![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: pasują ponczoszki do sandałków??
Proponuję pończochy samonośne w kolorze cielistym bez wzmocnień na palcach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Wtajemniczenie
|
do sandałków nie nosi się rajstop ani pończoch
a jeżeli już musisz to wszystko jedno - byle nie kabaretki, cieliste, bez szwów na palcach i bez zaznaczonej pięty no chyba że chcesz wyglądac śmiesznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Raczkowanie
|
ja na studniowce w zeszlym roku mialam rajstopy bez palcow i sandaly i WSZYSTKIE dziewczyny w sandalkach rowniez mialy rajstopy. w ogole mi to nei przeszkadzalo, na kasecie, na zdjeciach rowniez nic nie widac a przynajmniej bylo mi cieplej niz w ogole bez rajstop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
rajstopy do sandalkow to jest masakra!!
a jesli jest za zimno na brak rajstop, to nie ubiera sie sandalow i tyle.
#3906 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na studniówkę
Dziękuję, za propozycje. Na studniówce miałam jednak brązową sukienkę i jednak gorset. Myślę, że nie było najgorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moze lepiej niech sobie ubiora skarpetki z palcami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
dzieki za rady ,polece do apteki zapytac o te wkladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zadomowienie
|
Na slub w czerni?
Witajcie,
po pierwsze musze wam powiedziec, ze to forum jest rewelacyjne. Macie swietne watki, skad mozna czerpac inspiracje w nieskonczonosc ![]() ![]() A teraz moj problem. W kwietniu idziemy z mezem na slub i wesele kolegi. Nie mam kasy na wyszukane kreacje na jeden raz (nie szykuja sie w najblizszym czasie podobne okazje) i szczerze mowiac baaardzo rzadko nosze sukienki. W zwiazku z tym postanowilam wykorzystac to, co mam w szafie czyli elegancki czarny top bez plecow z odrobinke widoczna srebrna nitka z kolnierzykiem wokol szyi i dokupic do tego dluga czarna spodnice. Dzis widzialam na wyprzedazach elegancka blyszczaca spodnice rozszerzajaca sie do dolu. Mysle, ze bedzie to wygladalo elegancko dodatkowo z kolorowym szalem na ramiona dla zlamania czerni. Teraz moje pytanie: czy wypada w czerni pojsc na slub i wesele? Znalazlam jedna wypowiedz na wizazu negatywnie odnoszaca sie do takiego pomyslu. Co wy myslicie? Nie chcialabym nikogo urazic czarnym strojem. Ja w czerwcu wychodzilam za maz i nie mialam z tym problemu, ze 3 kobietki byly w czarnych kreacjach. Dla mnie to kolor jak kazdy inny. Powiedzcie co o tym sadzicie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
BAN stały
|
Dot.: Na slub w czerni?
Moim zdaniem każdy kolor pasuje na ślu byle nie biały jak panna młoda
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na moim ślubie w pięknej czarnej sukni z białym szalem wystąpiła moja osobista Chrzestna i wyglądała zjawiskowo. Może dołącz do tego jakieś lekkie pantofelki? Będą pasowały do odkrytych pleców i nadadzą całości szyku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
nie widze problemów, przecież wszyscy nie będą w czerni żeby atmosfera pogrzebowa miała byc, mysle że jeśli bedziesz czuć się dobrze to idz w czerni, możesz np mieć jakies dodatki kolorowe np na szyi czy broszke
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Rozeznanie
|
jasne ze mozesz isc w czerni
ale ja np niedawno bylam na weselu i czarny mi sie zle kojazy ja mialam złota kiecke za kolana , 4 dziewczyny mialy czarne sukienki dwie bordowe ( bardzo ciemne) a jedna granatową , powiem szczerze dziwnie to wygladalo, ja nie pasowalam do reszty a reszta wygladala jak na pogrzebie (dodam ze byl to wrzesien takze bylo cieplo, a w szystkie dziewczyny w dlugich ciemnych sukniach) ja uwazam ze zimą czarny i inne ciemne owszem, a na lato i wiosne lepiej kolorowo
#3915 |
Raczkowanie
|
niestety ja nie zgodzę się co do czerni na ślubie, mimo, że zestaw brzmi zachęcająco, ale w czerni na ślub powinny chodzić tylko osoby, które mają żałobę.
wiem, że się tego nie przestrzega, ale taka jest zasada. a wyobraź sobie, gdyby na twój ślub 3/4 wesela była na czarno, nie dosyć, że mężczyźni w czarnych garniturach to i ich partnerki w czarnych sukniach ![]() oczywiście decyzja należy do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
wiem, że nie możesz przewidzieć ile osób będzie na czarno, ale ja byłam na ślubie przyjaciółki, gdzie 90% kobiet było w czerni,
powiem tylko- nie za bardzo weselnie to wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
a ja miałam na studniwce buty z odkrytymi palcami i białe bezszwowe ponczochy i długa czaarna suknie i bardzo fajnie to wygladało i jak juz ktoras napisała ze nie wypada to bez rajstop na bal a nie na odwrot. wiec radze kupic rajstopy albo ponczochy bezszwowe cieliste i bez propblemu.
pozdrawiam ![]()
![]() |
#3918 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny,
dziekuje bardzo za szybkie odpowiedzi. Jestem coraz bardziej zdecydowana na zestaw czarny z kolorowymi dodatkami. Wzielam sobie tez do serca opinie ligii, ktora raczej odradza i ... obejrzalam jeszcze raz plyte z naszego wesela z naciskiem na kreacje przyszlej panny mlodej ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i biegne mierzyc spodnice nie tylko czarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Wtajemniczenie
|
odradzam czerń-podobnie jak poprzedniczki. Ja preferuje jasne kolory na tego typu okazje.
#3920 |
BAN stały
|
A może po prostu soro na bal nie wypoada bez rajstop to eleganckie czółenka a nie sandały?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
...a ja ujmę to tak - jeśli materiały Twoich ciuszków są raczej lekkie, nie przytłaczające i przełamiesz tą czerń jakimś innym kolorem (np. czerwienią w dodatkach) to może być. Osobiście też jestem przeciwniczką czarnego stroju, bo łatwo mogę sobie wyobrazić ponury widok, gdy 20 pań w czerni ze swoimi partnerami (prawdopodobne że w czarnych garnitturach) zacznie tańczyć... Fart, jeśli przytrafi się tylko jedna osoba w takim stroju!
#3922 |
BAN stały
|
A mi się wydaje, że jednak jakieś pastele. Sama nie chciałabym aby moje wesele bylo w ponurej atmosferze (widok gości weselnych w czerni) albo sylestrowo0 karnawałowej (czer ze swiecacymi nitkami)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam,że kolor czarny jest i był zawsze modny,pasuje do wszystkiego i na każdą okazję,ale jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach- najważniejsze to odpowiednie dodatki, jeżeli dobierzesz je właściwie to nie będziesz wyglądać jak na stypę ![]()
![]() |
#3924 | |
BAN stały
|
Cytat:
może jako żałoba z powodu porzucenia stanu wolności HAHAHAHAHHA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Raczkowanie
|
nie widze problemu gdyż czarny jest zawsze modny elegancki i bardzo mi sie podoba a co za problem że sporo kobiet będzie w czarnym tak samo jak sporo jest w gorsetach dla mnie to mały problem ja mam się czuć w czymś dobrze i mam podobać się mojemu partnerowi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Mi też czarny strój raczej nie pasuje na ślub i wesele.Jak sama nazwa wskazuje-jest to dzień radości.Kolor czarny poza tym,że elegancki jest raczej smutny,gryzie się więc z radością wesela.To tylko takie moje zdanie.Osobiście nigdy nie założyłam i nie załóże nic czarnego na ślub.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
Dzieki za sugestie. Ja szczerze mowiac nigdy nie traktowalam czerni jako koloru stypowego
![]() ![]() Ellada, ten top nie jest z serii sylwestrow w remizie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się,zawsze się znajdzie jakieś wyjście z sytuacji.Przejrzyj jeszcze raz szafę,może rzuci Ci się coś w oczy?A może pożyczysz coś od koleżanki,siostry,kuzynki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.