![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
Dziękuję Ane3ko, Justynko, Elu i dziękuję pozostałym Wizażankom
![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie do Ane3ka: dlaczego jeśli chodzi o fryzurę to tylko na marzeniach się kończy?? jaki powód? Buziaki
#452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powód jest taki - mam krótkie włosy (w zasadzie całe życie) a ślub w kwietniu. Moje zdjecie zamieśćiłam w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=63172 Niedawno zdecydowalam sie zapuścić włosy, po raz kolejny. Jak do tej pory każda taka próba kończyła się niepowodzeniem - przy pewnej długości włosy zaczynały wypadać. I znów je obcinałam... Dlatego do takich ślubnych fryzur jak Twoja tylko wzdycham. Poza tym nie sądzę, żeby do kwietnia włosy zbyt dużo urosły ![]() Pozdrawiam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rany, ale z Ciebie jest Laska, że hohoho, wow ![]() pięknie Tobie w tej fryzurce, więc nawet nie się co przejmować kokiem, nic więcej nie potrzeba - prócz ślubnego makijażu i welonu - juz ciebie widzę - będziesz wyglądac fantastycznie!!!!!!!!! (uwierz mi - nawet jak sobie tych włosów nie zapuścisz) Pozdrawiam. kornelka
![]() |
#454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja znów uważam, że z Ciebie jest laska, że hoho!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
to jeszcze moje typy:
#456 |
Raczkowanie
|
i przypadła mi do gustu ta fryzurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Ane3ka - nie martw sie, z krotkich wloskow piekne fryzurki tez da sie wymyslic
![]() Moja kolezanka (niestety nie mam zdjec) uroczo wygladala w krotkich wloskach - i nie skarzyla sie na problem z welonem. Jelsli jednak obawiasz sie - moze pomysl o wriancie bez welonu? zerknij no na ponizsze zdjecie - co prawda panna mloda ma dluzsze wloski - ale ja uwazam ze pieknie wyglada bez welonu ![]() ![]()
#458 |
Zadomowienie
|
Black Velvet - ostatnia sukienka - cuuuudo koronka
![]() ane3ka_l - looknij na ta stronke: http://www.mlodejparze.com/component...ry2/lucy_3.jpg Na takiej podobnej tiarze trzymala sie wlasnie welon kolezanki (zreszta miala podobna fryzurke do tej ze zdjecia) Sposob trzymania sie welonu na tiarze widac na ponizszym zdjeciu:
#459 |
Rozeznanie
|
Mi w takim rodzaju sukienki podobają się
#460 |
Rozeznanie
|
c.d
#461 |
Rozeznanie
|
i
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
Przeeepieknie!!! Wygladalas anielsko! szczegolnie podoba mi sie Wasze wspolne zdjecie, na ktorym Twoj ukochany caluje Cie w czolko... Widac, ze jestescie dla siebie stworzeni. Zycze Wam czego dusza tylko zapragnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziekuję za rady. Faktycznie kwiaty we włosach wygladają pięknie. Nad welonem na tiarze też myślałam, bo uparłam się, żeby mieć welon. Jak do tej pory jeszcze nie widziałam na własne oczy jak takie cudeńko wygląda. Włosy na razie będę twardo ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
ane3ka_l - zycze powodzenia w zapuszczaniu (swoja droga jak pogrzebiesz glebiej na tym forum to znajdziesz duuuzo porad dotyczacych wloskow
![]() Elsi - mam nadzieje ze wyjazd byl udany i dopisaly humory i pogoda ![]() ![]() ![]() A ja zrobilam dzis przy okazji zakupow pierwszy rekonensans po najblizszych sklepach i....... ![]() ![]() buuuuu, nie chce takiej sukienki......
![]() |
#466 |
Konto usunięte
|
chetnie sprzedam swoją za mniej niz pól ceny, z łososiowej tafty
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze co do Twego zimowego okrycia. Czytałam dziś kilka maili na ten temat na forum ślubnym gazeta.pl i od razu pomyślałam o Tobie! Jedna z dziewczyn proponowała na zimowy ślub uszycie płaszczyka, lub co kto lubi ![]() ![]() ![]() Uszki do góry! ![]() Trzymam kciuki za Ciebie i serdecznie pozdrawiam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dziękuję za komplementy ![]() Wiadomo, że najważniejsze, że Panna Młoda jest zadowolona ze swojej sukni, lecz bardzo cieszy mnie, że i innym sie podoba ![]() Raz kolejny dziękujemy z Markiem za szczere życzenia (opowiadam mu czasem o Was, hihihi ) ![]()
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
Dziękuję także Tobie EMU
![]() a teraz postanowiłam wkleić te zdjęcia których jakość udało mi się poprawić i całkiem nowe ![]()
#470 |
Raczkowanie
|
cd.
kornelia1980 Edytowane przez kornelia1980 Czas edycji: 2005-08-26 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Konto usunięte
|
to na balkonie SUPER!
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Mnie do zaprojektowania sukienki zainspirowała ta sukienka (1). Koniecznie to musi być tzw. "rybka", tylko gorset chce na szelce angielskiej (2). Poza tym z tylu w spodnicy podoba mi sie taki ogon z tiulu... (3)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoja (1) to sukienka która mi się pierwsza ze wszystkich spodobała ![]() zobaczymy co wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Ach Kornelio, nie ma za co dziekowac. Tobie za to jest czego gratulowac... przegladam te Twoje zdjecia, przegladam i nie moge sie napatrzec... ja mam juz sukienke, buciki, szal - do cywilnego. Moze uda mi sie wkleic zdjecia to ocenicie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Przyczajenie
|
Mój ślub odbędzie się w czerwcu. Postanowiłam krawcowej zlecić uszycie mojej sukni ślubnej. Wychodzi to o wiele taniej niż kupno w salonie, gdzie płaci się za markę. Poprzeglądałam kilka stron i wybrałam swoje wymarzone suknie ślubne. Niestety muszę wybrać tylko jedną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
Kornelia jak tylko zobaczyłam twoje zdięcia ( co siedzicie przy stole z mężem) abez wcześniejszego czytania twojego opisu to sobie pomyślałam ,że to przecież nasza Palmiarnia chyba ( no te kafle na ziemi.......;-) ) a potem dopier ,że faktycznie tam się bawiliście hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam kornelka
![]() |
#479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Przyczajenie
|
Ojej, a mnie teraz wydaje się , ze zle wybrałam suknie.. :9
W pierwszej wersji- wymarzyła mi się suknia jednocześciowa , w literkę A, bardzo skromna i z dekoltem w łodeczke-ewentualnie jakieś malutkie aplikacje, hafciki itp. Nie mogłam jednak takiej nigdzie znalezc, a zblizone modele-niesety powalały mnie cenowo. Ostatecznie zdecydowałam sie na kiecke dwuczesciowa. Gorsetz opadajacymi ramiaczkami- i ROZSZERZANA spodnia.Teraz jestem przerazona, bo wydaje mie sie,że wygladam w niej jak bombka, albo wielka beza w kolorze ecru.... Tym bardziej, że pod spodnica znajduje sie cale mnostwo halek=podobno mam do tego jeszce zalozyc to dziwne rusztowanie w ksztacie koła ![]() Jedyna pociecha, ze pan młody jest wysoki (190, ja 165) i dobrze zbudowany, wiec moze nie prztłocze go swoja bezowatoscia za bardzo... Bosz... Ratunku! Pociechy mi trza! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.