|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Połowinki i wesele
pierwsza na wesele odpada wg mnie druga tym bardziej... na polowinki to wszystkie odpadaja, chyba ze macie bal, ale zazwyczaj to jest zwykla impreza...
|
|
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
wogole tak jak pomyslalam chwile to wszystkie odpadaja bo zadna nie pasuje na te okazje! na wesele te dwie ostatnie tez glupio no bo jak to tak miec lepsza suknie niz panna mloda? ta krotka jeszcze powiedzmy, chociaz moim zdaniem jest okropna...
napisz troche o swojej figurze, kolorze skory i wlosow i czy jestes pewna ze to ma byc styl wielkich wieczorowych sukni? |
|
|
|
#4383 |
|
BAN stały
|
hmm 170cm wzrostu
budowa ciala normalna, biust nie za duzy raczej mam ciemna karnacje...kolor wlosow - ciemny blond raczej jestem tak zdesperowana ze dla mnie to wsio ryba jaka to sukienka ma byc,byle by sie wygodnie tanczylo
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem jest krawiec - będziesz miała pewność, że nikt inny nie będzie miał takiej sukienki jak Ty i uszyjesz sobie dokładnie taką, jak chcesz w takim kolorze, jak sobie wymarzysz
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
ooo te o wiele bardziej pasuja
|
|
|
|
#4386 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wielka prośba do Was kochane:* Wesele :(
mam pytanko do malmac23,gdzie mozna kupic te turkusowe sukieneczki,sa poprostu przesliczne!!!
|
|
|
|
#4387 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co sądzicie o tej sukience?
Mnie ta sukiemka się wogóle nie podoba taka "zwyczajna" jakich pełno nic oryginalności.Musisz mieć super figurę bo bez dużej różnicy między biodrami a talią nie wygląda się w niej atrakcyjnie.Poza tym kolor czarny.Ja na wesele zwelaszcza jak na te miesiące nie ubierałabym się w ciemną kieckę.Mam przed sobą 4 wesela tego lata i napewno nie założę czerni tylko coś jasnego albo ewentualnie czerwień.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Helena pewnie już nie pamięta, że miała keidyś taki problem
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle ze troche nie za bardzo nawet jak na poprowiny wesela mysle ze zbyt krzykliwa
ale bardzo ładna
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupić w Warszawie elegancką sukienkę na wesele?
Doradźcie, przeszukałam forum i znalazłam tylko to co znam czyli Centrum Mody w Nadarzynie, stadion i Maximus.
Może znacie jakieś sklepy gdzie jest duży wybór sukienek wieczorowych, cena nie ma dla mnie takiego znaczenia. |
|
|
|
#4391 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-02
|
Przeglądałam wątki z sukieneczkami ---sa przesliczne znaczy sukienki Teraz przyszła kolej na mnie i musze sie w jakąś ubrać. Na codzień i odświęta nie zakładam spódnic, sukienek, ale teraz trzeba(zbliża się wesele). Chciałabym, abyście mi poradziły jaką sukienke wybrac(w tym mam 0 % doświadczenia), żebym wyglądała !SUPER! Nalezałoby się opisać:Mam naście lat, jestem wysoką(na moje szczęście długonogą) szczupłą(chyba za bardzo) brunetką o jasnej cerze. Lubię ubierac się orginalnie, ale nie kiczowato- moze znajdziecie coś dla mnie To czekam.....
|
|
|
|
#4392 |
|
SPAMER
|
Dot.: Sukienka tylko dla mnie:)
???
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Może napisz jeszcze jaka mniej więcej to by miała byc sukienka - krótka, długa itp. ? Łatwiej będzie coś zaproponować.
|
#4394 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny prosze ubierzcie mnie!!
Hejka. Moja prośba jest taka....bo nie mam za bardzo czasu przeglądac wszystkich wątków których jest maseee. Wiec jeśli macie to dajcie linki do takich wątków. a moja prośba jest taka. Ide na wesele. No i che sie ładnie ubrac w sukienke. Ale ta sukienka to nie wiem ....mam 16 lat i długa wypada? Mam strasznie grube nogi< oczywiscie mama sądzi że nie> i boje sie że bede wyglądała strasznie. wiec może jakaś sukienka za kolana? A wiec kolor chcialabym najlepiej nie czarny ale jakis ciemny powiedzmy kasztan albo jakis odcień ciemny brązu .Ta sukienka najlepiej na szyje "wiązana" albo ramki. I do tego na góre jakieś wdzianko- coś mnie korci żeby w turkusie ale nie wiem. Z jakimiś wzorami, cekinami. Dlatego też nie chce typowo czarnej sukienki. I do tego szpilki jakieś. Prosze zainspirujcie ,jakieś fotki może albo coś. mam tak mało czasu a może jak coś fajnego zapodacie to pójde do krawcowej i już. bo z sklepach coś kiepsko narazie. Z góry dzieki za pomoc!! wiem że jestescie kochane i moge na was liczyć!Pozdro
|
|
|
|
#4395 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny prosze ubierzcie mnie!!
hej... chcesz pomocy, ale zauważ że sama dokładnie opisałaś jakiej sukienki szukasz :P Jest ok. Nałóż to w czym bedziesz sie dobrze czuła. Idź do sklepu.Poprzymierzaj. Co ci po tych zdjęciach? Trudno może być znaleść w sklepach te ciuchy. A co do długości... długa nie jest zła, ale krótsze są o wiele lepsze szczególnie dla nastolatek. Jeśli masz grube nogi to wybierz kiecke do połowy łydek i wysokie buty, ale bez paseczka na kostce!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sobie uszyla taka sukienke troche w stylu lat 60, do kolan, taka rozlozysta, gora bez zadnych ramiaczek prosta i w pasie przewiazana wstazka. Do tego jakies bolerko i balerinki
|
|
|
|
#4397 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienka mini ,ale koniecznie zakryte ramiona!!!
te są fajne, tzn. w moim mniemaniu
Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-10-01 o 01:13 |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
i ja wrzucę kilka fotek
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
c.d
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Rozeznanie
|
jejciu jak ta mi sie podoba.. a myslicie że dobrze by było jakieś ciemniejsze bolerko na niebieską..tą sukinke na dole? Czy lepiej białe..doradzcie coś
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej sukieni nie pasuje bolerko
|
|
|
|
#4403 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Racja
|
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak czerni na weselu mówimy zdecydowane nie !!!!!!!!. Co do Bolerka Olunia ma rację do tej kreacji niebieskiej ono nie pasuje. Ja polecam bawełniany sweterek w odcieniu kremowym lub białym
(nie w turkusowym lub innym krzykliwym kolorze tylko stonowanym). Twoim problem są grube nogi. Można je zamaskować niekoniecznie ubierając długą kreację, ale moim zdaniem z troszkę poszarpanym dołem. Przykład Twojej niebieskiej kreacji jest całkiem fajny i myślę, że dobry do retuszu. Co do wiązań to koniecznie musisz wiedzieć, że one podkreślają biust i nie jednokrotnie eksponują masywne ramiona. Jeśli jednak nie masz problemy z ramionami to możesz się bawić w takie eksperymenty. Na zdjęciu 1 i 2 widać jaki inny dół sukienki możesz mieć. Oczywiście ta długość jest niewskazana, ale krawcowa może zrobić dłuższą sukienkę z takim dołem. To szalenie modny tiul i świetne marszczenia . Styl lat 60-tych, które są modne .Na 3 zdjęciu inne przykłady modnych (Bufki są szalenie modne) kreacji i pomysłowych dołów (długość do uzgodnienia). Możesz też pobawić się z szerokością na dole sukienki (4). Możesz mieć kreacje w jednolitym, wyróżniającym się kolorze (5). Ta sukienka ma prześliczny krój . Możesz także mieć kreację, która będzie wzorzysta (6).
|
|
|
|
#4405 |
|
SPAMER
|
Jednak ktoś zauwazył wątek
Zdecydowanie NIE długa.....krótsza lepsza Koloru nie wiem (lubię zielony, bananowy, niebieski- prawie wszytskie kolory tęczy), Lepiej żeby była przylegająca |
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam kilka linków i przykładowych sukienek. Może coś Ci się spodoba
![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103487939 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103487085 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103644760 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=104407334 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103680437 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=105355794 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=105187720
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=105131052 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103433670 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103438744
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
zielona ...cudowna..super!!!bardz o mi się podoba!dziewczyny został mi tydzień, a ja nadal nic nie mam!Fatalnie!!!
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
O jejku tylko tydzień to rzeczywiście kiepsko
A może spódniczkę i do tego jakaś ładną bluzeczkę? Ja sama wybieram się za niedługo na wesele i myśle właśnie o takim rozwiązaniu
|
|
|
|
#4410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Nalezałoby się opisać: