Suknia marzeń cz.I - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-14, 09:36   #4381
olasia
Zadomowienie

Dot.: suknia marzeń

Cytat:
Napisane przez basiazdr Pokaż wiadomość
Przymierzyłam wczoraj suknie no i juz nie ma ogonka z tyłu
Załaczam zdjecie. ZXrobione jeszcze na maneknie. Zaznaczam ze ja mam suknie bez tego kwiatka przypietego i jest sniezno biała. Juz za 11dni załacze zdjecia z wesela))))))))))))))))) ))
basia piekna ta twoja sukienka, ma cos w sobie, bedziesz pieknie wygladac na swoim slubie moglabym wiedziec co to za model?
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:41   #4382
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutellka1 Pokaż wiadomość
W zalaczeniu chyba moja sukienka...Jeszcze sie nie zdecydowalam na 100%, ale jak nie znajde nic innego do soboty (musze sie juz decydowac, bo slub we wrzesniu i nie zdaza sprowadzic...), to bedzie ta! Co myslicie? Oczywiscie jak wiekszosc suknie na zywo wyglada lepiej, poniewaz przede wszystkim zdobienia na gorsecie sa bardzo blyszczace.
Piękna góra, i to delikatne marszczenie z boku sukni.Lubie jak kreacja ma mieniące drobinki
Stary 2007-06-15, 09:01   #4383
basiazdr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
basia piekna ta twoja sukienka, ma cos w sobie, bedziesz pieknie wygladac na swoim slubie moglabym wiedziec co to za model?
Suknia juz wisi u rodziców i na weekend jade do domu to dokładnie zerkne na dokumenty jaka to nazwa. mmmm....Sewilla Semilla cos takiego. Napisze dokładnie w sobote. To nie jest suknia z wielkich swiatowych salonów ale moim zdaniem jest sliczna i dziekuje ze tez tak uwazasz. To dowód ze na Polskim rynku tez mozna wyszukac cos oryginalnego

A Twoj slub kiedy??????
Pozdrawiam
basiazdr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-15, 11:01   #4384
Lemoncia
Przyczajenie

Smile Dot.: suknia marzeń

piękne te Wasze suknie...ja mam ślub w pażdzierniku wprawdzie dopiero za rok ale już nie umiem się doczekać no i myslę nad nią...nie wiem czy mam się zdecydować na taką z dłuższym rękawkiem czy nie...wkońcu biorę ślub w pażdzierniku...może któraś z Was brała ślub na jesień...czekam na porady i fotki Waszych sukienek
Lemoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 11:53   #4385
uskonin
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taka_jedna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, do mojego ślubu został jeszcze rok, ale znalazłam ładną i tanią suknię używaną. Dzisiaj byłam ją przymierzyć. Wymiary są dobre, tylko będę musiała zainwestować w bardzo dobry push-up, albo trochę zwęzić (jak Pan Bóg dawał duży biust, to stałam w kolejce po fajny tyłek ;P).
Sęk w tym, że to moja pierwsza sukienka, jaką przierzałam, a musze się zdecydować do środy, bo czeka następna babka w kolejce do niej.
Co mam zrobić?
Wrzucam fotki, same powiedzcie.
P.S. Obiecałam sobie, że nie usunę twarzy, ale po prostu takie miny strzelałam dzisiaj, że wstyd pokazać. Twarz dorzućcie z mojego avatara.
Bardzo ladna sukienka osobiscie bym sie na taka pokusila szczegolnie ze nie widac w niej bardzo brzuszka. Narazie nikt ciazy nie widzi ale za 2 m-ce nie wiem co bedzie. Pewnie skoro z drugiej reki to i tansza bedzie
uskonin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 18:25   #4386
nutellka1
Przyczajenie

Wybralam!!! Ostatnio zamieszczalam zdjecie innej sukienki, nad ktora sie zastanawialam, ale dzis dokonalam ostatecznego wyboru i padlo na ta...
Zaliczka zaplacona, teraz czekam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg x.JPG (94,3 KB, 411 załadowań)
nutellka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 21:19   #4387
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez nutellka1 Pokaż wiadomość
Wybralam!!! Ostatnio zamieszczalam zdjecie innej sukienki, nad ktora sie zastanawialam, ale dzis dokonalam ostatecznego wyboru i padlo na ta...
Zaliczka zaplacona, teraz czekam!
Nie no ładna suknia. Zupełnie nie w moim stylu bo ja te kwiatki bym wywaliła. Nie znosze po prostu. I te ramiączka. Sa strasznie niepraktyczne i niewygodne. Mierzylam sporo takich sukni i sa niewygodne.No ale ile ludzi tyle gustów Gratuluje

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 21:21   #4388
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

moim zdaniem za strojna.. tw kwiatki też mi się nie podobają.. no ale najwazniejsze by tobie sie podobała, bo to przeciez twój dzień...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 22:06   #4389
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Suknia juz wisi u rodziców i na weekend jade do domu to dokładnie zerkne na dokumenty jaka to nazwa. mmmm....Sewilla Semilla cos takiego. Napisze dokładnie w sobote. To nie jest suknia z wielkich swiatowych salonów ale moim zdaniem jest sliczna i dziekuje ze tez tak uwazasz. To dowód ze na Polskim rynku tez mozna wyszukac cos oryginalnego

A Twoj slub kiedy??????
Pozdrawiam
jestem pod wrazeniem! myslalam, ze to Twoj projekt!.... a po sklepach to nie mam sily chodzic, taki kicz wszedzie.... moj slub juz w listopadzie a ja nadal wybrzydzam....jestem na etapie poszukiwana krawcowej i materialu!
Stary 2007-06-16, 22:39   #4390
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Nie no ładna suknia. Zupełnie nie w moim stylu bo ja te kwiatki bym wywaliła. Nie znosze po prostu. I te ramiączka. Sa strasznie niepraktyczne i niewygodne. Mierzylam sporo takich sukni i sa niewygodne.No ale ile ludzi tyle gustów Gratuluje

ja tez mam suknie z ramiaczkami i zupelnie sie z Toba nie zgodze, ze sa niewygodne, ale moze uzaleznione jest to od fasonu sukni.

w mojej sukni ramiaczka sprawdzaja sie extra i moim zdaniem sa bardzo kobiece, mi osobiscie nie podobaja sie suknie z prosto odcieta gora, ale tak jak mowisz, ile osob tyle opinii

pozdrawiam
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 08:33   #4391
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
ja tez mam suknie z ramiaczkami i zupelnie sie z Toba nie zgodze, ze sa niewygodne, ale moze uzaleznione jest to od fasonu sukni.

w mojej sukni ramiaczka sprawdzaja sie extra i moim zdaniem sa bardzo kobiece, mi osobiscie nie podobaja sie suknie z prosto odcieta gora, ale tak jak mowisz, ile osob tyle opinii

pozdrawiam
Mi takie ramiączka strasznie się podobają. No ale nie sa dla mnie. Jak przymierzałam to ani reki do gory podniesc ani nic.Pewnie tak jak piszesz to zalezy od fasonu sukni

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 07:24   #4392
musicman
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ja już moją suknię wybrałam, ale dopiero teraz znalazłam stronkę Pronoviasa - wwww.pronovias.com i naprawdę polecam!.
Mogłabym tam wybrać kilka sukien dla siebie nie tylko jedną.
Na szczęście moja suknia (jedna z nich) nadal mi się podoba.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 08:52   #4393
basiazdr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
jestem pod wrazeniem! myslalam, ze to Twoj projekt!.... a po sklepach to nie mam sily chodzic, taki kicz wszedzie.... moj slub juz w listopadzie a ja nadal wybrzydzam....jestem na etapie poszukiwana krawcowej i materialu!
Ja po duuuzych sklepach tez nie miałam siły biegać, poszłam dwa razy i sie załamałam Potem kupiłam materiał, znalazłam krawcową, zrobiłąm projekt i sie znów załamałam bo krawcowa wszystko zniszczyła Któregos dnia wybrałam sie jeszcze z przyszło tesciową do jednego małego slonu i kupiłam suknie w 10 minut Czasem w takich nie firmowych salonach naprawde mozna wyszukac cos ładnego. Suknia nazywa sie Sheila. Powodzenia. Jesli bedziesz chciała wysle Ci zdjecia juz z samej ceremoni i przyjecia
basiazdr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 13:53   #4394
Tameka
Raczkowanie

suknia z serwetek...co wy na to?

http://www.allegro.pl/item207243826_...e_unikat_.html
Tameka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 18:29   #4395
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Cytat:
Napisane przez Tameka Pokaż wiadomość
Wow!! ta suknia wygląda jakby zaprojektował ją niewiadomo kto i jakby kosztowała niewiadomo ile

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 18:36   #4396
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Super! Ale tyle kasy w salonie? Zgroza! Szczególnie,że tylko na jeden raz
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:36   #4397
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

3 000 tysiące? Ładne kwiatki
Stary 2007-06-18, 20:54   #4398
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Hmmmm... w sumie to ona kosztuje nie wiadomo ile
Stary 2007-06-19, 11:30   #4399
sweetpinky
Zakorzenienie

Moja wymarzona suknia :)

W tamtym tygodniu kupiłam suknię o jakiej marzyłam, ale jak myślicie czy do niej zakładać welon?czy lepiej bez tylko z jakimś stroiczkiem we włosach? i myślałam tylko o kolczykach jeśli chodzi o biżuterię bo sukienka jest strojna!
Proszę o opinie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala.jpg (12,9 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala_1.jpg (11,1 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala_2.jpg (10,2 KB, 57 załadowań)

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 12:15   #4400
mika9983
Raczkowanie

Dot.: moja wymarzona:)

co do biżuterii to w 100 % się zgadzam: tylko kolczyki albo bransoletka... ja bym wybrała welon ale to dlatego że nie jestem zwolenniczką stroików... chyba że kwiat we włosach... jaki kolor sukni zamówiłaś??
mika9983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:25   #4401
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: moja wymarzona:)

Cytat:
Napisane przez mika9983 Pokaż wiadomość
co do biżuterii to w 100 % się zgadzam: tylko kolczyki albo bransoletka... ja bym wybrała welon ale to dlatego że nie jestem zwolenniczką stroików... chyba że kwiat we włosach... jaki kolor sukni zamówiłaś??
taki jak na zdjęciu czyli biały z nutką perły tylko, że jak założyłam welon taki delikatny, prześwitujący, bez żadnych zdobień i lamówek, wydawało mi się, że wogóle nie pasuje, dlatego już zupełnie nie wiem!

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:29   #4402
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Ja po duuuzych sklepach tez nie miałam siły biegać, poszłam dwa razy i sie załamałam Potem kupiłam materiał, znalazłam krawcową, zrobiłąm projekt i sie znów załamałam bo krawcowa wszystko zniszczyła Któregos dnia wybrałam sie jeszcze z przyszło tesciową do jednego małego slonu i kupiłam suknie w 10 minut Czasem w takich nie firmowych salonach naprawde mozna wyszukac cos ładnego. Suknia nazywa sie Sheila. Powodzenia. Jesli bedziesz chciała wysle Ci zdjecia juz z samej ceremoni i przyjecia
szczerze wspolczuje, ja i tak chcem uszyc, chociaz wiem, ze moze z tego nic nie wyjsc...wlasnie dzisiaj dostalam namiary na krawcowa, ide tam i zaczynam w koncu cos dzialac i oczywiscie chetnie zobacze zdjecia moj adres olassia@op.pl
Stary 2007-06-19, 13:44   #4403
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Ja szyłam kiece u krawcowej (odbiór w sobotę) jestem zachwycona, poniewaz suknia wyglada identycznie jak ta z salonu. no i zaplace za nią ok 1000zl, a nie 2300ZL.
PANI BASIA RULEZzzz
Stary 2007-06-19, 15:30   #4404
Lemoncia
Przyczajenie

zazdroszczę Wam, że macie wybór sukni ślubnej już za sobą...ja dopiero przed i mam wielki dylemat...otóż ślub mam w pażdzierniku więc nie będzie za ciepło...chociaż kto wie...nie wiem co ubrać na suknię...a może suknia z długim rękawkiem?? hmmm miał już ktoś może ten sam dylemat??
Lemoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 16:02   #4405
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Lemoncia, ostatnio październiki są ciepłe, więc się nie martw na zapas. Moja ciocia miała ślub 6 stycznia i wtedy był trzaskający mróz. To dopiero problem Poza tym przecież nawet w lipcu może się bardzo ochłodzić. A w chłodniejsze dni zawsze można narzucić bolerko czy etolę. I tak tylko do ślubu i ewentualnie na sesję zdjęciową w plenerze.
Stary 2007-06-19, 16:32   #4406
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemoncia Pokaż wiadomość
zazdroszczę Wam, że macie wybór sukni ślubnej już za sobą...ja dopiero przed i mam wielki dylemat...otóż ślub mam w pażdzierniku więc nie będzie za ciepło...chociaż kto wie...nie wiem co ubrać na suknię...a może suknia z długim rękawkiem?? hmmm miał już ktoś może ten sam dylemat??
ja mam odwrotny problem, boję się ze będzie zbyt gorąco. Ja swojej sukni jeszcze nie mam w domu ale dziewczyny piszą że raczej we wszystkich jest bardzo gorąco, wiadomo kilka warstw materiału. A październiki rzeczywoście są ciepłe ostatnio. Polecam bolerko, można będzie je zdjąć lub założyć w zależności od potrzeby.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 17:27   #4407
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja będe miała taką suknię , troszkę zdjęci9a są niewyraźne...
jak Wam się podoba???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gjfx.jpg (74,1 KB, 409 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fhyjdtjdtjtdj.jpg (110,8 KB, 278 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jfrjdfjfdgjfgjmmm.jpg (118,9 KB, 222 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xfhjnfhyj.jpg (119,4 KB, 385 załadowań)
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 18:24   #4408
j.kwiatek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
jak Wam się podoba???
Będę szczera....niestety. Suknia jest bardzo strojna i to jest OK Szczególnie podoba mi się dół. Nie podobają się przezroczyste gorsety i nigdy bym takiego nie wybrała (ale ja to ja a Ty to Ty). Czy gorset nie jest trochę za ciasny? Na zdjęciu gdzie stoisz tyłem dość mocno wpija sie pod pachami. Do tak strojnej sukni według mnie nie potrzeba rękawiczek, które też są bogate. Wyrzuciłabym stroik i zamiast niego założyła delikatną biżuterię. mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. pytasz o wrażenia, więc podałam swoje. To Twój ślub i zrobisz co będziesz chciała. Pozdrawiam ciepło i życzę wszystkiego najlepszego. Oby Twój Wielki Dzień był tym najpiękniejszym

potomstwo
http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url]

http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki

W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
j.kwiatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 18:39   #4409
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Mnie też nie podobają się rękawiczki. Jakoś ta koronka odstaje w okolicach łokcia. No i welon długi by się przydał, żeby zasłonić ten przezroczysty gorset z tyłu. Wygląda jak gorset bieliźniany pod np. marynarkę, sczególnie że ma widoczne wiązanie
Stary 2007-06-19, 20:05   #4410
tinkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
jak Wam się podoba???
To prawda ze jest dosc strojna, ale napewno ma to tez swoj urok.
Mnie nie podoba sie tyl gorsetu. A konkretnie to, ze widac przez niego spodnice. Moim zdaniem byloby o wiele ladniej gdyby suknia byla jednoczesciowa, a dolna jej czesc zaczynala sie tam gdzie konczy sie gorset (a nie wysoko w talii).
tinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości