Studniówka 2008 część II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-14, 16:00   #2971
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Dot.: Moja studniówkowa kreacja - efekt końcowy - ZDJĘCIA

Podpisujcie swoje zdjęcia dodając je na wizaz.pl...właśnie np. wizaz.pl
Oglądałam już tyle zdjęć studniówkowych i żadne bez podpisu.

Vanilia___ to uwaga między innymi właśnie do Ciebie..różni ludzie tutaj siedzą i takie zdjęcie mogą wykorzystać. Zwłaszcza jeśli ktoś jest tak ładny jak Ty.

co do pytania : bardzo ładnie wyglądałaś.
Stary 2008-01-14, 16:01   #2972
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ładnie wyglądałaś dziewczyny skąd w Was tyle złośliwości?
Zlosliwosc? raczej szczerosc. Ja z kolei nie rozumiem po co slodzic? Moim zdaniem sukienka za krotka na studniowke, ogolnie jakos nie powala chociaz nienajgorsza
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:02   #2973
Insomnia89
Zakorzenienie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
insomnia89 ślicznie wyglądałaś a jak ładnie opalona jesteś mmmm zakochałam się w Twoim "tyle"
Dziękuję bardzo a opalenizna ze sztucznego słoneczka. Caly czas wydawało mi się, że jestem zbyt blada, ale w świetle fleszy było akurat. Widziałam dziewczynę spaloną jak skwarka i miała do tego różwoą sukienkę - tragiczny widok Dziewczynki, nie przesadzajcie w tej kwestii

A co do mojego "tyłu"... też jestem w nim zakochana I muszę przyznać, że wiele osób zwracało na niego uwagę, bo był jedyny w swoim rodzaju
Stary 2008-01-14, 16:04   #2974
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzagoda13 Pokaż wiadomość
heyo jeszce raz wysylam fotke i prosze o ocene mojej kreacji...jakos tak chce bardzo poznac wasze zdanie, ktore bardzo cenie no i pozdrawiam
ja bym na twoim miejscu zalozyla cieliste rajstopy, bo te czarne to tak jakos nie bardzo... i koniecznie czarne buty moim zdaniem, ale ja sie nie znam

a dziewczynki, jestem zalamana musze miec bolerko, a chyba juz nie znajde i co ja mam teraz zrobic? szala/szalu nie zaloze - fuj powiedzcie mi,ze jeszcze gdzies sa bolerka... ryczec mi sie chce

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:04   #2975
rainbow ♫
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
infante czemu gruboo ?? ja to mam nadzieje ze poprawi mi dekold babka ja kocham ta sukienke :P ja to sucha jestem wiec dobrze wniej sie czuje bo ani łopatek mi nie widać ładny dekold ma ładny (mam nadzieje że mi zrobi taki) no i długosc jest dobra ^^

rainbow śliczna sukienka
Dziękuje

rainbow ♫ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:06   #2976
zffazoffana
Zakorzenienie

ladnie zrobilas wloski
i sukienka wcale nie jest zla
ja bym tylko wolala inne buciki

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:06   #2977
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
heyo jeszce raz wysylam fotke i prosze o ocene mojej kreacji...jakos tak chce bardzo poznac wasze zdanie, ktore bardzo cenie no i pozdrawiam
NIE. Wogole nie moj styl. Ten makijaż, fryzura, rekawiczki kwiatek przy sukience i brzyski kolor rajstop:/
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:10   #2978
sungold
Rozeznanie

to moja sukienka.
jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

niestety musze chyba bizuterii szukac wsrod zlota;/

prosze o pomoc w doborze dodatkow, łącznie z butami

Edytowane przez sungold
Czas edycji: 2008-01-14 o 19:26
sungold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:11   #2979
tutaj
Zakorzenienie

kokardy butów są moim zdaniem ogromne ... ZA ogromne :O Niby fajnie, ale cos nie tak, kojarzy mi się z kelnerką to połączenie bieli z czernią.No ale mi się nic nie podoba
Stary 2008-01-14, 16:13   #2980
vanilia___
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika2806 Pokaż wiadomość
Można wiedzieć gdzie kupiłaś taka śliczna sukienkę???w normalnym butiku czy jakaś sieciówka? ja mam właśnie białe buciki ale sukienki nie mogę znaleźć

Sukienka uszyta przez krawcową
vanilia___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:15   #2981
OlaBulBul
Zakorzenienie

Cytat:
No więc...hmm ....nie podoba mi sie to cos...ee nie wiem -kwiatek chyba i nie pasują mi te rękawiczki jakos a tak to spoko mam słabość do sukienek krojonych z koła a na taką mi wygląda

kurcze...rozchorowałam sie po tej studniówce
Stary 2008-01-14, 16:20   #2982
margaritaa
Wtajemniczenie

a ja ide na stuniówkę już 19
to tylko pięć dni!!
wcale nie mam pomysły na fryzurkę;(
Stary 2008-01-14, 16:24   #2983
luzna18
Przyczajenie

witam wszystkie maturzystki znalazłam się na tym forum przypadkowo, ale temat bardzo mnie zaciekawił gdyż dotyczy mnie bezpośrednio Prawie 2 dni mi zajęło żeby przeczytać te wszystkie posty:P
Generalnie z tego co widzę przeważa czerń, czerwień i brąz. Czytając wasze posty zaczęłam się zastanawiać jak ja wyglądam w swojej sukience. Tam widziałam post że obszerne suknie, koki i brokat jest niemodny więc na to wychodzi, że jestem cała niemodna wieczorkiem wkleję zdjęcie swojej kreacji i powiecie mi co sądzicie Zdam się na wasze opinie.
Studniówkę mam dopiero 24 stycznia, ale już się zaczynam stresować. Miałam ogromny problem z osobą towarzyszącą ale na szczęście wszystko się ułożyło.
Padło tu pytanie o czołówki do filmu. U nas w szkole cisza. Wychowawczyni pytana kiedy coś będzie kręcone, zrobiła wielkie oczy i powiedziała że nic nie wie, więc w ogóle niech żyje dobry przepływ informacji:/

Chciałabym zauważyć, że wszystkie dziewczyny, które wkleiły zdjęcia na forum ślicznie wyglądały i każda na swój sposób czymś się wyróżniała. Najważniejsze to ubrać to w czym będziecie się dobrze bawić
Pozdrawiam
luzna18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:43   #2984
Larissa123
Raczkowanie

Bardzo mi się podoba. Wyglądałaś rewelacyjnie, młodzieńczo i lekko przez tę zwiewną sukienkę, a elegancka kopertówka dodaje szyku.
Larissa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:43   #2985
nAtaL!a
Zakorzenienie

moja studniowka za 2tyg, nie mam kompletnie pomyslu na fryzure, z reszta wiem,ze cokolwiek nie wymysle to i tak calej lub chociaz czesci imprezy nie wytrzyma, to samo z fryzura;/ w dodatku mam mieszane odczucia co do swojej kiecki, moim zdaniem niestety nie wygladam w niej korzystnie wszystkiego mi sie odechciewa
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:46   #2986
sungold
Rozeznanie

dziewczyny, dodawajcie zdjecia to cos poradzimy;D
/
prosze o odp na moj wczesniejszy post.......
Stary 2008-01-14, 16:52   #2987
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

[quote=Insomnia89;6291340]Dziękuję bardzo a opalenizna ze sztucznego słoneczka. Caly czas wydawało mi się, że jestem zbyt blada, ale w świetle fleszy było akurat. Widziałam dziewczynę spaloną jak skwarka i miała do tego różwoą sukienkę - tragiczny widok Dziewczynki, nie przesadzajcie w tej kwestii

oooooo tak skwarki są dobre oglądałam niedawno filmik ze studniówki mojego TŻ gdy zgasło światło jedną dziewczyna zniknęła w tłumie było widać tylko tańczącą złotą kieckę moje drogie co za dużo to niezdrowo i ogólnie nieładnie ;D
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 16:56   #2988
luzna18
Przyczajenie

sukienka bardzo śliczna Podoba mi się, ponieważ nie jest bardzo przesadzona, ale też nie jest skromna, gdyż te złote wzorki dodają jej uroku.
Z biżuteri proponowałabym jakiś delikatny łańcuszek, oczywiście złoty. A jaką masz fryzurę? Bo jeśli włosy masz upięte to jakieś dłuższe kolczyki. Zachowując już tonację kolorów czerń- złoto, odradzam czarne buty bo za dużo czarnego. Ja bym na Twoim miejscu wybrała złote buty z odkrytymi palcami. Dużo dziewczyn już wklejało zdjęcia złotych butów więc możesz się na tym wzorować
Stylistką nie jestem, ale wyraziłam swoje skromne zdanie
Ja bym nie przesadzala z dodatkami, tylko tak aby podkreślić tą tonację czerń-złoto.
Stary 2008-01-14, 16:59   #2989
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

ładnie, ale na wesele lub na lato, na 100dniówkę bym sie tak nie ubrała
Stary 2008-01-14, 17:03   #2990
Chii1986
Zakorzenienie

Sukienka ładna ale bez rewelacji(czy mi się wydaje czy ona prześwituje), buty ok ale ja bym postawiła na coś deliatniejszego.
Nie wyglądało źle ale ja bym postawiła na coś bardziej wieczorowego... Twoja kreacja bardziej pasuje na urodziny czy wesele.
Stary 2008-01-14, 17:08   #2991
Oleczka1689
Przyczajenie

Lightbulb Dot.: Studniówka 2008 część II

Dziewczynki to już w sobotę ogólnie jestem w szoku, że coś sie nie uda! Jak na razie najważniejsze czyli os tow jest No i kieckę sobie szyłam jest prawie identyczna jak na zdjęciu...co myślicie o niej?? Jakie dodatki??Srebro??Złoto??J akieś perełki??Co myślicie na temat założenia do niej czarnych kabaretek? Czekam na pomoc...A i dodam jeszcze że mam uszyte krótkie bolerko koronkowe z długim rękawem-czarne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_4.jpg (4,5 KB, 146 załadowań)
Oleczka1689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 17:14   #2992
moniaVW
Raczkowanie

ładna sukienka, ale co do kabaretek to raczej odpadająa co do dodatków to ja bym była za srebrem, gdyz za złotem to nie przepadam ale jezeli lubisz to czemu nie
moniaVW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 17:16   #2993
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
oooooo tak skwarki są dobre oglądałam niedawno filmik ze studniówki mojego TŻ gdy zgasło światło jedną dziewczyna zniknęła w tłumie było widać tylko tańczącą złotą kieckę moje drogie co za dużo to niezdrowo i ogólnie nieładnie ;D
Dokładnie Mi się wydaje, że ja osiągnęłam "złoty środek". Było akurat, w sumie większość dziewczyn miała taki odcień skóry
Stary 2008-01-14, 17:22   #2994
sungold
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luzna18 Pokaż wiadomość
sukienka bardzo śliczna Podoba mi się, ponieważ nie jest bardzo przesadzona, ale też nie jest skromna, gdyż te złote wzorki dodają jej uroku.
Z biżuteri proponowałabym jakiś delikatny łańcuszek, oczywiście złoty. A jaką masz fryzurę? Bo jeśli włosy masz upięte to jakieś dłuższe kolczyki. Zachowując już tonację kolorów czerń- złoto, odradzam czarne buty bo za dużo czarnego. Ja bym na Twoim miejscu wybrała złote buty z odkrytymi palcami. Dużo dziewczyn już wklejało zdjęcia złotych butów więc możesz się na tym wzorować
Stylistką nie jestem, ale wyraziłam swoje skromne zdanie
Ja bym nie przesadzala z dodatkami, tylko tak aby podkreślić tą tonację czerń-złoto.
dzieki
nad fryzura sie nie zastanawialam, ide do fryzjerki myslem ze ona cos wymysli
wiem, wiem jestem pewna co do bizuterii ze musi byc zloto, natomiast nie wiem jak z butami
zdecydowanie czrne bylyby praktyczniejsze, nawet nie wiem czy zlote dostane teraz
jeszcze pomysle nad tym
dziekuje
Stary 2008-01-14, 17:25   #2995
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilia___ Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za pozytywne komentarze i za tę konstruktywną krytykę. Buty mialam srebrne- nie biale. Nienawidzę długich sukienek, jeszcze z gorsetem to już w ogóle tragedia... Dlatego zdecydowalam sie na zwiewną, wdzięczną sukienkę Nie byla to moja Studniowka, być może na moją założe coś dużo bardziej wieczorowego. Bylam pod wrazeniem 2 sukienek, jakie zobaczylam - jedna z dziewczyn miala w kolorze zółtym, druga habrowym, krótkie przed kolana. Świetny efekt, każdy zwrócił uwagę
Bardzo uroczo wyglądałaś i jak dla mnie świetnie do Ciebie pasuje ta sukienka. Może mało studniówkowa, ale skoro to nie była Twoja to super się ubrałaś.

Cytat:
Napisane przez vanilia___ Pokaż wiadomość
Sukienka uszyta przez krawcową
Dobrą robote odwaliła

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 17:29   #2996
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleczka1689 Pokaż wiadomość
Dziewczynki to już w sobotę ogólnie jestem w szoku, że coś sie nie uda! Jak na razie najważniejsze czyli os tow jest No i kieckę sobie szyłam jest prawie identyczna jak na zdjęciu...co myślicie o niej?? Jakie dodatki??Srebro??Złoto??J akieś perełki??Co myślicie na temat założenia do niej czarnych kabaretek? Czekam na pomoc...A i dodam jeszcze że mam uszyte krótkie bolerko koronkowe z długim rękawem-czarne

Kabaretki stanowczo odpadają nie są modne, poza tym u siebie nei widziałam żadnej dziewczyny w nich. Perełki tez odpadają Co do dodatków, czy srebro czy zoto - wydaje mi się, ze powinnas sama przymierzyć I się koebieto nei stresuj! Na poprzedniej stronie napisałam cos od strony osoby, która juz przez to przeszła Przeczytaj

Edytowane przez Insomnia89
Czas edycji: 2008-01-14 o 17:30 Powód: dopisek
Insomnia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 17:32   #2997
klaudens
Zakorzenienie

U mnie w szkole też cisza co do czołówki filmu , mozliwe że w ogole jej nie będzie. Na razie coś tam wymyslaliśmy apropos przedstawienia na 100dniówce . Chcemy zrobić takie coś :
zabawka kolej sobie jeździ i nagle sie zatrzymuje - ktoś krzyczy "konduktor" -uwaga uwaga 1 klasa .. i teraz grupa ludzi rozmawia " ym ale fajny jest głos pana od polskiego , a widzialas tą dziewczynę z klasy b ... nie lubię już jej .. ciekawe czy pani od biologi bedzie laskawa' itp.
Potem klasa 2 - boże ta impreza u oli byla super , a grazyny w klubie jeszcze lepsza , laski jestesmy juz dorosłe aaa
klasa 3 - zapisalam się na korki z polskiego , a ja z chemii .. mam dosc .. wysiadam .. nie chce matury .. ale studniowka 'masz juz sukienke'?
I niewiemy co na zakonczenie tego

A co do TŻta to się pogodziliśmy i jesteśmy dalej razem Dziękuje za rade, żeby sie odezwać pierwsza !
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 17:34   #2998
Sarejszyn
Przyczajenie

[quote=OlaBulBul;6289822] a ja na studniowke do chlopaka ide ma w brasylianie sowja miałam juz 2 lata temu
Stary 2008-01-14, 17:43   #2999
luzna18
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sungold Pokaż wiadomość
dzieki
nad fryzura sie nie zastanawialam, ide do fryzjerki myslem ze ona cos wymysli
wiem, wiem jestem pewna co do bizuterii ze musi byc zloto, natomiast nie wiem jak z butami
zdecydowanie czrne bylyby praktyczniejsze, nawet nie wiem czy zlote dostane teraz
jeszcze pomysle nad tym
dziekuje

wiesz czarne buty praktyczne, ale jak dla mnie za dużo czarnego będziesz mieć na sobie. Doradzam złote. Pochodź po sklepach i się zorientuj. Na pewno coś znajdziesz
Stary 2008-01-14, 17:43   #3000
mysiamysia
Wtajemniczenie

Dzagoda13- moim zdaniem czarne rekawiczki tu nie pasuja,w ogole zadne rakawiczki tu nie pasuja.
ps. jestem uczulona na polaczenie czerni z czerwienia juz od dluzszego czasu :P

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości