![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: suknia mini :)
a to jest moje cudo - skromna, krociutka i taka dziewczeca;-)
mam tylko problem dziewczyny jakie buty do niej kupic - wydaje mi sie ze odkryte ale czy pasuja odkryte buciki na slub? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
fajna
tak odkryte fajnie by to sie komponowało,a czemu na ślub nie mozna odkrytych?? masz wygladac tak jak chcesz
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ja wybrałabym coś w stylu peep toe, niekompletnie zabudowane:
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Gaisha, gdzie kupiłaś tą sukienkę? i czy była bardzo droga?
Jest przepiękna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Rav- skąd sa te buty których zdjęcia wyatawiłaś a właszcza te 4?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
sylvetti
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
http://dyeablesshoes.stores.yahoo.net/
a dokładnie tutaj: http://dyeablesshoes.stores.yahoo.net/cf-carmen-i.html
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Gaisha, a gdzie on-line kupuje sie takie sukienki?Jest przepiękna!Też bym taką chciała!!!! Jesli to nie była aukcja, tylko jakiś sklep internetowy to mogłabyś podać linka? Będę wdzięczna bardzo!bardzo!bardzo!:ehe m:
![]() A może Ty wychodzisz za mąż wcześniej ode mnie-to mogłabym odkupić od Ciebie tę przesliczną sukienkę ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-02 o 00:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znalazlam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=339172988 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Soffera - jesteś wspaniała!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Sylvetti - sukienke znalazlam na allegro i tak jak Soffera wczesniej wspomniala pewnie sa tam jeszcze takie do kupienia wiec mam nadzieje ze uda Ci sie ja kupic - bardzo polecam - wykonczenie tej sukienki, material itd - super! no i ta cena;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
no no Rav piekne te buciki i w dobrej cenie
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Gaisha i inne Wizazanki również - jak myslicie, czy warto kupić tą sukienke, której właścicielka jest juz Gaisha (ale masło maślane
![]() Na aukcji na allegro jest tylko rozmiar 38, a ja noszę 36. Podoba mi się ta sukienka niesamowicie-ale nie wiem czy warto ryzykować i brac za dużą - doradźcie! Z jednej strony to naprawde wielka okazja, -bo cena jest wyjatkowa, poza tym obawiam się, że już nic nie znadję bo większość krótkich sukienek dostepnych w salonach to po prostu obraz nędzy i rozpaczy. Nie wiem co robic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Sylvetti- tez martwilam sie rozmiarem sukienki. Powiem Ci szczerze, ze ta rozmiarowka jest chinska - tzn na drobne, szczuple dziewczyny. Na Twoim miejscu zaryzykowalabym z zakupem; po pierwsze cena, po drugie jakosc sukienki. Chce Cie tylko uprzedzic ze na sukienke troche sie czeka - ja zamawialam ja w listopadzie i dostalam dopiero na pocz stycznia - wiesz ta sukienka idzie do Polski z Chin wiec troszke ta przesylka do nas "idzie".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Mam!
![]() ![]() Jak zrobię zdjęcię to ją tutaj zamieszczę - jak na razie schowałam ją głęboko w szafie, żeby przypadkiem TŻ jej nie zobaczył;-) Aczkolwiek chyba mu pokażę - bo po pierwsze to nie mogę wytrzymać sam na sam z tą tajemnicą, a po drugie to te wszytskie przesądy - typu "w maju ślub szybki grób" czy też miesiąc koniecznie musi mieć R bo dzieci będą seplenić, a nawet to z suknią, że mężczyzna ma zobaczyć swoją "panne młodą" w całej okazałości dopiero w dniu ślubu jakoś mnie nie przekonują ![]() Zresztą złamałam już dość sporo tych przesądów;-) więc i z sukienką zaryzykuję;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
6 krótkich sukien ślubnych
![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
powiem szczerze że też myślałam o krótkiej sukience, ale chyba zdecyduje sie jednak na klasyczną, długą i elegancką suknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
nie podobaja mi sie decydowanie takie suknie.
wo9le tradycyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram krótkie sukienki te falowane balowe sa fuj ale kazdy nosi co lubi polecam madonna firme jest jedna krótka Cytat:
zobaczcie takie buziole Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-04 o 11:12 Powód: proszę notorycznie nie pisać post pod postem!!!!już zwracałam na to uwagę! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Będę miała już za 3 tygodnie tą ostatnią, z white one, jestem totalnie zestresowana czy zrobiłam dobrze, wciąż się zastanawaim czy może jednak długa jest odpowiedniejsza. mam buziki peeptoe, nie wiem tylko jaką długśćwelonu do tej sukieneczki, poradżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze zrobiłaś, że wybrałaś krótką!
![]() Myślę, że nie powinnaś mieć co do tego żadnych wątpliwości, naprawdę. Z kolei co do welona - hmmm...ja osobiście nie jestem zwolenniczką welonów, dlatego też radziłabym Ci abyś może zdecydowała się na jakiś drobny element kwiatowy wpięty we włosy - ale to już Twoja decyzja! ![]() Od dłuższego czasu myślałam o tym, żeby zamieścić zdjęcie swojej krótkiej sukienki, jednocześnie miałam świadomość, że zdjęcie ciuszka na wieszaku nie prezentuje się zbyt okazale. Dzisiaj szperając po internecie znalazłam coś bardzo podobnego - ale zaznaczam - nie identycznego ![]() Moja sukienka ma inne wykończenie na biuście - to znaczy jest , hmm...jakby to napisać ...po prostu nie jest tak rozłożona jak na zdjęciu, tylko "w całości" ![]() Łopatologicznie, ale mam nadzieję, że zrozumiale to wyjaśniłam ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-04 o 11:13 Powód: prosze nie pisać post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
super temat. jak bede brac slub to tylko w takiej mini sukni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Brałam ślub w krótkiej i nie żałuje oczywiście te buty na zdjęciu nie są ślubne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
super to jest nas dwie ja tez biore w tej sukni ślub ja bez welonu a w teledysku gunses rose's miała krótka suknie i długaaaasny welon jak bardzo chcesz welllonn to moze taki dłuuuugaaaaśny pokaz fotki ze ślubu jak juz bedzie po powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez allaya27 Czas edycji: 2008-08-05 o 06:19 Powód: zapomniałam coś dodać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
ja tez biore w krótkiej
![]() ![]() ![]() kilka moich typow 2pierwsze zdjecia moja sukienka slubna ![]() a reszta zdjec zobaczymy moze cos wybiore z nich ![]() ![]() PS. wszystkie sukienki sa z PRISCILLA OF BOSTON ![]()
![]() |
#177 |
BAN stały
|
dziewczyny, a gdzie można kupić taką suknię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
ja nie ubrałabym suknii mini na własny slub... po pierwsze czułabym sie troche dziwnie idac do ołtarza w mini... a po drugie raz w zyciu moze mam okazje załozyc tradycyjną długa suknie i poczuc sie jak księzniczka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tu zalezy od nas jak,wazne ,zeby dobrze sie czuc,jedne sie w dlugich dobrze czuja inne w krótkich ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
A ja miałam takową krótką na własnym ślubie, wyglądało to elegancko i według gości odpowiednio. Najważniejsz, że dostosowałam suknię do stylu imprezy weselnej, a odpowiednie dodatki dopełniły całości
ps. jak się nauczę wstawiać zdjęcia, to pokażę jak to wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.