|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Czy ktoras z was kupowała na LuxFactory.pl? Ja wiem, ze w necie raczej pochlebne opinie, ale czy konkretnie stąd ktos cos tam kupował i moze potwierdzic?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Czy mogę śmiało kupić te perfumy?Nie znam tej perfumerii, więc mam obawy. Proszę o radę. http://mojezapachy.pl/index.php?page...mart&Ite mid=71
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyłka
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-07-09 o 13:39 |
|
|
|
#2404 |
|
Przyczajenie
|
http://www.jastinet.pl/ wyzej na 81 stronie pisalam tylko link nie zadzialal
----> polecam !
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Doszła wczoraj przesyłka jestem zadowolona w ciągu 25 godzin od kliknięcia miałam ją u siebie, zapach taki jak powinien być, cena hmm ostatnio za niewiele niższą kupiłam 30 a tu pare złotych więcej i jest 100ml, więc polecam sprzedawcę
![]() I jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc |
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, czy zamawiając w pedecie otrzymałyście gratisy- próbki?
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Matka buldoga
|
Pare lat temu, kiedy zamawialam Coco Chanel dostalam probke Kenzo Flower. Teraz sie chyba zmienily procedury i nic juz nie daja.
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Dziś odbieram perfumy, mam nadzieję, że wszystko będzie z nimi ok
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak zaskoczenie
Zrobiłam zakupy za ok. 180 zł i w gratisie dostałam próbkę(2ml) Escada- Ocean Lounge Cieszę się, bo mam chrapkę na ten zapach. Co do zamówienia- wszystko się zgadza, jestem zadowolona
|
|
#2412 |
|
Konto usunięte
|
poszperałam tutaj na forum, ale nie znalazłam nic na temat sklepu afrodyta http://sklepafrodyta.pl/index.php nie jest to do końca perfumeria bo sprzedają również innego rodzaju kosmetyki, może ktoś kupował u nich i pomoże mi
![]() znalazłam korzystną ofertę poszukiwanego przeze mnie zapachu, ale nie wiem czy warto tam cokolwiek kupować
|
|
|
|
#2413 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
A w pedecie nigdy nie kupowałam, więc nie pomogę.
|
||
|
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
Witam, znalazłam kilka stron wcześniej wzmiankę dotyczącą perfumerii perfumesco. Ktoś tam kupował, i pisał potem, że butelka ok, ale zapach mało trwały. Zastanawiam się, czy ją skreślić, czy może jeszcze ktoś u nich kupował i może coś powiedzieć.
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłam tam zakupy dwa razy i niebawem planuję kolejny zakup u tego sprzedawcy. Również miałam obawy... Nie jestem bowiem zwolenniczką zakupów przez internet, a zwłaszcza perfum, gdzie czai się mnóstwo podejrzanych sprzedawców. Zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-07-21 o 14:34 |
|
|
|
|
#2416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.kokai.pl http://www.sefona.pl/ http://tagomago.pl |
|
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Po wczorajszym odbiorze osobistym (nieopodal mojej pracy) pragnę bardzo polecić internetowy sklep Mix-Media:
http://mixmedia.pl/estee-lauder-beau...122371944.html Jest to olbrzymi magazyn i ściagają tam poza kosmetykami wiele innych towarów (elektronika, AGD). Wybór mozliwych do ściągnięcia perfum jest bardzo duży, ceny większosci atrakcyjne (nawet bardzo) a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam przejrzenie ich oferty bo warto - są nawet mało popularne wody |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam perfumerię Beauty Boutique. Jedynym minusem jest długi okres realizacji zamówienia - w moim przypadku od momentu zamówienia do otrzymania towaru minęło 11 dni
Ale za to dają próbeczki gratis
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy robiłyście zakupy w perfumeriach www.pretty.pl i www.belmea.pl ? Szperałam, ale znalazłam raptem po jednej opinii... Oryginały mają? Godne zaufania?
Warto tam kupować?
Very Irresistible L'Intense setki Coco Mademoiselle edp setki Jimmy Choo edp ![]() Edytowane przez annika77 Czas edycji: 2010-07-24 o 19:35 |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostałych nie znam
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Konto usunięte
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20740520]poszperałam tutaj na forum, ale nie znalazłam nic na temat sklepu afrodyta http://sklepafrodyta.pl/index.php nie jest to do końca perfumeria bo sprzedają również innego rodzaju kosmetyki, może ktoś kupował u nich i pomoże mi
![]() znalazłam korzystną ofertę poszukiwanego przeze mnie zapachu, ale nie wiem czy warto tam cokolwiek kupować [/QUOTE]Afrodyty nikt nie zna |
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20934690]Afrodyty nikt nie zna
jak widac nie - zapewne dlatego, ze wiekszosc z nas kupuje w sprawdzonych, zaufanych perfumeriach, nawet jesli akurat cena pozadanego produktu jest tam troche wyzsza.
|
|
|
|
#2424 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kupowałam rok temu w pretty.pl Guerlain Winter Delice. Perfumy przyszły po tygodniu od zapłaty, dobrze zapakowane i oryginalne. Niestety nie kupię u nich więcej bo drogerię pretty.pl prowadzi apteka internetowa domzdrowia.pl z której usług nie jestem zadowolona (nie odbierają telefonów i nie odpisują na emaile, na paczkę czekałam bardzo długo) |
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taka mialam nadzieje ![]() Ja zamawialam z e-glamour ostatnio i jestem bardzo zadowolona
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie,
przeszukałam forum w poszukiwaniu informacji o internetowej perfumeri ultraviolet.pl ale chyba jest to nowy twór bo nikt sie jeszcze na jej temat nie wypowiedzial no i martwie się czy można jej zaufać...czy ktoś z Was zrobił tam udane zakupy? Chce tam kupic tester Aliena Sunessence (tego z zeszlego roku - żóltego) jest troszkę opini na opineo, ale są różne, pozatym tam opinie może napisać każdy a tu jakoś mam wrażenie, że pewniejsze informacje ![]() Baaaaardzo Was proszę o pomoc bo jestem zakochana w tym zapachu
|
|
|
|
#2428 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy post i odrazu reklama
żartuje.Jeżeli spojrzysz na kontakt to dane siedziby i właściciela http://ultraviolet.pl i http://www.kokai.pl są identyczne. Widać posiadają 2 sklepy więc można brać w ciemno... |
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Mój pierwszy post w tym wątku
Dopiero niedawno zaczęłam się interesować perfumami i nie mam wprawy ani w rozpoznawaniu podróbek ani nie znam uczciwości perfumerii internetowych. Dlatego mam pytanie. Znalazłam Miss Dior Cherie 30 ml za 145zł w tym sklepie http://mojezapachy.pl/index.php nie chce mi się wierzyć w tę cenę ale może zdarzył się cud i rzeczywiście mają oryginały Miał ktoś może doświadczenia z tą perfumerią?
|
#2430 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-08
|
Witam,
Chciałbym zapytać o perfumerię Luxury Perfumes (www.pachniemy.pl). Wiem, że była już poruszana ta kwestia, ale brakowało jakiejś konstruktywnej opinii. Perfumeria (według mnie) zaskakuje niskimi cenami. Niby wszystko ok. Mają przewodnik po świecie perfum, bardzo dobrze zrobioną stronę internetową, taką… wiarygodną. I liczne opinie pozytywne (ale to nic nie znaczy). Tylko właśnie te ceny niepokoją. No i sprzedają również testery, co nie jest zwyczajem wszystkich perfumerii. Miał ktoś styczność z tą perfumerią? Nie ma jej na liście wiarygodnych, więc trochę się boję zamawiać w ciemno. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Pozostałych nie znam
- zapewne dlatego, ze wiekszosc z nas kupuje w sprawdzonych, zaufanych perfumeriach, nawet jesli akurat cena pozadanego
a taka mialam nadzieje
no i martwie się czy można jej zaufać...