|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń Takie bym chciała!!!!:) Czy ktos moze widział podobne????
Dziewczyny kochane!
Podpowiedźcie proszę, gdzie mogę znaleźć taką suknię!!! Proszę, proszę. Może macie też pomysły i namiary na suknie w podobnie zwiewnym, dziewczęcym stylu, koniecznie z lejącymi się rękawami. Hm, a kiedyś byłam przekonana, że do ślubu pójdę w koronkach... |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia którą poszukujesz pochodzi z kolekcji firmy Margarett:
http://www.margarett.pl/ Co do sukni z takimi rękawami polecam Ci niestety przeglądnąć cały ten wątek. Dużo tego tu było, sama załączałam takie suknie, ponieważ moja jest podobna. Kilka wątków znalazłam: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2351 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1968 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1967 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1966 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=558 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=556 I innej autorki: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1929 No i moja wybranka: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1432 Powodzenia! |
|
|
|
#3063 |
|
Przyczajenie
|
basiazdr a kiedy słub?? Ja własnie wczoraj byłam u krawcowej i suknie bedzie mi szyła cały maj
teraz musze znalesc materiały ale pani fajnie doradza i widac ze zna sie na tym co robi a pozatym ma dobre oko. Najlepiej daj mi gg a ja przesle ci do niej numer
|
|
|
|
#3064 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
Slub mam w czerwcu ale juz przekonuje sie ze znalezienie sukni slubnej to ogromny problem. W koncu to raz w zyciu i chce my było pieknie!!
MOje GG 5297784.
|
|
|
|
#3065 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję Elsi!
dzięki za tyle podpowiedzi, i za szybkość!!! tak się cieszę, że już wiem, gdzie szukać upatrzonej sukni z godziny na godzinę upewniam się w wyborze ech, trzeba wracać do pracy;-) |
|
|
|
#3066 |
|
Przyczajenie
|
Hejka. Szukam zdjęć sukni z kolekcji AGORA a właściwie model 27-15, z góry dziękuję za zdjęcie lub linki. pozdrawiam przyszle panny mldoe:-
|
|
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem do szleństwa zakochana w sukni Demetrios (model 933). Załączam zdjęcie.
(to ta biała z kamyczkami) I właśnie ją chciałabym założyć w dzień ślubu. Ostatnio tez podobała mi się suknia Justin Alexander 8137. Też robi wrażenie. Dziewczyny, słyszałam, że pod koniec roku są obniżki cen sukien ślubnych, ponieważ od nowego roku wchodzą inne kolekcje. Ten model jest z tego roku, a my chcemy ślubować w 2008. Czy myślicie, że jest szansa, że kupię ją troszkę taniej? I jak wczesniej trzeba się o to zatroszczyć, żeby mi nie powiedzieli, że już za późno, żeby taką suknię zamówić? Pozdrawiam wszystkie Wizażanki! |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Juz ja nawet kupilam . Gwarantuje Ci, ze zdjecie nie oddaje calego jej piekna, jest przecudowna..ale zdjecia ze slubu dopiero na koniec sierpnia . Byc moze wystawie ja na sprzedaz
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie kocham tę suknię 2 razy bardziej! Teraz to już na pewno jestem zdecydowana!A skąd jesteś i jaki rozmiar nosisz, to jakbyś sprzedawała, to może się uśmiechnę do Ciebie... A rzeczywiście zapłaciłaś tyle, ile podają w cenniku na stronie Demetrios?
O body swayed to music, O brightening glance, How can we know the dancer from the dance? -- W. B. Yeats -- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zreszta, jak tylko bedziesz miala okazje ja zobaczyc w jakims salonie polecam . Na swieta przyjechalam do mnie moja mama..jak tylko ja zobaczyla oniemiala ..a wierz mi, ze ma bardzo wyrafinowany gust . Pozdrawiam serdecznie i pozostaniemy w kontakcie (podaj mi rowniez swoj email, w ten sposob go zachowam i dam Ci znac..jestem z Ostrody, niedalego Olsztyna)
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Raczkowanie
|
O Matko! Brzmi jak bajka!
![]() Ja jestem z Łodzi, a tak jak sprawdzałam, to u nas nie ma salonu sukien Demetrios. Tak też będę musiała się wybrać na eskapadę do Warszawy (tam chyba będzie najbliżej )Bardzo podoba mi się ten gorset, bo jest ładnie wykrojony. Większość gorsetów, jak patrzyłam ma prostą górę, a ten ma śliczną linię, więc podkreśla to i owo (a przy moich drobnych rozmiarach, to chyba dobre rozwiązanie). ![]() Ja jestem tancerką, więc lubię jak się świeci (stąd też moja miłość do tej sukienki). ![]() Jakie dodatki sobie do niej będziesz szykować? Aha! Mój mail: trinity303@wp.pl
O body swayed to music, O brightening glance, How can we know the dancer from the dance? -- W. B. Yeats -- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza tym ladnie przechodzi w suknie, wiec podkresla ladna figure i jeszcze wysmukla (przynajmniej mnie...nic nie widac, ze wiecej zjadlam ). Juz sobie zapisalam Twoj adres emailowy..polecam ja najpierw przymierzyc, bo wtedy bedziesz miala pewnosc, ze to ta wlasnie ..a pozniej sie skontaktujemy. Dla mnie ta suknia to jak bajka ..ale to kwestia gustu . Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze przyjemnego przymierzania (ja jej nie chcialam zdjac ..hihihi)
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
A, jeszcze dodatki..tak naprawde to jeszcze nie wybieralam ich, bo w kjoncu mam troche czasu, ale juz przymierzalam welon 3,5 - metrowy i do tego cieniuetki diadem
..bardzo mi sie podobalo..mysle, ze rowniez naszyjnik bedzie delikatny, a rekawiczki planuje takie za lokiec z przykrytymi palcami...ale pozniej jeszcze zobacze, bo nie chcialabym, zeby przedobrzyc z tymi dodatkami
|
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wasze suknie piękne.Wklejam kilka które mnie się podobają.
|
|
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze te.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
Rzymianka masz racje! widziałam tez te suknie w necie i również na nie zwróciłam uwagę!!
Duzo sukni jest pięknych,ale dla mniej apiekniejsze sa te. Niestety Ta z odsłonięta nóżką (dla mnie the best) jest okropnie droga, ta "skromna" jeszcze nie wiem, ale na razie prowadzi demetrios-miłość od pierwszego wejrzenia;] |
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Naturalnie, że przymierzę i też boję się, że będą musieli ze mnie ściągać siłą.
Narazie jestem na etapie rozglądania się, bo tak naprawdę, to termin mnie nie nagli (w sumie to dopiero będą przyszłe wakacje - czerwiec/lipiec).Aha! Jeszcze jedno pytanie: jak długi tren ma ta sukienka? Zastanawiam się swoją drogą, jak ja zatańczę ten nasz układ w czymś takim wijącym się po podłodze. :P Muszę to rozplanować, bo skoro jesteśmy tancerzami, to nie odmówię sobie przyjemności zatańczenia ładnego walca. ![]() Już nie mogę się doczekać! ![]() agatita: Rzeczywiście fajna ta z nóżką. Aż boję się spytać o cenę, skoro mówisz, że taka droga. :P
|
|
|
#3078 |
|
Raczkowanie
|
no to ja tez moja wymarzona pokaze... jak ja zobaczylam to pomyslalam ta i zadna inna, przegladalam suknie od przynajmniej 6 miesiecy i zadna inna tak mi sie nie podoba. jade ja kupic w marcu
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=taka_jedna;3422072]Naturalnie, że przymierzę i też boję się, że będą musieli ze mnie ściągać siłą.
Narazie jestem na etapie rozglądania się, bo tak naprawdę, to termin mnie nie nagli (w sumie to dopiero będą przyszłe wakacje - czerwiec/lipiec).Aha! Jeszcze jedno pytanie: jak długi tren ma ta sukienka? Zastanawiam się swoją drogą, jak ja zatańczę ten nasz układ w czymś takim wijącym się po podłodze. :P Muszę to rozplanować, bo skoro jesteśmy tancerzami, to nie odmówię sobie przyjemności zatańczenia ładnego walca. ![]() Już nie mogę się doczekać! ![]() No ten tren to jest troche dlugi, ale juz poprosilam o to, aby zrobili go tak zeby mozna bylo go podpiac, bo rowniez sobie nie wyobrazam cala noc tanczyc ze sznurkiem na palcu podtrzymujacym tren . Ale to bedzie musialo slicznie wygladac..piekny taniec wykonany przez zawodowcow . Ja musze troche nad tym popracowac , ale chyba walca nie bede tanczyla, bo mi chyba nie wyjdzie z taka lekkoscia i wdziecznoscia .
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Marto, teraz jesli sie nie myle musisz sie pospeszyc, bo wchodzi nowa kolecja i nie wiem czy jeszcze uda Ci sie znalezc te sukieneczke, ale zdaje sie ze na Allegro ktos ja teraz sprzedaje.
|
|
|
|
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
wyslalam maila do salonu nadal ja beda mieli w sprzedazy w marcu. niestety wczesniej nie bede mogla przyjechac do Polski.
|
|
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
A taka suknie mialam na slubie cywilnym... tez mi sie bardzo podobala
![]() ...szkoda tylko ze sie spieklam 2 tygodnie przed slubem i mialam paski na plecach, ale dobry program graficzny i nie bedzie widac
|
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
Basiazdr!
Ale numer! Marzę o tej samej sukni! Ale to La Sposa di Gio i w Polsce nie ma, o ile wiem, więc chyba skończy się na szyciu. No i mieszkam sobie w Krakowie i tak jak Ty ogladam się za krawcową. Mam też wątpliwości co to ma być za materiał-tafta, satyna? Pozdrawiam Cię serdecznie! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
Marta45 - też piękna! W ogóle suknie z długim trenem mają w sobie to coś. Innej sobie nie wyobrażam.
I chyba ja też ją widziałam na allegro.Z tym trenem to coś się pomyśli. Bo jak w walcu jest opadanie, to ja już sobie wyobraziłam, jaki będzie tego skutek: wdepnę na tą kieckę i tyle z tego będzie. (ostatnio zaczepiłam się o spódniczkę obcasem w łacinie i nie było fajnie :P) A co będziesz tańczyć?Ja już sobie pomyślalam, że nieważne ile suknia będzie kosztować, bo jakbym miała sobie resztę życia wypominać, że nie miałam tej, o której marzyłam, to będzie źle. (oczywiście mówię tu o jakiś w miarę rozsądnych cenach ;P)
|
|
|
#3085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc ![]() ![]() ![]() Jesli jestes zainteresowana to znalazłąm firme w Stanach która szyje te uknie ( piszemy na razie maile , o warunkach zakupu itd) jesli chcesz wszystko moge Ci przesłac. To firma która szyje identyczne suknie tylko nie firmówki ale kto tam patrzy na metke wystarczy by była piekna jak ta.Zastanawiam sie jeszcze nad szyciem u nich bo to troche ryzyko tak bez przymiarki. Dodatkowo mam jeszcze krawcową i napisałam do kilku salonów z zapytaniem czy sa w stanie uszyc taka suknie która nie bedzie odbiegała od oryginału. Jesli chcesz mozemy sie porozumiewać w tej sprawie, w dwojke to zawsze razniej POdaje Ci moje GG 5297784 i maila basiazdr@go2.pl. Mam jeszcze cały zestaw innych sukien z tej firmy na wypadek gdyby to było zbyt duze ryzyko szyc to moja wybrana i nie wiedziec co z niej wyjdzie Pozdrawiam Basia
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Basia |
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
ja zachorowałam na którąś z tych dwóch sukienek -w załaczniku ,ale w wersji kolorowej nie klasycznej
|
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatita masz rację śliczna sukienka.I ta noga
nadaje trochę hmm sexapilu, ale w dobrym tonie
|
|
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dzisiaj zamówiłam swoją sukienkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

teraz musze znalesc materiały ale pani fajnie doradza i widac ze zna sie na tym co robi a pozatym ma dobre oko. Najlepiej daj mi gg a ja przesle ci do niej numer

Obecnie kocham tę suknię 2 razy bardziej!
. Zreszta, jak tylko bedziesz miala okazje ja zobaczyc w jakims salonie polecam