![]() |
#2521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() podkkładzik, który zakupiłam to guerlain fleur de teint- ma super opinie na Kwc I tym się kierowałam , no i ceną bo ten kolorek jest akurat w pronocji , cena czterokrotnie niższa niż w sephorze, no szok ![]() a wrażenia po użyciu? hmm no cóż, zero krycia, jest to nawilżający podkład więc tego nie oczekuję, mam dobry korektor w razie potrzeby (oj a potrzeba jest ![]() kolorek ciemny ale ja samoopalaczowa jestem więc ok. faktycznie ładnie wygląda na buzi, ale położe go jutro rano na czyściutką twarz bo dziś tak na szybko to zrobiłam, przyznaję się bez bicia.więc jutro napisze dalsze wrażenia ![]() tak jak pisałam, jestem w szoku co do opakowania paczki przez strawberry ![]() ![]() teraz jakiś puderek sypki by sięprzydał i ten peeling biothermu bym łapnęła ![]()
![]() |
![]() |
#2523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Już przeczytałam w necie, że otwarcie planowane jest na sierpień 2008 ![]() ![]() Cytat:
![]() Ach od kilku dni nic nie zamówiłam na truskawie ![]() ![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-02-20 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (a w kolejnych zamówieniach - nie zmieniaj już zaznaczonego "odgórnie" wyboru przesyłki ![]()
![]() |
![]() |
#2525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a w ogole dziewczyny, to ja dopiero odkrylam ten watek...(ze jest drugi o truskawie) i sie wczoraj zalamalam, ze ten caly musze przestudiowac... dzieki opisom na strawberrynet-kolorówce juz moje konto znaczaco sie uszczuplilo....i juz widze jak wpadam w sidla.... eh, szkoda tylko,ze trzeba sledzic 2 watki...na ten sam temat..i rownoczesnie odswiezac strone truskawy, hi,hi... pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Bo tak naprawde ten powinno sie zostawic w spokoju dziewczynom z forum Perfumy, a my tu ciagle pitu pitu o kolorowce i dawno nic o pachnidlach nie bylo
![]() Skoro kolorowka ma swoj watek, to trzeba sie przeniesc z firdygalkami tam, a temu tutaj pozwolic, by znow zakwitl zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż zapachowo to ja jestem tak monotematyczna, że przestanę się wypowiadać tutaj wtedy ![]()
![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
tak, zostawmy ten wątek i o wszystkim dotyczącym kolorówki piszmy w odpowiednim wątku, bo tylko zamieszania narobiłyśmy i trudno jest się nie pogubic gdzie ktoś o czyms pisał co nas interesuje
Sio na kolorówke ![]()
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
To jak ma być o perfumach to będzie
![]() Nie mogę się doczekać, kiedy dojdą do mnie dwie wody toaletowe, które odpoczywają na razie w UC - Calvin Klein Truth męski - prezent walentynkowy ![]() ![]() Już chcę wąchać mojego mężczyznę, pachnącego nowym zapachem... ![]()
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dear Magdalena, Thank you for your e-mail. Please note that the parts removed from the packaging on your item were batch codes only, and removal of these codes is done by the suppliers before the goods are transported to us. This is standard practice for some suppliers whenever items are sold on to a third party. We assure you that all items are guaranteed 100% fresh and genuine and are covered by our satisfaction guarantee. We also ensure that all items sold through our website are sourced from authorized suppliers to guarantee authenticity. We hope this helps and if you have any further queries, please feel free to contact us. Your Sincerely, Emelyn Customer Services www.StrawberryNet.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja mam zapachowe pytanie - zamawial ktos Nine Ricci Edition Prestige? Tuptam wokol niej i potrzebuje impulsu do zakupu
![]() http://us.strawberrynet.com/productD...75636&goChar=N |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny potzrebuje waszej pomocy......zrobiłam pierwsze zamowienie na truskawce. zaplaciłam pay palem...dostalam potwierdzenie z paypala , ale powiedzcie mi kochane co dalej. głupio brzmi wiem...ale wy sprawdzalyście status czy zaplacone czy tez nie...i takie tam. gdzie to i jak sprawdzic na truskawce, czy juz wysłali....jej nie moge doczytac w forum, wiec pytam was. pomóżcie......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem że dla was to może śmiesznie brzmi, ale ja po pierwsze nie bardzo znam angelski, po drugie jestem w wielkiej panice bo to moje pierwsze zakupy....więc błagam o wyrozumialość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na głównej stronie truskawki po lewej stronie masz okienko na order no - wpisujesz w nie po prostu ten swój nr ID i klikasz go wtedy pokaże Ci się: - invalid sales order - to tuz po zakupie, gdy jeszcze nie ma statusu wysyłkowego, - payment confirmation is pending - gdy czekają na potwierdzenie zapłaty, - coś tam coś tam - gdy przygotowują zamówienie, (nie pamiętam jak to leci), - okienko z Twoim numerem ID oraz datą wysyłki itd. Musisz po prostu cierpliwie czekać, wszystko będzie dobrze ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
wielkie dzięki....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Raczkowanie
|
Dynia, to różnie bywa. Czasem bardzo szybko, czasem zajmuje to parę godzin, czasem parę dni... Ale zawsze, prędzej, czy później pieniążki do nich trafiają
![]()
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje, mam tu na tym forum prawdziwe wsparcie. Moej zamowienie jest niewielkie jak na początek, ale czuje że się wciągne jak wy wszystkie. A jak pierwsza przesyłka trafi do mych rąk, oj cięzko bedzie mi się oprzeć pokusie. bo ja kocham kosmetyki....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ktory....Ja tez mam na niego chrapke.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
|
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam go w sephorze za 89 zł. Ciężko mi to przyszło, znając ceny na truskawce, no ale nie wiadomo, czy bym się go w ogóle doczekała... Teraz choruję na cienie do powiek Chanel z tej samej kolekcji, a zwłaszcza na granatowy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o kolorówce rozmawiamy tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...13#post6668238 a ten wątek jest o perfumach
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Jak perfumiarskie to powiem, że czekam na 4 paczuszki zapachowe
![]() Mont Blanc - Femme Mont Blanc - Individuelle Burberry - Wekeend Trussardi - Inside Balenciaga - Cristobal - to ten w zamian za ten z dziką naklejką ![]() a tak mi się marzy jeszcze Gucci - by Gucci ![]() ![]()
![]() |
#2547 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Są promocje czegos konwaliowego? Albo słodziaka jakiegos? Pilnie potrzebuje na poprawe humoru kupic
![]() P.S. Kocham Mariole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zazdraszczam! też bym sobie coś kliknęła ![]()
![]() |
![]() |
#2549 |
Wtajemniczenie
|
Ze słodziaków jest na pewno Pink Sugar w niezłej cenie i Dziedziczka Paris Hilton. (to tak co mi się w oczy rzuciło
![]() I konwaliowa pianka do kąpieli: http://www.strawberrynet.com/product...x?ProdId=57564 ![]()
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. Za chwile okrzykną nas "parą" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.