![]() |
#3961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia marzeń
Cytat:
Według mnie zostanie na długo zapamiętana bo ja jeszcze osobiście w rzeczywistosci i w czasie przeglądania fotek nie natknęłam się na sukinie w której dół jest plisowany.
![]() |
#3962 |
Raczkowanie
|
Sukienki śliczne buciki też. Może za jakiś czas też wkleję swoją "suknię marzeń" a do tego czasu podziwiam wasze cudeńka!!!!
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny pomóżcie...
Szukam sukni ślubnej, ale póki co tylko na cywilny. Byłam już na pierwszych przymiarkach i mniej więcej wiem co mi sie podoba... Są to 2 modele Agnes - 1610 i 4608A_694. A tak naprawdę to chciałabym coś niezbyt strojnego (bo to zostawiam na kościelny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Przyczajenie
|
Hej, sukienka jest piekna, ja tez marzę o takiej. Napisz mi prosze czy będziesz ją odsprzedawac? Mój ślub jest 18 sierpnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
a ja zastanawiam sie na jedna z tych, choc nie wiem czy widzialayscie kiece firmy PAPILIO- bajka!
#3967 |
Zakorzenienie
|
a co Wam bede mowic, same zobaczcie...
http://www.modanaslub.pl/artykul.php?ida=150
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
jej ja chyba nigy sie nie zdecyduje...choruje na ta z jim hjelm i chyba juz umre z tej choroby i milosci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Przyczajenie
|
Tak zrób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknie pewien swój specyficzny urok mają, ale mi zdecydowanie nie odpowiadają.Tak jak dziewczyny piszą, dól jest za masywny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() A że szeroka i dużo zdobień, i marszczeń ? Nie każdy chce iść do ślubu w prostej halce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Zresztą, ostatecznie wybrałam inną suknię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Wtajemniczenie
|
Boska sukienka. Te poprzednie zresztą też. Uwielbiam takie "cudowane". Az szkoda, że ślubną kiecę zakłada sie tylko raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"tylko nie bierz z marszczeniami" slowa mojej tesciowej-hi hi- przyszłej. a ja tez 14.07.2007r. ![]()
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
annajak!! I o to chodzi!! Jest piekna!! taka...ekstrawagancka, inna niz ta cala internetowa reszta na jedno kopyto
![]()
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://slub.onet.pl/39889,2,1,galeria.html peweni suchej nitki na niej nie zostawicie, ale jak szalec to szalec ![]()
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Ta niebieska jest po prostu boska. Nie mogę się na nią napatrzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, jak jeszcze raz tu zajrzę i popatrzę sobie na te Wasze suknie-marzenie to już totalnego dola złapę. Ja to już chyba moge się pożegnać z myślami, że kiedyś taką w ogóle założę, pozostaje mi tylko z przyjaciólkami i czasem którąś koleżanką biegac po salonach i doradzac, albo odradzać -taka ze mnie ciotka-klotka sie nie długo zrobi. Musiałam Wam tu trochę ponarzekać - wybaczycie mam nadzieję!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Raczkowanie
|
Dziczku Drogi, nie martw się.Przyjdzie czas, że i Ty założysz piękną sukienkę, a będzie tym bardzej piekna,że już wiele ich widziałaś i umiesz doradzać. Jesteś jeszcze młodziutka. Ja miałam 26 lat jak poznałam mojego TŻ który wkrótce będzie moim mężem(po dwóch latach znajomości)Jestem dobrej myśli i Ty też bądź.A uwierz mi, warto czekać na tego jedynego.
#3984 |
Zakorzenienie
|
Masz rację.Warto czekać.Niema się co spieszyć.Masz już doświadczenie więc będzie ci łatwiej, ja byłam totalnie zielona:/ Na pewno w odpowiednim czasie powjawi się ta właściwa osoba. Ja mam 24 a z moim TŻ jestem już prawie 4 lata. No i najwyższy czas zmienić stan, bo już go chyba znam na wylot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanuje wasze opinie, ale ta sukienka to raczej na bal przebierancow... Slub to slub, a nie maskarada. Jasne, mozna zalozyc na siebie suknie w lekkim odcieniu rozu, zlota, srebra czy niebieskiego koloru, ale lekkim, a nie jakas taka sciema. Wystarczy ze ktorys z gosci zalozy jasniejsza, jednokolorowa suknie i gwarantuje ze na pozniejszych zdjeciach bedzie to wygladalo, jakby sie zamienily role. Druga sprawa to ilosc dodatkow i zdobien. Ja interpretuje to tak, ze ludzie chca sie tak wystroic na ten dzien, ze juz nie wiedza co wymyslic i wrzucaja wszystko na siebie... Choinki... Ja tez nie jestem sukien, nie majacych w sobie tego czegos, ale za to jestem zwolenniczka proporcji i umiaru. Te suknie nie mieszcza sie w granicach zadnych z tych norm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A prawda jest taka, że bez względu na rodzaj sukni Panna Młoda wyglada zawsze pieknie bo...kocha i jest szczesliwa ![]()
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zadomowienie
|
mi sie tez takie strojne suknie absolutnie nie podobaja. bardziej pasuja mi na bal, nie na slub, chociaz sama bym takiej nie ubrala. ale coz- gusta i gusciki
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
każda suknia ślubna jest najpiękniejsza na świecie.Dlatego,że jest to suknia ślubna na najpięknieszy dzien w życiu.A każda z nas jest inna i do każdej pasuje co innego i każdej podoba się coś innego.Dlatego krytyka jest bezsensu każdy ma swoje marzenia i niewolno ich psuć sowimi słowami.
#3990 |
Raczkowanie
|
Wybierając suknie powinnyśmy się kierować tym jak się w danej sukni czujemy.A powinyśmy się czuc jak księżniczki,jak najpiękniejsze kobiety na świecie.Dzień ślubu jest dniem wyjątkowym.Ten wątek został założony po to,żeby dziewczyny mogły podzielic się sowim szczęściem a nie słuchac nie milych słów krytyki.Każdy ma swoje gusta i guściki.Pozdrawiam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.