![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oceńcie mój projekt sukienki na studniówkę!
Bardzo fajny projekt.Sama chciałabym mieć podobną sukienke (wklejam zdjęcia) jednak moja mama stwierdziła,że gdybym ją włożyła to by mi się odwidziała,bo mam grubsze łydki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
|
twoj projekt jest sliczny , to bardzo dziewczceca sukienka, sama mialam podobna, tylko ze bez ramiaczek, na pewno bedziesz w niej slicznie wygladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
BAN stały
|
J
est oki |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi sie podoba Twoj projekt. Sliczna moze byc taka sukienusia.
![]()
#2975 |
Raczkowanie
|
Projekt jest w porządku... Sliczne są takie dziewczęce sukieneczki......
ale.... jak to zawsze bywa - diabeł tkwi w szczegółach! A więc podstawa to piekny materiał..... Pomyśl - może nie gładki, ale tłoczony w jakiś wzór lub taki lekko pomięty - jesteś szczuplutka, a więc możesz bez obaw poszaleć z jamiś ciekawym deseniem na materiale..... Zostałabym raczej przy ciemniejszych bardziej stonowanych kolorach (wersja fiolet + wstążeczka lila) i zaszalała z materiałem..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
śliczny projekt
![]() ![]() Faktycznie,za bardzo nic w tych tendencjach sie nie zmienia od jakiegoś czasu ![]() u mnie rok temu,wszystkie dziewczyny miały suknie z gorsetem z KaDeTu,ja chyba jako jedyna z klasy miałam taka czarną do kolan,z lejącym się dekoltem i pocieniowanym"dołem"+wzor ek kwiatowy ![]() ciekawa jestem czy juz jestes zdecydowana jakie kolory chciałabyś dać?? ![]()
#2977 |
Rozeznanie
|
co do tej sukienki ?? :))
bede miec na studniówke taka samą sukienke jak ta załączona, tylko granatową i czarne szpilki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Musze przyznać, że ostatecznie przekonałyście mnie do tego pomysłu! Wydaje mi się, że taka kieca w sam raz pasuje na tego typu okazje a, że 90% dziewczyn przegina i ubiera się jak na jakiś bal to ich problem, nie? ![]() Żeby nie czuć się szaro-myszowato chyba poprostu powalcze z dodatkami <które jednak musza być delikatne do takiej sukienki>. Przyznam się, że zanim ją jeszcze wymyśliłam planowałam upiąć z jednej strony włosy i "zamontować" w nie kwiatka<prawdziwego> - jakąś niedużą orchideę ![]() Nadal nie jestem pewna czy to dobry pomysł, ale przyznam, że całkowicie zachorowałam na tego storczyka i chyba teraz już sie nie dam przekonać, że to nie pasuje ![]() Chciałam, żeby tym samym zbudować jakąś opozycje do sztywnych koków obsypanych toną brokatu! ...Czy myślicie, że to zły pomysł? ![]() Yolu66! Faktycznie pomysł z deseniem na materiale jest godny rozważenia <jakos wcześniej na to nie wpadłam> ![]() Mirianko! Wspomniałam, że myśle o fiolecie ![]() Chyba faktycznie przemyśle sprawę "odwróconych kolorów"! Podobają mi sie tez sukienki czekoladowe, albo takie karmelowe, ale chciałam żeby kolor trochę kontrastował z moimi włosami <ciemny brąz>! Bardzo podobaja mi się takie naturalne kolory zielonego, ale wydaje mi się że twarz przy takim wygląda blado... Jeśli chodzi o sam materiał to wiem, że przy tak prostej sukience i z rodzajem i kolorem można poszaleć tyle, że ja nie wiem czy w ogóle w sklepach "materiałowych" jest duży wybór i czy znajdzie się coś godnego uwagi... ![]() Trochę się tego boje, że juz się nastawie a w sklepie będzie tylko ciemno zielony, bordowy i czarny! ;/ Chciałabym jeszcze skorzystać z waszej życzliwości i gotowości do pomocy < ![]() Czy na studniówce potrzebne jest coś na sukienkę? Jakieś bolerko czy coś tego typu? Zastanawiam się czy też szyc do kompletu... W ogóle nie mam chęci ale nie chce zamarznać. O szalu raczej nie myślałam, bo nie chcę się z nim optykać no i chyba za dużo ciepła nie daje... Może któraś z postudniówkowych- wizażanek podzieliłaby się doświadczeniem i powiedziałaby czy odczuwała potrzebę posiadania takowego "czegoś"? ![]() Czy dziewczyny na waszych studniówkach miały jakieś dodatkowe okrycie, które wkładały gdy zchodziły z parkietu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
co do dodatkowego okrycia:
zalezy gdzie będziesz miała 100-dniówkę, ja miałam na hali sportowej i wbrew pozorom nie było wcale zimno niektórzy uważaja też, że do poloneza "nie wypada" mieć odsłoniętych ramion [tzn sukienki na ramiączkach] ale to zależy od szkoły/regionu itd [w moim mieście w niektórych szkołach był odgórny nakaz nałożenia czegoś na ramiona :|] fryzury z toną brokatu, koki itp - jak dla mnei to wygląda niezbyt ciekawie :| |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() materiał...fiolet brzmi kusząco ![]() ![]()
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
Mi się podoba projekt bardzo
![]() ![]() ![]()
#2982 |
Raczkowanie
|
Dot.: co do tej sukienki ?? :))
Skoro sukienka bedzie granatowa to moze wstazka błękitna... tak jak na fotce sukienka bordowa a wstazka taki przygaszony roz... ewentualnie może jakas w kolorze srebrnym, metalicznym... a co do bizuteri to fajnie zeby nie była taka zwykła... pomysl moze własnie nad perełkami (chociaz białe to chyba nie za bardzo) albo z takich drobniukich kamyczków-koraliczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
a swoja droga bardzo ładna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Rozeznanie
|
perełki myślalam bardziej kremowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Mogą być perełki, np jakiś naszyjnik, bransoletka, kolczyki....wstążka-niebieska/błękitna lub perłowa
![]() Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Studniówka
Hej
![]() Znalazłam sobie pomysł na sukienkę studniówkową. Muszę go tylko zaprezentować mojej krawcowej i dowiedzieć czy podejmie się uszycia tego cuda ![]() ![]() ![]()
#2989 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówka
Dołączę jeszcze jedno zdjęcie tej modelki. Sukienka bardzo ładna. Myslę, że krawcowa powinna sobie z nia poradzić. Buty moim zdaniem pasują sandałowe (sama o takich myślę) lub z czubem z krytymi palcami i zapinane na kostce. Jak coś jeszcze wymyślę, to napiszę, ale sama mam dylemat ostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Witam, zapraszam na stronę www.sergiorossi.pl tam jest sporo fajnych propozycji, sklep znajduje się w Warszawie, ale buty są zajefajne
![]() Jeśli jesteś odważna to polecałabym kozaki za kolano a la 'pretty women' Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
Wiesz co nie szyj tej sukienki czarnej.Bo bedziesz wygladala jak grobowa dama.Takie jestmoje zdanie.Wybierz jakis delikatny kolor.A jezeli juz sie tak uparlas na ciemny kolor to chociaz brązową uszyj,brąz pomimo tego ze ciemny jest bardziej twarzowy,zasada stara jak swiat,.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zaczynam się przekonywać do innego koloru, bo w czerni sukienka urok może stracić. Muszę się wybrać do sklepów z tkaninami i poszukać czegoś delikatnego ale i twarzowego. No, a co z butami?
#2993 |
Zakorzenienie
|
sliczna sukiena ale racja nie rob czarnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
W styczniu na wesele!!!co ubrac????!!!!!
W styczniu ide na wesele do brata i niewiem co mam ubrać,bedzie jescze zima wiec chyba jakies spodnie.Podam wam moje dane:
wzrost:160cm wiek:13lat Podajcie jakies zdjecia co by do mnie pasowało |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W styczniu na wesele!!!co ubrac????!!!!!
Witam w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
tez mi mi sie bardzo podoba ta sukienka, ale tak jak dziewczyny radza - nie czarna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Raczkowanie
|
Dot.: W styczniu na wesele!!!co ubrac????!!!!!
ja rowniez mam zaproszenie na wesele 14 stycznia czy sukienka na ramiaczkach czy ogolnie odkryte ramiona przejda, w sumie zima cala geba ....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka
a jaką zaproponujecie sukienke przy szerokich biodrach i małym biuście bo ja naprawde niewiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Rozeznanie
|
Dot.: studniówka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam- wszystkie wystawione przez was sukienki są prześliczne
![]() ![]() www.allegro.pl/show_item.php?item=73265823 Czy taka sukienka pasuje na studniówkę?? I czy kolor jest odpowiedni?? prosze o odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.