|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
Magdish akurat ja nie mam problemów ze ścinaniem włosów:P na głowie miałam już chyba wszelkie możliwe długości i style i już zwyczajnie brakuje mi pomysłów xP (i muszę się trochę chamować, bo niektóre ścięcia są bardzo niewygodne na W-Fie :P)
obecnie moje włosy są w staduim zapuszczanie (2 tygodnie temu bylam na podcięciu końcówek i odświerzeniu brzywki, żeby szybciej rosły ) są długości poniżej ramion. W dodatku noszę je zaczesane na bok, bo tego wymaga moja astmetryczna grzywka i kształt tważy xP.. aha... może nie są mocno pocieniowane (znudziły mi się takie :P) ale różnica między najdłuższymi a najkrutszymi to ok 15 cm. Więc chyab idealne do tego typu fryzurek![]() ![]() problem jest w tym, że dawno nie kręciłam włosów... co innego ułożenie końcówek, grzywki i boków za pomocą lokówki a co innego zrobienie loków... dlatego chciałabym wiedzieć czy lepsze byłyby papiloty ale nakręcone tylko na końcówki czy różnej grubości wałki??
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Katrinka mi się zdaje, że jest to coś w rodzaju luźno zaplecionego warkocza, którego końce są podpięte pod spód (na zdjęciu widać wsówki) myślę też, ze najpierw powinnaś trochę poskręcać włoski, może na lokówce?? (akóret w robieniu loczków nie jestem dobra xP)
a czy wytrzyma całą noc?? proponuję zrobić ja kilka razy wczaśniej w domu. Jednocześnie nabierzesz wprawy i sprawdzisz czy będzie się trzymała (no zrób rano i chodź w niej cały dzień, albo zrób ją na jakies wyjście). ja jak juz się dowiem jak zrobić na głowie to coś co ja chcę i nabędę odpowiednie do tego kosmetyki to zacznę trenować (z makijażem też:P)
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
Kilka propozycji odemnie....
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
c.d.
|
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
c.d.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
c.d
|
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
taką to ja nosze na codzień :P-->
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1164732839 ale zakochałam się w tej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1164733027 jest bosska może mi ktoś powiedzieć czy to jest rarkocz połączony z dobierańcem czy mi się tylko tak zdaje :Pta też jest śliczna ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1164733342
|
|
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Dodaję jeszcze kilka swoich propozycji.....czekam na Wasze...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
Tez mam problem z fryzurą na studniówkę.Mam włoski prawie do ramion i nie mam pojęcia co z nimi zrobić pomóżcie. Chciałabym rozpuszczone może jakieś loczki ale nie za bardzo skręcone. Z góry wielkie dzięki
mafinka88@interia.pl |
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam blond włoski za ramiona (+ grzykwa) i też nie wiem co z tym fantem zrobić :P Do studniówki jeszcze troche czasu..ale wole myśleć o wszystkim z wyprzedzeniem. Podsuwajcie pomysły
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Juz niedługo czeka mnie ten sam problem, który dotyczy oczywiście studniówkowej fryzury
Do tego ostatnio modne sa wlasnie wlosy ala MaryKate i Alhley Olsen, czyli takie lekko krecone na końcach, rozwiane, troche jakby niesforne kosmyki, niby naturalne. Krótko mówiąc postawiłam na fryzurke o charakterze bardzo romantycznym.
Edytowane przez ogóreczek Czas edycji: 2006-12-08 o 02:02 Powód: nie widac zalacznika |
|
|
|
|
#342 |
|
Przyczajenie
|
jak macie jakies fotki z fryzurkami wklejajcie proszę... najlepiej jakieś w romantycznym stylu...
|
|
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
paquetes_novias_1.jpgpeinado6_259.jpg2005_coiffure_3_g_137.jpgt_1_166.jpgt_100_0176_168.jpgt_2004_chignon_6.g_197.jpg
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
p0602_278.jpgrec13_212.jpgrec2004_07_142.jpgt_16_190.jpgt_2004_chignon_6.g_197.jpgt_bn5_0718_174.jpg
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
mo_o2_198.jpgpeluqueria-fussion-peinado-pa_1.jpgSCHICK04.jpgsemi_con_horquillas_de_hoja_super_largo_y_liso_5_806.jpgt_semis18_139.jpgt_semis34_458.jpg
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Jak jeszcze coś znajdę to wkleję
Mam nadzieję, ze komuś się coś spodoba buziaki
|
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
no wreszcie udalo mi sie dołączyć załączniki
|
|
|
|
|
#351 |
|
Przyczajenie
|
jeszcze kilka...
|
|
|
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
a moze cos z rozpuszczonymi wloskami albo delikatnie podpiete...
|
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Wysyłam kilka moich "zdobyczy" wygrzebanych z neta
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
No moja też 13 I a wogóle nie mam pomysłu... :/
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
ja takze mam 13 stycznia studniowke...Sukienka jest, buty sa, torebka takze..tylko na fryzurke nie mam pomyslu. Koniecznie chce miec rozpuszczone wlosy, mam dlugie, raczej proste z grzywka na bok..myslalam o podtapirowaniu.. i wyprostowaniu.. ale sama nie wiem.. Pomocy
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
jessica simpson.
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja mam studniówke 5 stycznia a nie wiem którą fryzurę wybrac. Jaka fryzrura by pasowała do okrągłej buzi lekko kwadratowej???
fryzury galowe Lopez
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
ta jest śliczna
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1166024396 tylko mam pytanie... taki efekt można uzyskać na wałeczkach?? tylko na wałeczkach czy da radę skręcić je jakoś inaczej?
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Jest co wybrać z Waszych zbiorów, nie tylko na studniówkę ale i na inne galowe wyjścia
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie boje że takie fale to ie rozwalą po trzech godzinach
u mnie to chyba bedzie fryzurka pół na pół ..podniesione włosy u nasady
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

) są długości poniżej ramion. W dodatku noszę je zaczesane na bok, bo tego wymaga moja astmetryczna grzywka i kształt tważy xP.. aha... może nie są mocno pocieniowane (znudziły mi się takie :P) ale różnica między najdłuższymi a najkrutszymi to ok 15 cm. Więc chyab idealne do tego typu fryzurek

jest bosska

Do tego ostatnio modne sa wlasnie wlosy ala MaryKate i Alhley Olsen, czyli takie lekko krecone na końcach, rozwiane, troche jakby niesforne kosmyki, niby naturalne. Krótko mówiąc postawiłam na fryzurke o charakterze bardzo romantycznym.