suknia mini :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 13:26   #211
Polonaise
Raczkowanie

Dot.: suknia mini :)

Witam fanki krótszych sukienek!

Ja będę miała na sobie taką (w kolorze ecru):
http://www.ti-amo.pl/img/p/341-566-thickbox.jpg
http://www.ti-amo.pl/img/p/341-567-thickbox.jpg

Jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia.

Osobiście uważam, że krótka suknia może być tak samo elegancka jak długa, najważniejsze żeby się w niej dobrze czuć!
Stary 2010-02-20, 14:41   #212
Natra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Polonaise Pokaż wiadomość

Osobiście uważam, że krótka suknia może być tak samo elegancka jak długa, najważniejsze żeby się w niej dobrze czuć!
Bardzo podoba mi się Twoja sukienka - nawet to samo zdjęcie mam u siebie na kompie. Sama szukam krótkiej sukienki do ślubu i dużo dziewczyn wkleja zdjęcia, ale co mi ze zdjęć skoro nie wiem po pierwsze gdzie je można kupić a po drugie ile kosztują?

Gdzie ją kupiłaś/masz zamiar kupić??
Natra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 15:05   #213
Polonaise
Raczkowanie

Dzięki
szyję w sklepie ti-amo.pl
Na razie wybieram kolor z kilku zaproponowanych odcieni ecru
Stary 2010-02-20, 15:17   #214
mylady21
Wtajemniczenie

Moje zdjęcia :
Splendor, znaleziona w necie, Sposa di Gio, Cymbeline, Splendor, znaleziona w necie.
A to co pokazuje Poloniase to jest suknia Alfreda Angelo (oryginał) niedostępna w Polsce.
Stary 2010-02-20, 15:24   #215
Natra
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki
szyję w sklepie ti-amo.pl
Na razie wybieram kolor z kilku zaproponowanych odcieni ecru
Dzięki, już przeglądam stronkę

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Moje zdjęcia :
Splendor, znaleziona w necie, Sposa di Gio, Cymbeline, Splendor, znaleziona w necie.
A to co pokazuje Poloniase to jest suknia Alfreda Angelo (oryginał) niedostępna w Polsce.
Wreszcie jakieś konkrety thx
dają chętnym szczere złoto."
Natra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 15:24   #216
mylady21
Wtajemniczenie

Nie mam zaufania do firm wklejających cudze zdjęcia na stronę.
Stary 2010-02-20, 17:14   #217
Polonaise
Raczkowanie

No właśnie, sukienki Alfred Angelo są niedostępne w Polsce, dlatego szyję u krawcowej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 13:53   #218
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:

Przepiękna!
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 12:57   #219
Kajtolinka
Raczkowanie

Przeglądnęłam już wiele forów dotyczących sukienek mini i praktycznie wszędzie były zagorzałe ich przeciwniczki. Ja od początku nawet nie rozpatrywałam możliwości założenia długiej sukni. Po pierwsze jest baaardzo wysoka(185cm), po drugie biorę ślub cywilny, a po trzecie to jakoś nie widzi mi się ciągnięcie za sobą tony tiulu i atłasu Krótkie sukienki wcale nie są zaprzeczeniem tradycji i elegancji, nie jest wg mnie też nietaktem wystąpienie w takiej sukience w kościele. Oczywiście chodzi mi o sukienki do kolanka i dość skromne jakie większość z was przedstawiała. Na początku marzyłam o fioletowej bombce, jednak po obejrzeniu zdjęć białych sukienek coraz bardziej się do nich przekonuje. Z racji wzrostu do ślubu pójde w balerinkach, a mój przyszły mąż w trampkach i dopasowanym garniturze, więc będzie dość ekstrawagancko Ostatnio widziałam na wizażu zdjęcie sukienki bardzo skromnej z dekoltem w łódeczkę i delikatnym rękawkiem-w stylu lat 50-60, pamiętam,że były tam jeszcze 2 inne krótkie sukienki i choć jestem za nietypowymi rozwiązaniami to ta mi się bardzo spodobała. Niestety szukam już dwa dni i nie mogę znaleźć tych zdjęć, czy któraś z was nie natrafiła na nie przypadkiem?
Kajtolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-28, 19:14   #220
NAY
Przyczajenie

Witam
Dziewczyny potrzebuję pomocy,otóż szukam sukienki krórą miała na sobie Asia Jabłczyńska na swoim ślubie w Na wspólnej.Może któraś z was orientuje się gdzie moge taką nabyć ? Bede wdzięczna za pomoc
Poniżej zdjęcie sukienki ( ta po lewej ).
NAY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-31, 16:42   #221
mylady21
Wtajemniczenie

Ja nie wiem, ale mogę zparoponowav taką :
Stary 2010-04-13, 19:10   #222
e-waga
Raczkowanie

ja już znalazłam model sukienki teraz tylko szukam gdzie taką kupić lub uszyć. Chciałoby się jak najtaniej... ale jak się tylko powie że do ślubu to cena wzrasta....
e-waga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 21:59   #223
mylady21
Wtajemniczenie

Dajesz jako wzór Oscara de La Renta, to co się dziwisz. A jakie ceny proponują?
Stary 2010-05-21, 13:27   #224
e-waga
Raczkowanie

no udało się...
szyję sukienkę u poleconej i sprawdzonej bardzo dobrej krawcowej i cena też nie jest nie wysoka około 250 zł
dodatki do sukienki która będzie w kolorze ecri - butelkowa zieleń
pan młody bedzie miła jasny garnitu dokładnie ejszcze nie wiemy jaki kolor,ale na pewno jasny z pięknym zielonym krawatem już kilka garnikaów przymierzał i wygląda to świetnie. Bukiecik też mam już wymyślony zrobiony na styl polny kolorowy delikany. Buty zielen butelowa udało mi się nawet załatwić z panem że przyniosę mu materiał a on mi zrobi właśnie z tego materiału buta. mam nadzieję że wszytko zagra. czas nagli bo 12 czerwca ślub cywilny a może macie jakiś wzor biżuterii z zielonymi oczkami która pasowałaby do tej sukienki którą wcześniej wkleiłam.
pozrówka
e-waga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 14:56   #225
ninka12245
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Moje zdjęcia :
Nie prawda suknie, LE SPOE DI GIO są już dostępne w Polsce, ja tak zamówiłam i następnie odebrałam swoją suknię, troszkę się naczekałam 7 mcy ale warto było na prawdę. Suknię zakupiłam w Świebodzicach w Atelier Art Consultats Events and Wedding, jestem oszłomionia i szczęśliwa że bedę pieknie ubrana w suknię Le spose di Gio.
ninka12245 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-24, 18:07   #226
anannke
Zakorzenienie

Mnie się wydaje że suknia mini na ślub kościelny po prostu nie pasuje... i nie chodzi o tradycje a o charakter uroczystości...

krótka czyli taka co najmniej do kolana (a już za kolanko-mnie się takie bardzo podobają) oczywiście jak najbardziej i faktycznie dodaje taka suknia dziewczęcego uroku.. moim zdaniem suknia mini jest troszkę zbyt wulgarna na uroczystość ślubu kościelnego... sama normalnie do kościoła nie ubrałam nigdy sukienki krótszej niż do kolana a co dopiero na ślub...czułabym się goła uważam że nie wypada a poza tym pomyślałam że jak się wychodzi za mąż to jest się dojrzałym a to przejawia się też w umiejętności oceny co wypada a co nie i na taką okazję w ogóle powinno rozumieć się ideę ślubu kościelnego i umieć odpowiednio się ubrać

nie każę nikomu wydawać niebotycznej sumy na suknie albo ubierać długą do ziemi... można ubrać sukienkę zwyczajną jak pisały dziewczyny i za 200 zł uszytą ale moim zdaniem powinna być z gustem. i jak poszłabym na ślub kościelny gdzie panna młoda byłaby w mini która ledwo okryłaby jej wdzięki to raczej stanęłabym po stronie ciotek babć którym ten strój raczej by się nie podobał

ale na weselu czy ślubie cywilnym jakoś nie raziłaby mnie ta długość jakoś po prostu nie ma to takiego charakteru jak ślub kościelny i niech każdy ubierze się jak się mu podoba. jeśli ktoś koniecznie chce mieć mini to może się przebrać na wesele ale podkreślam jeszcze raz że do kościoła mini wg mnie odpada... poza tym uważam że sukienki krótkie bardzo pasują do skromniejszych uroczystości

spodobał mi się też bardzo pomysł takiej sukienki krótkiej na poprawiny i jakbym urządzała wesele z poprawinami całkiem możliwe że bym ten pomysł wykorzystała nie byłaby to typowa sukienka wieczorowa i podkreślała że nie jest to zwyczajna osoba bawiąca się na tej imprezie a ktoś szczególny
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 10:02   #227
mylady21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninka12245 Pokaż wiadomość
Nie prawda suknie, LE SPOE DI GIO są już dostępne w Polsce, ja tak zamówiłam i następnie odebrałam swoją suknię, troszkę się naczekałam 7 mcy ale warto było na prawdę. Suknię zakupiłam w Świebodzicach w Atelier Art Consultats Events and Wedding, jestem oszłomionia i szczęśliwa że bedę pieknie ubrana w suknię Le spose di Gio.

Sposoby na spamerstwo są coraz bardziej wysublimowane na tym forum.

Po pierwsze gdy pisałam tego posta, sukien tych jeszcze nie było. Dziwię się, że komuś aż tak się chciało odpowiadać na tak archiwalnego posta.

Po drugie - i co z tego, że są? Mam to w d... jak i pewnie większość forumowiczek, których zwyczajnie na te suknie nie stać i i tak pójda ze zdjęciem do krawcowej...

Po trzecie, a orgazmu nie miałaś po przymiarce tej sukni? Bo mi w tej wypowiedzi brakuje jeszcze tylko paru wykrzykników imitujących szczytowanie
mylady21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 12:04   #228
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A170_white.jpg (8,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A171_white.jpg (8,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A172_white.jpg (9,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A173_WHITE.jpg (9,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A174_DIAMOND_WHITE.jpg (8,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A175_DIAMOND_WHITE.jpg (9,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A176_WHITE.jpg (9,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg E430_WHITE.jpg (8,8 KB, 36 załadowań)
Stary 2011-02-06, 18:47   #229
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Krótkie sukienki ślubne

źródło: http://www.dreambridaldress.com/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (19,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1b.jpg (18,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2a.jpg (39,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2b.jpg (36,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3a.jpg (37,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3b.jpg (37,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4a.jpg (35,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4b.jpg (34,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (22,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (21,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-02-06, 18:48   #230
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

cz. II
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (26,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (19,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (13,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (13,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (18,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (64,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (28,6 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (19,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (31,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-04-09, 15:34   #231
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Oscar de la Renta kolekcja 2012

załączniki 1,2

Monique Lhuillier kolekcja 2012

załączniki 3,4

Pronovias kolekcja 2011

załączniki 5,6,7

załączniki 8
załącznik 9
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oscar_renta_2012_robe_courte-2784-450-500-80.jpg (23,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oscar_renta_2012_robe_mariee_courte-2788-450-500-80.jpg (23,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg robe_courte_monique_lhuillier_2012-2759-450-500-80.jpg (22,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg robe_de_mari__e_courte_monique_lhuillier_2012-2761-450-500-80.jpg (24,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agara.jpg (18,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agara_1.jpg (17,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agara_2.jpg (13,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg finlandia_1.jpg (15,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg figaro_1.jpg (16,0 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2011-04-09 o 16:10
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-09, 20:01   #232
Insomnia_ja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje że suknia mini na ślub kościelny po prostu nie pasuje... i nie chodzi o tradycje a o charakter uroczystości...

krótka czyli taka co najmniej do kolana (a już za kolanko-mnie się takie bardzo podobają) oczywiście jak najbardziej i faktycznie dodaje taka suknia dziewczęcego uroku.. moim zdaniem suknia mini jest troszkę zbyt wulgarna na uroczystość ślubu kościelnego... sama normalnie do kościoła nie ubrałam nigdy sukienki krótszej niż do kolana a co dopiero na ślub...czułabym się goła uważam że nie wypada a poza tym pomyślałam że jak się wychodzi za mąż to jest się dojrzałym a to przejawia się też w umiejętności oceny co wypada a co nie i na taką okazję w ogóle powinno rozumieć się ideę ślubu kościelnego i umieć odpowiednio się ubrać

nie każę nikomu wydawać niebotycznej sumy na suknie albo ubierać długą do ziemi... można ubrać sukienkę zwyczajną jak pisały dziewczyny i za 200 zł uszytą ale moim zdaniem powinna być z gustem. i jak poszłabym na ślub kościelny gdzie panna młoda byłaby w mini która ledwo okryłaby jej wdzięki to raczej stanęłabym po stronie ciotek babć którym ten strój raczej by się nie podobał

ale na weselu czy ślubie cywilnym jakoś nie raziłaby mnie ta długość jakoś po prostu nie ma to takiego charakteru jak ślub kościelny i niech każdy ubierze się jak się mu podoba. jeśli ktoś koniecznie chce mieć mini to może się przebrać na wesele ale podkreślam jeszcze raz że do kościoła mini wg mnie odpada... poza tym uważam że sukienki krótkie bardzo pasują do skromniejszych uroczystości

spodobał mi się też bardzo pomysł takiej sukienki krótkiej na poprawiny i jakbym urządzała wesele z poprawinami całkiem możliwe że bym ten pomysł wykorzystała nie byłaby to typowa sukienka wieczorowa i podkreślała że nie jest to zwyczajna osoba bawiąca się na tej imprezie a ktoś szczególny
Nie zgodzę się z Tobą. Mnie osobiście bardziej 'gorszą' panny młode w zaawansowanej ciąży z welonem, jakby nie było- kiedyś symbolem niewinności, do samej ziemi Jedynymi warunkami jest zachowanie równowagi, czyli w moim przypadku, jeśli pójdę do ślubu w sukience przed kolano (w załączniku) na pewno zakryję ramiona bolerkiem, czy szalem. Skłaniam się ku szalowi. Jestem niestety na etapie poszukiwań. Wiedziałam, że z dodatkami będzie najwięcej zachodu i adekwatna figura. Tak krótkie sukienki wyglądają stosownie niestety tylko w przypadku drobnych kobiet.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 776.jpg (106,2 KB, 83 załadowań)
Insomnia_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 19:43   #233
marakujja85
Przyczajenie

Ładna sukienka. Dodałabym jeszcze coś. Jeśli ktoś zdecyduje się na sukienkę mini do ślubu (zwłaszcza konkordatowego), powinien wybrać jak najbardziej prostą, skromną sukienkę, żeby nie wyglądało to wulgarnie. Osobiście zdecyduję się raczej na sukienkę o tradycyjnej długości. Nie mogę znaleźć nic, co by mi w 100% odpowiadało. Szukam minimalistycznej, klasycznej sukni. Spodobała mi się Gorgo Anny Kary, ale cena zwala z nóg. Chyba ostatecznie wybiorę się do krawcowej, jak znajdę jakąś znającą się na rzeczy...
marakujja85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 20:17   #234
Insomnia_ja
Przyczajenie

Moja sukienka pochodzi z kolekcji Splendor Royal z 2011 roku. Zdecydowałam się na ten salon właśnie ze względu na konkurencyjne ceny sukni ślubnych. Też nie chciałam wydać na suknię fortuny. Mają większość sukienek utrzymanych w klasycznej, minimalistycznej tonacji, więc może któraś z nich przypadnie do gustu Tobie i Twojej kieszeni
Stary 2011-04-11, 10:56   #235
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia_ja Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się z Tobą. Mnie osobiście bardziej 'gorszą' panny młode w zaawansowanej ciąży z welonem, jakby nie było- kiedyś symbolem niewinności, do samej ziemi Jedynymi warunkami jest zachowanie równowagi, czyli w moim przypadku, jeśli pójdę do ślubu w sukience przed kolano (w załączniku) na pewno zakryję ramiona bolerkiem, czy szalem. Skłaniam się ku szalowi. Jestem niestety na etapie poszukiwań. Wiedziałam, że z dodatkami będzie najwięcej zachodu i adekwatna figura. Tak krótkie sukienki wyglądają stosownie niestety tylko w przypadku drobnych kobiet.
Może troszkę się nie zrozumiałyśmy twoja sukienka bardzo mi się podoba poza tym nie jest to mini o której pisałam bo miałam na myśli sukienki ledwo za tyłek sięgające a ta przynajmniej na modelce co wkleiłaś sięga do kolana i wygląda całkiem gustownie a jak zakryje się ramiona to już w ogóle pełna klasa i super to będzie wyglądać Nie jestem przeciwniczką sukienek nie "do samej ziemi" ale takich ledwo za tyłek Bo po prostu uważam że do kościoła nie wypada a na wesele czy cywilny to już inna sprawa. A o zanikającym znaczeniu poszczególnych elementów stroju ślubnego to można by dyskutować i dyskutować

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2011-04-11 o 11:16
anannke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-11, 19:48   #236
Insomnia_ja
Przyczajenie

Dziękuję Wiem, co masz na myśli. Białe krótkie sukienki, które spokojnie można ubrać na dyskotekę, najlepiej do białych ażurowych kozaczków Mi się marzyła krótka sukienka. Z początku nie nastawiałam się na mini, ale akurat ten model najbardziej przypadł mi do gustu. Wiedziałam, że taka długość do kościoła jest ryzykowana, więc szukając jak najprostszej sukienki bez zbędnych dodatków, w pierwszej kolejności przejrzałam tą kolekcję, bo nasłuchałam się od znajomych, że optują w prostych, klasycznych modelach.
Stary 2011-04-13, 18:54   #237
elmina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marakujja85 Pokaż wiadomość
Ładna sukienka. Dodałabym jeszcze coś. Jeśli ktoś zdecyduje się na sukienkę mini do ślubu (zwłaszcza konkordatowego), powinien wybrać jak najbardziej prostą, skromną sukienkę, żeby nie wyglądało to wulgarnie. Osobiście zdecyduję się raczej na sukienkę o tradycyjnej długości. Nie mogę znaleźć nic, co by mi w 100% odpowiadało. Szukam minimalistycznej, klasycznej sukni. Spodobała mi się Gorgo Anny Kary, ale cena zwala z nóg. Chyba ostatecznie wybiorę się do krawcowej, jak znajdę jakąś znającą się na rzeczy...
Na pewno nie możesz iść do pierwszej z brzegu krawcowej, która szarpnie się na uszycie sukni ślubnej, podczas gdy na co dzień szyje bluzki Popytaj w salonach. W niektórych są profesjonalne krawcowe, które zajmują się szyciem stricte sukien na ślub. W tym salonie, który Ci polecają też pracują krawcowe. Wiem z autopsji, bo szukałam sukni w niestandardowych rozmiarach i pochodziłam trochę po salonach ślubnych w poszukiwaniu dobrej krawcowej.
elmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 15:21   #238
marioletka
Raczkowanie

Witajcie! A już myślałam, że tylko ja chcę mieć krótką sukienkę
Tylko nie mogę się zdecydować na fason.... Choć widać, że zapisałam sobie co skromniejsze modele
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5e4b4167002b3f774d87bc10.jpg (21,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008_primary.jpg (10,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 255_4.jpg (40,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1289411707_Juliette-2060-450-500-80.jpg (15,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1289823996_74f760feebd82a59bdd3ccdc38c783ae_thumb.jpg (9,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dolly-couture-wedding-dress-3.jpg (16,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jasonwu2.jpg (11,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg short-wedding-dress1.jpg (18,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z9371185X,Beata-Cupriak--wiosna-lato-2011.jpg (29,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z8957719X,Pokaz-kolekcji-slubnej-Macieja-Zienia-na-Polskiej.jpg (26,2 KB, 11 załadowań)

marioletka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 07:13   #239
mylady21
Wtajemniczenie

To proste - żeby zdecydować musisz coś przymierzyć.
Stary 2011-04-28, 09:10   #240
marioletka
Raczkowanie

Hmm.. krawcowa ma mi szyć sukienkę, porozmawiam z nią, zobaczę, co doradzi do mojej jabłkowatej figury.. pewnie zupełnie inny fason, ale od czego są diety i bielizna wyszczuplająca

marioletka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości