![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: suknia marzeń
fajna, a tren i tiul sie podpina? Bo ja przymierzałam podobną z tej firmy ale pani powiedziała ze to nie do podpięcia
Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2005-08-08 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Kornelio ten drugi typ to też suknia Cosmobella ?? Bardzo mi sie podoba !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Hej ina01 jeśli chodzi Ci o tę sukienkę to jest to Cosmobella model z 2005 roku numer 7099
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nic i tak jest piekna... ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
Ta suknia to moje marzenie, jest po prostu BOSKA!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i także na polskiej stronie firmy, która zajmuje się sprzedażą tych sukien: http://www.demetrios.pl/index.php?cPath=34_22&page=3 Wogole uwżam, że kolekcje są boskie - tylko spójrzcie ![]() A propos, ŚLUB BYŁ WSPANIAŁY!!! ZDJĘĆ JESZCZE NIE MAM, ALE TO TYLKO KWESTIA CZASU JAK WYGLĄDAŁAM? SAME OCENICIE ![]() ![]() ![]() TYMCZASEM ROZKOSZUJĘ SIĘ CHIWLAMI SAM NA SAM Z PANEM MĘŻEM ![]()
![]() |
#399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Kornelio więc ja pierwsza Ci pogratuluję i złożę życzenia szczęścia, uśmiechu, przyjaźni i miłości codzień
![]()
#401 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() JUŻ NIE PERWSZY RAZ W CIĄGU OSTATNICH DNI SIE WZRUSZAM NIEMALŻE DO ŁEZ, NAPRAWDĘ ŚLUB DO DUŻE WYDARZENIE, ZWŁASZCZA, GDY WIERZY SIĘ W TO, CO SIĘ MÓWI PRZED OŁTARZEM I Z ROZWAGĄ POWTARZA SŁOWA KAPŁANA, DLA MNIE MAŁŻEŃSTWO TO TRZECIA, WAŻNA I NIEZASTĄPIONA OSOBA W ZWIĄZKU: BÓG BEZ NIEGO NIE BYLIBYŚMY RAZEM DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA SAMA NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC FOTOGRAFII
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero za kilka miesięcy będę się czuła tak jak TY ale już czasami się denerwuję tą chwilą mimo, że to jeszcze tyyyyyleeeeeeeee czasu ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dziękujemy serdecznie za tyle życzeń!!! Dżelko, to naprawdę najpiękniejsza chwila w życiu, ja tak właśnie to przeżyłam, i czułam się piękna ![]() ![]() ![]() Myślę,że wiele zamężnych Wizażanek podziela moje zdanie ![]() Taki dzień jest po prostu stworony dla kobiety ![]() Pozdrawiam, o zdjęciach nie zapominam!!!
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
czy ktoś może podac stronę, z której pochodzi ta sukienka lub nazwę kolekcji?
pozdr. Ania |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
zobacz ciutke nizej w tym watku pisałam, to jest Papilio
http://www.netwesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4525 |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
dzięki Ela, ale mi chodzi o stronę, z której możńa kupić tę sukienkę nową ;-)
może jednak ktoś wie? pozdr. Ania |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
proszę
http://afrodyta.olsztyn.pl/kolekcja/0279.jpg http://afrodyta.olsztyn.pl/galeria2.htm a tu adres Wa-wski http://www.modanaslub.pl/wyszukiwarka.php?idb=7 Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2005-08-11 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Konto usunięte
|
te mi sie podobają
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
www.papilio.ru
Papilio presentation in Poland «Marrex» (022) 628-60-97, т/ф (022) 629-57-19 ![]() An zadzwoń może się czegoś dowiesz ![]() suknia o której myślisz jest z kolekcji 2004 model SANDRA pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
te też są piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Twoja sukienka Kornelio, od chwili, gdy zobaczyłam jej zdjęcie kilka miesięcy temu, jest tą jedyną, wymarzoną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A do tego momentu zamierzam podziwiać inne Panny Młode w "mojej" sukni i cieszyć się ich szczęściem, z nadzieją na nasze ![]() ![]() I pozdrawiam wszystkie Wizażanki - to mój "pierwszy raz" na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żebyś wiedziała, że ślub i wesele to koszta olbrzymie. Tak naprawdę nie mieliśmy dużo p9eniędzy na tę uroczystośc, pragnęliśmy ślubu i to było najważniejsze, ale moi rodzice sfinansowali nasze przyjęcie w sumie na 23 osoby. BYło fantastycznie, lepszego weselicha nie mogłam sobie wymarzyć. Odbyło się w zielonogórskiej Palmiarni, rodzice płacili za jedzenie i na tym ich koszt się skończył, gdyż tam w każdą sobotę i tak gra świetna orkiestra, kelnerzy to pełni profesjonaliści, a wogole ta atmosfera, tyle roślin, po prostu nic nie trzeba więcej. Oprócz jedzenia (nikt głodny nie był, a do tego wszyscy chwalili-bardzo smakowitepotrawy) oczywiście był alkohol i zabawa do 3:00 w nocy, a na drugi dzien, chociaż pochmurny, robiliśmy poprawiny na ogródku przy grillu, także do późna. Ekstra! Sukienki oryginalnej oczywiście nie kupowałam, tylko została uszyta!Ale i tak oprócz przyjęcia kasy poszło sporo, zwłaszcza, że kokosów nie zarabiamy, od złotówki do złotówki i zebrała sie suma ok. 4200. Staraliśmy się oszczędzać, ale nie jest to łatwe, gdyż wszędzie gdzie usłyszą, że coś ma być ślubne to ceny od razu są o 5 x droższe. Po prostu skandal, żeby wiązanka ślubna była za 180 zł !!! Hmm, swoją mam za 40 i same ocenicie. No nic, to pewnie wszystko pocieszające dla Ciebie nie jest, ale nie spodziewaliśmy się, że wydamy aż tyle. Ale naprawdę opłacało się. Liczyło się to, że się kochamy, że bawią sie z nami najbliższe i najbardziej ukochane osoby, że cieszą sie z naszego szczęścia . A najważniejsze, ze wszystko im się podobAło. Właśnie ta świadomość sprawiła, że niczego nie żałuję, ani pieniędzy ani czasu spędzonego na przygotowania. Wspomnienia będą na całe życie. A Tobie życze spełniania marzenia o ślubie. Wierzę w to, że niedługo się odbędzie. Buziaki
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A na razie szukamy pracy dla Niego. Bo z mojego marnego i niepewnego stypendium doktoranckiego prawie nic się nie da i potrwa to jeszcze 2 lata... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Serdeczne pozdrowienia i wszystkiego dobrego jeszcze raz ![]() elsi |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
A to moje typy numer jeden
![]() achhh nie moge sie napatrzyc problem ze mna tylko taki ze moj wielki dzien bedzie w styczniu...
#419 |
Zadomowienie
|
Elsi - wiesz to tak jak ja
![]() ![]() Dlatego calkowicie zgadzam sie z Twoja decyzja - zawsze chodzi o to zeby ten dzien byl wspanialy przede wszystkim dla pary mlodej a nie dla szerokiego grona ciotek, pociotek i sasiadow - trzymaj sie cieplo i powodzenia
#420 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: suknia marzeń
Cytat:
[p.s.jestem tu nowa,wiem..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.