|
|
#2251 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
![]() u mnie z ukladem podobnie.. mamy sporo tuneli a kolega z ktorym tancze ma ponad 2 metry...ja jakies 20 cm mniej wiec tez duzo, no iii nonstop jakies smiechy sa
|
|
|
#2252 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no to chyba dotyczy mnie ;] ja kupuje sobie takowe w kolorze ziolonym( mam dziwne kolorowe oczy i kazdy mi mowi ze to inny kolor, czesto pada ze wlasnie wpadaja w zieleń) boje sie tylko ze moje oczy moga źle na nie zareagować, otóż nigdy jeszcze nie miałam soczewek wiecie moze jak to wczesniej sprawdzić? , moja studniówka we wtorek (ferie ;p ale i tak dziwnie przeciez duzo osób przychodzi z pracujacymi, ale mniejsza z tym) wiec mam mało czasu, a jeszcze ich nie mam, zakup planuje na sobote.
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To będzie najgorszy moment...ale jak zapomnę zrobić wielki krok, to serio upadek gwarantowany!! A jeszcze jak idziemy polonezem to kiedy trzeba się zniżyć, ja naciskam go na rękę ale jest moment kiedy on idzie osobno, popatrzę wtedy na niego a on od razu idzie poza rytmem ale będzie śmiechu ...
|
|
|
#2254 |
|
Przyczajenie
|
No ja powiem tak... sukienke dzis odebrałam od krawcowej- wyglada naprawde ładnie. a jesli o stres- mnie nie dopada
a radze innym: gorący prysznic - lub poleżeć w wannie ' zjesc troszke czekolady i bedzie dobrz:PP powiem szczerze -to działa:PP
|
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
Elo wszystkim
) Ja rowniez w tym roku ide na studniówkę - jako osoba towarzy. Suknie mam i reszte tez. ale nie mam pojecia co z fryzem... koki wogole mi sie nie podobaja. Jak myslicie co z wlsami? Moja akurat sa troche za ramiona no i mam grzywke
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki któraś z Was bierze dwie pary butów
? Te drugie takie wygodniejsze, na zmianę ? bo ja biorę właśnie, tylko nie wiem gdzie to "schować" no i w ogóle gdzie schować aparat np antyperspirant... no bo jakiś tam błyszczyk i perfumki to mi się zmieszczą do torebki ale co z resztą to nie wiem a szczególnie te buty bo przecieź nie wezmę reklamówki i nie powieszę sobie na krześle przy stole![]() heh wiem głupi problem mam
|
|
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
pewnie bedzie jakas sztania czy cos :P to zostawisz przy urtce :P ja tez biore druge pare
|
|
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
no szatnia będzie ... raczej
ale to będę tam lecieć zeby zmienić ? aaa jak nie będzie można ? hehe no nie wiem głupoty wymyślam już... a z tym aparatem to już zupełnie nie wiem gdzie go podziać
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
ja tez :/ nie wiem moze nawet nie wezme, bo ide jako osoba towarz. to nie wiem czy tak wypada... a tak nawiasem to jest ktos kto idzie jako osoba towarzyszaca>
|
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a potem do szatni lub pod stół Aparat to raczej do torebki...
|
|
|
#2261 |
|
Przyczajenie
|
heh to daj partnerowi aparat niech wezmie
|
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
i co on z nim zrobi
?
|
|
|
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
no ja mam wiekszy problem bo ja mam w kopalni soli a szatnia chyba jest na gorze hehe to przeciez nie bede wyjezdzac winda na gore(zwlaszcza zeby wyjechac to musi byc 6 osob) zeby tylko przebrac buty hehe... i tak samo nie wiem co ja zrobie z aparatem ... kurcze najwyzej nie wezme :P:P
|
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Laski a partner po was przyjezdza ? czy jak...??
|
|
|
|
#2265 |
|
Przyczajenie
|
no oczywiscie ze przyjeżdża
|
|
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
aj no;/ a ja nie wiem nic nie wiem jak sie wkurze to bede w domu siedziec
|
|
|
|
#2268 |
|
Przyczajenie
|
powiem tak w tamtym roku jak byłam jako TZ to przyjechał po mnie, pozniej przyjechał kierowca i odwiezli mnie:P ale to akrat taka mozliwos byla wiec nie kazdemu moze pasowac
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
TŻ - znaczy
![]() : <lol> heheOn ma studniówkę no i mnie zaprosił |
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
ja musze sie pochwalic, dzis poznalam partnera z ktorym ide w niedziele na studniowke. balam sie bo on jest rok mlodszy ale sie mile rozczarowalam. wyglada na 20 lat, jest zupelniew moim typie: sredniego wzrostu brunet o ciemnych oczach i cudownym glosie...noj ideal po prostu
w dodatku umie tanczyc zreszta pracuje w tej restauracji w ktorej mamy studniowke ma super charakter, swietne poczucie humoru i wogole. czasem warto zaryzykowac
|
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
TŻ-towarzysz życia ;D bo chyba o to pytałaś..
|
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
więć TŻ nie jest ale nie mialabym nic przeciwko gdyby byl
to tylko kolega no i mnie poprosil, w dodatku nie znam go chyba za dobrze... no i on jest nie smiały i tak dziwnie;/
|
|
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm no mysle ,ze tak ,bo jak inaczej
Podejrzewam tylko ,ze nie samochodem ,bo przeciez nie wroci potem jak bedzie troche % :P
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
a ja niby jeszcze nie zaprosilam... ale juz w 99% wiem kogo zaprosze i mysle ze sie zgodzi i on mieszka kolo mnie i myslalam ze albo moj tata nas zawiezie albo moze on zalatwi jakiegos kolege czy cos
a moja kolezanka planuje jechac taxi...
|
|
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Kola 333 - ja też ide tak jak Ty jako osoba towarzysząca
najpierw miał tż przyjechać po mnie ale stwierdził że pewnie napije się z kolegami to lepiej żeby jechał ktoś inny i chyba przyjedzie po mnie jego mama albo jego kuzyn Karotka1 którego masz tą studniowke?? bo moja kol. z kl. została zaproszona i też idzie do kopalni soli na studniówke
|
|
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
mnie mama przywozi do miasta gdzie idę do fryzjera itd, jedziemy po jedną parkę, po mojego partnera i dopiero na studniówkę
Partner za to załatwił kolegę, który po nas przyjedzie. Chciał na miejsce też on po mnie przyjechać, ale moja mama ma po drodze ![]() Cytat:
Szczęśliwy zbieg okoliczności.. na pewno będziecie się super bawić!!! Powodzenia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

zazdroszcze wam czołówki
mamy sporo tuneli a kolega z ktorym tancze ma ponad 2 metry...ja jakies 20 cm mniej wiec tez duzo, no iii nonstop jakies smiechy sa

wiecie moze jak to wczesniej sprawdzić? , moja studniówka we wtorek (ferie ;p ale i tak dziwnie przeciez duzo osób przychodzi z pracujacymi, ale mniejsza z tym) wiec mam mało czasu, a jeszcze ich nie mam, zakup planuje na sobote.
ale jest moment kiedy on idzie osobno, popatrzę wtedy na niego a on od razu idzie poza rytmem

Podejrzewam tylko ,ze nie samochodem ,bo przeciez nie wroci potem jak bedzie troche % :P