|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
agatko myslisz ze bedzie mi pasowac grzywka?;/ boje sie ze nie->
http://img405.imageshack.us/img405/1...5mediumkw6.jpg p.s nie patrzec na moije balkony pod oczami:P |
|
|
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudynka skoro masz gęste korale, to myślę, że powinnaś nieć upięte włosy do góry. będzie wtedy lepiej widać szyję, pozatym [nie wiem jak to jest u ciebie] włosy lubią się wkręcać a koraliki.. a to boli:P
i jeszcze jedno, skoro masz cienkie włosy, to nie ma takiej siły, która utrzymałaby je w dobrym stanie [czyt. nie klapniete] w tak skrajnie exkstremalnych warunkach jakie panują na 100dniówce. ja sama ubilewam nad moimi włosami, bo ona nie lubią się krecić... a ja marzę o takich loczkach.... niestety taką fryzurką muszę zostawić na inne wyjścia, nie chciałąbym o 12 wiązać włosów, kóttre zupełnie mi się rozprostują ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Atoska myślę, że asymetryczna jak najbardziej
tylko najpierw nie podcinaj jej zbyt krótko, zawsze możesz ja jeszcze skrócić, a jak sie nie spodoba, to zaczeszesz na bok i po sprawie![]() nosiłaś kiedykolwiek grzywkę?? [widzę, że masz na głowie coś podobnego do grzywki] jeśli nie, to zrób ją lepiej szybciej [ja sama przyzwyczajałam sie dość dlugo do noszenia jej:P] a co do podkówek... nie wiem, to chyba coś w powietrzu, bo ja ostatnio też mam wori i cienie pod oczam [a nigdy dotąd nie miałam!!] dodaję fotę jak obecnie wyglada moja grzywa. jest trochę zarośnięta, ponieważ chciałąm ją trochę zapuścić do mojej fruzurki 100dniówkowej [miały być koczki na końcówkach]. niestety koncepcja się zmieniła i wlosy 5 stycznie ida pod nóz. [krótsza grzywa i jeszcze bardziej wycieniowane]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli lepiej jak pojde teraz
![]() grzywke mialam taka asymetryczna wlasnie ale nie az taka krótką. Poza tym troche mam wtope z bardzo przetluszaczajacym się czołem:/ i nie wiem czy grzywka to dobry pomysl ![]() p.s bardzo ladnie ci w grzywce;] |
|
|
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() a co do przetłuszczającej się cery, też mam ten problem, dlatego co drógi dzień podpinam grzywkę do góry ![]() przy takiej dłuższej asymetrycznej nie ma z tym problemupochwal sie koniecznie jak zetniesz już włoski ![]()
|
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
To ja też zapytam się o radę
![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla wizażanek! |
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Nio i oto fryzurki z lat 20-tych
loczki – burze loków zamieniają się w kaskady (stosujemy wałki, gofrownice, lokówki) trendy10.jpgtrendy11.jpgtrendy12.jpg warkoczyki, zawijaski – pasma włosów zawijamy, skręcamy i upinamy. Muszą być gładkie, dokładne, eleganckie, bardzo szykowne i precyzyjne – tylko wtedy spełniają swoje zadanie. Te nad czołem zastępują grzywkę. trendy13.jpgtrendy14.jpgtrendy15.jpg
|
|
|
#428 |
|
Przyczajenie
|
ojjj ja tez ubolewam troche nad tym ze mam grzywke taką, jaką mam bo też mi sie przetłuszcza i lubi być bardzo niesforna ale walcze
![]() a co do fryzury to zastanawiałam sie właśnie czy nie zrobić takiej która jest na tym zdjęciu z Mroczkiem (mowie oczywiscie o fryzurze jego partnerki :P ) ponieważ tam jest też grzywka a nawet jeśli bym chciała zrobić loki to co z moją grzywką, jej niestety nie zakręcę i to moze troche śmiesznie wyglądać zatem jak myślicie- zrobić tą a'la Mroczkowa?
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
ja będę miałą taką fryzurkę a'la mroczkowa panna
ale mi będzie ona pasować do sukienki, dlatego proponuję żebyś zrobiła sobie próbną fryzurkę i makijaż. Wtedy dopiero zobaczysz czy będzie pasowało ![]()
|
|
|
|
|
#430 |
|
Przyczajenie
|
no właśnie,a co zrobić jak ma się brzydkie plecy?
ja mam problem z powodu rozlicznych alergii;( a gdyby tak bolerko? ale tak nosić je cały wieczór? bo widziałam takie z cieniutkiego materiału.. ale czy pasowałoby do krótkiej sukienki? a no przykrycie włosami odpada, bo mam krótkie a sukienek z zakrytymi plecami jest mało i nie są ładne..
|
|
|
|
|
#431 |
|
Przyczajenie
|
jeju, nie tu mi się wpisała odpowiedź:P
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
A może cos z tego sie wam przyda...
|
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
I coś spietego...
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
A macie moze jakies fryzurki z lokami/falami z przedzialkiem na bok? Cos w stylu jak te ze zdjecia.. -> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1167320601 ? Prosze o pomoc!
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
chodzi Ci o cos w tym stylu?
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Coś takiego...?
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
...
|
|
|
|
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
cd
|
|
|
|
|
#440 |
|
Rozeznanie
|
cd2
|
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
a macie fryzury typu banan ? Taki irokez ?
|
|
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
cd3
|
|
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
...
|
|
|
|
|
#444 |
|
Rozeznanie
|
i koniec na dzis
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Ermirko, wielkie dzięki za zdjęcia i pierwsze inspiracje!
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
ktos tu chciał irokeza.....
irokez.jpg nie wiem czy sie załączy .. no ale zobaczymy.. jak nie to sie bedzie probowalo dalej |
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
no to jak sie ladnie zalaczylo to jeszcze cos mam...
382451.jpg
|
|
|
|
|
#449 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki eM!! Już myślałam, że coś jest ze mną nie tak
no to chyba wybiorę tę fryzurkę, ale i tak nie zaprzestaję poszukiwań...
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Hm a ja dalej nie wiwem jaka fryzurke zrobic... loczki bym zrobila ale boje sie ze zaraz sie rozwala... i chyba pozostanie mi tylko je wyprostowac... :/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

tylko najpierw nie podcinaj jej zbyt krótko, zawsze możesz ja jeszcze skrócić, a jak sie nie spodoba, to zaczeszesz na bok i po sprawie

Proszę o porady jak schudnąć na PW 
bo w sumie przydaloby mis ie wiecej zdjec tej fryzury