i to mi pasuje, wiele takich co na półce sklepowej nie widziałam wcześniej, będę pachnieć najlepiej z mojej ulicy...
.Co do wody to wydaje mi się drzewna to pewnie ten fikus i brzoza w składzie... ale co ja tam wiem, podoba mi się. Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2013-04-17 o 16:39 |
|
|
|
#4989 |
|
Raczkowanie
|
po nieudanej transakcji na allegro kupiłem perfumy (najlepsza cena jaką znalazłem w oficjalnych sklepach na chanel;])
tutaj: http://www.xperfume.pl polecam
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zamówienie z aromadream.pl wczoraj dotarło. Perfumy oryginalne, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt. Na moje pytania w ciagu godziny dostawałam odpowiedz.jestem zadowolona i to bardzo
|
|
|
|
#4991 |
|
Przyczajenie
|
Zrobiłam zakupy w dolce.pl i wczoraja dostałam przesyłkę. Zamawiałam kosmetyki clarinsa oraz perfumy CK Truth dla brata.
Jeśli chodzi o terminowość nie mam zastrzeżeń,zapakowane super. Co do oryginalności nie mam wątpliwości ,że oryginały(ale nie jestem ekspertem),mam nadzieję,że się nie myle,polecając tę perfumerie internetową.
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam wczoraj Womanity EDP Muglera w perfumerii avcosmetics.pl i nie dostałam paragonu
![]() Czy mam zacząć się martwić?
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj maila, i myślę, że nie tylko ja, o zmianie regulaminu sklepu perfumeria.pl
Czy ktoś się orientuje na czym dokładnie polega ta zmiana? Bo oni po prostu dają odnośnik do nowego regulaminu a nie wyjaśniają w czym rzecz. |
|
|
|
#4996 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
) Co prawda nie jestem w stanie dotrzeć do poprzedniej wersji; ale podejrzewam że chodzi o nowe regulacje związane z plikami cookies i z tego co pamiętam to chyba wcześniej nie oferowali odbioru osobistego ale pewna nie jestem. Co jeszcze się zmieniło - niestety nie mam pojęcia. Chyba ten e-mail, to coś na zasadzie, że jeżeli nie wyrażasz zgody na nowe warunki to możesz usunąć konto - jak piszą. Zwykle z wszelkimi "umowami" tak jest, że jak wprowadza się zmiany, to osoba nie godząca się na nie, może wogóle zaprzestać korzystania ze "współpracy"; chyba dla porządku te maile rozsyłają. Ale ja prawnikiem nie jestem, więc może ktoś mądrzejszy się wypowie.
|
|
#4997 |
|
Przyczajenie
|
polecam mojezapachy.pl
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba masz rację, że chodzi o te pliki cookies. Odbiór osobisty był już wcześniej na pewno. Ja tam raczej regulaminów nie czytam, raczej przeglądam na szybko więc nie byłam wstanie wskazać zmian. A bałam się, że to może coś ważnego
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, nie wiedziałam za bardzo gdzie umieścić moje pytanie więc zapytam tutaj. Czy ktoś z Łodzi orientuje się w kwestii wiarygodności co do perfumerii "Aromatika" (plac barlickiego box 18). Dostałam dziś wizytówkę do zakupów próbek, pan mówił że ma oryginalne zapachy tanio sprzedaje. Cóż, na stoisku ma wody w stylu Chatier, a z oryginałów Mexx i Gabriela Sabatini chyba?
Stąd mam wątpliwości czy aby on mówił prawdę.
|
|
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a czy któraś kupowała cokolwiek w sklepie 2find.pl ?? Szukałam Kenzo Amour w pojemności 50 ml no i w moim ulubionym e-glamour nie było, wyskoczyła mi cała fura mniej znanych sklepów, wśród nich ten - niestety na ceneo ma malutko opinii... zachęcająca jest b. niska cena dostawy (9,99 za kuriera!), no i w ogóle ceny perfum mają fajne... może nie aż tak niskie jak np. w czeskiej xperfume.pl ale niski koszt przesyłki to rekompensuje.
Dajcie znać proszę, czy ktokolwiek zna i coś u nich kupował... |
|
|
|
#5001 |
|
Przyczajenie
|
uważam, że należy wykasować z listy iperfumy.pl - sprzedają podróbki. ostatnio zakupiłam u nich DKNY be delicious i Masaki Aqua Mat. Mając porównanie po zakupach owych w Sephorze stwierdzam, że zakupione w iperfumy.pl są nieoryginalne, gdyż wietrzeją już (Masaki) po 1,5 h, a DKNY po 2h. W dodatku szalenie długi czas oczekiwania na przyjęcie reklamacji (potrącają 10% ceny) i zwrotu kasy na konto. ogólnie nie polecam, choć ceny kuszą.
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
A czy wcześniej była możliwa dostawa przez Paczkomaty? Chyba to wprowadzili....
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5006 | ||
|
El Cumpleaños Secreto
|
Cytat:
Właśnie ![]() Cytat:
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama zamawiałam nieraz i zawsze było wszystko w porządku.Jak widać w przypadku tej dziewuchy, najłatwiej rzucić oskarżenie i ulotnić się z wątku bo nie wierzę, że doczekamy się jakichkolwiek zdjęć, itd...
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu chcę sobie ponarzekać na Kokai.pl
Ja wiem, że to może być upierdliwe, że tak się czepiam, ale skoro mają ustalone pewne zasady, to powinni się ich trzymać prawda? ![]() Chodzi mi o program lojalnościowy. Początkiem kwietnia na rozbiórkę kupiłam od nich flaszki na kwotę ponad 400zł i z tego co wynika z ich zapisów w programie lojalnościowym, to powinnam mieć przyznane dodatkowe punkty, jednak nic takiego mi nie dodali... Napisałam do nich maila, ciekawe co odpiszą. Fajne jest to, że starają się wszystko rozwiązać z korzyścią dla klienta, ale żeby się tak ciągle o coś upominać? Po co ten zapis, skoro się go w ogóle nie trzymają? Kupowałam oczywiście flaszki bez promocji wtedy, tzn bez znaczka %
|
#5009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn nie widzialam tych ujemnych ale bylo 0 mimo ze kupowalam nastepne... i jak sobie wyliczylam w excelu to dopiero jak "odrobilam" te punkty ujemne to znow zaczely przyrastac normalnie...
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja mam z nimi ciągle jakieś problemy a tu jednak nie. Napisałam im maila, ciekawe co odpiszą
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Na opineo bardzo dobre statystyki, ale więcej dla mnie znaczy wasze zdanie.

) perfumerie mają oryginalne tylko damskie wody
. Oczywiście, że męskie też są oryginalne