|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Jeżeli chodzi o foliowane to dwa produkty Clinique były bez folii,ale w perfumerii również nie są ofoliowane (sypki rozświetlacz i mydełko do twarzy).Mariolu,trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola, trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy!
A odnośnie foliowania kolorówki - z tego co pamiętam, wszystko przychodziło niezafoliowane. Z pielęgnacji coś tam na pewno miałam zafoliowane. |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ! Nic się nie stało, ze Cię nie było Dzisiaj dostałam chyba automatycznie generowaną odpowiedz z truskawy, że muszą przestudiować temat, ale żeby nie odsyłać: We are sorry to learn about the problem. We will send you a replacement as soon as possible. Please do not return the undesired product to us as this is both inconvenient and expensive. dziękuję Wszystkim dziewczynom trzymającym za mnie kciuki Fakt, że po wczorajszym mailu do truskawy już dzisiaj czekał na mnie mail od nich trochę mnie uspokoiło. Może coś zrobią ![]() Jak myślicie - co ja w końcu mam ? EDT czy EDP ?
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu napisali, że przykro im dowiadywać się o takim problemie, wyślą Ci nowy (zamienny) produkt tak szybko jak to możliwe. Proszą, aby nie odsyłać niechcianego produktu, bo jest to zarówno uciążliwe jak i kosztowne.
Nie muszą omawiać tematu ![]() Co do dyskusji nt. zwrotu cła - na razie wysłałam do nich 3 maile i na każdy z nich odpowiedzieli po max. godzinie. Na dwa z nich dostałam drugą wiadomość o wygenerowaniu płatności, na trzeci jeszcze nie,a le wysyłałam go wczoraj. Także pod tym względem nie mogę na nich narzekać. |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego co masz - ja bym na razie uznała dla własnego spokoju że to po prostu Cristobal bezwersjowy Jak dojdzie nowe EdP to będziesz mogła porównać
|
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale to dobrze, że jednak zareagowali natychmiast To już się uspokoiłam![]() Różowy Strachulcu dzięki Twojej pomocy będę miała spokojny weekend
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, cieszę się że mogłam pomóc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj u mnie kolejny poniedziałkowy dzień paczkowy
Dostałam z truskawy podkład Clarinsa. Dla tych co byli nim również zainteresowani powiem, ze kolor 06 praline jest naprawdę bardzo jasnym podkładzikiem .
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, a jakie wrażenia? Opisz jak juz wypróbujesz
|
|
#2020 |
|
Przyczajenie
|
girls!!could u help me????zakupilam na truskawie krem i tonik cliniqua no i poszlo gladko napisalam ten transaction no a oni ma na to: "Please provide us with your order no. so we can be of more assistance." nie wiem co z tym order no,to to samo co transaction no,bo nie przypominam sobie zeby gdzies mi pisalo order no!!!z gory dzieki !!
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zamawiałaś, dostałaś potwierdzenie zamówienia - tam masz order number
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Przyczajenie
|
i tu jest pogrzebany..;(( niestety nie dostalam jeszcze kredytowki a bylam napalona i zamowilam przez direct deposit czyli przelew i nie dostalam zadnego potwierdzenia do teraz kazali tylko transaction no. i tyle nie wiem <zalamka>
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj piereszy raz zamowilam krem za 60zl
z konta taka kwota poszła, ale nie dostałam zadnego potwiedzenia na moj email |
|
|
|
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a zapisałyście stronę końcową (na koniec zamówienia)? Tam też jest order number.
Dodatkowo - sprawdźcie swoje foldery spam - dopóki nie oznaczyłam adresu z Truskawki jako "białego" (czyli ok), maile od nich lądowały u mnie w spamie. Z ciekawości - w jaki sposób można na Truskawce płacić przelewem?
|
|
#2025 |
|
Przyczajenie
|
annmarie oni podaja numer konta,nazwe banku i adres banku
w moim przypadku zadnej strony niekoncowej nie bylo,poprostu zrobilam przelew napisalam co chce ni r transakcji i to wszystko i teraz wlasnie chca ten order no.ja myslalam ze oni jakies confirmation od siebie posylaja ale nic ( chyba musze maila napisac bo nawet nie napisali czy te pieniadze doszly ://
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
annmarie dzieki za podpowiedz
))mialam widomośc jako spam a czy ja jakos muszę potwierdzic to zamowienie, bo ja niestety tez nie znam angielskiego I NIE WIEM CZY TO JUŻ W3SZYSTKO POZDARWIAM |
|
|
|
|
#2027 |
|
BAN stały
|
ile sie placi za przesylke na strawberry?czy ktos by byl chetny na wpsolne zakupy czy wychodzi to drozej nz na allegro
chce kupic babydoll bo jest w promocji i nie wiem jak zamowic
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
Abar, Ty nic nie potwierdzasz - masz potwierdzenie, a teraz dostaniesz kolejne - z datą wysyłki (pewnie jutro) - będziesz tam miała "dispatched"
Zgrabna, a gdzie napisałaś im co zamawiasz? W oddzielnym mailu, w tytule przelewu, czy jeszcze gdzieś indziej? Jennifer, za kolorówkę i pielęgnację nie płaci się za przesyłkę, za perfumy - 10% zamówienia. Zamawiasz przez stronę, płacisz kartą (wypukłą! lub przystosowaną do płatności internetowych), albo poprzez PayPal.
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
oki dzieki
a jak napiszą mi "dispatched TO TEZ NIC NIE POTWIERDZAM? ZROZUMIALAM,ZE PO ZAPŁACENIU WOGÓLE NIC NIE MUSZĘ POTWIERDZAC CZYLI ODPOWIADAC, TLKO CZEKAC OK. 2 TYGODNI NA PRZESYLKE SORRY,ZE SIE TAK DOPYTUJE,ALE TAK TO JEST JAK SIE NIE ZNA JĘZYKOW |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 |
|
Przyczajenie
|
no jak wyslalam pieniadze to odrazu napisalam osobnego maila ze akurat zrobilam przelew i co chce zamowic, a w tytule przelewu takze napisalam jaki kosmetyk chce i wlasnie na tym sie zakonczylo!!!zaczynam sie poprostu martwic,juz czuje jakies zniechcenie do truskawy :P:P
|
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w obsłudze klienta pracują u nich różne osoby, więc i maile trafiają do różnych osób.
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
ANNMARIE jeszcze raz dziekuje za cierpliwośc i za dokładne wskazówki
pozdarwiam |
|
|
|
|
#2033 |
|
Przyczajenie
|
no i tak zrobie napisze maila+moje confirmation zbanku!!mam nadzieje ze cosik ruszy hihi a maile zawsze pisze do niejakies isabelle :P:P THX annmarie za info
|
|
|
|
|
#2034 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Truskawkowe zakupy na poprawe humoru, kredki sobie zamowilam (ann
)
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech szybko przyjdą i dobrze służą ![]()
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie fanki truskawkowego raju....dzisiaj przez przypadek otworzył mi sie link z tym sklepem i moje oczy ciało ogarnela wielka chęc kupowania. mam karte visa z inteligo , czy ta karta juz ktoś płacił./...i wogóle jak policzyc te ewentualne cło. czytam tu na forum, ale jak n arazie ogarnela mnie dzika radośc widząc te ceny i nie potrafie racjonalnie mmyslec.
|
|
|
|
|
#2037 |
|
BAN stały
|
widze ze zakupy na strawberry sa dosyc skomplikowana czynnoscia annamarie dzieukuje za odpowiedz czyli jesli chcialabym zamowic jeden perfum to place dodatkowo 10 % jego wartosci?dobrze zrozumialam?a zadnego cla ,zadnych innych kosztow?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ewentualne cło nalicza Urząd Celny, o ile wasze paczki wpadna w ich ręce. Ta opłata to loteria, mozna płacić za wszystkie paczki, a bywa, ze nie doliczą do żadnego zamówienia
|
|
|
#2039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niezależnie ile butelek zamówisz, doliczane jest 10% wartości (jako opłata za przesyłkę), aczkolwiek nie więcej niż 10 euro (15 $).
|
|
|
#2040 |
|
Przyczajenie
|
po wielu trudach i klopotach z truskawa doczekalam sie confirmation i mam nadzieje ze chociaz z UC nie bedzie klopotu :/ annmarie thx zrobilam jak pisalas ;* ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

Jak dojdzie nowe EdP to będziesz mogła porównać
Ale to dobrze, że jednak zareagowali natychmiast
w moim przypadku zadnej strony niekoncowej nie bylo,poprostu zrobilam przelew napisalam co chce ni r transakcji i to wszystko i teraz wlasnie chca ten order no.ja myslalam ze oni jakies confirmation od siebie posylaja ale nic
)