|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja studniówkowa kreacja - efekt końcowy - ZDJĘCIA
Podpisujcie swoje zdjęcia dodając je na wizaz.pl...właśnie np. wizaz.pl
Oglądałam już tyle zdjęć studniówkowych i żadne bez podpisu. Vanilia___ to uwaga między innymi właśnie do Ciebie..różni ludzie tutaj siedzą i takie zdjęcie mogą wykorzystać. Zwłaszcza jeśli ktoś jest tak ładny jak Ty. co do pytania : bardzo ładnie wyglądałaś.
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
Dziewczynki, nie przesadzajcie w tej kwestii A co do mojego "tyłu"... też jestem w nim zakochana I muszę przyznać, że wiele osób zwracało na niego uwagę, bo był jedyny w swoim rodzaju
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczynki, jestem zalamana musze miec bolerko, a chyba juz nie znajde i co ja mam teraz zrobic? szala/szalu nie zaloze - fuj
|
|
#2975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
ladnie zrobilas wloski
![]() i sukienka wcale nie jest zla ![]() ja bym tylko wolala inne buciki
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Rozeznanie
|
to moja sukienka.
jakie jest Wasze zdanie na ten temat? niestety musze chyba bizuterii szukac wsrod zlota;/ prosze o pomoc w doborze dodatkow, łącznie z butami
Edytowane przez sungold Czas edycji: 2008-01-14 o 19:26 |
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
kokardy butów są moim zdaniem ogromne ... ZA ogromne :O Niby fajnie, ale cos nie tak, kojarzy mi się z kelnerką to połączenie bieli z czernią.No ale mi się nic nie podoba
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie pasują mi te rękawiczki jakos a tak to spoko mam słabość do sukienek krojonych z koła a na taką mi wyglądakurcze...rozchorowałam sie po tej studniówce
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ide na stuniówkę już 19
![]() to tylko pięć dni!! wcale nie mam pomysły na fryzurkę;(
|
#2983 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie maturzystki
znalazłam się na tym forum przypadkowo, ale temat bardzo mnie zaciekawił gdyż dotyczy mnie bezpośrednio Prawie 2 dni mi zajęło żeby przeczytać te wszystkie posty:P Generalnie z tego co widzę przeważa czerń, czerwień i brąz. Czytając wasze posty zaczęłam się zastanawiać jak ja wyglądam w swojej sukience. Tam widziałam post że obszerne suknie, koki i brokat jest niemodny więc na to wychodzi, że jestem cała niemodna wieczorkiem wkleję zdjęcie swojej kreacji i powiecie mi co sądzicie Zdam się na wasze opinie. Studniówkę mam dopiero 24 stycznia, ale już się zaczynam stresować. Miałam ogromny problem z osobą towarzyszącą ale na szczęście wszystko się ułożyło. Padło tu pytanie o czołówki do filmu. U nas w szkole cisza. Wychowawczyni pytana kiedy coś będzie kręcone, zrobiła wielkie oczy i powiedziała że nic nie wie, więc w ogóle niech żyje dobry przepływ informacji:/ Chciałabym zauważyć, że wszystkie dziewczyny, które wkleiły zdjęcia na forum ślicznie wyglądały i każda na swój sposób czymś się wyróżniała. Najważniejsze to ubrać to w czym będziecie się dobrze bawić Pozdrawiam |
|
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba. Wyglądałaś rewelacyjnie, młodzieńczo i lekko przez tę zwiewną sukienkę, a elegancka kopertówka dodaje szyku.
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
moja studniowka za 2tyg, nie mam kompletnie pomyslu na fryzure, z reszta wiem,ze cokolwiek nie wymysle to i tak calej lub chociaz czesci imprezy nie wytrzyma, to samo z fryzura;/ w dodatku mam mieszane odczucia co do swojej kiecki, moim zdaniem niestety nie wygladam w niej korzystnie
wszystkiego mi sie odechciewa
|
|
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, dodawajcie zdjecia to cos poradzimy;D
/ prosze o odp na moj wczesniejszy post....... |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Insomnia89;6291340]Dziękuję bardzo
Dziewczynki, nie przesadzajcie w tej kwestii oooooo tak skwarki są dobre oglądałam niedawno filmik ze studniówki mojego TŻ gdy zgasło światło jedną dziewczyna zniknęła w tłumie było widać tylko tańczącą złotą kieckę moje drogie co za dużo to niezdrowo i ogólnie nieładnie ;D
|
|
|
|
#2988 |
|
Przyczajenie
|
sukienka bardzo śliczna
Podoba mi się, ponieważ nie jest bardzo przesadzona, ale też nie jest skromna, gdyż te złote wzorki dodają jej uroku. Z biżuteri proponowałabym jakiś delikatny łańcuszek, oczywiście złoty. A jaką masz fryzurę? Bo jeśli włosy masz upięte to jakieś dłuższe kolczyki. Zachowując już tonację kolorów czerń- złoto, odradzam czarne buty bo za dużo czarnego. Ja bym na Twoim miejscu wybrała złote buty z odkrytymi palcami. Dużo dziewczyn już wklejało zdjęcia złotych butów więc możesz się na tym wzorować ![]() Stylistką nie jestem, ale wyraziłam swoje skromne zdanie Ja bym nie przesadzala z dodatkami, tylko tak aby podkreślić tą tonację czerń-złoto.
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie, ale na wesele lub na lato, na 100dniówkę bym sie tak nie ubrała
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka ładna ale bez rewelacji(czy mi się wydaje czy ona prześwituje), buty ok ale ja bym postawiła na coś deliatniejszego.
Nie wyglądało źle ale ja bym postawiła na coś bardziej wieczorowego... Twoja kreacja bardziej pasuje na urodziny czy wesele.
|
#2991 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki to już w sobotę
ogólnie jestem w szoku, że coś sie nie uda! Jak na razie najważniejsze czyli os tow jest No i kieckę sobie szyłam jest prawie identyczna jak na zdjęciu...co myślicie o niej?? Jakie dodatki??Srebro??Złoto??J akieś perełki??Co myślicie na temat założenia do niej czarnych kabaretek? Czekam na pomoc...A i dodam jeszcze że mam uszyte krótkie bolerko koronkowe z długim rękawem-czarne
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
ładna sukienka, ale co do kabaretek to raczej odpadają
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że ja osiągnęłam "złoty środek". Było akurat, w sumie większość dziewczyn miała taki odcień skóry
|
|
|
#2994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nad fryzura sie nie zastanawialam, ide do fryzjerki myslem ze ona cos wymysli wiem, wiem jestem pewna co do bizuterii ze musi byc zloto, natomiast nie wiem jak z butami zdecydowanie czrne bylyby praktyczniejsze, nawet nie wiem czy zlote dostane teraz jeszcze pomysle nad tym dziekuje
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrą robote odwaliła
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kabaretki stanowczo odpadają I się koebieto nei stresuj! Na poprzedniej stronie napisałam cos od strony osoby, która juz przez to przeszła Przeczytaj
Edytowane przez Insomnia89 Czas edycji: 2008-01-14 o 17:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szkole też cisza co do czołówki filmu , mozliwe że w ogole jej nie będzie
. Na razie coś tam wymyslaliśmy apropos przedstawienia na 100dniówce . Chcemy zrobić takie coś :zabawka kolej sobie jeździ i nagle sie zatrzymuje - ktoś krzyczy "konduktor" -uwaga uwaga 1 klasa .. i teraz grupa ludzi rozmawia " ym ale fajny jest głos pana od polskiego , a widzialas tą dziewczynę z klasy b ... nie lubię już jej .. ciekawe czy pani od biologi bedzie laskawa' itp. Potem klasa 2 - boże ta impreza u oli byla super , a grazyny w klubie jeszcze lepsza , laski jestesmy juz dorosłe aaa ![]() klasa 3 - zapisalam się na korki z polskiego , a ja z chemii .. mam dosc .. wysiadam .. nie chce matury .. ale studniowka 'masz juz sukienke'? I niewiemy co na zakonczenie tego ![]() A co do TŻta to się pogodziliśmy i jesteśmy dalej razem Dziękuje za rade, żeby sie odezwać pierwsza ! ![]() |
|
|
|
#2998 |
|
Przyczajenie
|
[quote=OlaBulBul;6289822] a ja na studniowke do chlopaka ide ma w brasylianie
sowja miałam juz 2 lata temu
|
|
#2999 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiesz czarne buty praktyczne, ale jak dla mnie za dużo czarnego będziesz mieć na sobie. Doradzam złote. Pochodź po sklepach i się zorientuj. Na pewno coś znajdziesz
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzagoda13- moim zdaniem czarne rekawiczki tu nie pasuja,w ogole zadne rakawiczki tu nie pasuja.
ps. jestem uczulona na polaczenie czerni z czerwienia juz od dluzszego czasu :P
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

dziewczyny skąd w Was tyle złośliwości?
a jak ładnie opalona jesteś mmmm
Dziewczynki, nie przesadzajcie w tej kwestii
I muszę przyznać, że wiele osób zwracało na niego uwagę, bo był jedyny w swoim rodzaju
musze miec bolerko, a chyba juz nie znajde 

. Na razie coś tam wymyslaliśmy apropos przedstawienia na 100dniówce . Chcemy zrobić takie coś :