|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ta sukienka jest malo elegancka??
mnie sukienka się nie podoba, jakaś taka "targowa" jest.
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie podba ,czy swiadek zawsze musi byc w kostiumie?
proponuje do sukienki proste bolerko w brązie ,bo sukinka jest w brązie,dobrze widze? ![]() do tego delikatne buty na obcasie ,cos z kamieni jako bizuteria i skromna torebka. sukienka ma fajny wyrazny wzór wiec dodatki radzilabym stonowane .ew mozna by poszalec z butem na extra szpilce lub jakies fikusniejsze lub z torebka ,małą a interesująca
|
|
|
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem na nie.
sukienka bardzo fajna jest, ale nie pasuje moim zdaniem na te okazje.
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Sukinak jest ładna ale jak na weselu masz byc swiadkiem to chyba nie bardzo Jako swiadek musisz wygladac bardzo elegancko a ta sukienka najdaje sie ale na inne wyjscie
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam , ze kiedy pierwszy raz zobaczyłam ta sukienkę, pomyślałam "nie, nie nadaje się na wesele ", ale potem powiększyłam zdjęcie. Przyjrzałam się i doszłam do wniosku, ze niby dlaczego nie pasuje ?
Żeby nadać jej bardziej eleganckiego tonu, nie trzeba wcale duzo kombinwać. Na wierzch założyłabym krótki, dopaswany żakiecik w takim odcieniu brązu jaki jest na sukience lub pół tonu ciemniejszy, albo bolerko. Buty na szpilce - koniecznie. Szpilka wysmukla nogi i jest bardziej elegancka niż koturn. Torebka - zbliżona kolrem do żakietu i widzę tu raczej jakąś kopertówkę. Biżuteria - skromna. Mogą to być długie kolczyki i bransletka lub naszyjnik + krótsze kolczyki., np. złoto- brązowe. Włosy upięte. Taką miałam wizję
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myśle, że jest super na wesele. Świadkiem to się jest w kościele, a nie na weselu! Tam musi faktycznie być elegancko, a ona chociaż ma pasy, to ma stonowane kolory. Moim zdaniem jest elegancka. O wiele lepiej taka niż różowa suknia balowa... A kostium? strasznie nudne.
Proponuje tak jak dziewczyny jasny żakiet. Biały lub kremowy. Będzie wyglądał już zupełnie elegancko. Buty najlepiej czarne.
|
|
#4777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4778 |
|
Zadomowienie
|
Na świadka mi nie pasuje, na wesele tak chociaż nie lubię takich wzorów. Wolę jednolite kolory są bardziej eleganckie. Ale z białm żakietem może wyglądać zupełnie inaczej
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to dla swiadka .
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem na ślub mogłaby być, ale jak to już wspominano - dla gościa, a nie dla świadka
![]() Oczywiście świadek nie musi być w kostiumie, absolutnie nie (sama będę świadkiem u siostry i nie zakładam kostiumu ), ale raczej powinien być w czymś bardziej eleganckim. Bo zwykle jest tak, ze goście najbardziej zwracają uwagę na strój Panny Młodej, a tuż po niej świadkowej. A rozumiem, ze skoro pytasz nas o zdanie, to znaczy, że Cię obchodzi to jak inni Cie będą oceniać. No ale takie jest moje zdanie, w sumie troche szkoda, gdybyś teraz musiała po wydaniu pieniędzy kupować kolejną rzecz, więc możę faktycznie lepiej tylko ją czymś "uzupełnić".. |
|
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na moim ślubie mo0ja siostra (też świadek) miała podobną sukienkę, tyle , że w cętki Asiula - na weselu przynajmniej się wytańczysz i będzie Ci wygodnie - uważam, że jeśli Twoja siostra sie nie uprze na zmianę (choć nie miałaby podstaw), to kiecka jest idealna
|
|
#4782 |
|
perfumove love
|
Bardzo ładna sukienka! Elegancka i skromna. Nie musisz wyglądać jak beza, żeby być "dobrą świadkową"
![]() Czas skończyć z teorią, że świadek ma mieć strojną suknię balową. Przede wszystkim powinnaś czuć się w niej dobrze i wygodnie, a poza tym wyglądać ładnie (co widać na zdjęciach ).Nie przejmuj się i dobrej zabawy! ps. jeśli dobrze widzę i sukienka jest brązowo - kremowa to proponuję brązowe buciki oraz jasny żakiet. |
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
AASIULAA mi sie kiecka podoba
mozna wiedziec gdzie ja kupilas??Uazam,ze mozesz w niej isc na wesele-trzeba dobrac tylko bardziej leganckie dodatki i bedzie ok
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaka sukienka (na wesele) do płaskich pantofelków? [ze zdjęciem]
Cytat:
Wtedy były bardzo trendy, teraz już chyba są passe, ale kogo to obchodzi? Stawiaj na grochy, będą świetnie pasować i na inne okazje też da się taką sukienkę założyć. Jesli zależy Ci na praktyczności to możesz uszyć rozkloszowaną spódnicę + bluzkę "gorset" (czyli tak jakby przecięta na pół sukienka, w talii założony pasek w kolorze grocha) i po weselu zestawiać z innymi ubraniami. Baw się dobrze |
|
|
|
|
#4785 |
|
Raczkowanie
|
sukienka na wesele... pomóżcie!!!
Co sądzicie o tej sukience?Czy pasuje na wesele?
Edytowane przez >>czarodziejka<< Czas edycji: 2006-06-23 o 16:00 |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
na wesele tak ale nie na świadka,moim zdaniem nie pasuje akurat do takiej roli, jako zwykły gość mogłabyś ją założyć
|
|
|
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka na wesele... pomóżcie!!!
Mi się wydaje,że pasuje
|
#4788 |
|
xxyy
|
pasuje ale moim zdaniem nie jest oryginalna.. wiekszosc osob taka bedzie mialo pewnie albo podobna
![]() material mi sie nie podoba
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem dlaczego uważacie, że ta sukienka nie nadaje się dla świadka
Nie jest jakaś, że tak powiem krzykliwa. Moim zdaniem jest ok Proponowałabym do niej bolerko w kolorze jaśniejszym(np.kawa z mlekiem), delikatną złotą biżuterię i oczywiście szpileczki . Delikatny makijaż i odpowiednia fryzura jako wspaniałe wykończenie i jak dla mnie jest super
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Pasuje ale mi osobiscie sie nie podoba
|
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym |
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na wielu weselach, zwłaszcza najbliższa rodzina, przebiera sie, możesz ją założyć po kilku godzinach
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki?
uważam,że do takiego stroju jak ma twoja mama nie potrzeba dużo biżuterii
wręcz brzydko by wyglądało, gorset jest dość zdobny i sam w sobie się dobrze prezentuje delikatny łańcuszek z bransoletką, niewielka torebka co do butów, to przy takiej długości nie za bardzo je widać, ecru jak najbardziej pasują. Ważne żeby były wygodne Pozdrawiam
|
#4795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez sie za tym podpisuje
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, bardzo dziekuje za wszytskie opinie. szczerze mowiac narobilam sobie klopotu bo jestem badziej rozdarta niz bylam, dolina mnie dopadla niesamowita......
sukienke kupilam w sklepie Zara bo bardzo mi sie podobala. na codzien nie mosze sukienek, czasam spodniczi i wydekoltowane bluzki ale raczej wszytsko spokojne i bardzo rzadko. kupilam ja tez dlatego, ze nie moglam nigdze dobrzac rozmiaru gdyz natura nie obdarzyla mnie duzym biustem wiec mam klopoty z rozmiarm a ta kieca przy staniku push up, lezy mi idelanie. Pewnie i tak stwierdze, ze sukienka nie nadaje sie na swiadka, wiec pojde ja oddac i bedzie po klopocie. poszwedam sie po miescie i kupie cos bardziej stosownego.... dzieki pozdarwiam
|
#4798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie oddawaj jej(chybaze w gre wchodzi kwestia finansowa). ona jest naprawde bardzo fajna i ladnie Ci w niej. na pewno w przyszlosci bedzie Ci sluzyc- na randke, na spotkanie z psiapsiolkami, na rodzinne spędy jest idealna. tylko na to swiadkowanie wydaje sie byc malo... hm...uroczysta- wszak slub siostry to bardzo wazna uroczystosc. stad wymaga eleganckiej i niecodziennej oprawy (stroj)- tak na znak szacunku chociazby. nie doluj sie, tej kiecki nie oddawaj i sukienki bombkowej(oklepanej swiadkowej) tez nie kupuj.
|
|
#4799 |
|
Raczkowanie
|
ok spokornialam i przestane szalec......
![]() mam w szafie jeszcze jeden zestaw. mialam go na sylwestra, moze to sie nada?? oby..... hihih
|
#4800 |
|
Wtajemniczenie
|
AASIULAA z początku nie spodobala mi się Twoja sukienka, ale jak powiekszyłam fotki i dokladnie się przyjrzalam od razu jestem na tak. Zostaw ta sukienkę jest bardzo ładna, wręcz slicza
ten drugi zestaw nie podoba mi się. Ja bym poszła w tej pierwszej sukience Aha i jakaś mała torebeczka kopertówka, a bizuteria jakaś delikatna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

.

Nie jest jakaś, że tak powiem krzykliwa. Moim zdaniem jest ok