|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
|
|
|
|
|
#1052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile dobrze pamietam, to nie trzeba wysylac dodatkowego maila- wystarczy zamawiajac na ich stronie, wybrac opcje kuriera i zaplate przy odbiorze.
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Tak, mówię o Perfumeria.pl. Dziękuje za informację.
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
www.zona43.pl
Szczęka mi opadła i wyglądam tak- ![]() Na bank to oryginały?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
Na 100 %-masz moje słowo
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zadowolona z iperfumy.pl Chciałam zamówić na perfumeria.pl, ale tam nie mieli tego, czego chciałam i wybór padł na iperfumy.pl Po przyjęciu zamówienia dostałam na drugi dzień smsa, ze zrealizowali zamówienie. Wprawdzie obiecali, że wyślą maila z numerem przesyłki, a niczego takiego nie dostałam, ale co tam! Paczka przyszła w ciągu 2 dni! Dostałam w czwartek, a zamawiałam we wtorek wieczorem! Ekspres! Perfumy oryginalne, numerki się zgadzały. I zafoliowane, choć brałam pod uwagę możliwość, że nie będą. No i próbka! Szkoda, ze akurat Boss Woman, którego nie bardzo lubię. Wolałabym coś męskiego, ale i tak bardzo miło. No i kurier gratis. SUPER!!!POLECAM!!!
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie przyszedł mój zamówiony w czwartek wieczorem Smok, pięknie opakowany z dwiema dodatkowymi próbkami |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sądzicie o tej perfumerii? Miała któraś z Was coś od nich? Oryginały?
http://www.perfumy-vip.pl/ |
|
|
|
#1063 |
|
Konto usunięte
|
Ja chciałbym dorzucić swoje dwa groszę. Ktoś wczesniej wspomniał o perfumerii http://www.oryginalne-perfumy.pl . W związku z tym ,że ostatnio bardzo mocno się reklamują w wyszukiwarce google (szukając perfum natrafiam po kazdym słowie na Nich
) postanowiłem zamówić u nich perfumy. Byłem bardzo mile zaskoczony. Po złożeniu zamówienia zadzwoniłem potiwerdzić telefonicznie - człowiek oczywiście wszystko potiwerdził - dodatkowo dowiedziałem się, że wszystkie produkty dostępne online w perfumerii są dostępne od ręki, ponieważ oferta jest codziennie aktualizowana i produkty niedostepne są deaktywowane, czyli, czyli nie ma takiej sytuacji jak w wielu perfumeriach, że zamawiałem perfumy a po 2 dniach oddzwaniali lub pisali maila z przeprosinami, że niestety skończyło się im perfumy zamówieone przezemnie. Zamówiłem http://www.oryginalne-perfumy.pl/azz...0ml-p-411.html - perfumy miałem po ok 3 dniach od momentu zamówienia i nie mam żadnych zastrzeżeń co do ich oryginalności. Pachną i wyglądają tak samo jak te z innych perfumeii. Opakowania zafoliowane i solidnie zapakowane. Z wielką chęcia chciałem polecić wszystkim tę perfumerię. Napewno nie raz skorzystam z ich oferty mimo, że nie są najtańsi w internecie ale przynajmniej jako jedna z niewielu perfumerii ma aktualną ofertę online, co dla mnie jest bardzo ważne.Pozdrawiam wszystkich Zapomniałem dodać, że dostałem próbki perfum dołączone do paczki z zamówionymi perfumami coi zwiększa atrakcyjność ich oferty - nie wszystkie perfumerie internetowe dodają próbki do zamówień.
Edytowane przez 8a0a3a545715e1ae36c068e33ee09d86da6a6855_6781b4817a552 Czas edycji: 2008-09-02 o 15:25 |
|
|
|
#1064 |
|
Przyczajenie
|
A co sadzicie o perfumerii profumo?
Zamowilam, tam dzis perfumki.dostawa ponoc w 24h.opinie na ceneo bardzo pozytywne. |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
[1=8a0a3a545715e1ae36c068e 33ee09d86da6a6855_6781b48 17a552;8858223] czyli nie ma takiej sytuacji jak w wielu perfumeriach, że zamawiałem perfumy a po 2 dniach oddzwaniali lub pisali maila z przeprosinami, że niestety skończyło się im perfumy zamówieone przezemnie. [/quote]
Wydałam naprawdę mnóstwo pieniędzy robiąc zakupy w perfumeriach internetowych (zamawiam dla siebie i dla koleżanek z pracy) i jakoś nigdy mi się nie zdarzyło, żeby czegoś zabrakło. [1=8a0a3a545715e1ae36c068e 33ee09d86da6a6855_6781b48 17a552;8858223]Napewno nie raz skorzystam z ich oferty mimo, że nie są najtańsi w internecie ale przynajmniej jako jedna z niewielu perfumerii ma aktualną ofertę online, co dla mnie jest bardzo ważne.[/quote] Owszem, nie są najtańsi - dla porównania Kenzo Amour 100 ml w "Oryginalnych perfumach" kosztuje 226zł plus koszty przesyłki 13,50 zł a w "Perfumerii.pl" 164,99, plus przesyłka 9.90. Różnica wynosi 65 zł. [1=8a0a3a545715e1ae36c068e 33ee09d86da6a6855_6781b48 17a552;8858223] Zapomniałem dodać, że dostałem próbki perfum dołączone do paczki z zamówionymi perfumami coi zwiększa atrakcyjność ich oferty - nie wszystkie perfumerie internetowe dodają próbki do zamówień.[/quote]Hmm, próbeczki za 65 zł? Trochę drogo jak dla mnie. Oczywiście każdy zamawia gdzie chce, ale jakoś mi ten post pachniał agitacją i reklamą.... |
|
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
http://www.crystaline.pl/go/_info/?user_id=947&lang=pl
sprawdzał ktoś tą stronkę?? |
|
|
|
#1067 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1068 |
|
Przyczajenie
|
a wiec tak:polecam profumo gdyz serwis i zaangazowanie pani ktora sie tym zajmuje sa naprawde na piatke z plusem.nie ma problemu z kontaktem.ja z moja przesylka troche namotalam ale pani tak zrobila ze dostalam wszsytko po 2 dniach w stanei nienaruszonym.perfumy pachna dlugo.sprawdzam je jeszcze na pasku z sephory na ktorym mam tez sam zapach i czuc go od poniedzialku.zobacze co bedzie z tymi ktore zamowilam.do tego 2 probki perfum.i 2 dlugopisy.szybko, milo, tanio.innych nie probowalam.myslalam zeby skusic sie na cos w perfumeria.pl ale moja kolezanka zamawiala dla swojej mamy 5th avenue elisabeth arden i twierdzi ze nie trzymaja sie dlugo a to woda perfumowana wiec musza byc podroba.nie wiem.osobiscie nie sprawdzalam.oponie byly pozytywne tutaj na forum o tej perfumerii.teraz sie czaje na rozslawiona strawberry.ceny sa miazdzace.
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz wacham się, czy kupić Michael by Michael Kors (dostępny tylko w Douglasie, na necie nigdzie go nie znalazłam niestety) a Baby Doll właśnie w tej perfumerii (130zł za 50ml, 160 za 100ml mnie baaardzo kusi )
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1072 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale nie dostawa jest 24h tylko wysylka Co nie jest trickiem o czym sie przekonalam. Wczesniej zamawialm gdzie indziej (nie bede wymienaic nazwy sklepu) to wysylali raz po 3 dniach a raz po tygodniu i tylko jakies dziwne tlumaczenia.Wracajac do sklepu o ktory pytalas. Jak zlozysz zamowienie o odpowiedniej godzinie to paczka wyjdzie tego samego dnia. Jesli wybierzesz kuriera masz przesylke na drugi dzien na pewno. Co do poczty to wiadomo 2-3 dni. Z tym ze ja raz wybralam poczte polska i rzezywiscie doszlo na drugi dzien. Ogolnie z tego co wiem do duzych miast poczta dostarcza na drugi dzien, ale nikt tego nie gwarantuje. |
|
|
|
|
#1073 |
|
Konto usunięte
|
kupiłem w perfumeria.pl Kenzo amour. Z naklejki na opakowaniu i na butelce jest wycięty prostokącik.
O co chodzi? przeciez tam chyba nie było napisane "falsyfikat" żeby sprzedawca coś usuwał? Ktoś tak miał? |
|
|
|
#1074 |
|
Miss Pudernica
|
http://www.kosmetykiperfumy.pl/
Co sądzicie? Niskie ceny, testery jeszcze tańsze.
|
#1075 |
|
Przyczajenie
|
[1=a9a75cf49e879ac84061fb2 5bea664f6b1a2907c_62d1f17 23f76b;8927101]kupiłem w perfumeria.pl Kenzo amour. Z naklejki na opakowaniu i na butelce jest wycięty prostokącik.
O co chodzi? przeciez tam chyba nie było napisane "falsyfikat" żeby sprzedawca coś usuwał? Ktoś tak miał?[/quote] Najlepiej zadzwon i zapytaj. Sama jestem ciekawa jak to na prawde jest. Z tego co slyszalam to hurtownie usuwaja te numery zeby nie stracic licencji na dystrybucje. To nei dotyczy wszystkich marek i dystrybutorow. Zalezy od hurtownii po prostu. Na pewno w Sephorze tego nie ma. |
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prosbe, mozecie mi cos powiedziec o limta.pl, bo przegladam oferte i zastanawiam sie, czy mozna zaufac.
Zamowic chce Bright Crystal i pare pierdulek do kapieli. Bardzo dziekuje
|
|
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
[1=8a0a3a545715e1ae36c068e 33ee09d86da6a6855_6781b48 17a552;8858223]Ja chciałbym dorzucić swoje dwa groszę. Ktoś wczesniej wspomniał o perfumerii http://www.oryginalne-perfumy.pl . W związku z tym ,że ostatnio bardzo mocno się reklamują w wyszukiwarce google (szukając perfum natrafiam po kazdym słowie na Nich
) postanowiłem zamówić u nich perfumy. Byłem bardzo mile zaskoczony. Po złożeniu zamówienia zadzwoniłem potiwerdzić telefonicznie - człowiek oczywiście wszystko potiwerdził - dodatkowo dowiedziałem się, że wszystkie produkty dostępne online w perfumerii są dostępne od ręki, ponieważ oferta jest codziennie aktualizowana i produkty niedostepne są deaktywowane, czyli, czyli nie ma takiej sytuacji jak w wielu perfumeriach, że zamawiałem perfumy a po 2 dniach oddzwaniali lub pisali maila z przeprosinami, że niestety skończyło się im perfumy zamówieone przezemnie. Zamówiłem http://www.oryginalne-perfumy.pl/azz...0ml-p-411.html - perfumy miałem po ok 3 dniach od momentu zamówienia i nie mam żadnych zastrzeżeń co do ich oryginalności. Pachną i wyglądają tak samo jak te z innych perfumeii. Opakowania zafoliowane i solidnie zapakowane. Z wielką chęcia chciałem polecić wszystkim tę perfumerię. Napewno nie raz skorzystam z ich oferty mimo, że nie są najtańsi w internecie ale przynajmniej jako jedna z niewielu perfumerii ma aktualną ofertę online, co dla mnie jest bardzo ważne.Pozdrawiam wszystkich Zapomniałem dodać, że dostałem próbki perfum dołączone do paczki z zamówionymi perfumami coi zwiększa atrakcyjność ich oferty - nie wszystkie perfumerie internetowe dodają próbki do zamówień.[/QUOTE]tylko powiedz mi jaki jest sens przeplacac 60zl? http://perfumeria.pl/Azzaro+Chrome+W...099,01,i2.html patrzac na perfumy powinnismy rowniez istotny czynnik uwzglednicz jak cena ![]() bo kupic zeby przeplacic to kazdy umie, ale kupic oryginal po przystepnej cenie to juz sztuka, swoja droga temat powinien byc kontrolowany przez moderatorke a wiarygodne perfumerie powinny byc dopisywane do listy by trzymac tu porzadek bo naprawde przejrzec XX stron trzeba by odpowiedziec sobie na pytanie, no i czesto sa dublowane pytania o perfumerie
|
|
|
|
#1078 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A z tą listą niezły pomysł Obiecuję, że na początku października już będzie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1079 |
|
Rozeznanie
|
tak np na pierwszym poscie lista zeby mogl kazdy wrocic i zobaczyc co jest polecane i godne zakupow no i wyczyscic ten temat, oraz zastrzec zeby nie pytac o perfumerie ktore juz beda na liscie w 1 poscie
by nie dublowac i nie robic z tego 150 stronnicowego tematu z ktorego nic nie wynika
|
|
|
|
#1080 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

. Pozdrawiam.
i do tego koszt przesylki sie nie zmienia kurier kosztuje nadal 9,90 nawet w opcji za pobraniem