|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prośba o dobranie dodatków! help:)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja sukienka na wesele brata.. co o niej sadzicie?
Mi się podoba Twoja sukienka, jest super
Może i dziewczyny mają rację co do długości ale dla mnie mimo to wydaje się super, jest taka złota
|
#4623 |
|
Rozeznanie
|
sukienka OK(choć nie w moim stylu),moze dziewczyny i maja racje co do długości sukienki,ale jeśli dobrze dobierzesz szpileczki to powinny wysmuklić nóżki i będzie bomba
Uważaj z dodatkami,do takiej kiecki latwo jest przesadzic...
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
ładna (choc jak dlamnie za złota
) tylko hhhmmm cos bym do niej dodała w innym koloze jakas np. broszke czarna albo cos takiego
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziś sie dowiedziałam że w sobote ide na wesele!! I co szybko ubrać??
No spodnie w sumie w takiej desperacji byłyby ok, ale i tak jestem raczej za sukienką
Jednak rozumiem czas nagli, ja fotek żadnych nie wkleje bo nie posiadam A może jakaś kiecka z bluzeczką? No musiałabyś poprzymiezać i zobaczyć co Ci się podoba, bo to własnie Twoje samopoczucie w danych ciuszkach jest najwazniejsze
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę,że naszyjnik odpada.Wystarczą długie kolczyki.
Może coś w tym stylu? Oczywiście wyszukałam je na allegro
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TŻ na weselu
Nie chciałam cię z góry oceniać...ale sprawiło ci niezła radoche opowiadanie o tym jakie masz powodzenie...sama przyznaj...nie twierdze ze wszystkie dziewczyny je mają..ale duze grono tak..i nie trzeba sie tym chwalić...
nie wystarczy tylko piekno zewnetrzne,jak ty to nazywasz,,paszczury''też mogą mieć swoje plusy..mianowicie bogate wnętrze,wrażliwość i to cos,na co mężczyzna zwróci uwagę.. nie chciałam Cię urazić w swoich opiniach,jesli tak to odebrałas to przepraszam..po prostu zawsze mówię to co myśle i tu też wyraziłam swoje zdanie;]pZ
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że jesteś z USA tam wszyscy noszą takie kiecki na wesela, studniówki itp. Masz bardzo ładną figurę i jak na mój gust troszkę deformuje ci sylwetkę.Jeżeli dodasz jeszcze złote buty i złotą torebkę to bedzie jak bombka choinkowa To tylko moje zdanie ważne żebyś sama czuła się dobrze w niej i równie dobrze bawiła na weselu Pozdrawiam
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, widywałam na weselach dużo pań i dziewczyn w spodniach, myśle,ze przeciez nie każdy musi iść w sukience. Wazne żebyś czuła się dobrze i dobrze bawiła Jeżeli wybrałaś spodnie z cekinami , czyli jakieś świecące to bluzka musi być gładka tzn. bez wzorków, cekinów itp. Wszystko zależy też od figury jaką masz, szkoda,że nie wkleiłaś swojego zdjęcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie było haftów, to naszyjnik długi z wisiorem, ale jest ciekawy haft, więc on sam juz jest ozdobą dekoltu
Założyłabym długie kolczyki i bransoletkę
|
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Ja myśle, że brązowe spodnie ładnie dopasowane i do tego turkusową tunikę np z jedwabiu taka bardziej elegancka do tego delikatna złota biżuteria i oczywiście szpileczki które dodaja wiele uroku
Pozdrawiam
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z Ninedin..wiesz będzie problem z tymi dodatkami,proponowałabym jakis ładny naszyjnik ze srebra..najlepiej z zyrkoniami..hmm ale nie jestem jednak przekonana żeby w tej sukience na wesele...wiesz to zależy od Ciebie..po prostu jeśli ją włozysz to masz gwarantowane,że wszyscy będę Cię niezle tam mierzyć..laski z zazdrości...
a pozatym to Panna Młoda powinna w tym dniu być tematem nr 1 ta sukienka jest troszkę za krótka i po prostu uniemożliwi Ci dobrą zabawę...w energicznym tańcu wszyscy będa mogli podziwiac twoje majtki...!! ale ostateczna decyzja nalezy do Ciebie..trzymaj się!!i udanej zabawy
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
ten naszyjnik to z cyrkoniami hehe a nie zyrkoniami:PP
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
jestes bardzo zgrabna i nawt z parcianym worku bysmy to zauwazyly
wiec jesli tylko czujesz sie ok to nie ma sprawy, szalej w niej, bo na pewno nie masz powodow do komplkeksow ja tez jestem za dodatkami w ciemnym brazie
|
|
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie odpowiedzi
w takim razie zabieram się za poszukiwanie fajnych długich kolczyków
|
|
|
|
#4636 |
|
Raczkowanie
|
Jak sie ubrac na 2 dniowe wesele!!! pomozcie :(
Mam wielki problem moja kolezanka ma w padzierniku wesele 2 dniowe i nie wiem jak sie ubrac. Czy isc w spodniach jakis zakiecik i bluzke czy w sukience tylko ze ja w sukience zle sie czuje. Jestem osoba szczupla i ubieram sie bardziej na sportowo. doradzcie mi cos moze macie jakies zdjecia. Czekam na wasze propozycje pozdrawiam
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dały świetne rady a sukienka jest śliczna!!
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tylko pisze zeby powiedziec...ze mam baaaaaardzo podobny przedpokoj w domu
tez caly w drewnie, tez jest obok drzwi u gory szafka i nizej nastepna szafka...tylko roznica to drzwi otwieraja sie w druga strone.... ale normalnie jakbym patrzala na zdjecie swojego mieszkanka ![]() a sukienusia ladna..fakt naszyjnik odpada...bardzo podobaja mi sie kolczyki zaproponowane wyzej z tymi niebieskimi kulkami
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak sie ubrac na 2 dniowe wesele!!! pomozcie :(
Wiesz ja też nie najlepiej czuje sie w sukienkach..ale na wesele warto załozyć!bardziej nadaja sie na tę okazję niż spodnie...w koncu da sie przeżyć...a tym bardziej,że kobieta w sukience lepiej prezentuje się w tańcu
moje propozycje:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=106592014 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=106543403 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=107945539
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4641 |
|
perfumove love
|
Jeśli źle czujesz się w sukienkach to proponuję jakiś ładny jasny damski garnitur a pod spód elegancką bluzkę, ciekawe dodatki. Wiem z doświadczenia, że w taki komplet warto zainwestować, a z sukienkami bywa różnie... kupisz, włożysz raz i po weselu wsadzisz na dno szafy (przynajmniej tak jest zawsze w moim przypadku
).Ale to oczywiście kwestia upodobań, pozdrawiam
|
|
|
|
#4642 |
|
Raczkowanie
|
Że fason i kolor pogrubiają, to swoją drogą, moim zdaniem sukienka zwyczajnie nie pasuje Ci do karnacj. Sama jestem blondynką i wiem, jak to jest ze złotem - zlewa się z cerą i włosami, a człowiek wydaje się wyblakły
. Jeżeli się opalisz i dodasz jakiś ciemny akcent na górę, to może będzie ok
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Będę szczera.. ta sukienka wg mnie bardziej pasuje na dyskotekę, a nie na wesele. Przynajmniej nie w moich stronach
Uważam, że na taką okazję bardziej pasują eleganckie kiecki. Zresztą.. kurczę ja nie lubię takiej długości kiecek, bo źle mi sie kojarzą..Ostatnio znalazłam na wizażu fotkę sukienki i zwariowałam na jej punkcie ![]() Cudeńko... sukienka.jpg |
|
|
|
#4644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety takie są kiecki weselne w Stanach
każdy tam się tak ubiera i nie dziwie się dziewczynie,że ciężko jej coś wybrać w innym stylu U nas jakby się ktoś tak pokazał to wytykaliby palcami. Mam nadzieje,ze na to wesele nie przyjeżdzasz do Poski rację mają dziewczyny, które piszą,że kolor nie psuje do urody. Może gdyby ta sukienka miała inny kolor, to nie zlewałaby się tak z karnacją![]() Na szczęscie do sierpnia czas i zdazysz wybrac cos innego Pozdrawiam
|
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie szczerze mowiac w ogole nie podoba ta sukienka, wybacz
Ani kolor, ani fason. Wyglada troche jak papier na prezenty. Aj, przepraszam, to nie jest zlosliwe, ale takie jest moje spostrzezenie. Ja lubie ubrania w innym stylu.
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Moim skromnym zdaniem jest okropna
Pasuje mi na konkurs wyżwiarstwa figurowego Nie podoba mi się ani kolor (chociaż bardzo lubię złoty), wydaje się taka plastikowa (może dlatego, że błyszcząca?), ani krój. Ale ja z Polski Jeżeli u was panują takie zwyczaje, to czemu nie? Jak mawiała zawsze moja przyjaciółka: "ważne żeby tobie się podobało"
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
OK, przyjrzalam sie dokladniej
Fason nie jest taki zly, ale rzeczywiscie dluzsza by byla lepsza. Ale co do koloru to sie nie dam przekonac, nie cierpie zlotego. |
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno musisz zabrać coś na przebranie
Na weselu zazwyczaj coś sie je i można się pobrudzic Kompromisowym rozwiązaniem będzie więc sukienka i ewentualnie na przebranie jakiś komplet ze spodniami. Ważne żeby kupić coś co jeszcze bedzie można założyć na inne okazje Pozdrawiam
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też wydaje się za krótka. A nie da się popuścić trochę tych marszczeń?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Może i dziewczyny mają rację co do długości ale dla mnie mimo to wydaje się super, jest taka złota
Jednak rozumiem czas nagli, ja fotek żadnych nie wkleje bo nie posiadam
A może jakaś kiecka z bluzeczką? No musiałabyś poprzymiezać i zobaczyć co Ci się podoba, bo to własnie Twoje samopoczucie w danych ciuszkach jest najwazniejsze
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja tez jestem za dodatkami w ciemnym brazie
. Jeżeli się opalisz i dodasz jakiś ciemny akcent na górę, to może będzie ok