![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szerokie ramiona, wąskie biodra... Co na studniówkę??
wszystko ok, ale to nie jest krój dla osoby o szerokich ramionach! Można niestety osiągnąć efekt "NRDowskiej pływaczki. Dobry byłby dekolt w szpic, ale dół rozszeżony. Tak nie zachwiejemy proporcji. Ja mam problem dokładnie odwrotny;-)
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
mariah Carey-patrz jak poszerza. Electra, szpoc zwęża
![]()
![]() |
#3093 |
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka - dodatki do sukienki
Rozumiem ze to jest prosta i elegancka sukienka. Jesli tak to moze jednak warto podtrzymac tez ta elegancje w dodatkach. Ja zalozylabym do tego jakas srebrna bizuterie wieczorowa, mocno błyszczaca! Jakas szeroka obroza i do tego rowniez szeroka bransoletka na reke. Rekawiczki tez moga byc jak najbardziej! Jesli juz chcesz cos orginalnego to moze rzeczywiscie jakies czerwone rekawiczki i do tego sztuczna bizuteria w czerwonym kolorze. Teraz zlbiza sie sylwester, sezon studniowek i karnawal i w sklepach jest masa roznych blyskotek, nawet bardzo wyszukanych. Najwazniejsze zeby nie przesadzic. Zycze milych i owocnych poszukiwan!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka - dodatki do sukienki
dzięki za propozycje
![]() boję się tylko, że nic nie znajdę - mieszkam w niewielkim mieście, więc wybór pewnie będzie ograniczony |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
Gorset chciałabym innego koloru!! To jest tylko krój! a spódnice chcialabym na wzór zaprezentowanych poniżej!ale to tylk krój! Kolor kremowy(gorset) z brązowym(spódnica)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
chyba nie będę doradzać bo bardzo różnimy się gustem. Jesteś przekonana do takiego zestawu? Może coś lżejszego i bardziej współczesnego?Ale to Twoja decyzja, Ty masz się w tym dobrze czuć
![]() |
#3097 |
Raczkowanie
|
chce zrobić takie połączenie! Sukienke zamierzam szyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bal absolwenta w gimnazjum
tez mam w tym roku bal gimnazjalny, ale rezygnuje z niego na rzecz 100 dniowki mego lubego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mam problem- studniówka
no to teraz was zaskocze bo już kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
ja zrozumiałam jakie połączenie...
![]() |
#3101 |
Raczkowanie
|
Ja proponuję coś klasycznego. Np. prosta, czarna sukienka bądź spódnica i ładna bluzka, a to tego jakieś bolerko, bądź szaliczek. Odradzam gorsety, rozkloszowane, balowe suknie i wszelkie 'dorosłe' rzeczy. Buty muszą byc po pierwsze wygodne. Nie ma sensu kupywać pieknych, ale niewygodnych butów, bo tylko zepsujesz sobie zabawe
![]() P.S. Mam nadzieje, że wyświetlą się zdjęcia. Edytowane przez Raniffer Czas edycji: 2005-12-09 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
"Bal absolwenta"-brzmi nieźle
![]() A powiedz mi czym wyróżnia się stórj "szalonej 20-tki"?? Możesz nałożyć: białą bluzkę, czarna spódnice i białe rajstopy ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
co do tej "szalonej 20-tki" to miałam na myśli wszystkie te gorsety itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Raczkowanie
|
Dodatki...???!!!
Hej! Za miesiąc studniówka i potrzebuję dodatków do sukienki.. wygląda bardzo podobnie do tych na zdjęciach ma tylko troszkę ciemniejszy kolor (to jest taki jasny brąz...albo ciemny beż.. - jak kto woli
![]() ![]() Jestem pewna że mi pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Raczkowanie
|
![]()
proponuje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja bym proponowała delikatne sreberko
#3108 |
Przyczajenie
|
Dot.: STUDNIÓWKA RAZ JESZCZE ! ! ! PROŚBA!!!
hhhhhhhhhhhhhhh
Edytowane przez frejka Czas edycji: 2005-12-10 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Raczkowanie
|
Dot.: STUDNIÓWKA RAZ JESZCZE ! ! ! PROŚBA!!!
Aniu mnie osobiscie podoba sie ta sukienka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1102443613 Ale musisz wybrać taką żeby sie dobrze w niej czuć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studniówka, ale tym razem z ogonkiem ;P
Witam
![]() ![]() ![]() -mucha -kolnierzyk do muchy -spinki czy guziki w mankiecie? Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam wszystkie miłe panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Przyczajenie
|
dobór stroju na studniówkę a problem z cerą
Witam
Mam do Was gorącą prośbę żebyści mi doradźili. Za miesiąc mam studniówkę i w najbliższym czasie muszę kupić sobie strój. Chciałbym żeby kolorystyka tego stroju jak najbardziej zatuszowała mój problem z cerą naczynkową. Jestem facetem więc podkłady, pudry itd. nei wchodzą w grę. Chodzi mi o to żeby nei było aż tak widać moich czerwonych policzków i nosa. Myślę że właściwy dobór kolory garnituru, krawatu i koszuli trochę by to stonował i sprawił że moje czerwone policzki i nos nei rzucały by się tak w oczy. Pomyślałem że skoro zielone korektory maskują czerwone naczynka to może na przykład lekko zielona koszula może sprawić że te policzki i nos nie będa się tak rzucały w oczy. Z góry dziękuję za rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Przyczajenie
|
strój na studniówkę a problem z cerą
Witam
Mam do Was gorącą prośbę żebyści mi doradźili. Za miesiąc mam studniówkę i w najbliższym czasie muszę kupić sobie strój. Chciałbym żeby kolorystyka tego stroju jak najbardziej zatuszowała mój problem z cerą naczynkową. Jestem facetem więc podkłady, pudry itd. nei wchodzą w grę. Chodzi mi o to żeby nei było aż tak widać moich czerwonych policzków i nosa. Myślę że właściwy dobór kolory garnituru, krawatu i koszuli trochę by to stonował i sprawił że moje czerwone policzki i nos nei rzucały by się tak w oczy. Pomyślałem że skoro zielone korektory maskują czerwone naczynka to może na przykład lekko zielona koszula może sprawić że te policzki i nos nie będa się tak rzucały w oczy. Z góry dziękuję za rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zadomowienie
|
Dot.: strój na studniówkę a problem z cerą
Cytat:
nieznam się za bardzo na tym ale moze jakbyś wybrał koszule rzucającą się w czy to troszke by zatuszowało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Rozeznanie
|
Dot.: dobór stroju na studniówkę a problem z cerą
a może jednak przekonasz się do jakiegoś korektora czy kremu koloryzującego?
co do zielenii - trzeba uważnie dobrać odcień, żeby nie wyglądać blado i ponuro - bo o to w zieleniach niestety łatwo, garnitur nie powinien być czarny, ani koszula biala to pewne, tak mi przyszło do głowy - Lepper ma problemy z czerwienieniem, i oprócz solarium (zgroza przy naczynkach!!) korzysta z rad stylistów, może coś u niego podpatrzysz ![]() a podkład można nałożyć tak, że będzie niemal niewidoczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że warto spróbować z jakimś dobrym korektorem, bo kolorem stroju nie da się całkowicie zamaskować problemów na buzi. Można sprawić, że nie bedą tak się rzucały w oczy. Wsjo zalezy od tego jak wygląda Twoja buzia, jaką masz karnację itd. Jak się to wie to można pomyśleć nad konkretnymi kolorkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myśle że jakby kupić rzucającą się w oczy koszule i garniturek to lekko by zamaskowało...ale moje poprzedniczki tez maja racje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ zależy Ci wyłącznie na doborze stroju, a nie kosmetyków kamuflujących, przenoszę na forum MODA.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
![]()
ja proponuje cos eleganckiego, klasycznego a jednoczesnie niepowtarzalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki...???!!!
czyli delikatne srebro...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Przyczajenie
|
Co Ubrać Na Wesele???
Czesc dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.