|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
Mam pytanko : jakie masz włosy na codzień?tzn jakiej długości?bo podoba mi się Twoja fryzurka,ale ja mam włosy troszke za ramiona i martwię sie,że u mnie to nie wyjdzie i jeszcze jedno: ile płaciłaś za makijaż? pozdrawiam! jeśli możesz to odpisz na natrix18@wp.pl |
|
|
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;3515185]Zobaczcie to koniecznie!!!!!!!!
http://www.ukhairdressers.com/diy/ba...sted/index.asp Może mi ktoś pomóc rozszyfrować tą pierwszą fryzurkę??[/quote] ja właśnie chce taką fryzurkę jak na studniówkę, ale nie mam pojęcia jak ją zrobić. Skręcałam już włosy na wałki, lokówką zwykłą i nic, zawsze wychodzą takie skręcone. A szukałam na necie jak zrobić taką połamaną falę, jak na tych zdjęciach i coś takiego jak mają siostry Olsen. Możecie mi powiedzieć czym taka fryzura jest robiona?
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzury na studniówkę/półmetek - wątek zbiorczy
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=gvzmxaC9lKI |
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
witam
no to widze, ze mam sporo stron do rpzejzenia
|
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
hej!
Macie moze jakies zdjecia dlugich, wyprostowanych wlosow (nie kluch, gladkie ale geste, uniesone u nasady) z wycieniowaną grzywką (na bok) i cieniutką opaską? czegos takiego szukam
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
polecam przejrzenie watku, a nie zadawanie pytan.. proste wlosy z grzywka sa.. tyle pamietam.. wczoraj rpzejrzalam caly watek i duzo czasu mi to nie zjaelo, ale zadnej fryzury nie widze na mojej glowie podczas 100dniowki..
|
|
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
fryzura na studniowke
mam problem poniewaz nie mam zupelnie pojecia jaka moglabym miec fryzurke na studniowke. zalacze jakies swoje zdjecia i moze powiecie mi co najbardziej by do mnie pasowalo
z gory dziekuje za propozycje
Edytowane przez Glamorous Czas edycji: 2007-12-02 o 10:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzura na studniowke
jaka masz dlugosc wlosow?
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
takie za ramiona
|
|
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
Ja też właśnie przeszkukiwałam forum w poszukiwaniu postów dotyczących fryzur na studniówke. Szukam jakichś fajnych fryzurek, ide co prawda jako osoba towarzysząca, ale chce wyglądac dobrze
Macie może jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam |
|
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Może irokez ? Tylko nie chodzi mi o taki typowo punkowy, tylko coś na wzór tego, który miała kiedyś Joanna Liszowska w "Jak Oni Śpiewają".
|
|
|
#942 |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku irokez odpada... nie pasuje do mojej osobowości
|
|
|
|
|
#943 |
|
Przyczajenie
|
ja mialam koka i w niego wpleciony pasek, ktory tez byl na przodzie glowy i wygladal jak przepaska, ladnie sie to pozniej mienilo, tym bardziej, ze bardzo podobna mialam bizuterie, cos a'la kolia
|
|
|
|
|
#944 |
|
Przyczajenie
|
Fajny pomysl, pomyślę nad tym
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
a ja poszukuje prostej fruzurki! chce mieć rozpusczone włosy .. tu mam zdjęie moich włosów sa długie brazowe ale lekko frabowanie (pasemka czarno czerwone) chodzi tu o fryzure na studniówke
z góry dziekuje http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1196626239[/quote] |
|
|
|
|
#946 | |
|
Raczkowanie
|
Ooo własnie dobry wątek
![]() Studniówke mam za miesiąc i 1 dzień! Pomyslałam sobie że zrobie sobie fryzurke Gosi Andrzejewicz w teledysku "SIłA MARZEń' co o Tym sądzicie? Te pofalowane włosy spięte,mam taka samą długosc włosów jak Gosia ![]() Jesli ktoś ma jeszcze jakies fajne pomysły to piszcie włosy mam lekko za ramiona i pocieniowane,zaniedługo sobie je jeszcze zafarbuje na czekoladke albo jakis jasniejszy brąz.. ![]() Cytat:
Kiedy miałam jeszcze długie włosy (a to było całe 2 tygodnie temu:P) chcialam sobie zrobic proste je..i ewentualne pojedyncze pasma takie spiralki mi to się bardzo podoba Niewiem jak Tobie
|
|
|
#947 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczegolnie dla Ciebie proponuje fryzurę 2 i 4, i może jeszcze 7 lub 8 Ci się spodoba, ale tam już trzeba więcej zachodu. Ja natomiast zapisąłam się już do fryzjera i zastanawiam się miedzy 5 a 7, doradźcie mi jak możecie która według was jest lepsza ![]() ![]()
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi sie podoba 7 włąsnie sie zastanawiam
musze z fryzjerka pogadac
|
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
To super
Moim zdaniem 7 rzeczywiście jest ładna Ja tez się nad nia zastanawiam. Dozrucam jeszcze dwie, zawsze to jakis większy wybór I poszukam jeszcze, w końcu studniówka 2008 musi być udana Ta trzecia mi się podoba, coraz więcej tego... chyba przestanę już szukać :P
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
tricky women nom też ciekawe ale ta 7 jest super ! zapodaj no jakimis jeszcze!a TY też idziesz an studniówke ? i KIedy macie? Jaka sukeinka? PAzurki taż ? MAkiajrz? aa włąsnie co z Torebka? bierzesz>?
|
|
|
|
|
#951 |
|
Przyczajenie
|
u mnie na studniowce najlepiej po 24 wygladaly osoby, ktore mialy spiete wlosy, a nie rozpuszczone, bo chociaz mialy tony lakierow to to wszystko opadlo... i wygladaly jakby wyszly spod prysznica... dlatego polecam upiecia, jest ich pelno i mozna naprawde cos ciekawego wykombinowac, a odradzam rozpuszczone wlosy, tak z doswiadczenia... ale kazdy i tak zrobi co bedzie chcial...
|
|
|
|
|
#952 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam po prostu przykre doświaczenie po jednym weselu... mam bardzo gęste włosy, a wtedy zrobiłam sobie loki, i moze wyglądały fajnie, ale na poczatku... później nie mogłam za bardzo tańczyć, bo było mi straaasznie gorąco na karku i włoso wpadały wszędzie. Dlatego na studniówkę nie popełnię tego błędu ![]() Cytat:
Studniówka bedzie w sobotę, 12 stycznia. Sukienka jeszcze przeglądam modele, a w sobote postaram się kupić (a jak nie to pozostaje uszycie). Pazurki krótkie, nie lubię tipsów, i jakiś delikatny, francuski manicure. A jesli chodzi o makijaż to... będzie to zależeć od sukienki, ale tez raczej delikatny, dziewczęcy, nie chcę biegac co chwila do łązienki i sprawdzać, czy mi fluid spływa
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Nom ja też ide jako towarzyszaca ale nei weim czy brac torebke i czy Mis ie przyda bo tel i i dokumenty w domu zostawie to po co mi bede tylko ise martwiła czy ja gdzieś nie zostawiłąm itd .. ja Tam bynajmnmiej to widze ! a Wy ?
PS MAM linka do fryzurki ala; kokardka http://www.youtube.com/watch?v=gvzmxaC9lKI
Edytowane przez weronika506 Czas edycji: 2007-12-07 o 16:09 |
|
|
|
|
#954 |
|
Przyczajenie
|
ja jeszcze zobacze jak to z torebką, myślę, że jakos to się znajdzie sposób
Ale raczej wezme, no bo jak się później do domu dostane :P A fryzurka ala kokardka rzeczywiście fajna
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
a jakieś fryzurki ?
|
|
|
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ja też poszukuję fryzurki, tylko niestety nie mam takich długich i fajnych włosów=( są długości prawie do ramion i są niestety cienkie.Pomożecie mi coś znalezc? |
|
|
|
|
#957 |
|
Przyczajenie
|
ja też mam z tym problem, totalnie nie wiem jak sie uczesać. chciałąm jakoś pokrecić lekko wlosy albo pofalować i lekko upiąć z tyłu tak niedbale jakby, a z przodu zostawić delikatne kosmyki, kiedyś widziałam drew barrymore z taką fryzurą ale teraz nigdzie nie moge znalesć :/ a musze pokazać fryzjerce zdjęcie. jakbyscie znalazły gdzieś takie zdjęcie to wklejce prosze do tego wątku
|
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna Ratujcie!!!Nigdzie nie ma fryzurek dla krótkich wlosów...Macie moze cos...??Mam włosy do ramion troche wycieniowane.myslałam moze o loczkach,co Wy na to?? RATUJCIE, bo czas ucieka....
|
|
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy raz piszę na forum, mam nadzieję, że mi pomożecie w miarę możliwości. Więc, sprawa jest taka.
Studniówkę mam 11.01. i kilka koncepcji na fryzurę. Pokażę jakie włosy mam i mniej więcej co mi się podoba. Obawiam się jednak,że na niektóre mam zbyt krótkie włosy, a są naprawdę ładne. Załączam ''siebie'' w prostych włosach i w tych nieprostowanych. :P Kolor i tak będzie zmieniany. Te loczki mi się podobają, ale nie wiem czy do twarzy mi będzie. Przeglądałam cały wątek i bardzo spodobała mi się fryzura ''radzi1680'' bodajże. Piękna. Aż żałuję, że włosów nie zapuszczałam. Pozdrawiam, Madzia. Edytowane przez ToTylkoLogin Czas edycji: 2010-04-03 o 17:35 |
|
|
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
hm.. wydaje mi sie ze na te fryzurki masz trochę za ktotkie włosy, a jak podkręcisz to bedą jeszcze krótsze.. Ale myślę ze warto spróbowac na probe i zobaczyc jak to bedzie wyglądało
![]() ps. ta pierwsza fryzurka jest śliczna
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

caluski
i jeszcze jedno: ile płaciłaś za makijaż? pozdrawiam! 

Macie może jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam 

z góry dziekuje