|
|
#481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: suknia marzeń
Co prawda ja już mam swój ślub za sobą rok temu, ale lubię przeglądac suknie slubne wiec załanczak kilka które mi się podobają.
|
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może wstaw fotki Twojej kiecy to ocenimy bardziej wiarygodnie ![]() a co do chalek i rusztowań, to nie można przypadkiem z czegoś zrezygnowac? zawsze to mniejsza objętoś ![]() o nic się nie martw, na pewno będziesz ślicznie wyglądac ![]() Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
clouchette
Podpisuje się pod tym co napisała Sohf ![]() Napewno będziesz wygladała pięknie właściwie w takiej sukience jak opisujesz to ja bym powiedziała, raczej, że nie będziesz wygladac jak malutka istotka przy twoim wybranku ![]() Najlepiej by było gdybyś załączyła fotki swojej sukienki, wtedy to mogłybyśmy ci bardziej coś doradzic. A tak z własnego doświadczenia, to ja podjełam podobną decyzję jak ty, też zmieniłam sukienke jednoczęściową na gorset+spódnica. Panie najpierw chciały mi dac pod spód jakieś bufiaste falbany i druty, jak to przymierzyłam to poczułam się z 2 kg cięższa, wiec powiedziałam, że wole cos mniej rozłożystego i panie mi zmieniły na halke tylko z jednym drutem u dołu. Radze ci dokładnie wszystko wypróbowac, bo jak będziesz miała bardzo dużo drutów to mogą z lekka przeszkadzac w poruszaniu się. Tym się nie martw, że możesz wyglądac jak beza, bo napewno tak nie będzie. Bardziej zwróc uwagę na to żeby było ci wygodnie .Wklej fotki sukni jeśli masz taką możliwośc. |
|
|
|
#484 | ||
|
Zadomowienie
|
ochh Elsi....
Cytat:
Bardzo dziekuje za zdjecia - przyznaje ze przepiekna jest suknia numer dwa Mnie po prostu skradly serce wszelkie koronki.... Rekawy dla mnie tez sa wazne... a konkretnie nie wyobrazam sobie siebie w kreacji zupelnie bez ramion (a tak wygladala wiekszosc sukien w salonie)A princesski - troszke sie boje ze kiepsko bede w nich wygladac .... chyba troszke jestem przygruba tu i owdzie Cytat:
Troche sie ostatnio oderwalam od slubnych przygotowan.... ale chyba mi nie wypada pisac o tym na forum o sukniach.... (Tylko cichutko sie pochwale ze poczulam dzis przedsmak karnawalu w Rio
|
|
#485 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w necie tez nie mogłam znalezc zdjęcia podobnej sukni... Wyglada więc na to, ze kreację bede miec nieopatrzoną i oryginalną Chociaż tyle dobrze.ale obiecuje, że po 24 września wrócę na to forum i wtedy wkleje fotki. Chyba,że uda mi sie jednak znaleźć jakieś zdjęcia. |
|
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po 24 września czekamy na fotki z wesela.
|
|
|
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
|
Jesli ktos chce uszyć sukienke albo ewentualnie ma tyle pieniędzy aby ją kupić to polecam tą stronke www.morilee.com Ja się zakochałam w tych sukniach.
|
|
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam cos super na ślub w chłodne, jesienno-zimowe miesiące.
|
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaczynam żałować, że ślubu nie brałam w zimie ![]() ![]() ![]() ale cacko, cholipa, no cóż, jak już ostatnio zauważyłam, już po zawodach, hihihi
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś kiedyś widział suknie z fioletowymi dodatkami??? szukam takiej i nic
i jakieś fioletowe ozdoby do włosów na ślub ![]() ehhhhh pozdrawiam |
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
Jedna jest z fioletowym paseczkiem, jedna z różowymi haftami, ale można poprosić o zamianę zawsze na fiolet no i z czarnymi tak samo jak z różem. Kwestia tylko kto będzie szył i ile weźmie za dodatkową pracę w postaci haftów.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.angelastone.com/jpegs/vin...ding-dress.jpg http://www.kvinneguiden.no/bryllup/b...x_violette.jpg http://www.kvinneguiden.no/bryllup/4...s_kristins.jpg http://www.gmx.net/images/448/722448...pd=1,w=270.jpg Edytowane przez akira Czas edycji: 2005-10-04 o 18:25 |
|
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
Tak masz racje fiolet kojarzy sie z adwentem dlatego chcę tylko jakies dodatki fioletowe a nie całą suknię
![]() Dzięki za propozycję, ta pierwsza mi sie podoba ![]() pozdrawiam gorąco Angelika |
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
Dżelka, spróbuj poszukać czegoś w kolekcjach Villais..często mają takie kwiatowe zdobienia w różnych kolorach
http://www.maestria.pl/02_03_2005_sr...ais_2509-B.jpg http://www.maestria.pl/02_03_2005_sr...ais_2509-C.jpg http://www.maestria.pl/02_03_2005_sr...nia_2518_b.jpg http://www.maestria.pl/02_03_2005_sr...nia_2518_c.jpg |
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
carla1010 gdzie znalazlas takie cudo. jej ja slubuje w grudniu. Zachorowalam na jej punkcie. Gdzie mozna dostac tak cudowna rzecz???
|
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
http://www.le-spose-di-gio.it/imgs/16pop.jpg to moja suknia marzeń i tylko marzeń, bo moj ślub za 2 tygodnie i musiałam znalalezc w ciagu 3 dni bardziej osiagalna w polsce suknie, ktora tez u zamieszcze tuz po slubie, bo jest na tyle oryginalna ze jej nawet w necie nie ma
|
|
|
|
#498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z chęcią poogldamy![]() i wszystkiego dobrego, co by się wszystko udało!!! |
|
|
|
|
#499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
A moze tak dla odmiany i na poprawe humorkow popatrzcie na te kreacje
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
to nie są suknie moich marzeń
|
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
|
#503 |
|
Wtajemniczenie
|
suknia moich marzeń
iwciunia
super te suknie pokazane przez Ciebie, jaka to firma gdzie moge to cudo znaleść? Moje propozycje zamieszczam i dodaję, że wiele z prezentowanych przez was sukien są cudne a staną się suknią moich marzeń jak je tylko poprzymierzam i zprawdzę któa z nich wyglada na mnie bosko pzdr |
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
ja zamieszczam swój typ, bardzo mi się podoba i jest naprawdę oryginalna
pozdr |
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ukrywam, że do czasu 'Cosmobelli Kornelli' to też był moj numer jeden I mam identyczną opinię co do koronek Ta sukienka to akurat starszy model Cymbeline. Możliwe, że wciąż do dostania, ale cena... Ponieważ nie masz tak strasznie daleko, polecam sklep 'Maria i Magdalena' na ulicy Starowiślnej w Krakowie. Za każdym razem, gdy koło niego przejeżdżam, suknie ślubne na wystawie wzbudzają mój zachwyt Moja bliska koleżanka kupowała tam swoją i wiem, że obsługa jest przemiła. Zresztą weszłam tam raz z ciekawości i choć tego nie ukrywałam, spotkałam się z bardzo miłym przyjęciem Ceny chyba też są przystępne Cytat:
Ducha Rio zauważam w ostatnio polecanych przez Ciebie kreacjach Jednakże obawiam się, że dopóki żyje szanowne grono naszych konserwatywnych cioć i babć (100 lat dla nich ) dopóty panna młoda w takiej kreacji ślubu nie weźmie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2005-09-02 o 18:59 |
||
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
te suknie są cudowne
Zastanawiam sie tylko gdzie można te dwie pierwsze w dolnym rzędzie kupic albo przymierzyć dotkną ... nigdzie na necie nie mogłam znaleść takiej sukni wśród katalogów
|
|
|
|
#507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: suknia moich marzeń
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I do tego w Polsce pojawie sie dopiero przed samym slubem - czyli chyba bede zmuszona kupic sukienke tutaj i przywiezc ja do Polski. Dlugo sie zastanawialam jak to najlepiej zorganizowac no i chyba to najlepsze wyjscie. Troche z tym klopotu ale bezpieczniej niz biegac za suknia kilka dni przed slubem.... Tymbardziej ze wtedy bedzie duo innych rzeczy na glowie... fryzjer, kosmetyczka (chyba pozwole sobie wtedy na zrobienie makijazu przez profesjonalistke - bo na co dzien w ogole sie nie maluje, ale w taki dzien chce miec ukryte wszelkie niedociagniecia natury ) no i takie tam... wszyscy wiedza o co chodzi Cytat:
to sa probki zdjec z karnawalu w Notting Hill ktory byl w zeszlym tygodniu a na ktory znajomi nas wyciagneli - i oczywiscie pomimo ogromnych tlumow mialam duzo radosci i smiechu, a ze dowcipnisia jestem czesto - to dla zartu wkleilam....Mam nadzieje Elsi ze Twoje przygotowania jakos pomalu wychodza z etapu 'marzen' w bardziej konkretnym kierunku....? W kazdym badz razie zycze znalezienia bez problemu sukni z Twoich marzen Chyba ze masz mozliwosc uszycia - bo z tego co tu dziewczyny mowia to ona w oryginale tez jest droga....I cieplutko pozdrawiam zyczac milego weekendu
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
Magdalenko, jeszcze raz przeszukałam internet, bo nie pamiętałam gdzie ja znalazlam, ale juz wiem
"Mariella" ul. Floriańska 14 Warszawa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Zazyczyłam sobie, żeby koło miało jak najmniejszy obwód-ale i tak jest według mnie zbyt wielkie!

Mnie po prostu skradly serce wszelkie koronki.... Rekawy dla mnie tez sa wazne... a konkretnie nie wyobrazam sobie siebie w kreacji zupelnie bez ramion (a tak wygladala wiekszosc sukien w salonie)
i jakieś fioletowe ozdoby do włosów na ślub